از دوستان مدیر خواهشا اینو موضوع مهم بزنه و این پست منم بعدش حذف کنه.فکر میکنم برای ایشون باید تاپیک مستقل تبریک وجود داشته باشه :x
تولدت مبارك
Collapse
X
-
-
علیرضا جان تولدت مبارک.
همون یه بار زیارتت کافی بود که تا ابد ارادتمندت باشیم.
>:D<وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
دوست گرامی علیرضا جان تولدت مبارک
انشالله همیشه ایام بکام و روزگار بر وفق مراد باشه
@};-@};-@};-@};-@};-"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
آفرین بر شما داش بابک
بلاخره پیدات کردم و خیلی خیلی ارادتمندیــــــــــــــــــــم
نمی خوایید یه تاپیک راه بندازی بیام پیشت درست پس بدیم؟
هر از گاهی وقت سجاد خان و محسن خان مختاری را می گیریم (البته بازم می گم تاپیک محسن 6 قفله است و فقط تشکراش را می بینیم :D)
بابک جان خیلی خوشحال می شم به شخصه بتونم هر از گاهی در تاپیکت مزاحم بشم
ببخشید این حرف ربطی به این تاپیک نداشت
آقای جمالی تولد شما مبارکـــــــــــــــــــــــــــــ داداشما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
در اصل توسط سرداربورسی پست شده است View Postآفرین بر شما داش بابک
بلاخره پیدات کردم و خیلی خیلی ارادتمندیــــــــــــــــــــم
نمی خوایید یه تاپیک راه بندازی بیام پیشت درست پس بدیم؟
هر از گاهی وقت سجاد خان و محسن خان مختاری را می گیریم (البته بازم می گم تاپیک محسن 6 قفله است و فقط تشکراش را می بینیم :D)
بابک جان خیلی خوشحال می شم به شخصه بتونم هر از گاهی در تاپیکت مزاحم بشم
ببخشید این حرف ربطی به این تاپیک نداشت
آقای جمالی تولد شما مبارکـــــــــــــــــــــــــــــ داداش
ارادتمندم
نظر
-
تولدتون مبارک جناب جمالی
انشالله در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید
تنتون سلامت؛دلتون خوشهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
علیرضای عزیز
به نمایندگی از اعضای" گروه تحلیلی اداف" زاد روزتون رو تبریک عرض می کنم
ان شا ا... همیشه سالم و تندرست و پیروز باشیدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
سلام علیرضا جان اول اینکه خیلی خوشحال شدم در نمایشگاه زیارتت کردیم و دوم تولدت مبارکککککک <:-p<:-p
سوم موفق سلامت و پرسود باشید...
چهارم مشتاق دیداری مجدد در شیراز :Dجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
جناب جمالی،دوست ندیده ام،امیدوارم همیشه سربلند باشی،تو هر موقعیتی که خواهی بود...
تولدت مبارک مدیر دوست داشتنی بورسی...تمام سال من بی تو...
نظر
نظر