رمزارز
Collapse
X
-
دروددر اصل توسط رضا ستاری پست شده است View Postبا عرض سلام
با توجه به دامیننس تتر که یه بالای مختصر مونده که بزنه و واگرایی در مکدی آر س آی دامی وارد موج نزولی میشه که همین میتونه یکی از عوامل رشد بازار تو هفته بعد باشه
شرمنده تو تریدینگ ویو چجوری میشه عکس رو ذخیره و اینجا دانلود کرد یادم رفته ممنون میشم راهنمایی کنید
در صفحه تریدینگ ویو نوار بالا سمت راست علامت دوربین Snapshot را بزنید و گزینه دانلود را انتخاب و سیو کنید. در سایت بورسی هم بالای همین صفحه از لینک آپلود سنتر استفاده کرده و با انتخاب یکی از گزینه ها تصویر را آپلود کنید
🙏 2نظر
-
درود
روند کلی بیت کوین نزولی است و در حال حاضر در یک دامنه رنج در حال نوسانه ..... 60/760 تا 58/562
پیشنهاد: تا خروج از این دامنه شاهد حرکت روندی نخواهیم بود...... فرار از یکی از این دو عدد بازدهی 2200 دلاری معادل 3.62% چه در جهت لانگ یا شورت ( بدون اهرم) خواهد داشت
👏 1نظر
-
دیشب نمیه شبی، بالاخره بعد از چندین بار دیدن نمودارهای 4 ساعته و روزانه ارزهای دیجیتال مثل اتریوم، بیتکوین، سولانا، کاردانو و دوج و نمودار دامیننش اینها و حتی نمودار طلا و نقره جهانی، دل را زدیم به برکه و یک مقدار doge در قیمت 0.074 دلار خریدم، شاید یه دویست درصد یا حداقل دو درصدی سود بده بهمون! 😫😣🤢
کاردانو هم که در 0.18 خریدم و نفروختم خوشبختانه و تا 0.14 دلار هم پوکید، فعلا مقداری جبران کرده و رسیده به 0.165 دلار، خاکِ آمریکا بر سرش 😁
🙏 1نظر
-
من هم کمی ریپل خریدم
شاید مقداری از طلا رو تبدیل ب ارز دیجیتال کنم..
البته بیخودی نباید ریسک کرد...
فعلا همه خرید های یک سال اخیر ضرر شدن..
ولی میانگین هم میشه کم کرد
و کامبک زد تو اینا
///
👍 1نظر
-
BTCUSDT_2026-07-07_18-22-28.png خیلی وقته دور شدم....بنظرم بیت کوین محدوده 40-35 رو خواهد دید و این رشد اصلاح رو به بالا هست
تو این قیمت ها میشه برای سرمایه گذاری مجدد فکر کرد
فعلا در وسط اصلاح چند ماهه هستیم
فایل های ضمیمه شده
🙏 3👍 1نظر

نظر