کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
یه جوک بگم روزتون رو بسازه
طبق ادعای سعید جلیلی در نلیغات مجسش ششم سال 1378 از حوزه مشهد یکی از کتابهای تالیفی سعید حلیلی اسمش هست
موانع توسعه سیاسی در ایران :D
-- جالبه کتاب نوشته یه نفر دیگه س --
حسین بشیریه
برای دیدن عکس تبلیغات اینجا را ببینید
--------------
شاید ندیده باشید ولی بنده خدا جلیلی از انتخابات مجلس ششم در سال ۷۸ دنبال گرفتن رای از مردم بوده! حتی در انتخابات مجلس هفتم هم با وجود ردصلاحیتهای گسترده شورای نگهبان، نتونست در مشهد رای بیاره
کلا تاحالا در هیچ سمت انتخابی نبوده!
این هم تبلیغاتش برای مجلس ششم است
اگر شما بروید در یک جمع عرزشی و شش کلاسه از رای ندادن صحبت کنید اونقدر مورد هجمه و تهمت قرار نمیگیرید که در بعضی جمع ها به اصطلاح روشنفکری بیاید یه نظر مخالف بدهید ! جالب هم این هست که خودشان را باسوادتر و تحول خواه میدونن.
بسیاری از کسانی که مخالف و معترض هستند در این دوره راه حل را رای به پزشکیان یافته اند، خیلی هم بیشتر از شماها تا حالا هزینه داده اند، تعداد رای ندادن هاشون هم از شماها خیلی بیشتره، خیلی هایی که حتی در دام روباهان بنفش هم نیفتادن.
نشتن کنار و به قهقرا رفتن اقتصاد و جامعه مدنی را دیدن هنر نیست. بعضی که حتی کم نمیگذارند و میگن به جلیلی هم حتی شده میریم رای می دهیم تا سرعت تخریب بیشتر شود !
آقای پزشکیان! برادر من، عزیز من ، محترمانه کنار بکش ؛ مگر آقای ظریف را به عنوان وزیر امور خارجه انتخاب نکرده ای ، گوش کن ظریف در مورد اختيارات وزير خارجه چه می گوید.
آقای پزشکیان! برادر من، عزیز من ، محترمانه کنار بکش ؛ مگر آقای ظریف را به عنوان وزیر امور خارجه انتخاب نکرده ای ، گوش کن ظریف در مورد اختيارات وزير خارجه چه می گوید.
سوال: چقدر از سیاست خارجی جمهوری اسلامی در هست سال اخیر دست محمد جواد ظریف بود ؟ از صفر تا صد
ظریف(با تاکید و صراحت) : صفر
خبرنگار( با لبخند): صفر
بعد جالبه حالا یه عده هم آمدن به اینا دخیل بستن ..طرف میگه به مولا من هیچکاره حسنم !!اصلا نمیدونم برا چی اومدم !!یه تعارفی بهمون انداختن و ما هم نتونستیم روی طرف رو زمین بزنیم !!این بود که اومدیم خدمت شما !کارخاصی هم قرار نیس بکنیم همون سیاست ها رو ادامه میدیم !!برنامه مرنامه هم نداریم !اصلا برنامه نمندی !!؟؟
مقام معظم سیاست ها رو تدوین و ابلاغ می کنن ما هم هرطور ایشون بفرماین اجراش می کنیم !!
اونی که رای نمیده به صفر تا صد رژیم رای نمیده و برعکس
نمیشه به یه بخش رژیم رای داد و باقیش رو تایید نکرد و مستثی کرد
اونیکه رای میده به همه فساد وکثافتکاری نظام و به همه ی افراد نظام رای تایید میده
کسی ذره ای وجدان و شرف تو وجودش باشه راس نظام تا ذیلش رو تایید نمیکنه
یارو تا دیروز از حق ملت و خون ریخته شده و ....میگفت امروز به خاطر ۵ درصد ضرر ندیدن حرف از رای دادن به چندتا کثافت میزنه
بعد جالبه حالا یه عده هم آمدن به اینا دخیل بستن ..طرف میگه به مولا من هیچکاره حسنم !!اصلا نمیدونم برا چی اومدم !!یه تعارفی بهمون انداختن و ما هم نتونستیم روی طرف رو زمین بزنیم !!این بود که اومدیم خدمت شما !کارخاصی هم قرار نیس بکنیم همون سیاست ها رو ادامه میدیم !!برنامه مرنامه هم نداریم !اصلا برنامه نمندی !!؟؟
مقام معظم سیاست ها رو تدوین و ابلاغ می کنن ما هم هرطور ایشون بفرماین اجراش می کنیم !!
بنده خدا نمیخواد دروغ بگه
راست و حسینی اومده داره میگه من اومدم برنامه های رهبری رو اجرا کنم
یه عده بهش میگن نهههههههه! تو خودت برنامه داری !!الان گرمی حالیت نیست !!!
رای گیری در انتخاباتی که کاندیدهاش انتصابیند ، در واقع سر شماری احمقهاست
?بخشی از سخنان محمدباقر قالیباف در پاییز۸۷ در مشهد و در مورد احمدی نژاد:
« من احمدی نژاد را نه انقلابی، نه تابع ولایت و نه سالم و نه راستگو میدانمش ... چون آقا به احمدی نژاد گفت از قالیباف به عنوان وزیر در کابینه ات استفاده کن .. احمدی نژاد گفت نمی کنم و من را وزیر نکرد..»
و
----------
یاد یه خاطره ای افتادم
خدا بیامرزه محله قدیم مون یه پیرزن همسایه مون بود،حدود بیست سال قبل سرطان گرفت مرحوم شد
آخر عمری یه پسر به دنیا اورده بود که همسن کوچکترین برادرم( حتی یکی دوسال کوچکتر ) بود
ته تغاری بود و یه کمی هم لوس و بازی بهم زن بود و تقریبا همیشه برادرم و بقیه بچه ها بازیش نمیدادن
پیرزنه هم میومد بازی شون رو بهم میزد میگفت سروصدا نکنید برید یه جا دیگه بازی کنید:D
سالها بود که بار درمان و کنترل هپاتیت سی و اچ ای وی در جنوب تهران، دروازه غار و شوش بر عهدهی مرکز پزشکان بدون مرز msf بود. MSF از ترس جمهوری اسلامی که نبندنشون آب رو با اجازه میخوردن. سال ۲۰۱۹ حداقل ۴۰۰ مریض هپاتیت سی داشتن.
به هر صورت نهایتا جمهوری اسلامی مرکز msf دروازه غار رو بسته. صدها بیمار محروم از حداقلها( اکثر کارتون خواب و اجبارا تن فروش) از درمان هم محروم شدن. MSF حتی جرات نداره این خبر رو اعلام کنه.
از این دوگانگی استاندارد دردم میگیره.
ام اس اف اینترنشنال روزانه میتونه از وضعیت جنگ میتونه خبر بده. ولی جرات جیک زدن از ایران رو ندارن. حتی وقتی ازشون چیزی میپرسی جواب نمیدن. ارزش خبر رو نمیفهمید؟ یا فقط ارزش خبر رو برای ایران نمیفهمید؟
تاریخ تنها باری که ام اس اف اینترنشنال از کار کردن و حضورشون در دروازه غار تهران نوشته آبان ۹۸ه.
در اوج کشتار خیابونی. اوج سرکوب مسلح مردم غیرمسلح. اوج دستگیری بیشمار. در قطعی اینترنت، نوشتن از ارامشی که در کلینیک در انتظار کارتون خوابهاست.
شما ارزش خبر رو خیلی هم خوب میفهمید.
اکثر اونایی که درمانشون رو از msf میگرفتن کارتون خوابن، و احتمالا مدرک شناسایی ندارن در نتیجه از مسیرای عادی نمیتونن هیچگونه درمانی دریافت کنن. پولشم ندارن. نه تست نه درمان. خیلیاشون حتی نمیرن درمان بگیرن، باید بری تو خیابونا دنبالشون.
منم راستش سالها چیزی نگفتم و ننوشتم که این سرویس از دست نره. پشیمون هم نیستم. ولی دیگه لازم نیست.
نظر