تبریک بنده را نیز پذیرا باشید
تولدت مبارك
Collapse
X
-
-
روژان جان تولدت مبارك.>:d<@};-@};-@};-<:-p[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
روژان خانم ، من هم تولدتون رو تبريك ميگم و براتون آرزوي روزها وسالهايي پر از شادي و موفقيت دارم.@};-از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
روژان جان احیانا شما نبودی که میگفتی که هیچکی تولدمو تبریک نمیگه ;) بیا این تبریک اینهمه بسه یا بازم تبریک میخوای :D
هر کی این دفعه تولدش شد یه ندایی روز قبلش بده تا همین جور از آسمون براش تبریک ببارونم :D :xیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
روژان عزيز تولدت مبارك
آرزوي بهترينها برايت دارم عزيزم هميشه شاد و شاد باشي و به آرزوهات برسي
گاه گاهی دل من میگیرد
بیشتر وقت غروب آن زمانی که
خدا نیز پر از تنهایست و اذان در پیش
...
است،من وضو خواهم ساخت از خدا
خواهم خواست که تو تنها نشوی و
دلت پر ز خوشی های دما دم باشدحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
روژان خانم
تولدتان مبارک
به امید روزهای خوب و خوبتر برای شما ....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
-
با سلام
من بیدار شدم ولی نه از کابوس
از اینکه دوستام دوره ام کرده اند که امشب حتماباید توی یک رستوران خیلی شیک شام به انها بدهم
ولی من گفتم دوستانم توی بورس گفته اند اولین چیز حفظ سرمایه است و قراره نهایتا یک coffee and muffin حالا نه در McDonalds فوق فوقش در Tim Hortons قضیه ر ا خاتمه بدهم
وای چه کار خوبی کردم که روز تولدم را یاد اوری کردم این همه پیام زیبا دوست داشتنی و بی نظیر که شاید در هیچ کتابی پیدا نمی کردم
من روز تولدم را به شمسی و قمری هم میگم متنهای زیبا تبریکتان را اماده نمایید .
جناب باربد جدا ذوق رده شدم اینجا بیشتر دوستام ایرانی هستند ولی دلتنگی همیشه با من همراه است
ممنون بچه ها ممنون نمی توانم تک تک نام ببرم از همتان متشکرم به خدا الان لپ تاپم توی چشمه جوشان اشکهایم غرق میشود خیلی خیلی بی نظیر بود .
دست تمام عزیزان را از ورای اقیانوس ارام میبوسم .آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
من بیدار شدم ولی نه از کابوس
از اینکه دوستام دوره ام کرده اند که امشب حتماباید توی یک رستوران خیلی شیک شام به انها بدهم
ولی من گفتم دوستانم توی بورس گفته اند اولین چیز حفظ سرمایه است و قراره نهایتا یک coffee and muffin حالا نه در McDonalds فوق فوقش در Tim Hortons قضیه ر ا خاتمه بدهم
وای چه کار خوبی کردم که روز تولدم را یاد اوری کردم این همه پیام زیبا دوست داشتنی و بی نظیر که شاید در هیچ کتابی پیدا نمی کردم
من روز تولدم را به شمسی و قمری هم میگم متنهای زیبا تبریکتان را اماده نمایید .
جناب باربد جدا ذوق رده شدم اینجا بیشتر دوستام ایرانی هستند ولی دلتنگی همیشه با من همراه است
ممنون بچه ها ممنون نمی توانم تک تک نام ببرم از همتان متشکرم به خدا الان لپ تاپم توی چشمه جوشان اشکهایم غرق میشود خیلی خیلی بی نظیر بود .
دست تمام عزیزان را از ورای اقیانوس ارام میبوسم .
فکر نکنید برا اینکه شما دارید اشک میریزید نخیر ،برای اینکه دست ما به coffee and muffin های Tim Hortons نمیرسه.
خوب بازم مبارکتون باشه.ان شاءالله که موفق باشید.دهکده جهانیه دیگه :D فقط شما قسمت اولیا میشینید ما قسمت سفلی :*فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید
وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید
وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید
وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید
روژان عزیزم تولدت مبارک ....به امید روزهای خوب،فکر خوب ،عشق خوب و کلی از این خوبها برایت..........@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-=d><:-pto continue, please follow me on my page
نظر
نظر