کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
از همه دوستان بزرگواری که همیشه من رو مورد لطف و محبتشون قرار دادند تشکر میکنم.
تشکر ویژه ای هم میکنم از دوستانی که با نوشته هاشون تو این تاپیک شرمنده ام کردند:
مدیر زحمت کش بورسی مجید خان رادمنش عزیز
علی عزیز (ali30)
احسان خان با مرام و محبت (aiming)
بهنام عزیز و با محبت
محسن خان کار درست (mohsen ho)
دوست با معرفتم محمد خان رحمتی
جناب ایرج خان اکبری بزرگوار
برادر بزرگوارم نوام چامسکی عزیز
دوست و برادرم مجید خان بزرگ و با معرفت (majid664)
والیخان عزیز و دوست داشتنی
مدیر محبوب بورسی وحید خان کاربیست
امیر خان عزیز (amir.r)
حمید خان با محبت (hamid26967)
دوست عزیزم mtm2424
nudnik عزیز و دوست داشتنی
سرکار خانم رجب نژاد همیشه قابل احترام
دکتر دوست داشتنی و با محبت جناب vet
آخاله گلم مصطفی خان مصری پور
جناب علیزاده عزیز و با محبت
برادر بزرگوارم جناب آقای حیدری که امیدوارم بعد از این یک سال همیشه در کنار بورسی باشند
دوست عزیز و خوش تیپم شاهین خان محلوجی
و رفیق عزیزم مهندس عطای عزیز و.....
امیدوارم با مشارکت دوستان این تاپیک خوب مثل روزهای گذشته برای همه اعضی خانواده بورسی فعال باشه و تولد همه دوستان و اعضای خانواده بزرگ بورسی رو با هم گرامی بداریم.
با تشکر
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
عذر تقصیر بابت تاخیر! گویا دیر رسیدیم و کرکره رو پایین کشیدید اما اگه هنوز جا هست از لای همون کرکره خالصانه ترین تبریک ها و آرزوهای من رو برای خودت و خونوادت بپذیر. امیدوارم همیشه سلامت باشی و زندگیت سرشار از آرامش باشه@};-@};-@};-
درود
کاربر عزیز نوام چامسکی
تولد جنابعالی و 38 ساله شدنتون رو تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال های سال با عزت و احترام زندگی کنید
و بتونیم از مطالب شما در سایت بورسی استفاده کنیم
دوست دار شما
سجاد_د
@};-
درود
کاربر عزیز نوام چامسکی
تولد جنابعالی و 38 ساله شدنتون رو تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال های سال با عزت و احترام زندگی کنید
و بتونیم از مطالب شما در سایت بورسی استفاده کنیم
دوست دار شما
سجاد_د
@};-
نوام جان تولدت مبارک
برای تمامی عزیزانی که با نیت خیر به هر طریقی سعی در بالابردن سطح علمی هموطنان عزیز در هر رشته و شاخه ای دارند و مطلب می زنند آرزوی توفیق روز افزون و سلامتی و شادکامی دارم/:.Heart.:/
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
سلام برنوام چامسکی گرامی سی هشتمین بهار زندگیتون رو تبریک میگم انشاا... که صد ساله بشین ولی از نوع سرحال وسرزندش امیدوارم که دراین روز مبارک به همه ارزوهای خوبت برسی .تولدت مبارک
نظر