رمزارز

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HapuKumar
    عضو عادی
    • Aug 2025
    • 38

برای من جالبه که بعد از اتفاق دیشب و ریزش سنگین ارزها، باز همچنان تعداد بسیار زیادی از افراد دارن به معاملات ادامه میدن و صبر نمیکنن تا شرایط کاملا مشخص و پایدار بشه! بهرحال هنوز معلوم نیست که روند ارزها در روزهای آینده چی میشه، ممکنه دوباره یک ریزش سنگین داشته باشیم یا حتی ممکنه ارزها برگردن به قبل از ریزش دیشب!
    جالبه که حتی حجم معاملات از قبل از ریزش دیشب هم بیشتر شده. الان در صرافی بایننس که مثلا می بینم حجم معاملات سولانا حدود 2 برابر میانگین قبل شده!
    انصافا معامله گرها هم خیلی جسور و بی باک هستن ها! 😄

نظر

• HapuKumar
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 38

من تا حالا معامله فیوچرز نداشتم و فقط اسپات کار کردم. یک نکته ای که سعی میکردم رعایت کنم در معاملات این بود که هیچ وقت ارزها را بدون سفارش فروش (حد ضرر) رها نکنم یعنی همیشه برای کل ارزهایی که دارم باید یک سفارش حد ضرر باز باشه که اگر ریزش ناگهانی رخ داد مثل دیشب، ارزها فروخته بشه و از ضرر بیشتر جلوگیری بشه!
      با اتفاق دیشب مطمئن تر شدم که این کار را همیشه انجام بدم و حتی یک روز هم ارز را بدون سفارش فروش رها نکنم!
      البته میشه قیمت حد سود هم برای فروش تعیین کرد که اگر فرضا یک ارز یک شبه یک صعود شدید 20 یا 30 یا 50 درصدی داشت، ارز فروخته بشه و از این سود استفاده بشه. در واقع بهتره یک سفارش OCO همیشه داشته باشیم برای هر ارز دیجیتال.

نظر

• پیمان
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 719

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

درود ُ نه دیگه دقیقا همین منطق عمل نمیکرد!
        یعنی از استاپ منهم رد شد و رفت پایین تا لیکوییدم کرد بدون اینکه اون اردر خرید یا فروش عمل کنه!
        نه یکبار بلکه چند بار!
        این هم در کوینکس و هم کوکوین برام پیش اومده بود و صرافی ها مدعی بودند که در هیجانات بازار اردر استاپ من میتونه معامله نشه!
        من نمی فهمم چطور ممکنه مثلا بیت کوین از 120 هزار پایین بره و به 100 هزار دلار برسه ولی استاپ من در 115 هزار عمل نکنه!!
        درود
        در صرافی بایننس که نگاه میکنم حرف شما درسته در اینصورت بهتره با صرافیتون این موضوع را مطرح کنید

نظر

در حال کار...
        X