رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5585

پاسخ : رمزارز

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
    میدونم چی میگی رویا خانم

برای کسی که بورس ایرانو با تمام وجودش حس کرده وعمر گذاشته براش مثل این میمونه یه دفعه از این مملکت نفرین شده برداریش ببری بزاری تو قلب سوییس!
    واقعا لذت بخشه وقتی از این دنیای پراز محدودیت(بورس)پا تو همچین شرایطی با آزادیهای مخصوص به خودش بزاری
    ========================
    من 6ماهه تو دمو فارکس کار میکنم به نظرم سالم تر وبدون ریسک تر از رمز ارزهاست
    ========================
    ولی یه نکته ای این وسط هست اونم اینه که از دور یه شکلیه ولی وقتی وارد گود میشی یه شکل دیگه ست باید کاملا رو روان خودت مسلط باشی همون که این امکان رو به معامله گر میده تا درمدت کوتاهی بارت روببندی خودش یه تله ذهنی میتونه باشه من تو یکی از حسابام تو دمو در عرض 2ساعت 4000دلار سود کردم وتوهمون 2ساعت کال مارجین شدم
    بله شما کاملا درست می گید.
    تله ذهنی رو خیلی خوب گفتید.
    منم توی همون بورس خودمون هم تصمیمات هیجانی زیاد گرفتم.
    حالا که فعلا پولی ندارم که وارد رمز ارزها کنم.
    و فعلا با همین پول کمی که وارد کردم به قول شما وارد گودش شدم و دارم یادش می گیرم.
    روی تصمیمات هیجانی و احساسیم هم از اون طرف دارم کار می کنم.
    از تذکر به جایی که دادین بسیار ممنونم.
    الانم که پایین اضافه کردم واسه این بود که میدونم ممکنه دوباره این حمایت و هم از دست بده.
    و به خاطر این اضافه کردم که زودتر بتونم ضررم و جبران کنم و اگه نیاز به خروج شد راحت تر خارج بشم.
    با زیان کمتر منظورمه
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5585

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      /:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/
      این چه حرفیه شما داری میزنی مگه دست من یا شماست ؟؟
      من چارتشو نگاه میکنم صادقانه دارم میگم بهتون شاید یه تلنگری باشه برای برخی تا حداقل دوباره با یه دید تردید نگاه کنن بهش و بتونن تصمیم درست بگیرن
      شما طمع رو نمیتونید کنترل کنید دلیل نمیشه که
      عرض کردم مواظب باشید فرمودید پول کمی بردید سمتش الانم برای یادگیری اینجا هستید ...یادگیری هزینه داره
      کارش تمومه یعنی تا مدتی نمیتونه حمایتهای از دست رفته رو پس بگیره مثل سالهای قبل که از 20000رفت تا 3000
      ببخشید من منظورتون و متوجه نشدم.
      شاید به خاطر عکس پروفایلتون هست که این حس و به آدم میده
      از یه طرف نوشتن جمله ی کارش تمومه و از اون طرف اون عکس پروفایلتون باعث شد یه حس بدی و انتقال بده.

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5585

میخوام سیستم و خاموش کنم برم نفسی تازه کنم برگردم.
        یعنی لپ تاپم گناه داره یه نفسی تازه کنه.
        اما از اون طرف می ترسم تا نیستم یه اتفاقی بیوفته.
        خیلی هیجان داره این بازار
        ولی هیجان هم خوبه ها :D
        البته اگه به قیمت کم شدن پول نباشه. /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1709

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          ببخشید من منظورتون و متوجه نشدم.
          شاید به خاطر عکس پروفایلتون هست که این حس و به آدم میده
          از یه طرف نوشتن جمله ی کارش تمومه و از اون طرف اون عکس پروفایلتون باعث شد یه حس بدی و انتقال بده.
          /.:biggrinsmiley.:/
          این عکس خیلی گمراه کننده س ولی دقیقا برعکسه چیزیه که نشون میده
          شما میتونستی به وقتش پوزیشن sellبگیری و بهترین سود رو بکنی ولی تصمیم درست رو نگرفتی بازم دیر نیست برای اینکه اصولی و روشمند جلو برین این بازار اگر مسدودی و ...پیش نیاد بهترین سود رو میده ...برید دنبال اموزش ..شانسی خرید شانسی فروش حتی اگر چند بارم درست از اب در بیاد اخرش چیزی بهتون یاد نمیده .
          .
          چندتا پست فرستادم تو این پیج گفتم شاید بتونه کمک کنه
          پست دیگه ای نمیفرستم
          عکس اواتارم عوض میکنم /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://:.yead.://:.yead.://:.yead.:/
          موفق باشید

نظر

• بامبو
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 467

بله شما کاملا درست می گید.
            تله ذهنی رو خیلی خوب گفتید.
            منم توی همون بورس خودمون هم تصمیمات هیجانی زیاد گرفتم.
            حالا که فعلا پولی ندارم که وارد رمز ارزها کنم.
            و فعلا با همین پول کمی که وارد کردم به قول شما وارد گودش شدم و دارم یادش می گیرم.
            روی تصمیمات هیجانی و احساسیم هم از اون طرف دارم کار می کنم.
            از تذکر به جایی که دادین بسیار ممنونم.
            الانم که پایین اضافه کردم واسه این بود که میدونم ممکنه دوباره این حمایت و هم از دست بده.
            و به خاطر این اضافه کردم که زودتر بتونم ضررم و جبران کنم و اگه نیاز به خروج شد راحت تر خارج بشم.
            با زیان کمتر منظورمه
            چون می خواین درآینده وارد این بازارها بشین یه نکته رو هم میگم وتمام

همین الان از نحوه نگارش دوستمون آرین ناراحت شدین شاید تو بورس ما زیاد مهم نباشه ولی تو این بازارهایی با دامنه باز میتونه کشنده باشه به چه شکل:
            باید مثل یک ربات بود مطلقا احساسات اینجا جایی ندارن وفقط باید طبق نقشه راه از پیش تعیین شده عمل کرد مثل جراحی که بدون دخالت احساساتش وتنها با استفاده از دانشش عزیزترین کس خودش رو جراحی میکنه

دوباره مثالی از خودم میزنم
            بارها پیش اومده مثلا تو یه موقعیت معاملاتیم 250 دلار توسود بودم ولی یه دفعه مثلا 40 دلارش پریده ومن دچار انفعال شدم وبا خودم وارد درگیری شدم که حتما باید صبر کنم تا حداقل با250 دلار سود بیام بیرون قضیه حیثیتی شده برام واین لج بازی باعث شده با 30 دلار سود معامله روببندم الان دارم رو این موضوع کار میکنم
            ========================================
            آدم تلاشگری هستین قطعا با تلاش وپشتکاری که دارین به اهدافتون خواهید رسید

موفق باشید

نظر

• بامبو
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 467

میخوام سیستم و خاموش کنم برم نفسی تازه کنم برگردم.
              یعنی لپ تاپم گناه داره یه نفسی تازه کنه.
              اما از اون طرف می ترسم تا نیستم یه اتفاقی بیوفته.
              خیلی هیجان داره این بازار
              ولی هیجان هم خوبه ها :D
              البته اگه به قیمت کم شدن پول نباشه. /.:biggrinsmiley.:/
              جان مطلبو حسینقلی خان گفت:مخدر دیجیتال=))=))=))
              ==============================
              استقلال بازی داره ماهم بریم

خدا نگهدار

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5585

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                /.:biggrinsmiley.:/
                این عکس خیلی گمراه کننده س ولی دقیقا برعکسه چیزیه که نشون میده
                شما میتونستی به وقتش پوزیشن sellبگیری و بهترین سود رو بکنی ولی تصمیم درست رو نگرفتی بازم دیر نیست برای اینکه اصولی و روشمند جلو برین این بازار اگر مسدودی و ...پیش نیاد بهترین سود رو میده ...برید دنبال اموزش ..شانسی خرید شانسی فروش حتی اگر چند بارم درست از اب در بیاد اخرش چیزی بهتون یاد نمیده .
                .
                چندتا پست فرستادم تو این پیج گفتم شاید بتونه کمک کنه
                پست دیگه ای نمیفرستم
                عکس اواتارم عوض میکنم /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.://:.yead.://:.yead.://:.yead.:/
                موفق باشید
                جناب ارین جریمه سنگین نکنید دیگه.
                مطلب بزارید استفاده می کنیم.
                من که عذرخواهی هم کردم.

در ضمن من هنوز فیوچرز کار نمی کنم که پوزیشن سل بگیرم.
                اسپات کار می کنم.
                فیوچرز الان ترس داره وارد شم. سریع آدم نابلد و کال مارجین می کنه.
                توی آتی خودم وارد شدم مدتیه. اونجا تا الان 5 تا پوزیشن گرفتم. یا با ضرر خارج شدم. یا سر به سر.:D
                اما در کل روندم رو به رشد بوده. اولش کلا پوزیشن اشتباهی گرفتم.
                بعدش پوزیشن و درست گرفتم حد زیانم و درست انتخاب نکردم معامله بسته شد.
                اخری و فک کنم پوزیشن درست گرفتم اما خب کمی عجله کردم توی ورود
                خلاصه اینجوریاست.
                یواش یواش آدم یاد میگیره.

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2483

کندل اتریوم، تقریبا 50% منفی خورده در یک کندل اما نکنته اینجاست که قیمت نوسان میکنه،

اینجا ناظر سهم را 50% منفی باز می کنه سریع دامنه را میبنده، خوب اجازه بده سهم متعادل بشه..

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                  ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5585

وای خدایا دوباره داره میریزه.

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                      شکست مهم خط روند و فیبوی مهم 23درصد در بیت کوین

در صورتیکه سریعا برگردد بالای 53هزار دلار تحلیل فیل میشود وگرنه با هدف احتمالی تا حمایت دوم در 38هزار دلار و حماایت مهمتر در 32هزار دلار نزولی است

بیت کوین در تایم ماهیانه زیر 45هزار دلار کندلی که ترسیم کردم بسته شود احتمالا در حمایت بعدی که کندل اون مشخص کردم محدوده 33000هزار دلار منتظرش بود!!
                      فعلا نفوذ هم کرده!!

آیا اینجا هم دلار سوزی اتفاق خواهد افتاد و ورشکستگانی به وسعت جهان خواهد داشت؟؟

در اینده همه چیز مشخص خواهد شد

هرکس که میخواد اعجاز تحلیل تکنیکال را ببیندباید این دوپست که نقل و قول کردم را بدقت بخواند

دقیقا تا سطوحی که پیشبینی کردیم ریخت و عجیبت تر واکنش نیز به همین سطوح داده!!

تکنیکال پذیر تر از بورس خودمان هست

البته خب همه نمیفهمند که کی تحلیل کرده و چه هشدار طلایی و سود اوری بوده!!

بعد از ریزش همه دیگه شدند تحلیلگر ریزش بیت کوین بعنوان اولین نفر !! اما مشکلی نیست قطعا همه باهم اول هستند

اما ادامه تحلیل تراز 61درصد فیبو بعنوان اخرین حمایت ان هست که میتوان باند 28هزار دلار الا 32 هزار دلار برای ان بعنوان سنگر مهم در نظر گرفت

این محدوده حمایت محکمی است و حمایت های ملموس میشود اما اگر این سطح را از دست داد عملا پایان کار رو.ند هست و دیگه روند نزولی تحلیل میشود

قیمت فعلی پس از واکنش به حمایت 38500دلار است اگر بتواند بیاد بالای 43هزار دلار اعتبار حمایت فوق زیاد میشود این احتمال حدود 35درصد است!!

دوستان 38500دلار قیمت فعلی بیت کوین است یعنی معادل 800گرم طلای 18عیار!!

800گرم طلای 18عیار در برابر مقداری کد مجازی در کیف مجازی با خرید از صرافی مجازی با دادن دسترنج و ریال و دلار غیر مجازی!!!
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• ذوالقرنین
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 273

بچه ها من تو کریپتولند پولم رو هواست کسی هست تو اون صرافی عضو باشه و اطلاعاتی داشته باشه

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                          بچه ها من تو کریپتولند پولم رو هواست کسی هست تو اون صرافی عضو باشه و اطلاعاتی داشته باشه
                          ما داد زدیم که از بچه هاس سایت کسی در این قمار وارد نشود یا گیر نکند هر چی سریعتی بنظر من بیایید بیرون از این قمار دوسر باخت!!

جمع کنید سرمایه هایتان بخصوص از ارزهای دیجیتال بیارید رو طلا بذارید زیر بالشتان یا سپرده کنید و کمی هم سهام با مدیریت سرمایه در بازارهای واقعی رو مال باشید

مال عبارت از ملک طلا خودرو سهام و کمی ریال ! چون این ریال نیز بازدهی داشته که باید سهمی از سبد داشته باشد .......... و سرمایه های دیداری

اخه کدوم ادم عاقل میاید سرمایه دیداری را بدهد به مجازی؟؟

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5585

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post

هرکس که میخواد اعجاز تحلیل تکنیکال را ببیندباید این دوپست که نقل و قول کردم را بدقت بخواند

دقیقا تا سطوحی که پیشبینی کردیم ریخت و عجیبت تر واکنش نیز به همین سطوح داده!!

تکنیکال پذیر تر از بورس خودمان هست

البته خب همه نمیفهمند که کی تحلیل کرده و چه هشدار طلایی و سود اوری بوده!!

بعد از ریزش همه دیگه شدند تحلیلگر ریزش بیت کوین بعنوان اولین نفر !! اما مشکلی نیست قطعا همه باهم اول هستند

اما ادامه تحلیل تراز 61درصد فیبو بعنوان اخرین حمایت ان هست که میتوان باند 28هزار دلار الا 32 هزار دلار برای ان بعنوان سنگر مهم در نظر گرفت

این محدوده حمایت محکمی است و حمایت های ملموس میشود اما اگر این سطح را از دست داد عملا پایان کار رو.ند هست و دیگه روند نزولی تحلیل میشود

قیمت فعلی پس از واکنش به حمایت 38500دلار است اگر بتواند بیاد بالای 43هزار دلار اعتبار حمایت فوق زیاد میشود این احتمال حدود 35درصد است!!

دوستان 38500دلار قیمت فعلی بیت کوین است یعنی معادل 800گرم طلای 18عیار!!

800گرم طلای 18عیار در برابر مقداری کد مجازی در کیف مجازی با خرید از صرافی مجازی با دادن دسترنج و ریال و دلار غیر مجازی!!!
                            یعنی از نظر شما احتمال اینکه حمایت کف کانال صعودی و از دست بده خیلی زیاده؟؟؟

نظر

• Bourse-Plan
                              عضو فعال
                              • Jun 2020
                              • 490

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                              در این 2 گروه تلگرامی عضو بشید خبرها رو می‌ذارن. البته هر 2 گروه شلوغ و پر از چرت و پرته، ولی به هر حال خبری بشه می‌گن.

brg1233
                              cryptocorency_scam_exchenger

کانال دوم آدرسش همینه و غلط املایی 2 واژه مربوط به سازندۀ گروه است!

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

یعنی از نظر شما احتمال اینکه حمایت کف کانال صعودی و از دست بده خیلی زیاده؟؟؟
                                سلام رویا خانم

اینا تحلیل تکنیکال هست از نگاه بنده که ممکن است شخص دیگه با همین چارت نظر متفاوت تری داشته باشد

برای بررسی بیشتر باید به نکات ذکر شده هم توجه داشت ببینیم میتونه بیاد بالای 43هزاردلار تثبیت شود یا نه؟

به هر حال کسانیکه اینجا فعال هستند حد زیان دارند رو این حمایتها ......حمایتها هم نوشتم 32هزار دلار و 28هزار دلار

نظر

در حال کار...
                                X