کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
اگر یک نفر ، فقط یک نفر ( فرض کنید) از کسانی که به حرف شما گوش کند و واکسن نزند و فوت کند چه جسی پیدا میکنید؟؟؟
کسی که میخواد تصمیمی بگیره باید از عقل خودش و داده ها و فکت های موجود بهره بگیره. وگرنه حرف زیاده. حالا اینو نبینه ، میره یه حرف دیگه رو میخونه /:.yead.:/
ای کاش میشد در کاری که تخصص نداریم اظهار نظر نکنیم و دیگران را گمراه نکنیم .
خب واکسن نزنید ولی فردا روزی اگر مبتلا شدید و زیر آفتاب داغ توی حیاط بیمارستان داخل
چادر بستری شد و چندین میلیون تومن هزینه خرید دارو از خیابون ناصر خسرو را دادین دیگه
حق ندارین دولت و مسئولین را به باد فحش و انتقاد بگیرید .
[COLOR="#FF0000"][B]خوبی تنها سرمایه گزاری است که شکست ندارد .[/B][/COLOR]
بنده هم مثل خیلی از دوستان به دلایلی واکسن زدن رو قبول نداشتم و به همه نوع واکسن ها تا حدود زیادی مشکوک بودم اون هم به این دلیل که یه پسر دائی دارم توی یکی از شهرهای بزرگ آلمان رئیس بیمارستان هستش و فوق تخصص داخلی داره قبلآ میگفت که حتی المقدور نباید واکس رو تزریف کرد!اون هم به دلیل عوارض جانبی که در بدن بعضی از افراد ممیتواند ایجاد کند! و خودش هم واکسن رو نزده بود تا اون زمان! اما همین شخص الآن میگه اخیر! توی بیمارستان با بیمارانی برخورد داشته که قبلآ کرونا داشتند و خوب شده بودند! بین اونها کسانی رو مشاهده کرده که حتی توان تشخیص دست چپ و راست خودشان را از دست داده بودند! و حافظه اونها به شدت ضعیف شده بود! و اعتقاد داشت از انجائیکه این ویروس تا سالها پس از بهبودی توی بدن باقی میمونه! به مرور زمان روی حافظه تاثیر منفی گذاشته و در دراز مدت باعث بتلاء افراد مختلف به آلزایمر شدید شود! لذا آخرین باری که بنده باهاش تماس داشتم! ایشان تاکید داشتند با توجه به این عوارض بعد از درمان کرونا بوجود آمده در بیماران لازم است که واکسن زده شود و تاکید داشت زدن واکسن بهتر از نزدنشه! البته بنده هنور اقدامی واسه زدن واکس نمردم! اما واسه دوستان لازم دانستم نظر این پزشک را نقل قول کنم.
دیروز تو اشنایان من خانمی ۴۵ ساله با دو تا بچه یک و ۸ سال و بدون بیماری زمینه ای از کرونا مرد...متاسفانه الان رنج سنی جوون درگیر مرگ شدن و دیگه بالای ۶۰ سال نیستن...تو شهر من سن واکسن هنوز بالای ۵۱ هست و هفته پیش هم دوز اول کلا موجود نبود....مطمینا واکسن ها هم عوارض دارن ولی مطمئنم عوارضش به اندازه خود کرونا نیست.....همسرم یه کرونای خفیف گرفت..قبلش اکسیژن خونش ۹۶ به بالا بود الان با گذشت ۶ ماه ...اکسیژنش ۹۲ تا ۹۳هست ....و هر از مدتی سردرد...بدن درد....درد قفسه سبنه و تنگی نفس بعد از استفاده از شوینده های خلصی داره حتا خیلی عصبی شده...تازه این عوارض کرونای خفیف بود متاسفانه
رهبری فرمودند واکسن وارد کنید به هر میزان که لازم هست!!
در حالی که قرار بود ما واکسن ایرانی صادر کنیم!!
یه احتمال هم باید داد که از تاثیر همین واکسن برکت و سایر واکسنهای ایرانی بر بیماری کرونا کاسته شده!!
اگر قرار بر تاثیر گذاری واکسنهای ایرانی بود با چنین فرمانی روبرو میشدیم؟؟!!
عراق هم گفته به اندسته افرادی که واکسن ایرانی زده اند اجازه ورود نمیدهد!!!
اشتباه دوم نیز توصیه به عدم تزریق واکسن هست چون هرکس باید طبق نظر پزشک خود رفتار کند
دوست گرامی
کدام واکسن داخلی؟
شما واقعا باور کردید که ما واکسن کرونا ساختیم؟!
از ابتدا هم معلوم بود اینها شو و نمایش است
یک چیزی در حد همان مستعان و کرونایاب
مخبر یک باری را برداشت و بلند کرد و دستمزدش را هم گرفت و شد معاون رییس جمهور همین
رهبر به دلیل مشاورانی که دارد و گفته بودند واکسنهای انگلیسی و امریکایی برای دستکاری ژنتیکی یا دسترسی به ژنوم ایرانی و این داستانها طراحی شده است مخالفت کرد
الانم به دلیل فشار افکار عمومی و ناکارامدی همیشگی مدیران و آمار شدید فوتیها ... دستور واردات دادند به اجبار
از اول هم واکسن داخلی کارایی نداشت و من برای همین میخاهم ایرانی بزنم چون میدانم کاملا بی خاصیت است
من به کسی توصیه به نزدن نکردم من نظر شخصی خودم را گفتم که نمیزنم و اگر بزنم ایرانی میزنم
بروید هر کاری دوست دارید بکنید و 10 تا 10تا واکسن بزنید
دوستان این تالار مشکلشان آن است که زیادی پشت لپتاپ و در فضای مجازی هستند و در میدان حضور ندارند و تحلیلهایشان واقعا دور از واقعیت است
هرکه نامخت از گذشت روزگار هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
نظر