یادداشتهای Smoke

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسعود.
    عضو عادی
    • Jan 2022
    • 170

پاسخ : یادداشتهای Smoke

مدیر تلگرام: اطلاعات اوکراینی ها را به روسیه نمی دهم

? پاول دوروف نوشته است: می دانید که از طرف مادرم ریشه خانواده ام به شهر کی یف برمیگردد. نام میانی مادرم هم اوکراینی است و ما فامیل های زیادی داریم که در اوکراین زندگی می کنند. به همین خاطر است که این جنگ فاجعه آمیز هم برای من و هم تلگرام مسئله ای شخصی است.

?برخی فکر کردند که تلگرام برای اوکراینی ها امنیتش کمتر است، چون من زمانی در روسیه زندگی می کردم. اجازه دهید به شما بگویم که کار من در روسیه چطور تمام شد.

?9 سال پیش مدیر بزرگترین شبکه اجتماعی در روسیه و اوکراین بودم. در سال 2013 آژانس امنیت روسیه خواستار این شد که اطلاعات شخصی کاربران اوکراینی که مخالف رئیس جمهور نزدیک روسیه بودند را به آنها بدهم.

?من چنین کاری نکردم چون به معنی خیانت به کاربران اوکراینی بود. بعد از آن من از شرکتی که تاسیسش کرده بودم اخراج شدم و مجبور شدم روسیه را ترک کنم.

?شرکت و خانه ام را از دست دادم، ولی اگر به عقب برگردیم دوباره انجامش می دهم، بدون درنگ.

?سالها گذشته و خیلی چیزها عوض شدند: من دیگر در روسیه زندگی نمی کنم، دیگر شرکت یا کارمندی آنجا ندارم. ولی یک چیز مثل قبل است - من از کاربرانمان حمایت می کنم - به هر قیمتی. حق آنها برای داشتن حریم خصوصی مقدس است. حالا - بیش از هر زمان دیگری./ جماران

با شرف ترین انسانی که در عمرم شناختم

نظر

• مسعود.
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 170

وقتی یک جلاد از یک جلاد دیگه حمایت میکنه

هم‌زمان با تجاوز روسیه به خاک اوکراین، در سطح شهر دمشق، پایتخت #سوریه، بنرهایی با تصاویری از بشار اسد و ولادیمیر پوتین نصب شده است. برروی این بنرها نوشته شده: «عدالت پیروز خواهد شد».

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2136

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
        مرگ و ننگ بر ماله کشان
        کاری به جریان ندارم، فقط میخوام بگم ماله کش زیاد داریم توی سایت !
        خوش آب و رنگ و رنگارنگ، اینقدر قشنگ صغری کبری میچینند
        و بر روی کثافتکاری اربابان خودشون ماله میکشند
        که آدم حیفش میاد باور نکنه /:.yead.:/

ولی گذر زمان ، بهترین قاضی است !
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• کلاغ
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 323

در اصل توسط مسعود. پست شده است

جدا توقع داری در این شرایط جنگی که مردمش زیر گلوله و موشک پرپر میشن و خودش هرلحظه ممکنه ترور بشه کت و شلوار بپوشه و تمیز و اصلاح کرده خودش را نشون بده؟ دلقک هم خودتی که چنین انتظاری ازش داری دلقک بودن شرافت داره به یک ملای دوزاری که هنرش گریاندن مردمه
          متاسفانه این وبسایت مایه دردسر شده است و هر روز باید با افرادی که مشخص نیست چند سالشان است یا چه میزان تحصیلات دارند یا از کجا هستند یا چند آی دی دارند، بحث کنیم

ما نتوانستیم به برخی بفهمانیم که در تاپیک شخصی کسی دیگری چیزی ننویسند

من دیگر در این وبسایت چیزی نخواهم نوشت

فکر میکنم نوشتن در کانال تلگرام بهتر باشد چرا که یکطرفه است

نظر

• خوش نیت
            عضو عادی
            • May 2013
            • 237

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
            نمیدانم‌چرا رییس جمهور دلقک یوکراین تی شرت میپوشد

اخیرا تیشرت آستین کوتاه میپوشد

آیا کشورهای دیگر رییس جمهور جوان ندارند؟

هیچ کشوری رییس جمهورش با تی شرت در مجامع و جلوی تریبون رسمی نمی آید

این کشور تا مغز استخوان در فرهنگ غرب (از نوع درجه۳ آن) غرق شده است و پوتین بی جهت نگران این کشور نبود

کشوری خود فروخته، جعلی و از هویت خالی

کشور یوکرین همسایه بسیار بدی برای روسیه است

حالا شیطان بزرگ آمریکا در حال ارسال تسلیحات و مزدوران بین المللی به بهانه دفاع از مردم یوکرین به آنجا است تا باتلاقی بی انتها برای پوتین درست کنند

پس از تخلیه کودکان و زنان از طریق کریدورها، جنگ اصلی و حرفه ای شروع خواهد شد و موقع نازی زدایی از یوکرین است
            سلام ودرود برکلاغ عزیز

جسارتا خدمتون عرض می کنم اون تیشرت نیست

لباس زیر واماده باش نظامی هست چون در شرایط جنگی هستند زلنسکی از روز اول جنگ کت وشلوار وکراوات رو عوض کرده وکلا لباس رزم پوشیده وهنگامی که در استراحت هست ویا در ستاد هست ومی خاد فیلمی بگیره یا توییتی بکنی لباس اصلی خودش رو در میاره واونوقت شما فکر می کنید تی شرت پوشیده در صورتی که این طور نیست

حالا خیلی ها هم ایراد می گیرن چرا با همون لباس کامل ارتشی فیلم نمی گیره خدمتتون عارضم که به خاطر مسایل روانشناسی

اگر لباس کامل وارتشی رو بپوشه تداعی کننده مقابله با جنگ وچه بسا تلقی حمله اکراین در مجامع جهانی میشه

ولی با این پوشش به دنیا میگه ما فقط می خواهیم ادفاع کنیم وبه ما کمک کنید نیت ما فقط دفاع از خاکمون هست

نظر

• تيزبين
              عضو عادی
              • Jun 2020
              • 29

در اصل توسط خوش نیت پست شده است View Post
              سلام ودرود برکلاغ عزیز

جسارتا خدمتون عرض می کنم اون تیشرت نیست

لباس زیر واماده باش نظامی هست چون در شرایط جنگی هستند زلنسکی از روز اول جنگ کت وشلوار وکراوات رو عوض کرده وکلا لباس رزم پوشیده وهنگامی که در استراحت هست ویا در ستاد هست ومی خاد فیلمی بگیره یا توییتی بکنی لباس اصلی خودش رو در میاره واونوقت شما فکر می کنید تی شرت پوشیده در صورتی که این طور نیست

حالا خیلی ها هم ایراد می گیرن چرا با همون لباس کامل ارتشی فیلم نمی گیره خدمتتون عارضم که به خاطر مسایل روانشناسی

اگر لباس کامل وارتشی رو بپوشه تداعی کننده مقابله با جنگ وچه بسا تلقی حمله اکراین در مجامع جهانی میشه

ولی با این پوشش به دنیا میگه ما فقط می خواهیم ادفاع کنیم وبه ما کمک کنید نیت ما فقط دفاع از خاکمون هست

درود به شرفش

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

این کشور تا مغز استخوان در فرهنگ غرب (از نوع درجه۳ آن) غرق شده است و پوتین بی جهت نگران این کشور نبود

حالا شیطان بزرگ آمریکا در حال ارسال تسلیحات و مزدوران بین المللی به بهانه دفاع از مردم یوکرین به آنجا است تا باتلاقی بی انتها برای پوتین درست کنند

پس از تخلیه کودکان و زنان از طریق کریدورها، جنگ اصلی و حرفه ای شروع خواهد شد و موقع نازی زدایی از یوکرین است
                خوشحالم که کاربران سایت چنان درک و شعوری دارند که حتی یک نفر تا الان دو پست ضد اکراین و زلینسکی شما را تایید نکرده
                این پوتین و روسیه که سنگش را به سینه می زنی به زودی به عنوان جنایتکار ضد بشری و عامل نسل کشی به جهان معرفی میشه حکومتی که علیرغم هشدارها نیروگاه‌های هسته ای را زیر آتش میگیره بیمارستانها را ویران می‌کنه و کودکان و زنان را می‌کشه به آتش بس احترام نمیگذاره و از هر جنایتی برای رسیدن به هدف دریغ نمیکنه قابل دفاع نیست
                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

درود ...

برخلاف نظرات قبلی ، در این مورد خاص با شما هم نظر هستم ...

رئیس جمهور احمق و
                  دلقک اوکراین ، هر روز درخواست عضویت در ناتو می داد و عملا پوتین را تحریک کرد تا به اوکراین حمله کنه ...

عامل اصلی حمله ی روسیه به اوکراین همین رئیس جمهور دلقک اوکراین بود .

پیمان ورشو منحل شد و لهستان و بقیه عضو ناتو شدند ، این دلقک چطور نفهمید پوتین اجازه نخواهد داد ناتو با روسیه همسایه شود ؟!!

بعید نیست روسیه برای تسلیم اوکراین شبیه آمریکا در جنگ جهانی دوم از سلاح هسته ای استفاده کند ( هیروشیما و ناکازاکی )

غرب هم هیچ غلطی نمی تواند بکند .

پوتین می تواند لندن و پاریس را با موشک های اتمی فراصوت از نقشه ی جهان محو کند
                  ( هرچند جنگ اتمی برنده ندارد ).
                  آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/03/22, 11:05.
                  .

نظر

• سعید سعیدی
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 248

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    درود ...

رئیس جمهور احمق و
                    دلقک اوکراین ، هر روز درخواست عضویت در ناتو می داد و عملا پوتین را تحریک کرد تا به اوکراین حمله کنه ...

پیمان ورشو منحل شد و لهستان و بقیه عضو ناتو شدند ، این دلقک چطور نفهمید پوتین اجازه نخواهد داد ناتو با روسیه همسایه شود ؟!!

بعید نیست روسیه برای تسلیم اوکراین شبیه آمریکا در جنگ جهانی دوم از سلاح هسته ای استفاده کند ( هیروشیما و ناکازاکی )

حمله روسیه به اکراین هیچ ربطی به تمایل اکراین جهت پیوستن به ناتو نداره‌، چونکه سه کشور لتونی، لیتوانی و استونی هم مرز با روسیه، و سالهاست که عضو ناتو هستند. ادعای روسیه در این زمینه صرفا بهانه هست. در اینجا هم حکومت و روزنامه های وابسته این مطلب رو بارها تکرار کردن.
                    آخرین ویرایش توسط سعید سعیدی؛ 2022/03/22, 17:05.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                      حمله روسیه به اکراین هیچ ربطی به تمایل اکراین جهت پیوستن به ناتو نداره‌، چونکه سه کشور لتونی، لیتوانی و استونی هم مرز با روسیه، و سالهاست که عضو ناتو هستند. ادعای روسیه در این زمینه صرفا بهانه هست. در اینجا هم حکومت و روزنامه های وابسته این مطلب رو بارها تکرار کردن.
                      درود بر جناب سعیدی ...

سال نو مبارک باشه ...

لیتوانی لتونی و استونی قصر در رفتند و پوتین متوجه اشتباهش در مورد آن ۳ کشور شد ...
                      .

نظر

• سعید سعیدی
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 248

درود بر جناب سعیدی ...

سال نو مبارک باشه ...

لیتوانی لتونی و استونی قصر در رفتند و پوتین متوجه اشتباهش در مورد آن ۳ کشور شد ...
                        سلام اقا بهرام
                        سال نو جنابعالی و همگی دوستان تالار بورسی مبارک باشه. انشاالله که سال خوبی داشته باشید.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

درود ...

رئیس جمهور احمق و

حال که پوتین اوکراین را شخم زده، آن دلقک شرایط پوتین را پذیرفته و میخواد تعهد بده که اوکراین عضو ناتو نخواهد شد ...

دلقک می خواست با خرس کشتی بگیره ....!!!
                          .

نظر

• مسعود.
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 170

می‌گویند بگذارید پرونده برگرد شورای امنیت!
                            می‌گویند مگر تحریمی هم مانده که نشده باشیم؟
                            بله، هنوز تحریم‌های زیادی وجود دارد.
                            تحریم‌های فعلی ایران در برابر ۱۳ قطعنامه تحریمی صدام حسین شبیه یک شوخی‌ست.
                            قطعنامه ۹۸۶ را بخوانید مو به تن‌تان راست شود.
                            جزئیات قطعنامه۹۸۶ عملا کاری با عراق کرد که تمامی تجارت و واردات کالاهای غذایی و حمل و نقل آن به عراق تحت سیطره کمیته‌ای از سازمان ملل قرار گرفت.
                            تحریم‌ها از محاصره دریایی، قطع کلیه واردات و قطع دسترسی به کلیه منابع مالی این کشور آغاز شد تا به برنامه فراگیر نفت در برابر غذا رسید
                            با بازگشت تحریم‌های شورای امنیت، تمامی دولت‌ها مجاز خواهند بود تمام محموله‌های هوایی و دریایی که به/از ایران را در فرودگاه‌ها، بنادر و آب‌های قلمروی خود بازرسی یا توقیف کنند. نه فقط در خاک خود،

بلکه می‌توانند محموله‌ها را در آب‌های آزاد بازرسی، توقیف و حتی نابود کنند.
                            آنچه اکنون با تحریم‌های یکجانبه آمریکا شاهدش هستیم، که کشورهایی مانند یونان به خواست آمریکا نفت‌کش‌های ایران را توقیف می‌کنند، با بازگشت تحریم‌های شورای امنیت تمامی کشورها مجاز خواهند بود چنین رفتاری با ایران بکنند.
                            نتیجه: لزوم پاسخ‌های متقابل و افزایش تنش‌های‌ سرسام‌آور!
                            آیا اقتصاد کمرشکسته ایران تاب بازگشت تحریم‌های شورای امنیت را دارد؟
                            با بازگشت تحریم‌های شورای امنیت، می‌توانیم هر روز در آب‌های بین‌المللی برای پاسخ متقابل گریبان یکی را بگیریم؟
                            اگر در دولت بعد ترامپ یا شبیه او بازگردد، با ایران ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد چه خواهند کرد؟

نظر

• danielbarooni
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 326

حال که پوتین اوکراین را شخم زده، آن دلقک شرایط پوتین را پذیرفته و میخواد تعهد بده که اوکراین عضو ناتو نخواهد شد ...

دلقک می خواست با خرس کشتی بگیره ....!!!
                              از اون حرف های مبنایی نداره
                              پوتینی که 48 ساعته میخواست کیف تصرف کنه
                              الان مثل خر تو گل گیر کرده
                              شرق اوکراین حفظ کنه کار بزرگی کرده پوتین

این چه حرفی هست بزرگوار میزنید

روس ها هنوز تو باد پیروزی جنگ جهانی دوم هستن
                              فرقی نداره ، هم مردمش هم متوهمی چون پوتین

در طول 200 300 سال گذشته چنان بلایی تزارها ، شوروی و روسیه امروزی بر مردم منطقه بالتیک آوردند که امروز لهستان استونی ضد روس ترین مردم دنیا هستند
                              از هر طرف کمک میکنند به اوکراین تا از این شیطان رهایی پیدا کنه.

روس ها باید در اوکراین یک تحقیر تاریخی بشوند تا از توهم دربیان.

نظر

در حال کار...
                              X