کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از همه عزیزان تشکر می کنم که محبت فرمودند ومن رو شرمنده کردن خوشحالم دوستانی چون شما دارم وبهشون افتخار می کنم مطمعنا" یه همچین روزی رو که مورد لطف شما قرار گرفتم هیچوقت فراموش نمی کنم
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
سلام
سپاس فراوان از اظهار لطف دوستان دیده و ندیده خانواده بورسی
امیدوارم نه تنها در بورس ، در تمام زندگی ،ّ سرشار از موفقیت و پیروزی باشید.
تولدسرکار خانم رجب نژاد، جناب آقای کار آموز ، جناب آقای آث میلان و مسعود خان رو تبریک می گم
ممنون از همه عزیزان،لطف کردید.
من هم تولد عزیزان:خانم رجب نژاد،آقای آث میلان،آقا وحید83 و آقا مسعود رو بهشون تبریک میگم و امیدوارم همیشه در زندگیشون خوب و موفق باشند.
سلام به همگی
تا بابک نیومده من پیش دستی کنم و تولد چند تا از دوستان رو تبریک بگم
امروز تولد دوست عزیز جناب کارآموز رو به ایشون تبریک میگم ؛ تولدتون مبارک @};-
همچنین تولد سرکار خانم رجب نژاد و وحید 83 رو که فرداست به این عزیزان تبریک میگم ؛ مبارک باشه @};-@};-
و همچنین دوست عزیزم آث میلان متخصص خطوط گن که ختم برو بچ خردادی هستن ؛ علیرضا جان تولدتون مبارک@};-
باتشکر
با تشکر از شما جنابvm11 ,خیلی لطف کردید ,دست شما درد نکنه
به به چقدر تولد.بنده هم به نوبه ی خودم خدمت جناب کارآموز، خانم رجب نژاد، جناب وحید83 و جناب آث میلان تبریک عرض میکنم و امیدوارم در تمامی مراحل زندگی پیروز و سربلند باشند.
بروسلی جان دست گلت درد نکنه ؛زحمت کشیدی ,ممنون
جناب کارآموز خانم رجب نژاد عزیز جناب وحید83 جناب آث میلان
تولد همۀ دوستان عزیز را از صمیم قلب و با دلی شاد تبریک می گویم و آرزوی بهترینها را برایتان دارم . تولدتون مبارک
دست جناب بورس دوست هم درد نکنه,زحمت کشیدید ....آقای بورس دوست اتفاقا" باید یه شورشی بکنیم که آقای جمالی رو بندازیم تو یه خرج حسابی ؛یا یه گل ریزون راه بندازیم یه جشن تولد کلی یا تولد سایت همه ی بچه های بورسی رو یه جا جمع کنیم با شام ومیوه و کیک از خودمون پذیرایی کنیم با حلوا حلوا هم که دهن شیرین نمی شه .آمن خانم زحمتشو می کشن ولی این کجا و اون کجا .....باور کنید تمام بچه های بورسی هم موافقا"
نظر