حجت عزیز بنده تولدتون رو بهتون تبریک میگم و امیدورام همیشه در کنار خانوادت شاد-سلامت و پرسود باشی
تولدت مبارك
Collapse
X
-
آقای حجت خان
سالروز زمینی شدنت مبارک . . ..................<:-p<:-p<:-p<:-p<:-pto continue, please follow me on my page
نظر
-
سلام
از همه عزیزان تشکر میکنم، انشاء الله همه در کنار خانواده شاد و پرسود و سلامت باشن، این چند صفحه رو برای خودم به صورت تصویر ذخیره کردم، که هر زمان به این تصاویر نگاه میکنم، خاطرات خوش و دوستانی که در بورسی داشتم برام زنده بشه. تک تک شاخه های گل این دسته گل زیبا رو هم برای قدردانی تقدیم میکنم. امیدوارم مثل گل باشید اما عمرتون مثل گل نباشه. اگر هم چیزی از گلها موند تقدیم میکنم به جناب علیرضا جمالی که با پشتکار و زحمت فراوان (که بنده حقیر طی این چند ماه شاهدش بودم)، این سایت رو به اینجا رسوندن، که ما میتونیم با افتخار بگیم میانگین بازدید روزانمون به مرز 10000 رسیده و از همین طریق ازش عذر خواهی میکنم که گاهی باهاش تند حرف زدم ولی این گل پسر با اخلاق صبوری کرده. علیرضا جان برات آرزوی سلامتی و سود سرشار دارم.
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
منم خدمت دوست عزیزمون ac milan عزیز تبریک میگم.
امیدوارم که سالهای سال شاد و تندرست و پیروز و البته سبز باشید.
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام
از همه عزیزان تشکر میکنم، انشاء الله همه در کنار خانواده شاد و پرسود و سلامت باشن، این چند صفحه رو برای خودم به صورت تصویر ذخیره کردم، که هر زمان به این تصاویر نگاه میکنم، خاطرات خوش و دوستانی که در بورسی داشتم برام زنده بشه. تک تک شاخه های گل این دسته گل زیبا رو هم برای قدردانی تقدیم میکنم. امیدوارم مثل گل باشید اما عمرتون مثل گل نباشه. اگر هم چیزی از گلها موند تقدیم میکنم به جناب علیرضا جمالی که با پشتکار و زحمت فراوان (که بنده حقیر طی این چند ماه شاهدش بودم)، این سایت رو به اینجا رسوندن، که ما میتونیم با افتخار بگیم میانگین بازدید روزانمون به مرز 10000 رسیده و از همین طریق ازش عذر خواهی میکنم که گاهی باهاش تند حرف زدم ولی این گل پسر با اخلاق صبوری کرده. علیرضا جان برات آرزوی سلامتی و سود سرشار دارم.
اث میلان تولد شما هم مبارکبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
منم تولد علیرضا اث میلان رو تبریک میگم فقط اگه اینتر میلانی بود بیشتر خوشم میومد ازش:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بنده هم به سبک همشهریهای ( البته من بچه تهرونماااااااااا:d ) خودم تولد تمام دوستان رو در تمام سالهای عمرشان با تاخیر و ایضا پیشاپیش تبریک عرض نموده و امیدوارم همه بر و بچ سایت تا اخر عمرشان زنده باشند ( 200 سال اقایان و خانمها 6تا 18 سال چون میخان سربازی نرن از 18 بالا نمیرن) :d
جهت شفاف سازی و اثبات شجاعت مرد بر زن عرض مینمایم اینجانب در 31 تیر ماه سال 1356 دیده به جهان گشودم و پای در این دنیای فانی نهاده.:dبه جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x
نظر
-
امروز با شكوهترین روز هستی است/ روزی كه آفریدگار تو را به جهان هدیه داد... و من میترسم به تو تبریكی بگویم كه شایسته تو نباشد..... به زمین خوش آمدی ای فرشته مهر و زیبایی ....<:-p<:-p
تولدت مبارك.....................
ناهید جونم تولدت مبارک فرشته مهربون من ..@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postامروز با شكوهترین روز هستی است/ روزی كه آفریدگار تو را به جهان هدیه داد... و من میترسم به تو تبریكی بگویم كه شایسته تو نباشد..... به زمین خوش آمدی ای فرشته مهر و زیبایی ....<:-p<:-p
تولدت مبارك.....................
ناهید جونم تولدت مبارک فرشته مهربون من ..@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
ممنون
ازاینکه امسال دوستان خوبی رو درکنارم دارم خیلی خوشحالم
تو خودت مهربون ترین قلب رو داری عزیزمحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
نظر