محسن جان منم تولدت رو تبریک میگم
تولدت مبارك
Collapse
X
-
ممنونم از همه عزيزاني كه بنده را شرمنده خود كردند از راشين عزيز دوستي كه هميشه به وجودش افتخار ميكنم و برادر هميشگيم بابك پناهي عزيز از همه دوستان عزيزم من جمله نادري و حامد 22 و علي محمدي و خانم خادمي عزيز و مديريت محترم سايت جناب جمالي عزيز و علامه و بابك52 و وحيد 20 و مجيد 20 و كارموز و مصطفي مصري پور وpayizi91 وsoheila f و پينو و farhad_p و morteza93 و یزد تریدر و Hamid-safapour و همه دوستان عزيزي كه اميدوارم در شاديهايشان بتوان جبران محبتهايشان را نمايم
شاد و سلامت باشيدبه سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
-
جناب نظری روز تولدتون رو تبریک عرض کرده آرزوی سلامتی و کامیابی جنابعالی را در همه ایام از درگاه ایزد منان خواستارم
نظر
-
محسن داداش عزیز تولدت مبارک
اوس محسن قهرمان---امشب رو اینجا بمان;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
جناب نظری تولدتون مبارک
انشاالله سایه تون سالهای طولانی بالای سر خانواده تون باشه وسالهای طولانی همچین شبی رو ببینید واز بودن کنار عزیزانتون لذت ببریدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
منم که قبلا تبریک گفتم
ولی چون محسن نظری عزیز دوست داشتنی است شایدم تبریک دوباره
شیرینی کیک و پیش غذا و شام و دسر و غیره به همراه داشته باشد
باید ببینیم خانم آمن مدیر محترم بازم میخوان هزینه پذیرایی را تقبل کنند
یا میزبان جشن تولد خود محسن عزیز است
امیدوارم که جشنی برپابشه هر چند هزینه داره و باید فکر کادو باشیم
محسن جان تولد عید شما مبارک =((
نظر
-
-
در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Postمنم که قبلا تبریک گفتم
ولی چون محسن نظری عزیز دوست داشتنی است شایدم تبریک دوباره
شیرینی کیک و پیش غذا و شام و دسر و غیره به همراه داشته باشد
باید ببینیم خانم آمن مدیر محترم بازم میخوان هزینه پذیرایی را تقبل کنند
یا میزبان جشن تولد خود محسن عزیز است
امیدوارم که جشنی برپابشه هر چند هزینه داره و باید فکر کادو باشیم
محسن جان تولد عید شما مبارک =((جناب بورس دوست گرامی
والا من فکر کردم این سری خود آقای نظری تدارک شام و میهمانی کردند که اینگار خبری نیست ...
اون دفعه هم یه دو زار سهام فروخته بودیم تو این اوضاع کساد ...می خواستیم بریم یه hyundai i30 آلبایویی رنگ بخریم که همه رو صرف انواع ارکستر جاز،راک و سنتی و .... و غذای رژیمی برای جناب بابک 52،خاویار برای جناب احسان علی محمدی،کباب بختیاری اصل برای خود جناب نظری و انواع نوشیدنی مجاز و غیر مجاز کردیم ...
با این حال شرمنده دوستان شدیم امروز ...
جناب نظری بازم تولدتون مبارک...to continue, please follow me on my page
نظر
-
-
با سلام
جناب نظری تولدتون مبارک @};-
آرزوی بهترینها برای شما دارم.@};-
همچنین تولد تمامی عزیزان فروردین و اردیبهشت و خردادی های عزیز رو بهشون تبریک میگم آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی و کاری دارم.@};-
تشکر از خانم خادمی ؛وحید آقا بیست ؛راشین گرامی؛آقا فرهاد عزیز که بنده رو مورد لطف خودشون قرار دادند.@};-@};-@};-@};-
با تشکر _ حسینی@};-@};-@};-[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
نظر
-
در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Postجناب بورس دوست گرامی
والا من فکر کردم این سری خود آقای نظری تدارک شام و میهمانی کردند که اینگار خبری نیست ...
اون دفعه هم یه دو زار سهام فروخته بودیم تو این اوضاع کساد ... می خواستیم بریم یه hyundai i30 آلبایویی رنگ بخریم که همه رو صرف انواع ارکستر جاز،راک و سنتی و .... و غذای رژیمی برای جناب بابک 52،خاویار برای جناب احسان علی محمدی،کباب بختیاری اصل برای خود جناب نظری و انواع نوشیدنی مجاز و غیر مجاز کردیم ...
با این حال شرمنده دوستان شدیم امروز ...
جناب نظری بازم تولدتون مبارک...
درباره بساط شام راستش اياب و ذهاب به عهده جناب احسان خان بود كه ظاهرا فعلا بشريت به ايشان دسترسي ندارد
باز هم از شما و همه عزيزان يه دنيا ممنونم>:D<به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش
نظر
نظر