رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رضا ستاری
    عضو جدید
    • Jun 2026
    • 9

دامینسس تتر

نظر

• پیمان
      ستاره دار (1)
      • Sep 2020
      • 880

در اصل توسط رضا ستاری پست شده است View Post
      با عرض سلام
      با توجه به دامیننس تتر که یه بالای مختصر مونده که بزنه و واگرایی در مکدی آر س آی دامی وارد موج نزولی میشه که همین میتونه یکی از عوامل رشد بازار تو هفته بعد باشه
      شرمنده تو تریدینگ ویو چجوری میشه عکس رو ذخیره و اینجا دانلود کرد یادم رفته ممنون میشم راهنمایی کنید
      درود
      در صفحه تریدینگ ویو نوار بالا سمت راست علامت دوربین Snapshot را بزنید و گزینه دانلود را انتخاب و سیو کنید. در سایت بورسی هم بالای همین صفحه از لینک آپلود سنتر استفاده کرده و با انتخاب یکی از گزینه ها تصویر را آپلود کنید

نظر

• پیمان
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 880

درود
        روند کلی بیت کوین نزولی است و در حال حاضر در یک دامنه رنج در حال نوسانه ..... 60/760 تا 58/562
        پیشنهاد: تا خروج از این دامنه شاهد حرکت روندی نخواهیم بود...... فرار از یکی از این دو عدد بازدهی 2200 دلاری معادل 3.62% چه در جهت لانگ یا شورت ( بدون اهرم) خواهد داشت

نظر

• HapuKumar
          عضو عادی
          • Aug 2025
          • 223

دیشب نمیه شبی، بالاخره بعد از چندین بار دیدن نمودارهای 4 ساعته و روزانه ارزهای دیجیتال مثل اتریوم، بیتکوین، سولانا، کاردانو و دوج و نمودار دامیننش اینها و حتی نمودار طلا و نقره جهانی، دل را زدیم به برکه و یک مقدار doge در قیمت 0.074 دلار خریدم، شاید یه دویست درصد یا حداقل دو درصدی سود بده بهمون! 😫😣🤢
          کاردانو هم که در 0.18 خریدم و نفروختم خوشبختانه و تا 0.14 دلار هم پوکید، فعلا مقداری جبران کرده و رسیده به 0.165 دلار، خاکِ آمریکا بر سرش 😁

نظر

• HapuKumar
            عضو عادی
            • Aug 2025
            • 223

کاردانو در همین 4 روز جاری 35% رشد کرده!
            دوج کوینی که من خریدم فعلا چندان رشدی نکردی نکبت! 😂 ببینم این هم میتونه یه تکونی به هیکل نحسش بده یا نه!
            ایلان جان بدو یک کاری بکن مرد! 😁

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 21870

من هم کمی ریپل خریدم

شاید مقداری از طلا رو تبدیل ب ارز دیجیتال کنم..البته بیخودی نباید ریسک کرد...
              فعلا همه خرید های یک سال اخیر ضرر شدن..
              ولی میانگین هم میشه کم کرد و کامبک زد تو اینا
              ///

نظر

• hasan666
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1191

BTCUSDT_2026-07-07_18-22-28.png خیلی وقته دور شدم....بنظرم بیت کوین محدوده 40-35 رو خواهد دید و این رشد اصلاح رو به بالا هست

تو این قیمت ها میشه برای سرمایه گذاری مجدد فکر کرد

فعلا در وسط اصلاح چند ماهه هستیم
                فایل های ضمیمه شده

نظر

در حال کار...
                X