شرکت سپید ماکیان (سپید)
Collapse
X
-
پاسخ : شرکت سپید ماکیان (سپید)
هفته پیش داشت با 100 درصد مثبت باز میشد که خیلی بالا بود و البته حجم فروش از حجم خرید پیشی گرفته بود و اگر ناظر باطل نمیکرد میآمد پایین و روی 100%+ باز نمیشد
اگر زیر 50درصد مثبت باز بشه ارزش خرید داره و بیشتر از اون ریسک خرید خیلی بالا میبرهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postهفته پیش داشت با 100 درصد مثبت باز میشد که خیلی بالا بود و البته حجم فروش از حجم خرید پیشی گرفته بود و اگر ناظر باطل نمیکرد میآمد پایین و روی 100%+ باز نمیشد
اگر زیر 50درصد مثبت باز بشه ارزش خرید داره و بیشتر از اون ریسک خرید خیلی بالا میبره
ولی حقوقی زیاد فروخت
انشالله که فردا دیگه نفروشه
درصد رشد سهم فردا میره روی 50 درصد و اگر حقوقی بخواد بازم مثل امروز عرضه کنه زیاد جالب نیستخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
فردا نماد باز میشه
و اگر مثبت 5 بزنه بازدهی کوتاه مدت سهم میشه 130%
سود سال قبل 3512 ریال بوده که پی به ای سهم میشه 11
حالا باید دید پی به ای فوروارد سهم چند هستآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2021/08/09, 15:26.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فروشندگان دست به ماشه در روزهای قبل فروختند
قدرت خریداران روز یکشنبه بیش از قدرت خریداران روز شنبه بود پول هوشمند در حال ورود است باید دید سپید تا کجا صعود خواهد کرد
فعلا جو مثبت بازار هم مانع ریزش شده از طرفی سپید هم سودساز هست و هم رشد سودسازی داشته و از سهام مشابه مانند سیمرغ (که آنهم سهم خوبیست) سرتره
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postمثبت 5 بعدی میشه 280% سود کوتاه مدتخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سپید در اطلاعیه پرداخت سود گفته بود
به سهامدار حقیقی از 26 تیر تا آخر مرداد سود پرداخت میکنه
سجامی ها میاد به حسابشون، بقیه برند بانک تجارت بگیرند
کسی هست دریافت کرده باشه ؟
برا من که سجامی هستم هنوز واریز نشده.نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
-
مطلب زیر نقل قول است ،بررسی با خود عزیزان
----------------
تعداد سهام حدودا یک میلیارد سهم
ارزش بازار حدودا ۵۵۰۰ میلیارد تومن
تحلیل بر اساس گزارش بهار ۱۴۰۰
شرکت در بهار ۱۴۰۰ حدودا ۷۰۰ میلیارد تومن فروش داشته.
طبق پیش بینی بنده،شرکت میتونه در آخر سال ب فروش حدودا ۴۰۰۰ میلیارد تومنی برسه.
با حاشیه سود ۳۰ درصد،سود ناخالص میشه ۱۲۰۰ میلیارد تومن
هزینه اداری ۱۴۸ میلیارد تومن
سایر هزینهها ۵ میلیارد تومن
هزینه مالی ۶۰ میلیارد تومن
کم میکنیم
میشه
۹۸۷ میلیارد تومن
سایر درآمدها هم ۸ میلیارد اضافه میکنیم.میشه
۹۹۵ میلیارد تومن.سود قبل از مالیات
۰/۵ درصد مالیات کم میکنیم.میشه
۹۹۰ میلیارد تومن سود خالص.
تقسیم بر تعداد سهم
تقریبا ۹۹۰ تومن سود هر سهم
یا
تقریبا
شرکت میتونه ب ازای هر سهم ۱۰۰۰ تومن سود بسازه.
با احتساب ضریب p/e حدودا ۹
سهم تقریبا ۹۰۰۰ تومن میارزه
قیمت الان سهم ۵۵۰۰ تومنه.
پر سود باشید
نظر
نظر