پاسخ : یادداشتهای Smoke
ما 8 سال پیش به طیب نیا نباختیم، حالا که 8 سال گذشته و با تجربه تر شده ایم امکان ندارد به این تیم اقتصادی درب و داغون که شاگرد شاگرد طیب نیا نیز محسوب نمیشوند ببازیم/:.yead.:/
به این تیم بی سواد پیشنهاد میکنم که به جای اوراق فروشی و فروش اموال مازاد، بهتر است سهامهایش را در بورس به قیمت چند برابر بفروش برساند و یک پول قلبمه به جیب بزند
همان کاری که روحانی کرد
زیر بورس بزنند و بعد سهامهای بی پایان خود را آبشاری عرضه کنند
با این کار چند هدف را با یک نشان زده اند
هم نقدینگی را سوزانده اند، هم مشکل کسری بودجه حل شده است، هم چیزی به نام بازپرداخت سود اوراق طی سالهای آتی نخواهیم داشت، هم عرضه اولیه پی در پی میتوانند ارائه کنند، هم ...
مطمئن باشید ملت همه چیز را فراموش کرده دوباره سیل نقدینگی را وارد بورس خواهند کرد
البته این بار دولت باید کوره را خیلی بیشتر گرم کند/:.yead.:/
پ.ن
تپکو در این بازار یک نفس 50% رشد کرده در دو هفته اخیر
در 220 کمی خرید کردم به قصد نوسان ایکاش بیشتر خریده بودم
ما 8 سال پیش به طیب نیا نباختیم، حالا که 8 سال گذشته و با تجربه تر شده ایم امکان ندارد به این تیم اقتصادی درب و داغون که شاگرد شاگرد طیب نیا نیز محسوب نمیشوند ببازیم/:.yead.:/
به این تیم بی سواد پیشنهاد میکنم که به جای اوراق فروشی و فروش اموال مازاد، بهتر است سهامهایش را در بورس به قیمت چند برابر بفروش برساند و یک پول قلبمه به جیب بزند
همان کاری که روحانی کرد
زیر بورس بزنند و بعد سهامهای بی پایان خود را آبشاری عرضه کنند
با این کار چند هدف را با یک نشان زده اند
هم نقدینگی را سوزانده اند، هم مشکل کسری بودجه حل شده است، هم چیزی به نام بازپرداخت سود اوراق طی سالهای آتی نخواهیم داشت، هم عرضه اولیه پی در پی میتوانند ارائه کنند، هم ...
مطمئن باشید ملت همه چیز را فراموش کرده دوباره سیل نقدینگی را وارد بورس خواهند کرد
البته این بار دولت باید کوره را خیلی بیشتر گرم کند/:.yead.:/
پ.ن
تپکو در این بازار یک نفس 50% رشد کرده در دو هفته اخیر
در 220 کمی خرید کردم به قصد نوسان ایکاش بیشتر خریده بودم
نظر