خب گويا بهتره تولد من اينجا نباشه..
تولدت مبارك
Collapse
X
-
LOVE all, trust a few, do wrong to none *** آن کس که تو را شناخت جان را چه کند**فرزند و عیال و خانمان را چه کند
*** دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی**دیوانهٔ تو هر دو جهان را چه کند
-
-
دوست عزيز جناب آقای مصطفي رستمي(باني اين تاپيك زيبا)
تولدتون رو تبريك ميكم و براتون عمري سرشار از سلامتي و شادكامي ارزو ميكنم.
@};-@};-@};-از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
جناب آقای رستمی تولدت مبارک، عجب روز مبارکی هست امروز ، چون تولد من هم امروز هست!:-)/\:-)
<:-P~^o^~>:D<
نظر
-
تولدتون مبارک آقا مصطفی.با آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون.انشاء الله سال پر سودی داشته باشین.[LEFT][COLOR="blue"]Those who afraid to fall will never fly![/COLOR][/LEFT]
نظر
-
در اصل توسط analyst پست شده است View Postجناب آقای رستمی تولدت مبارک، عجب روز مبارکی هست امروز ، چون تولد من هم امروز هست!:-)/\:-)
<:-p~^o^~>:d<
مهدی جان تولدت مبارک <:-p
برای شما هم آرزوی سالهایی پر از موفقیت و تندرستی دارم. @};-از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
-
آقا رستمي و جناب آناليست تولدتو ن مبارك پس كو كيكش ناقلاها سهم ما رو هم كنار بزاريد هر كدوم مشهديد نقدش كنيم كادو هم بروبچ دو سه سهم صدرا واستون خريدن اندازه عمرتون فقط صبر كنيد قيمتش بالا ميره
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postاستاد عزیزم جناب انالیست و اقای رستمی تولدتون مبارک <:-p:x<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
نظر