کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سپید ماکیان لیست زمین و ساختمانش رو ارائه کرده
مساحت ساختمان: 160.000 متر مربع
مساحت زمین: بالای 1.5 میلیون متر مربع/.:blinksmiley.:/
همه اش هم در شمال ایران واقع شده
...درود...خوب نساخته..اقا سید...تقریبا 15 درصد سود 3 ماهه دومش کم شده..
با این فرمان احتمال 1400...نهایت 650...بسازه....که با قیمت فعلی پی بر ایی حدود 8/6...میشه....
من بودم..نمیخریدم...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سپید در زمستون 860 میلیارد تومن فروش داشته.اگه حاشیه سودش مثل پاییز باشه ،احتمالا برای سال 1400 بتونه بین 260 تا 285 تومن سود بسازه.
قیمت فعلی سهم 1861 تومن و متعادله فعلا
p/e سهم حدود 7 هستش که به نظرم برای گروه زراعی خوبه
سپید با قیمت حدود 2500 تومان وسود 2395 با 104% افزایش نسبت به سال گذشته روز 8/3 به مجمع میرود و حداقل 80 تومان یک ماه بعد پرداخت میکند. ضمنآ تما م نسبتهای مالیش نبت به سال گذشته بهتر شده و شرکت سه تا پروزه در دست ساخت دارد که یکی از آنها امسال و دو تای دیگه سال آینده به بهره برداری میرسد. لطفآ خودتون هم بررسی فرمایید. هیچ توسیه ای ندارم. شاد وتندرست باشید.
سپید ماکیان در عملکرد سه ماهه توانسته است به ازای هر سهم 73 تومان محقق کند. سهم در سال مالی گذشته به ترتیب از فصل ابتدایی 66 ، 52 ، 76 و 46 تومان به ازای هر سهم گزارش کرده بود. سود سه ماهه رشد 12 درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته دارد.
?این شرکت درسه ماهه امسال فروش 1,117 میلیاردی تومانی را داشته است. در دوره مشابه سال گذشته توانسته بود 701 میلیارد فروش بزند. فروش دو سال مالی گذشته شرکت بر اعداد 3,135 و 1,670 میلیارد استوار بوده است.
?در سال مالی 1400 حاشیه سود سپید برابر 29% بوده که در سه ماهه امسال برابر 26% است.
?این شرکت در سه ماهه سود عملیاتی 235 میلیارد تومانی را گزارش کرده است که در سال مالی قبل سود عملیاتی شرکت به ترتیب از فصل اول برابر 208 ، 164 ، 242 و 154 میلیارد تومان ثبت شده بود.
نظر