*** گــروه انــبـــــــــــــوه ســازی***

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dexterous
    ستاره‌دار(35)
    • May 2012
    • 698

پاسخ : *** گــروه انــبـــــــــــــوه ســازی***

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

نسبت شاخص کل بورس به شاخص انبوه سازی:

خط روند ۲۰ ساله شکست
    کندل ماهانه زیر خط روند بسته شد
    معنی این اتفاق اینه که طی سالیان آتی، متوسط گروه بهتر از متوسط بازار خواهند بود
    و اون خاطره ۲۰ ساله، که سهام این گروه رشدهاشون رو پس میدادن به تاریخ پیوسته
    روند جدیدی آغاز شده
    این مترادفه با قوانین و نظمهای جدید
    هم در رفتارهای قیمت
    هم در نگرش بازار به این گروه
    و هم در عرصه eps سازی
    به نظرم دیر نخواهد بود روزی که سهام این گروه رو با عنوان سهام بنیادی بازار یاد کنند (اتفاقی که طی یکی دو سال اخیر در سهام صنعت سیمان رخ داد)

پیرو چند پست قبلی که در صفحات گذشته راجع به نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص کل بورس ارسال کردم،
    و در اونها به خط روند ۲۰ ساله ای اشاره کردم که پس از سه بار برخورد طی آذر و دی شکسته شد،
    نسبت مذکور مجدد داره برمیگرده به خط روند مورد اشاره (خط آبی)
    اگه بتونه بالاش بمونه، که خوشبینم که چنین بشه، آنگاه همچنان رالی گروه انبوه ادامه خواهد داشت

پ.ن در پستهای قبلی نسبت شاخص کل به انبوه رو بررسی میکردم، و الان نسبت انبوه به شاخص کل

نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص کل همونطور که در پستهای مکرر در آذر و دی 402 بهش پرداختم، از خط روند نزولی 20 ساله گذر کرد (البته همانطور که در پست اخیر متذکر شدم در اون زمان نسبت شاخص کل به شاخص انبوه (یعنی معکوس کسر فعلی) رو بررسی کردم که تفاوتی در تحلیل ایجاد نمیکنه الاّ که در اونصورت خط روندمون خط روند 20 ساله صعودی میشده که باز هم شکسته)
    دو کندل ماهانه بالای خط روند نزولی 20 ساله بسته شده (علی رغم شروع اصلاح انبوه سازان از حوالی 25 بهمن، اما کندل ماه گذشته میلادی که 10 اسفند بسته شده هم بالای خط روند بسته شده) و کندل ماهی که توش هستیم هم هنوز بسته نشده (یازده فروردین بسته میشه، یعنی 11 روز کاری دیگه)
    با توجه به بسته شدن دو کندل ماهانه بالای خط روند، محتملترین سناریو اینه که کندل بعدی هم بالای خط روند بسته بشه (البته ما نه علم غیب داریم نه صاحب سوپرپیشبینی هستیم/:.yead.:/ لذا باس به محتملترین سناریوها برا ترید اکتفا کنیم:-|)
    برای وقوع چنین سناریویی لازمه طی این یازده روز کاری شاخص انبوه دست کم 7 درصد نسبت به شاخص کل تقویت بشه

البته خودم، با توجه به قرائن و شواهد عدیده ای که در نمودارهای نسبتی شاخص گروه و سهام ارزنده گروه (چهار سهمی که در صفحات قبل بهشون اشاره کردم (ثامید، ثمسکن، ثاخت و ثتران)) دارم (قرائنی که در صفحات قبل و تاپیک سهام مذکور بهشون پرداختم)، حتی در صورتی که کندل ماهانه زیر خط روند بسته بشه هم با سهام گروه خواهم موند.
    مخصوصا که فکر میکنم این خط روندِ زخمی شده نهایتا میشکنه...و چون معیار مقایسه مون ریال نیست که بگیم همه چی جلوی ریال رشد میکنه فلذا هنری نیست که چیزی جلوی ریال نهایتا رشد کنه...
    چون معیار مقایسه مون بازده نسبت به شاخص کل هست...این ادعا که این خط روند شکسته بشه (چه شکست دو سه ماه پیش حفظ بشه...چه نشه و بعدا دوباره برگردیم بالاش، در هر صورت) یعنی سهام این گروه باز هم بازده بیشتری نسبت به کلیت بازار خواهند داشت
    تازه نسبت با کلیت بازاری که میدونیم نسبت به سایر داراییها حباب منفی داره
    لذا قید "نهایتا" در مورد رشد این نسبت، اصلا به بیمایگی قید "نهایتا" وقتی در مورد رشد ریالی یک دارایی به کار برده میشه، نیست

خلاصه کنم، ما یا با یه سناریوی کلاسیک طرفیم که طی اون خط روندی شکسته شده و دو کندل بالاش بسته شده و کندل سوم و کندلهای ماهانه بعدی هم بالاش بسته میشن...که درینصورت سهامداران گروه رستگار میشن
    یا طی سناریویی غیر معمول کندل سوم زیر خط روند بسته میشه که درینصورت با یه خط روند زخمی شده سر و کار داریم که نهایتا میشکنه...و چون ریوارد (یعنی شکستن) چیز چشمگیریه، به صبر کردن برا رخ دادنش میارزه و سهامدارِ سهام ارزنده گروه (سهام بنجل رو باس گذاشت کنار) رستگار میشه

یعنی به هر حال سهامدار بلند مدت گروه رستگار میشه

البته در پست ابتدای تاپیک (که در تاریخ 4 شهریور درج شد)، از "شاخص گروه انبوه سازی بورسی و فرابورسی" (شاخص کوانت انبوه سازی) استفاده کردم، که نسبت اون شاخص به شاخص کل حتی وضع بهتری نسبت به "شاخص انبوه بورسی" داره (درین مورد حتی نفوذ به زیر خط روند شکسته شده هم رخ نداده هنوز):

Dexter is to kill killers
    DEXTEROUS too
    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2579

سلام و عرض ادب. خبر سایت تحلیلی "تابناک" در مورد زمین ثتران....البته خبر برای ۲۷ دی ۱۴۰۲ است....حتما بخوانید، توضیحات خوبی نوشته.@};-@};-@};-

شرکتی که تاسیس نشده بود زمین ثتران را خرید!
      شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران، زمین حدود ۹۵ هکتاری شهریار را طی مزایده ای در سال ۱۳۹۷ به شرکتی تاسیس نشده فروخته و هنوز دادگاه در جستجوی حقیقت است! تا انتهای این گزارش با ما همراه باشید.

ارزش دارایی های ثتران. ( NAV ثتران ):
      ✅ بر اساس آخرین گزارش حسابرسی شرکت، بعلاوه عملکرد سه ماهه اول سال مال جدید ( پاییز 1402):
      ناو سهم 2537 تومان بدون برگشت زمین شهریار.
      ناو سهم حدود 7000 تومان با احتساب برگشت زمین شهریار با ارزش تقریبی 8 هزار میلیارد تومان.@};-
      ✅سرمایه گذاری مسکن تهران (ثتران).

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2579

این خبر برای قبل است، اما خواندش جالب است.@};-

برگشت زمین به ثتران قطعی است.

به گزارش تسنیم، اخیرا دادسرای دیوان محاسبات کشور نیز با اشاره به بررسی‌های صورت گرفته در رابطه با شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی بانک مسکن و واگذاری 946 هزار و 157 مترمربع زمین در شهریار ( حدود 100 هکتار) به تعاونی اتحادسازان طبیعت اعلام کرد، به دلیل مالکیت و مدیریت این تعاونی از سوی کارکنان بانک مسکن امضای قرارداد شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران با مدیریت و اداره دولت ممنوع بوده است.

همچنین امضا تایید مبایعه‌نامه با شرکت تعاونی اتحادسازان طبیعت در زمانی انجام شده که این شرکت وجود خارجی نداشته و نبود اهلیت شرکت مذکور است.

دادسرای دیوان محاسبات با استناد به ممنوعیت عضویت کارکنان دولت در شرکت‌های خصوصی، عضویت 7 نفر از کارکنان بانک مسکن (تعدادی از این کارکنان بازنشسته شده‌اند) را غیرقانونی اعلام کرده است. این 7 نفر بیشترین سهم از زمین حدود یک میلیون مترمربعی شهریار را در اختیار دارند.

شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران با نماد ثتران یک زمینی در شهریار دارد که مساحت آن 100 هکتار است و در ورودی این شهر (منطقه ی مرغوب از نظر ارزش) قرار دارد.

نظر

• 1191
          عضو جدید
          • Jan 2018
          • 8

نسبت شاخص انبوه سازی به شاخص کل همونطور که در پستهای مکرر در آذر و دی 402 بهش پرداختم، از خط روند نزولی 20 ساله گذر کرد (البته همانطور که در پست اخیر متذکر شدم در اون زمان نسبت شاخص کل به شاخص انبوه (یعنی معکوس کسر فعلی) رو بررسی کردم که تفاوتی در تحلیل ایجاد نمیکنه الاّ که در اونصورت خط روندمون خط روند 20 ساله صعودی میشده که باز هم شکسته)
          دو کندل ماهانه بالای خط روند نزولی 20 ساله بسته شده (علی رغم شروع اصلاح انبوه سازان از حوالی 25 بهمن، اما کندل ماه گذشته میلادی که 10 اسفند بسته شده هم بالای خط روند بسته شده) و کندل ماهی که توش هستیم هم هنوز بسته نشده (یازده فروردین بسته میشه، یعنی 11 روز کاری دیگه)
          با توجه به بسته شدن دو کندل ماهانه بالای خط روند، محتملترین سناریو اینه که کندل بعدی هم بالای خط روند بسته بشه (البته ما نه علم غیب داریم نه صاحب سوپرپیشبینی هستیم/:.yead.:/ لذا باس به محتملترین سناریوها برا ترید اکتفا کنیم:-|)
          برای وقوع چنین سناریویی لازمه طی این یازده روز کاری شاخص انبوه دست کم 7 درصد نسبت به شاخص کل تقویت بشه

البته خودم، با توجه به قرائن و شواهد عدیده ای که در نمودارهای نسبتی شاخص گروه و سهام ارزنده گروه (چهار سهمی که در صفحات قبل بهشون اشاره کردم (ثامید، ثمسکن، ثاخت و ثتران)) دارم (قرائنی که در صفحات قبل و تاپیک سهام مذکور بهشون پرداختم)، حتی در صورتی که کندل ماهانه زیر خط روند بسته بشه هم با سهام گروه خواهم موند.
          مخصوصا که فکر میکنم این خط روندِ زخمی شده نهایتا میشکنه...و چون معیار مقایسه مون ریال نیست که بگیم همه چی جلوی ریال رشد میکنه فلذا هنری نیست که چیزی جلوی ریال نهایتا رشد کنه...
          چون معیار مقایسه مون بازده نسبت به شاخص کل هست...این ادعا که این خط روند شکسته بشه (چه شکست دو سه ماه پیش حفظ بشه...چه نشه و بعدا دوباره برگردیم بالاش، در هر صورت) یعنی سهام این گروه باز هم بازده بیشتری نسبت به کلیت بازار خواهند داشت
          لذا قید "نهایتا" در مورد رشد این نسبت، اصلا به بیمایگی قید "نهایتا" وقتی در مورد رشد ریالی یک دارایی به کار برده میشه، نیست

خلاصه کنم، ما یا با یه سناریوی کلاسیک طرفیم که طی اون خط روندی شکسته شده و دو کندل بالاش بسته شده و کندل سوم و کندلهای ماهانه بعدی هم بالاش بسته میشن...که درینصورت سهامداران گروه رستگار میشن
          یا طی سناریویی غیر معمول کندل سوم زیر خط روند بسته میشه که درینصورت با یه خط روند زخمی شده سر و کار داریم که نهایتا میشکنه...و چون ریوارد (یعنی شکستن) چیز چشمگیریه، به صبر کردن برا رخ دادنش میارزه و سهامدارِ سهام ارزنده گروه (سهام بنجل رو باس گذاشت کنار) رستگار میشه

البته در پست ابتدای تاپیک (که در تاریخ 4 شهریور درج شد)، از "شاخص گروه انبوه سازی بورسی و فرابورسی" (شاخص کوانت انبوه سازی) استفاده کردم، که نسبت اون شاخص به شاخص کل حتی وضع بهتری نسبت به "شاخص انبوه بورسی" داره (درین مورد حتی نفوذ به زیر خط روند شکسته شده هم رخ نداده هنوز):

سلام و درود
          جناب دکستر اگر براتون مقدور هست چارتو آپدیت بفرمایید ببینیم کجای کاریم @};-

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1790

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
            این خبر برای قبل است، اما خواندش جالب است.@};-

برگشت زمین به ثتران قطعی است.

به گزارش تسنیم، اخیرا دادسرای دیوان محاسبات کشور نیز با اشاره به بررسی‌های صورت گرفته در رابطه با شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از شرکت‌های زیرمجموعه گروه مالی بانک مسکن و واگذاری 946 هزار و 157 مترمربع زمین در شهریار ( حدود 100 هکتار) به تعاونی اتحادسازان طبیعت اعلام کرد، به دلیل مالکیت و مدیریت این تعاونی از سوی کارکنان بانک مسکن امضای قرارداد شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران با مدیریت و اداره دولت ممنوع بوده است.

همچنین امضا تایید مبایعه‌نامه با شرکت تعاونی اتحادسازان طبیعت در زمانی انجام شده که این شرکت وجود خارجی نداشته و نبود اهلیت شرکت مذکور است.

دادسرای دیوان محاسبات با استناد به ممنوعیت عضویت کارکنان دولت در شرکت‌های خصوصی، عضویت 7 نفر از کارکنان بانک مسکن (تعدادی از این کارکنان بازنشسته شده‌اند) را غیرقانونی اعلام کرده است. این 7 نفر بیشترین سهم از زمین حدود یک میلیون مترمربعی شهریار را در اختیار دارند.

شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران با نماد ثتران یک زمینی در شهریار دارد که مساحت آن 100 هکتار است و در ورودی این شهر (منطقه ی مرغوب از نظر ارزش) قرار دارد.
            قیمت 1400
            الان 700 قفل
            ناقابل 50 درصد ریزش
            احتمالا سهم تا 600 هم بریزه

نظر

• Dexterous
              ستاره‌دار(35)
              • May 2012
              • 698

در اصل توسط 1191 پست شده است View Post
              سلام و درود
              جناب دکستر اگر براتون مقدور هست چارتو آپدیت بفرمایید ببینیم کجای کاریم @};-
              درود
              پوزش بابت تاخیر
              اوضاع بد نیست
              کندلهای ماهانه در مورد شاخص کوانت انبوه سازی (که پیشتر اشاره کردم چرا دقیقتر و مفیدتر از شاخص سازمان هست) همگی بالای خط روند و بالای ابر کومو بسته شدن

پ.ن متاسفانه شرکت ارائه دهنده دیتا یک هفته ست دیتا روبه روز نکرده، منتظرم به روز کنه تا چارت رو آپدیت کنم
              DEXTEROUS too

نظر

• mohsen55
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 379

با سلام
                سود سهام سال گذشته منتهی به 402/06/31 ثامان واریز شده؟ قرار بود 25 خردادپرداخت کنند .

نظر

• Dexterous
                  ستاره‌دار(35)
                  • May 2012
                  • 698

ثمسکن به عنوان شاخص واقعی گروه

همونطور که در کلیت بازار با بازی کردن با قیمت چند تا سهم بزرگ شاخص سازی میکنند، در گروه های مختلف هم با بادکردن یکی دو سهم شاخص گروه رو مهندسی میکنن
                  در گروه انبوه این مهندسی یه زمانی با محوریت ثشاهد انجام میشد و مدتهاست که این وظیفه افتاده رو دوش ثفارسی که با شامورتی آقایون الان شده با اختلاف!! بزرگترین انبوه ساز!!
                  همونطور که توی کلیت بازار سهام بزرگ رو باد میکنن و در عوضش میزنن تو سر سهام کوچیک، اینجا هم ثفارس و ثشرق و ثاباد و ثامان ابزار مهندسی شاخص بودنو هستن تا بیشتر و بیشتر بزنن توو سر ارزنده های گروه
                  ثمسکن چند سالی هست که علی رغم تحول بنیادی دستخوش سرکوب قیمت بوده، تا جایی که الان قیمتش یک چهارم nav ش هستسش (و البته اگه در محاسبه ناو ارزش تحلیلی زیرمجموعه ها رو حساب کنیم این اختلاف بیشتر هم میشه)
                  و حتی توی سال 402 هم که بسیاری از سهام انبوه سازی، از زیر مجموعه های خودش ثشرق و ثپر بگیر تا ثباغ و آ س پ، رشدهای خوبی کردن باز این رشد چندانی نکرد
                  الان اما به نظرم به یه نقطه چرخش رسیدیم
                  انتظار دارم ثمسکن طی کمتر از یک سال آتی دو برابر شاخص کل رشد کنه و از نسبت 0.0027 فعلی به 0.0050 برسه
                  بدیهیه اگه شاخص درین مدت رشد کنه، آنگاه رشد ثمسکن طبق این برآورد باید حاصلضرب شد شاخص در 2 باشه
                  با رسیدن به هدف مورد نظر، ثمسکن تازه میرسه به خط روند نزولی 18 ساله ش در نسبت با شاخص کل!
                  خط روند نزولی ای که تعداد زیادی از سهام این گروه شکوندنش در سال 402 و رشدهای خوبی کردن (و هنوز هم جا برای رشد دارن)
                  خط روند نزولی ای که حتی شاخص کوانت گروه (که به تفصیل در پستهای قبل توضیح دادن تفاوتش با شاخص سازمان برای گروه چیه) هم شکوندتش و چهار ماهه داره بالاش معامله میشه و خودشو گرم میکنه برا ادامه مسیر صعودی
                  میخوام بگم رسیدن به هدف مورد نظر هم به احتمال زیاد پایان کار ثمسکن نیست بلکه آغاز یه فصل جدیده
                  اما به هر حال فعلا انقدری به ثمسکن بدمعامله عادت کردیم که چابک شدنش مثل ثشرق یا حتی ثپردیس فعلا رواناُ ثقیله

آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2024/07/23, 01:44.
                  DEXTEROUS too

نظر

• Dexterous
                    ستاره‌دار(35)
                    • May 2012
                    • 698

خب به نظر به پایان اصلاح این گروه نزدیک شدیم
                    نسبت شاخص گروه به شاخص کل یک بار دیگه برگشت به خط روند نزولی شکسته شده
                    ساختار امواج اصلاحی و حمایتهایی که در این ناحیه در برابر این نزول فرسایشی هستند نوید برگشت قیمت رو میده

برگشت رو به بالای این نسبت هم یعنی تکرار اونچه در سال 1402 شاهدش بودیم:

این گروه خودش رو از جو کلی بازار جدا میکنه

DEXTEROUS too

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1492

درود جناب دکستر
                      نظرتون در مورد ثامید چی هست؟
                      سپاس

نظر

• Dexterous
                        ستاره‌دار(35)
                        • May 2012
                        • 698

همونطور که در کلیت بازار با بازی کردن با قیمت چند تا سهم بزرگ شاخص سازی میکنند، در گروه های مختلف هم با بادکردن یکی دو سهم شاخص گروه رو مهندسی میکنن
                        در گروه انبوه این مهندسی یه زمانی با محوریت ثشاهد انجام میشد و مدتهاست که این وظیفه افتاده رو دوش ثفارسی که با شامورتی آقایون الان شده با اختلاف!! بزرگترین انبوه ساز!!
                        همونطور که توی کلیت بازار سهام بزرگ رو باد میکنن و در عوضش میزنن تو سر سهام کوچیک، اینجا هم ثفارس و ثشرق و ثاباد و ثامان ابزار مهندسی شاخص بودنو هستن تا بیشتر و بیشتر بزنن توو سر ارزنده های گروه
                        ثمسکن چند سالی هست که علی رغم تحول بنیادی دستخوش سرکوب قیمت بوده، تا جایی که الان قیمتش یک چهارم nav ش هستسش (و البته اگه در محاسبه ناو ارزش تحلیلی زیرمجموعه ها رو حساب کنیم این اختلاف بیشتر هم میشه)
                        و حتی توی سال 402 هم که بسیاری از سهام انبوه سازی، از زیر مجموعه های خودش ثشرق و ثپر بگیر تا ثباغ و آ س پ، رشدهای خوبی کردن باز این رشد چندانی نکرد
                        الان اما به نظرم به یه نقطه چرخش رسیدیم
                        انتظار دارم ثمسکن طی کمتر از یک سال آتی دو برابر شاخص کل رشد کنه و از نسبت 0.0027 فعلی به 0.0050 برسه
                        بدیهیه اگه شاخص درین مدت رشد کنه، آنگاه رشد ثمسکن طبق این برآورد باید حاصلضرب شد شاخص در 2 باشه
                        با رسیدن به هدف مورد نظر، ثمسکن تازه میرسه به خط روند نزولی 18 ساله ش در نسبت با شاخص کل!
                        خط روند نزولی ای که تعداد زیادی از سهام این گروه شکوندنش در سال 402 و رشدهای خوبی کردن (و هنوز هم جا برای رشد دارن)
                        خط روند نزولی ای که حتی شاخص کوانت گروه (که به تفصیل در پستهای قبل توضیح دادن تفاوتش با شاخص سازمان برای گروه چیه) هم شکوندتش و چهار ماهه داره بالاش معامله میشه و خودشو گرم میکنه برا ادامه مسیر صعودی
                        میخوام بگم رسیدن به هدف مورد نظر هم به احتمال زیاد پایان کار ثمسکن نیست بلکه آغاز یه فصل جدیده
                        اما به هر حال فعلا انقدری به ثمسکن بدمعامله عادت کردیم که چابک شدنش مثل ثشرق یا حتی ثپردیس فعلا رواناُ ثقیله

خب به نظر به پایان اصلاح این گروه نزدیک شدیم
                        نسبت شاخص گروه به شاخص کل یک بار دیگه برگشت به خط روند نزولی شکسته شده
                        ساختار امواج اصلاحی و حمایتهایی که در این ناحیه در برابر این نزول فرسایشی هستند نوید برگشت قیمت رو میده

برگشت رو به بالای این نسبت هم یعنی تکرار اونچه در سال 1402 شاهدش بودیم:

این گروه خودش رو از جو کلی بازار جدا میکنه

اینا بیاد اینور

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                        درود جناب دکستر
                        نظرتون در مورد ثامید چی هست؟
                        سپاس

درود بر شما
                        راستش من هنوز چنانکه در این پست(لینک) اشاره کردم، فکر میکنم ثامید بنیاداً یکی از بهترین انبوه سازاست
                        چون هم فاصله با ناوش بیشتر از بقیه ست و هم علی رغم بزرگیش به طرز عجیبی چابکه در ساخت و ساز (بر خلاف مثلا ثاخت و وساخت که عملا سالهاست چیزی نمیسازن و چشم امید سهامداراشون به داراییهاییه که از قبل اندوختن، ثامید مدام تولید میکنه)
                        لذا فکر میکنم در بلند مدت (مثلا در بازه دو ساله) ثامید باید یکی از بهترین بازده های گروه رو ثبت کنه (دست کم به ناوش برسه و پنج برابر بشه)
                        نکته ای که در مورد این گروه هست اینه که سیاستهای دولت مانع فعالیت ساخت و ساز نیست و رسیدن به ناو دور از دسترس نیست (آرزوی خام نیست)
                        کافیه اراده سهامدار عمده مانع نباشه (چنانکه در مورد آ س پ و ثشرق و ثامان و قبلتر ثشاهد مانع نبوده و به ناو رسیدن و بالاتر ازش هم رفتن)
                        در مورد ثامید تا امروز چنین نبوده خب
                        و گرچه در روزهای بد بازار (مثل چند ماه اخیر)در تابلو عملکرد بهتری از همگروهیاش داشته و بسیار کمتر ازونا ریخته
                        اما در صعودها دست کم فعلا جوندار نیست
                        در نمودار نسبتی به ساخص گروه هم ثامید مقاومت داره فعلا و یخده کارش در کوتاه مدت سخته
                        خودم اگه باشم دست کم در کوتاه مدت ثبهساز (زیرمجموعه ثامید) و ثمسکن و ثجنوب رو ترجیح میدم (دوتای آخر فاصله ناو به قیمت مشابه ثامید دارن اما کوچکترن)
                        DEXTEROUS too

نظر

• Dexterous
                          ستاره‌دار(35)
                          • May 2012
                          • 698

? بررسی وضعیت بنیادی #ثمسکن

?قیمت هر سهم : 462 ت
                          ?ارزش بازار : 2.9 همت
                          ?بازدهی یکسال اخیر : 25- درصد
                          ?بازدهی 5 سال اخیر : 3.5 برابر
                          ?برآورد nav هر سهم : 1920 ت
                          ?نسبت p/nav سهم : 24 درصد

?مهمترین سهام پورتفوی بورسی :
                          ?ثپردیس 2.1 همت
                          ?ثشرق 2.0 همت
                          ?ثجنوب 1.2 همت
                          ?ثغرب 1.1 همت
                          ?ثتران 0.9 همت
                          ?ثالوند 0.7 همت
                          ?ثرود 0.36 همت

?در صورتیکه nav رو با فرض قیمت تابلو زیر مجموعه ها حساب کنیم، ثمسکن حوالی 24 درصد nav معامله میشود اما در صورتیکه nav همه زیرمجموعه های آن را تخمین بزنیم متوجه می‌شویم که ثمسکن زیر 20 درصد خالص ارزش دارایی ها معامله میشود که در نوع خود جالب توجه است.

tahlil_center@
                          DEXTEROUS too

نظر

• 1191
                            عضو جدید
                            • Jan 2018
                            • 8

ثشرق که یکی از زیرمجموعه های ثمسکنه ارزش بازارش 6900 میلیارده بعد خود ثمسکن 4300 میلیارد /:.nono.:/

نظر

• nazer
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 113

دلایل عمده تغییرات سود، عمدتا بابت افزایش سود حاصل از سرمایه گذاری در شرکت های فرعی و وابسته و همچنین افزایش فروش واحد های پروژه عفیف آباد در شرکت اصلی و عدم شناسایی ذخیره تسعیر ارز و درآمد خسارت تاخیر تأدیه وصول مطالبات به موجب رأی دادگاه می‌باشد. ثاخت بلند مدتی است....

نظر

• Dexterous
                                ستاره‌دار(35)
                                • May 2012
                                • 698

گروه ثاختمونی رو دریابید
                                از همین جاها باید مجدد شاهد تقویت این گروه نسبت به کلیت بازار باشیم
                                ازین گروه ثباغ، ثپردیس، ثغرب به نظر کوتاه مدت شارپتری داشته باشند
                                و ثمسکن و ثاخت ارزنده ترینهای گروهن
                                بنجل گروه هم‌‌ که مشخصا ثفارسه
                                DEXTEROUS too

نظر

در حال کار...
                                X