تولدت مبارك

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ehsan Am
    کاربر فعال
    • Feb 2011
    • 177

علی جان ،
    ورودت به این دنیا رو تبریک میگم
    میدونم الان تو اون گرما ،بهترین آرزوها برات یه اسپیلت 24 هزاره;):*
    علی جون امیدوارم همیشه سلامت و تندرست و سالیان سال سهمات صف خرید باشن :x;)
    با بهترین آرزوها (اولیش یه مازراتی کوپه با کولر ;):D )
    :x:x:x

نظر

• homework
      عضو فعال
      • May 2012
      • 747

جناب جمالی عزیز ...
      به رسم ادب و شوق
      طلوع دوباره ی خورشیدِ صفر آفرینشتون تبریک .
      @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• عليرضا جمالی
        مدیر (ستاره‌دار 20)
        • Oct 2010
        • 1295

درود به همه دوستان خوبم
        از ديدن اين تاپيك سورپرايز شدم و خوشحال شدم.
        واقعا از لطف همه دوستاني كه هميشه شرمنده محبتشون بوده و هستم ممنونم (بخصوص بابك كه با اين كارش بازم شرمنده ام كرد)

بابك خان پناهي از دوستاي خوب و بامعرفتي كه هميشه رو رفاقتش حساب ميكنم. بابك جان خيلي ممنونم ، با كيكي كه گذاشتي سر صبحي حسابي هوس كردم;)

مصطفي خان مصري پور گل كه منم حسابي از ديدارش خوشحال شدم ،( حيف كه وقتش كم بود، ايشالا بايد يه برنامه بذاريم درست حسابي باهم اختلاط كنيم)
        مصطفي جان بازم از لطفت ممنونم.

استاد طيب بزرگوار كه حضورشون تو اين سايت باعث دلخوشي و افتخار هست.

دوست گلم naruto ممنون از محبتتون، آقا كجايي ستاره سهيل؟ مشتاق ديدار هستم.

دوست عزيز و با اخلاقم كه شيفته نوشته هاي هميشه استادانه و خوبش هستم، سجاد خان عزيز (اروم بورس)، خيلي ممنونم از لطفتون.

سردار بورسي عزيز كه واقعا حضورشون تو اين سايت و تحيليهاي خوبشون طراوت خاصي داره. سردار خيلي لطف كرديد.

عليرضا1، دوست عزيزم، ممنونم از لطفت. اميدوارم سلامت و پيروز باشيد.

محمد سعيد گرامي، خيلي از لطفتون ممنونم. اميدوارم سعادت داشته باشم و بيشتر از نوشته هاي شما بهره ببرم.

سركار خانم رجب نژاد گرامي، تشكر ميكنم از لطف و محبتتون، همينطور بابت حضور و نوشته ها و تحليليهاي خوبتون تو سايت بورسي.

دوست عزيز و ورزشكارم ahmad m عزيز، ممنون كه به يادم بوديد. آقا ما كماكان منتظر ادامه مطالبو نوشته هاي خوب ورزشي شما هستيم.

اشكبوس عزيز و دوست داشتني. خوشحالم افتخار رفاقت با فردي پرتلاش و پر انرژي مثل شما رو دارم.

شاهين خان خوش تيپ...خيلي مخلصم شاهين جان، كه تازه پيدات كردم و كلي باهم كار داريم حالا حالاها...;) ايشالا اينبار با هم يه گشت و گذاري هم تو شيراز داشته باشيم:D

دوست خوب و قديمي علي آقاي گل -6500400- كه هميشه بهم لطف داشته و داره. علي جان خيلي ممنونم از محبتت.

جناب مرادي عزيز (m.r-moradi) خيلي ممنونم و براتون آرزوي سلامتي دارم. مشتاق ديدار هستم.

و احسان خان خوش تيپ... احسان قرار نشد آمار منو بديا:D ، خيلي ممنون احسان جان، ايشالا به زودي ميبينمت.

دوست عزيزم جناب homework بزرگوار با نوشته هاي هميشه خوبشون، از لطف و محبتتون ممنونم.

همينطور از همه دوستاي خوب و بزرگواري كه بهم لطف داشتند و تو پيام خصوصي شرمنده ام كرده اند بازهم تشكر ميكنم.

خيلي خوشحالم كه از قبل سايت بورسي با دوستان عزيز و بزرگوار زيادي آشنا شدم و اميدوارم در كنار هم بتونيم سايتمون رو تو مسيري كه بايد پيش ببريم.

با تشكر از همه شما عزيزان@};-@};-@};-
        از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• hossein sh
          ستاره دار(1)
          • Mar 2012
          • 688

جناب آقای جمالی

تبریک من را نیز پذیرا باشید

<:-p

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

تبریک ...تبریک ....تبریک
            انشاء الله سالهای پیش رو را با سلامتی سپری کنید.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• عليرضا جمالی
              مدیر (ستاره‌دار 20)
              • Oct 2010
              • 1295

از همه عزيزاني كه بهم لطف داشتند و با پيام تبريكشون شرمنده ام كردند ممنونم.

دوست خوب ، زحمتكش و با تعصبم، بهنام خان گل و عزيز، از محبتت ممنونم، اميدوارم دنيا به كامت باشه.

دكتر عزيز و كم پيدا جناب vet، آقا حسابي شرمنده ام كرديد، خوشحالم كه باز هم شاهد حضور شما تو سايت هستيم.

جناب آقاي كريم مهدوي بزرگوار، از محبتتون سپاسگزارم، اميدوارم هميشه شاد و پيروز باشيد.

مهندس كار درست عطاي عزيز و دوست داشتني، من هم از ديدار دوست خوش اخلاق و كار درستي مثل شما خيلي خوشحال شدم، اميدوارم سعادت بشه و بازم ملاقاتت كنم.

جناب جان مورفي عزيز، از لطفتون ممنونم، براتون آرزوي سلامتي و موفقيت بيشتر دارم.

دوست محبوبم وحيد خان گل، مدير زحمت كش و با اخلاق بورسي، وحيد جان خيلي از لطفت ممنونم، مشتاق ديدار هستم.

دوست عزيزم و خوش برخوردم جناب Aiming عزيز، كه تو همون چند لحظه هم شيفته اخلاق خوبش شدم. ممنون از لطفتون. اميدوارم شاد و سربلند باشيد.

farhad_p عزيز، كاربر محبوب و بي حاشيه سايت بورسي كه هميشه شاهد زحمت و تعصبش به بورسي بودم. ارادتمندم قربان.

سركار خانم ماهور جاويد، خيلي از لطفتون ممنونم اميدوارم بيشتر شاهد نوشته هاي خوب شما باشيم.

سركار خانم خادمي، مدير زحمت كش و با تعصب سايت بورسي، از لطف و محبت شما خيلي ممنونم. حضور شما تو سايت بورسي غنيمته و اميدوارم شاهد موفقيت هاي بيشتر شما باشيم.

و دوست بي حاشيه:D مندي عزيز...آقا ميگن قدر آزادي رو تاز از بند در اومده ميدونه;)
              خيلي ممنونم دوست من، اميدوارم شاد و سلامت باشي.

باز هم از همه عزيزاني كه من رو با محبتشون شرمنده كردند سپاسگزاري ميكنم.

ارادتمند همه شما دوستان و كاربران خوب بورسي هستم@};-@};-@};-
              از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• داود
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 378

جناب آقای جمالی

باسلام

تولدت مبارک

امیدوارم تنت سالم ولبت خندان باشه
                آخرین ویرایش توسط داود؛ 2013/05/30, 09:44.
                شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• silver
                  Banned
                  • May 2013
                  • 29

بنده نیز تبریک عرض میکنم.امیدوارم صد سال عمر کنید.

نظر

• مجيد رادمنش
                    مدیر (6)
                    • Oct 2010
                    • 4902

درود بر دلاورمرد بورسی جناب مهندس جمالی عزیز

دروهله اول سالروز تولدتون رو با اندکی تأخیر تبریک میگم و بعد تشکر از زحمات بی وقفه ای که در جهت فراهم آوردن محیطی سالم و به دور ازهرگونه باندبازی که منجر به رشد و پویایی سایت میشود را ارج می نهم.

براستی میتوان ادعا کرد برغم مشکلات عدیده ای که تاحال درگیر آن بودید اما صداقت و رعایت اصول اخلاقی باعث شده که امروز بورسی یکی از پاکترین و کم حاشیه ترین سایتهای تخصصی در زمینه بازار سرمایه ایران باشد چراکه راه درجهان یکیست و آن راه راستی است، همچنین به اعضای ارزشمند سایت افتخار میکنم و مفتخرم که عضو کوچکی از خانواده بزرگ بورسی هستم.

آرزو دارم تا سالیان سال در پناه حضرت حق روز و روزگارتان خوش و خرم باشد ..
                    @};-
                    یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• عليرضا جمالی
                      مدیر (ستاره‌دار 20)
                      • Oct 2010
                      • 1295

امروز تولد دوست خوبم محمد, مدیر فنی سایت هست که با کمکش مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتیم و برای ارتقا بورسی برنامه های دیگه ای هم در دست اجرا داریم.

محمد جان تولدت رو تبریک میگم
                      امیدوارم به همه آرزوها و برنامه هایی که تو ذهنته برسی و همیشه سلامت و شاد باشی

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

بنده هم تولد جناب محمد رو تبریک میگم و از تمام زحماتشون سپاسگزاری میکنم
                        شاد و سلامت باشید
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

جناب محمد ؛تشکر از زحماتتون

تولدتون مبارک ؛انشالله 120 ساله شید
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• M@ohammad
                            مسئول فنی
                            • May 2013
                            • 36

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
                            امروز تولد دوست خوبم محمد, مدیر فنی سایت هست که با کمکش مشکلات زیادی رو پشت سر گذاشتیم و برای ارتقا بورسی برنامه های دیگه ای هم در دست اجرا داریم.

ممنون علیرضا . ایشالله که همینطور باشه و بتونم مفید واقع بشم !

سلامت باشی و بازم ممنون :x

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            بنده هم تولد جناب محمد رو تبریک میگم و از تمام زحماتشون سپاسگزاری میکنم
                            شاد و سلامت باشید
                            در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                            جناب محمد ؛تشکر از زحماتتون

تولدتون مبارک ؛انشالله 120 ساله شید

ممنون دوستان لطف کردید :x

ایشالله شیرینی هم بعد ماه رمضان بهتون میدم . بالاخره ملت روزه هستن دیگه :D

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post

آخ آخ آخ
                              دیر رسیدم تولد تموم شد
                              علیرضا جان مگه قرار نبود هر جا سوری بود منو اول از همه خبر کنی؟؟؟:-w
                              خوب اشکال نداره این دفعه رو میگذرم دفعه دیگه تکرار بشه میشه بار 1001 امت :D
                              محمد جان تولدت مبـــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــ <:-P:*<:-P
                              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• محسن مختاری
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 663

محمد جان
                                بهانه ای شد تا از زحماتت برا بورسی قدر دانی کنم
                                تولدت مبارک:x:x
                                امیدوارم شاد و سر افراز باشی
                                8->

نظر