کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وزارت اطلاعات:
?بیش از ۱۵۰ نفر از سرشبکهها و سرکردههای اصلی شرکت هرمی یونیک فاینانس (unique finance) در ۱۹ استان کشور شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی مورد ضربه قرار گرفت.
?مؤسسین و مدیران این شرکت با استفاده از روشهای اغواگرایانه اقدام به شبکهسازی هرمی، ارائه توکن دیجیتال به نامUNQT و کلاهبرداری از تعداد زیادی از شهروندان در سراسر کشور نمودهاند.
وزارت اطلاعات:
������بیش از ۱۵۰ نفر از سرشبکهها و سرکردههای اصلی شرکت هرمی یونیک فاینانس (unique finance) در ۱۹ استان کشور شناسایی و با هماهنگی مرجع قضایی مورد ضربه قرار گرفت.
������مؤسسین و مدیران این شرکت با استفاده از روشهای اغواگرایانه اقدام به شبکهسازی هرمی، ارائه توکن دیجیتال به نامUNQT و کلاهبرداری از تعداد زیادی از شهروندان در سراسر کشور نمودهاند.
این خبرها هیچ دردی رو دوا نمیکنه
با اوضاع فاجعه بار بورس، بازار ارز دیجیتال، روز به روز جذاب تر میشه
یونیک فایننس رو خودم سه سال پیش بهم پیشنهاد شد و واردش نشدم.
امسال هم پیشنهاد شد بهم و واردش نشدم.
ولی در کل یه چیزی برام جالبه
ملت توی بازار کریپتو بارشون رو بستن و روز به روز سودهای نجومی می کنن
اونوقت آقای محمد شما هنوز که هنوزه هر روز یه خبر منفی می زنین که بگین رمزارزها خوب نیستن.
ادامه بدین به کارتون /.:biggrinsmiley.:/
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بعد اونوقت بورس عالیه.
دیروز داداشم پولش و لازم داشت.
از اخرین باری که چک کرده بودم نصف شده بودم.
قبلا تو سود بود
الان که خارج کردم 40 درصد از اصل پولش هم رفته بود
بعد اونوقت بورس خوبه رمزارزها بده.
شما بمون توی بورس و خوشحال باش و هر روز اخبار منفی رمزارز بزن
ببینم این اخبار منفی سودهای رمزارزهای افرادی که توش هستن و کم می کنه؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
بعد اونوقت بورس عالیه.
دیروز داداشم پولش و لازم داشت.
از اخرین باری که چک کرده بودم نصف شده بودم.
قبلا تو سود بود
الان که خارج کردم 40 درصد از اصل پولش هم رفته بود
بعد اونوقت بورس خوبه رمزارزها بده.
شما بمون توی بورس و خوشحال باش و هر روز اخبار منفی رمزارز بزن
ببینم این اخبار منفی سودهای رمزارزهای افرادی که توش هستن و کم می کنه؟؟؟
سلام
خوبید
یه نگاه به چارت Cake بندازید
وضعیت چطوره؟
تا 17 هم ریخت
من 19 خرید زده بودم
بایدن قانون دریافت مالیات از ارزهای دیجیتال را امضا کرد
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، روز گذشته لایحه مربوط به اخذ مالیات از کسب و کارهای فعال در حوزه ارز دیجیتال را امضا کرد.
?تصویب قوانین جدید ضد پولشویی اسرائیل، برای رمزارزها
✔️طبق گزارشها، اسرائیل مقررات جدیدی را در رابطه با صنعت ارزهای دیجیتال به منظور مبارزه با فعالیتهای غیرقانونی مانند پولشویی و تامین مالی تروریسم، وضع کرده است. ✔️خبرگزاری محلی Globes گزارش داد، دولت اسرائیل مقررات جدید ضد پولشویی (AML) را روز یکشنبه به اجرا گذاشت و شرکت های فین تک محلی و ارائه دهندگان خدمات ارز مجازی (VASP) را ملزم به دریافت مجوز عملیاتی کرد. ✔️سازمان اوراق بهادار اسرائیل(Israel Securities Authority)،بازارهای سرمایه(Capital Markets)، بیمه و پسانداز(Insurance and Savings Authority)، تنظیمکننده مالی مستقل این کشور، اکنون در حال بررسی VASPهای مختلفی است که برای چنین مجوزی درخواست دادهاند. ✔️به گزارش Jerusalem Post، شلومیت واگمن(Shlomit Wagman)، مدیر سازمان منع پولشویی و تامین مالی تروریسم اسرائیل، گفت که قوانین جدید AML به کشور کمک می کند تا استفاده مجرمانه از دارایی های دیجیتال را محدود کند و در عین حال حمایت و مشروعیت بیشتری را برای این صنعت فراهم می کند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
?مدیر مالی توییتر: خریدن ارز دیجیتال اکنون کار درستی به نظر نمیرسد
✔️ند سگال، مدیر مالی توییتر، گفته است سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال اکنون کار درستی به نظر نمیرسد.
او معتقد است توییتر باید سیاستهای سرمایهگذاری خود را تغییر دهد و بهجای داراییهای پرنوسان در کلاسهای دارایی باثباتتر سرمایهگذاری کند.
این در حالی است که جک دورسی، مدیرعامل توییتر از طرفداران مطرح بیت کوین است و شرکت اسکوئر هم که توسط او اداره میشود، در ترازنامه خود مقدار قابلتوجهی ارز دیجیتال دارد.
?تصویب لایحه مالیات بر رمز ارزها در آمریکا؛ بازار خونین شد
✔️ جو بایدن رییس جمهور آمریکا روز دوشنبه با امضای لایحه زیرساختی ۱ تریلیون دلاری آمریکا آن را به قانون رسمی کشور تبدیل کرد. با تصویب این لایحه، قوانین سختگیرانهتری در خصوص کسبوکارهای مرتبط با رمزارزها پیادهسازی میشود و الزامات ارائه گزارش از جانب کارگزاریها افزایش مییابد.
✔️با سقوط ۸٪ قیمت بیت کوین نسبت به روز گذشته، تنها در ۱۲ ساعت اخیر بیش از ۴۹۴ میلیون دلار قرارداد آتی رمز ارزها لیکویید شده است که از این مقدار حدود ۹۰٪ آنها قرارداد خرید استقراصی (Long) بوده است.
سلام
خوبید
یه نگاه به چارت Cake بندازید
وضعیت چطوره؟
تا 17 هم ریخت
من 19 خرید زده بودم
من ندارمش این ارز رو.
اما اگه تارگت هایی که گفتم مثلا تارگت اول رو که تاچ کرد باید میفروختید و باز پایین تر می خریدید.
اگه هدفتون این هست که توی اسپات ترید کنید.
اما اگه هدفتون هم هولد هست که دیگه کاری نباید داشته باشید که توی تایم فریم های کوچیک چه اتفاقی بارش میوفته.
من فک کنم اون روز کلی تارگت دادم بهتون که هر کدوم از این تارگت ها یه مقاومت پیش روی ارز بود دیگه.
اگه میخواستید ترید کنید باید اولین تارگت می فروختید.
بعلاوه اینکه کلا بیت ریخت و همه آلت کوین ها هم باهاش ریختن.
بیت احتمالا تا 62 هزار یا 64 هزار بره. حتی شاید هم تا 65 هزار.
کلا بیت توی ارزها مثه شاخص توی بورس هست. همیشه شما باید چارت بیت رو مدنظر داشته باشید دیگه.
نظر