کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شیبا از صبح تا الان 30 درصد نوسان داده است !!!!!!! صبح 10 درصد منفی بود الان 20 درصد مثبت !! عجب پتانسیلی دارد برای سود و زیان این بازار
درود..
به دلم افتاده...شیبا 1 دلار خواهد شد!..
قیمت ریالیش 1 تومان هست!..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
درود..
به دلم افتاده...شیبا 1 دلار خواهد شد!..
قیمت ریالیش 1 تومان هست!..
سلام و ارادت خدمت کریس گرامی
حجم معاملات گویاست . وقتی حجم معاملات در چند روز آتی هم سنگین شود احتمال دارد فشار فروش کمتر شود و همین منجر به جهش قیمت شود . البته در این بازار ریسک هم به همان نسبت بازده بالاست و باید مواظب بود !
یکی دیگه از این رمز ارزها که دوستان به من معرفی کردند CRO است . می گفتند ارز کم ریسکتری است لیکن روند صعودش ملایم و پیوسته است و برای میان مدت مناسب است .
میدونید چندتا شیبا وجود داره؟؟؟
هر کدوم یک دلار بشه مارکت شیبا چند میشه؟؟؟!!!!!!
درود جناب Arian02عزیز...
فکر کنم 600 میلیارد باشه!..
بله شما درست میفرمایید...
فعلا شناختم از ارزها در حد صفر میباشد...
با خودم میگفتم...هر ارزی که یک تومان هست...یک میلیون تومان بخرم...شاید یکیش گرفت...1 دلار شد:-?...ما هم رستگار شدیم..:.thumbsupsmileyanim
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
حجم معاملات گویاست . وقتی حجم معاملات در چند روز آتی هم سنگین شود احتمال دارد فشار فروش کمتر شود و همین منجر به جهش قیمت شود . البته در این بازار ریسک هم به همان نسبت بازده بالاست و باید مواظب بود !
یکی دیگه از این رمز ارزها که دوستان به من معرفی کردند CRO است . می گفتند ارز کم ریسکتری است لیکن روند صعودش ملایم و پیوسته است و برای میان مدت مناسب است .
رادین جان...منم pit را شنیدم...از چند نفر...
تازه در کوینکس ثبت نام کردم...هنوز واریز وجه نداشتم...فعلا نمیدانم چطوری واریز کنم...یکی از دوستان راهنمایی کرد...
رادین جان...منم pit را شنیدم...از چند نفر...
تازه در کوینکس ثبت نام کردم...هنوز واریز وجه نداشتم...فعلا نمیدانم چطوری واریز کنم...یکی از دوستان راهنمایی کرد...
برای انتقال دارایی سعی کنید اگر امکانش هست از ترون استفاده کنید که تا جایی که من میدونم کمترین کارمزد رو داره
چه رشدی زد CRO !!! , واقعا بازار رمز ارز محل معجزه است!
درود جناب Arian02عزیز...
فکر کنم 600 میلیارد باشه!..
بله شما درست میفرمایید...
فعلا شناختم از ارزها در حد صفر میباشد...
با خودم میگفتم...هر ارزی که یک تومان هست...یک میلیون تومان بخرم...شاید یکیش گرفت...1 دلار شد:-?...ما هم رستگار شدیم..:.thumbsupsmileyanim
استراتژی درستی نیست جناب کریس
یه سری از ارزها هستن شت کوین هستن.
که ممکنه کلا صفر بشن ممکنه هم بگیره و رستگار بشید.
که اونم به نظر من باید درصد کمی از سرمایه رو بهش اختصاص داد.
اما در مورد اینکه هر ارزی خیلی ارزونه خوب باشه من اصلا موافق نیستم.
شما الان ارزهای برتر مارکت رو نگاه کنید. همه قیمت هاشون بالاست. پس بد هستن و امکان رشد ندارن؟
در مورد اینکه میگید ارزهایی که قیمت هاشون پایین میخرید باید بررسی هم کنید ببینید به لحاظ فاندامنتالی اوکی هستن یا نه
و این که تمایل بازار به سمت اونا هست یا نه.
اما بازم میگم خرید شت کوین بحثش کلا جداست و باید با درصد کمی از سرمایه ریسک کرد.
قرار نیست ما توی رمز ارزها با یه ارز پولدار بشیم.
با مدیریت سرمایه میتونیم به موفقیت برسیم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
استراتژی درستی نیست جناب کریس
یه سری از ارزها هستن شت کوین هستن.
که ممکنه کلا صفر بشن ممکنه هم بگیره و رستگار بشید.
که اونم به نظر من باید درصد کمی از سرمایه رو بهش اختصاص داد.
اما در مورد اینکه هر ارزی خیلی ارزونه خوب باشه من اصلا موافق نیستم.
شما الان ارزهای برتر مارکت رو نگاه کنید. همه قیمت هاشون بالاست. پس بد هستن و امکان رشد ندارن؟
در مورد اینکه میگید ارزهایی که قیمت هاشون پایین میخرید باید بررسی هم کنید ببینید به لحاظ فاندامنتالی اوکی هستن یا نه
و این که تمایل بازار به سمت اونا هست یا نه.
اما بازم میگم خرید شت کوین بحثش کلا جداست و باید با درصد کمی از سرمایه ریسک کرد.
قرار نیست ما توی رمز ارزها با یه ارز پولدار بشیم.
با مدیریت سرمایه میتونیم به موفقیت برسیم.
به نظر من یه ارز با بنیاد هست.
میتونید هولد کنید به نظرم.
اگه هم کارتون ترید هست که توی حمایت ها و مقاومت هاش خرید و فروش کنید.
من خودم به دید هولدینگ توی سبدم ازش دارم.
و جزو ارزهای به شدت عقب مونده از بازار هست که پتانسیل رشد خوبی داره.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
به نظر من یه ارز با بنیاد هست.
میتونید هولد کنید به نظرم.
اگه هم کارتون ترید هست که توی حمایت ها و مقاومت هاش خرید و فروش کنید.
من خودم به دید هولدینگ توی سبدم ازش دارم.
و جزو ارزهای به شدت عقب مونده از بازار هست که پتانسیل رشد خوبی داره.
درود
همشهری شما برای بورس دوره تحلیل تکنیکال رو رفتین؟ یا از روی کتاب خوندید
چون من تو بازار رمزارزها بنیادی چیزی نمیدونم
نظر