در اصل توسط ناهید پست شده است
View Post
تولدت مبارك
Collapse
X
-
to continue, please follow me on my page
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post<:-p<:-pآقای جمالی تولدتون مبارک....امیدوارم جیبتون پر پول،دلتون خوش و سلامت باشید تا همیشه <:-p<:-p
زادروزت شیرین ، پرعشق و نورآفرین باد....
قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم....
این کیک رو گرفتم برای بچه های سایت؛اگر نرسید بازم =D>=D>=D>=D>هست
این کادوی من هست...توی این بازار خراب که پول نداریم یک کادو بهتر بخریم
اینم آقای جمالی هست وقتی که 100 ساله میشه.......:D=))to continue, please follow me on my page
نظر
-
درخت تولد آقای جمالی کدام است؟
اصل مطلب در تاپیک "روانشناسی ؛مدیریت زندگی " آمده است
25 ارديبهشت تا 3 خرداد - درخت ون (بلندپروازي)
فوق العاده جذاب، پرانرژي، خودجوش و پر مسئوليت است.انتقاد را دوست ندارد. جاه طلب، بلند پرواز، باهوش، مستعد و قابل اطمينان است. به پول اهميت مي دهد. خواستار توجه از سوي ديگران است و به پشتوانه و حمايت احساسي نياز دارد.چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
-
آقای جمالی من هم تولدتون را تبریک میگم!!!
باز کن پنجره ها را که نسیم
روز میلاد اقاقی ها را
جشن میگیرد
و بهار
روی هر شاخه کنار هر برگ
شمع روشن کرده است
لمس بودنت مبارک[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر
-
ممنون و سپاسگزارم از همه دوستان عزیزی که با نوشته هاشون باز هم لطف و محبتشون رو نشون دادند.
از آمن عزیز با کیک ها و عکس های قشنگش (البته امیدوارم تو 100 سالگی اونطوری نشم:D) @};-
از دوست عزیزم کاپیتان نمو شخصیت محبوب همه تالارهای بورسی که همیشه بهم لطف داشته@};-
جناب holy بزرگوار و محبوب که همیشه شرمنده لطف و محبتش بودم و هستم@};-
محمود خان گرامی که افتخار آشنایی با ایشون تو این سایت نصیبم شده.@};-
ناهید عزیز و گرامی که با ذوق و سلیقه ای که تو پیامش به خرج داده بود شرمنده ام کرد.@};-
حامد 24 عزیز که همیشه نوشته ها و تحلیلهاش رو میخونم و از آشنایی باهاش خوشحالم.
بوف کور عزیز یا همون زهره خانم که ...امیدوارم به این همه خصوصیت خوب خردادی توجه کنه و نه شایعات بی پایه و اساسی که:D...@};-
ماهور عزیز که مدتیه کم پیداست و از نوشته های قشنگشون کمتر اثری میبینیم.@};-
مرتضی عزیز که از دیدن پیام تبریکش خوشحال شدم.@};-
آرتمیس بزرگوار و گرامی که مثل همیشه لطف و محبتشون رو نشون دادند.@};-
ماهرو کرم پور عزیز که از نوشته هاشون تو بخش آزاد استفاده میکنم.@};-
محسن نظری عزیز و دوست داشتنی که حضورش تو این سایت غنیمته.@};-
rojan عزیز که چند وقتیه کمتر تو سایت میبینیمش اما حضورش کمک زیادی تو پا گرفتن این جو دوستانه داشته.@};-
و جناب طیب که یکی از عزیزترین و دوست داشتنی ترین کاربرای سایت هست و همیشه نسبت به من لطف داشته.@};-
برای همه این عزیزان و همینطور سایر کاربران این سایت آرزوی روزهایی خوب و پر از شادی دارم و باز هم از لطف و محبت همگی تشکر میکنم.
شاد باشیداز ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
بچه ها امروز 9 خرداد تولد من هستش و صبح که از خواب بیدار شدم چه کادوی خوبی از بورس با برگشت بازار گرفتمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر