اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

یه چیزی میگم تلخه ولی واقعیته

اگر فقط و فقط 10 درصد از همین افرادی که این روزها مثلا با رای ندادن ، سیس مبارزه با نظام برداشتن ، سال 1401 اومده بودن کف خیابون ، الان بحث انتخاب بین بد و بدتر نبود و ...
    ترسیدن که بیان چون عافیت طلبن ...

این طیف، 90 درصدشون (نه همه) صرفا دنبال کار آسون هستند
    آسون ترین کار این روزها همینه که با رای ندادن سیس مبارزه بگیری کف دنیای مجازی، چون لایک خورش هم خوبه !

من بر همون دلایلی که قبلا گفتم هستم
    اگر بخوای هم کاری انجام بدی ، باید ایرانی بمونه که بخوای براش کاری کنی
    باید قشر متوسطی باقی بمونه که بتونه کاری کنه و ...

13.04.1403
    ?@aminbourse

-----------
    نه جلیلی ایده آل ماست
    نه پزشکیان ایده آل ماست
    و نه این حکومت ایده آل ماست...

ما فقط برای اینکه جلیلی و حلقه دورش به قدرت نرسن مجبوریم به پزشکیان رای بدیم

نتیجه این چند سال اعتراضاتمون چی شده؟
    عقب نشینی ها حکومت کم نبوده تو بحث های مختلف(عربستان ، حجاب ، بانوان در ورزشگاه ، ترس از افزایش قیمت بنزین و ...)
    شاید یکیشون همین تایید صلاحیت فردی باشه که حلقه دورش کمی معدل تر هستند

ما تو برزخی هستیم که مجبوریم برای زنده ماندن ایران و زنده ماندن جامعه متوسط تلاش کنیم

شانس در خونه ایران را حتما یه روزی میزنه ، ولی باید اون روز جامعه متوسط ایران زنده باشه که بتونه از این شانس برای نجات کشورش استفاده کنه!
    اگر جامعه متوسط با تورم و فقر مرده باشه و حتی شانس هم بیاد ، دیگه بعیده بتونه از این شانس استفاده درست انجام بده...

13.04.1403
    ?@aminbourse
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/07/03, 19:41.

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

آذری جهرمی:

♦️ تا عاقل‌ها به تردیدشان غلبه کنند؛ دیوانه‌ها جهان را نابود کردند

? آذری جهرمی در توئیتی کنایه آمیز نوشت که «تا عاقل‌ها به تردیدشون غلبه کنن؛ دیوانه‌ها جهان رو نابود کرده اند!»

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

دیروز عصر وزارت اقتصاد در اقدامی غیرمنتظره و عجیب، مبلغ سنگینی اوراق اراد با نرخ غیرمتعارف ۳۳ درصد به بازار پیشنهاد دادو امروز فروخت (بعبارتی معادل اخزا ۳۵ درصد)
        این موضوع باعث شد صندوقها از فرصت اربیتراژ استفاده بکنند
        اراد ۳۳ بخرند
        و اخزا ۲۹ درصدی را رنج منفی بکشند
        لذا بخش قابل ملاحظه ای از اصلاح تدریجی نرخ نامتعارف اخزا، به روال قبل برگشت
        و وای تی ام اخزاها ظرف دو روز رشد قابل توجهی داشت

امروز برخی خریداران ارادها با تماس وزارت اقتصاد و فشار برای تسویه پیش از موعد مواجه شدند
        دلیل چه بود؟
        مشخص شد به بازنشسته ها حقوق میخوان حقوق پرداخت کنند!!!!
        خلاصه مانور تبلیغاتی برای یکی از کاندیدها بود

بهنام صمدی
        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/07/03, 22:34.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

اکبر نبوی، روزنامه نگار اصولگرا:

♦️ باند [جلیلی] برای کل ایران برنامه دارد؛ قوه‌ی مجریه را سنگر اول برای فتح‌های بعدی می‌دانند

? نبوی نوشت: در گذشته می‌گفتند: حرف راست را از بچه بشنو. حالا این نورسته، کل پروژه‌ی باندی را که به آن وابسته است، آشکار می‌کند. این باند، برای کل ایران برنامه دارد و قوه‌ی مجریه را سنگر اول برای فتح‌های بعدی می‌داند.
          سایت انتخاب

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

پزشکیان:

♦️آسیب دیدگان اعتراضات ۱۴۰۱ همانند خانواده من هستند؛ برای استیفای حقوقشان تلاش می کنم

? پزشکیان در یادداشتی خطاب به رنانی نوشته است: آقای دکتر رنانی عزیز آسیب دیدگان اعتراضات ۱۴۰۱ همانند تمام آسیب دیدگان حوادث و تمام محرومان و مستضعفان این کشور همچون خانواده من هستند و خود را موظف می‌دانم برای استیفای حقوقشان تلاش کنم. من متعهد می‌شوم که نه تنها تغییر ناگهانی قیمت بنزین بدون برنامه و بدون جلب نظر مردم هرگز در دولت من رخ نخواهد داد، بلکه با تمام وجود در مقابل سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در آن اقشار فرودست و فقیر جامعه تحت فشار قرار گیرند خواهم ایستاد.

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1920

اینکه دای می دهید یا نمی دهد به احدی ربط نداره اما بعد انصابات یا همون انتخابات تا ثیری روی کل زندگی مردم داره احتمال ۹۹ درصد جلیلی رو در بیارند روی صحبتم با خارج نشنیان هست خیلی ساده هست فعلا تا پوتین زنده مامور پتین اجازه برقراری ارتبا ط باذ
              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1920

خارج‌ نشینان دقت کنید برای امثال خاوریها و بچه و نوه های فلان کس که در خارج در رفاه کامل هستند هزینه تراشی کنید جمع شوید دور محل سکونت شان سنگسارشان کنید اگر از این نوع کارها بکنید معلوم هست دارید کار می کنید و شعار نمی دهید

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1920

اینها که سلمان رشدی معلون نیستند که کلی محافظ داشته باشند دزدیدن شما حسابشون رو بزارید کف دستشون

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1920

جالبه کشورهای اروپایی و امریکا و کانادا ایران رو تحریم می کنند اما یکی از بچه ه و نوه های و اختلاس گران را دیپورت نمی کنند چرا

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1920

آقایون یه سوال به فرض محال اگه تعدا د آرا مساوی بشه چه کار می کنند فکر کنم جنتی با دو تا کاندید میاد و سط میدان آزادی شیر یا خط می کنند کار نشد نداره

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1920

تا زمانی که اپوزیسون خارج نشین حاشیا امن اختلاس گران و بچه ها و نوه ها را در خارج بهم نزند آش همین آش و کاسه همین کاسه نترسید بدبختها بریزید سنگساررشان کنید غیرت ایرانی را به دنیا نشان بدهید

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

دکتر فرهاد میثمی زندانی سیاسی که ۵ سال در زندان بود، اعلام کرده که در دور دوم انتخابات شرکت خواهد کرد.

? زمانی که او در زندان بود، حمایت دولت ترامپ از آزادی خود را نپذیرفته و از "امثال" او خواسته که "اشک تمساح حقوق بشری‌شان را جای دیگری بریزند".

او نوشت:
                          ترجیح می‌دهم تمام عمر در حبس گروهی از ظالمان هموطن خطاکارم بمانم ، اما لحظه‌ای مشمول کسانی که از توافق خردمندانه و صلح‌جویانهٔ «برجام» خارج شدند نشوم.

دکتر فرهاد میثمی مالک انتشارات اندیشه سازان شخصا خیلی از ایشون یاد گرفتم

درود برشرفت دکتر میثمی ❤️

کانال سینا رهبر شهلان

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4094

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                            دکتر فرهاد میثمی زندانی سیاسی که ۵ سال در زندان بود، اعلام کرده که در دور دوم انتخابات شرکت خواهد کرد.

? زمانی که او در زندان بود، حمایت دولت ترامپ از آزادی خود را نپذیرفته و از "امثال" او خواسته که "اشک تمساح حقوق بشری‌شان را جای دیگری بریزند".

او نوشت:
                            ترجیح می‌دهم تمام عمر در حبس گروهی از ظالمان هموطن خطاکارم بمانم ، اما لحظه‌ای مشمول کسانی که از توافق خردمندانه و صلح‌جویانهٔ «برجام» خارج شدند نشوم.

دکتر فرهاد میثمی مالک انتشارات اندیشه سازان شخصا خیلی از ایشون یاد گرفتم

درود برشرفت دکتر میثمی ❤️

کانال سینا رهبر شهلان
                            درود بر دوست خوب
                            دکتر میثمی این نقل قول را کذب محض خواند

از این نقل قولها بر له یا علیه این و اون زیاد دیده شده
                            بگذریم ...

صادقانه گفتید تصمیم به رای از صبح شنبه گرفتید و خب با ادامه کامنت هاتون مشخصه در این تصمیم اراده کافی دارید

گفتید ممکنه بخاطر این تصمیم دوستان شما را سرزنش کنند . من سرزنش نمیکنم و حساب شما را با تبلیغ چی های اصلاحی یا بهتر است بگم مشروعیت طلب هائی که در چند هفته گذشته یهوئی فعال شدند جدا میکنم . حساب شما کاملا جداست و این تصمیم شما هم مقطعی است به خودتون مربوط است
                            همواره نظرم را گفتم و هیچ وقت به کسی نگفتم چه بکند یا نکند . در واقع تبلیغ نمیکنم فقط نظرم را میدم

فقط میخوام به نکته ای اشاره کنم
                            تفکرات و منش و روش ادمها سیکل دارد و میتونه تغئیر کنه و منم به تغئیر شما احترام میگذارم
                            حالا نکته ...
                            اگر خاطرتون باشه سال گذشته در زمینه نقد به رزیم گذشته و جنگ غزه و اسرائیل من نظراتی داشتم و از سوی جناب عالی مورد نقد بودم ( البته شما یکی از منتقدین بودید ) . حتی هر از گاهی با تیکه و متلک از سوی جنابعالی مواجه بودم تا حدی که مرا سرزنش میکردید و غیر مستقیم مدام از خون های ریخته شده میگفتید و ... مواردی دیگر ... گویا من واقف به خونها نبودم !!!! و گویا بنده فلان و بهمانم ...

در حالی که به خون های ریخته شده کاملا واقف بودم و متاسف از صمیم قلب و یکی از مواردی است که تحت هیچ شرایطی این خون ها را با عملی دیگر معامله نخواهم کرد

حالا بعد از یک سال از اون مباحث و در مورد جنگ غزه بعد از 9 ماه ، بنده متوجه شدم که در بحث های قبلیم زیاده روی کردم و همینجا اعتراف هم میکنم
                            البته بن مایه فکری من تغئیر نکرده ولی در بخش هائی از نظراتم هیجانی عمل کردم

و برعکس شما بعد از یک سال در حالی که خون های ریخته شده را به روی من یا دیگری یادآوری شماتت گونه میکردید رفتید به چه سمتی !!
                            فقط خواستم اشاره ای کنم هیچ منظور دیگری ندارم

نظر

• ashkan zandi
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1129

.....

نظر

• ashkan zandi
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1129

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                درود بر دوست خوب
                                دکتر میثمی این نقل قول را کذب محض خواند

از این نقل قولها بر له یا علیه این و اون زیاد دیده شده
                                بگذریم ...

صادقانه گفتید تصمیم به رای از صبح شنبه گرفتید و خب با ادامه کامنت هاتون مشخصه در این تصمیم اراده کافی دارید

گفتید ممکنه بخاطر این تصمیم دوستان شما را سرزنش کنند . من سرزنش نمیکنم و حساب شما را با تبلیغ چی های اصلاحی یا بهتر است بگم مشروعیت طلب هائی که در چند هفته گذشته یهوئی فعال شدند جدا میکنم . حساب شما کاملا جداست و این تصمیم شما هم مقطعی است به خودتون مربوط است
                                همواره نظرم را گفتم و هیچ وقت به کسی نگفتم چه بکند یا نکند . در واقع تبلیغ نمیکنم فقط نظرم را میدم

فقط میخوام به نکته ای اشاره کنم
                                تفکرات و منش و روش ادمها سیکل دارد و میتونه تغئیر کنه و منم به تغئیر شما احترام میگذارم
                                حالا نکته ...
                                اگر خاطرتون باشه سال گذشته در زمینه نقد به رزیم گذشته و جنگ غزه و اسرائیل من نظراتی داشتم و از سوی جناب عالی مورد نقد بودم ( البته شما یکی از منتقدین بودید ) . حتی هر از گاهی با تیکه و متلک از سوی جنابعالی مواجه بودم تا حدی که مرا سرزنش میکردید و غیر مستقیم مدام از خون های ریخته شده میگفتید و ... مواردی دیگر ... گویا من واقف به خونها نبودم !!!! و گویا بنده فلان و بهمانم ...

در حالی که به خون های ریخته شده کاملا واقف بودم و متاسف از صمیم قلب و یکی از مواردی است که تحت هیچ شرایطی این خون ها را با عملی دیگر معامله نخواهم کرد

حالا بعد از یک سال از اون مباحث و در مورد جنگ غزه بعد از 9 ماه ، بنده متوجه شدم که در بحث های قبلیم زیاده روی کردم و همینجا اعتراف هم میکنم
                                البته بن مایه فکری من تغئیر نکرده ولی در بخش هائی از نظراتم هیجانی عمل کردم

و برعکس شما بعد از یک سال در حالی که خون های ریخته شده را به روی من یا دیگری یادآوری شماتت گونه میکردید رفتید به چه سمتی !!
                                فقط خواستم اشاره ای کنم هیچ منظور دیگری ندارم
                                بندرت پیش میاد در مورد افراد اشتباه کنم
                                اینام بازیگر بودن تا بوقتش خودشونو نشون بدن اینم ی تاکتیک میان مثلا مخالف نشون میدن و سر بزنگاه وحی میشه بهشون
                                ارزون قیمت هم‌ هستن
                                کسی که موفرفری و نرگس تپل میشه اخبارش چه انتظاری دارید ازشون
                                الان دیگه یارکشی شده و مثل قبل نیست بگی گول خوردم گولم زدن الان قیمت میدی و میری سر سفره
                                همه می‌دونن چه سمتی هستن و بهونه ای نیست برای هر دو طرف ماجرای خیر و شر

نظر

در حال کار...
                                X