پاسخ : یادداشتهای Smoke
بایدن به قدری خرابکاری کرده که در حال حاضر پایینترین محبوبیت رو بین روسای جمهور پیشین بعد از یکسال روی کار اومدن داره
از داستان طالبان و خروج نیروها بگیر
تا سوتیهای بی پایان
و تورم شدید تو آمریکا
با آشنایان مقیم امریکا صحبت میکنم همگی میگن تورم بیسابقه رخ داده
از طرفی بایدن یک رییس جمهور تقلبی هست و با آرای جعلی رییس جمهور شده و این سایه همیشه دنبالشه
حال اگر روسیه به اکراین حمله کنه باز هم شرایطش بدتر میشه
با این شرایط دموکراتها قطعا انتخابات میان دوره ای پیشرو را خواهند باخت
بایدن توافق نخواهد کرد
توافق با ایران و آزادسازی پول بزرگترین حربه رو دست جمهوریخواهان برای انتخابات پیش رو خواهد داد
من فکر میکنم بایدن اتفاقا تحریمها را تشدید کند شاید هم در حمله نظامی محدود به منافع ایران در خارج از کشور شرکت کند تا دنوکراتها بتوانند رای کسب کنند
کارنامه بایدن و دموکراتها خرابتر از اونی هست که با یک توافق اتمی بخان خرابترش کنن
بایدن به قدری خرابکاری کرده که در حال حاضر پایینترین محبوبیت رو بین روسای جمهور پیشین بعد از یکسال روی کار اومدن داره
از داستان طالبان و خروج نیروها بگیر
تا سوتیهای بی پایان
و تورم شدید تو آمریکا
با آشنایان مقیم امریکا صحبت میکنم همگی میگن تورم بیسابقه رخ داده
از طرفی بایدن یک رییس جمهور تقلبی هست و با آرای جعلی رییس جمهور شده و این سایه همیشه دنبالشه
حال اگر روسیه به اکراین حمله کنه باز هم شرایطش بدتر میشه
با این شرایط دموکراتها قطعا انتخابات میان دوره ای پیشرو را خواهند باخت
بایدن توافق نخواهد کرد
توافق با ایران و آزادسازی پول بزرگترین حربه رو دست جمهوریخواهان برای انتخابات پیش رو خواهد داد
من فکر میکنم بایدن اتفاقا تحریمها را تشدید کند شاید هم در حمله نظامی محدود به منافع ایران در خارج از کشور شرکت کند تا دنوکراتها بتوانند رای کسب کنند
کارنامه بایدن و دموکراتها خرابتر از اونی هست که با یک توافق اتمی بخان خرابترش کنن
نظر