پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
یه چیزی میگم تلخه ولی واقعیته
اگر فقط و فقط 10 درصد از همین افرادی که این روزها مثلا با رای ندادن ، سیس مبارزه با نظام برداشتن ، سال 1401 اومده بودن کف خیابون ، الان بحث انتخاب بین بد و بدتر نبود و ...
ترسیدن که بیان چون عافیت طلبن ...
این طیف، 90 درصدشون (نه همه) صرفا دنبال کار آسون هستند
آسون ترین کار این روزها همینه که با رای ندادن سیس مبارزه بگیری کف دنیای مجازی، چون لایک خورش هم خوبه !
من بر همون دلایلی که قبلا گفتم هستم
اگر بخوای هم کاری انجام بدی ، باید ایرانی بمونه که بخوای براش کاری کنی
باید قشر متوسطی باقی بمونه که بتونه کاری کنه و ...
13.04.1403
?@aminbourse
-----------
نه جلیلی ایده آل ماست
نه پزشکیان ایده آل ماست
و نه این حکومت ایده آل ماست...
ما فقط برای اینکه جلیلی و حلقه دورش به قدرت نرسن مجبوریم به پزشکیان رای بدیم
نتیجه این چند سال اعتراضاتمون چی شده؟
عقب نشینی ها حکومت کم نبوده تو بحث های مختلف(عربستان ، حجاب ، بانوان در ورزشگاه ، ترس از افزایش قیمت بنزین و ...)
شاید یکیشون همین تایید صلاحیت فردی باشه که حلقه دورش کمی معدل تر هستند
ما تو برزخی هستیم که مجبوریم برای زنده ماندن ایران و زنده ماندن جامعه متوسط تلاش کنیم
شانس در خونه ایران را حتما یه روزی میزنه ، ولی باید اون روز جامعه متوسط ایران زنده باشه که بتونه از این شانس برای نجات کشورش استفاده کنه!
اگر جامعه متوسط با تورم و فقر مرده باشه و حتی شانس هم بیاد ، دیگه بعیده بتونه از این شانس استفاده درست انجام بده...
13.04.1403
?@aminbourse
یه چیزی میگم تلخه ولی واقعیته
اگر فقط و فقط 10 درصد از همین افرادی که این روزها مثلا با رای ندادن ، سیس مبارزه با نظام برداشتن ، سال 1401 اومده بودن کف خیابون ، الان بحث انتخاب بین بد و بدتر نبود و ...
ترسیدن که بیان چون عافیت طلبن ...
این طیف، 90 درصدشون (نه همه) صرفا دنبال کار آسون هستند
آسون ترین کار این روزها همینه که با رای ندادن سیس مبارزه بگیری کف دنیای مجازی، چون لایک خورش هم خوبه !
من بر همون دلایلی که قبلا گفتم هستم
اگر بخوای هم کاری انجام بدی ، باید ایرانی بمونه که بخوای براش کاری کنی
باید قشر متوسطی باقی بمونه که بتونه کاری کنه و ...
13.04.1403
?@aminbourse
-----------
نه جلیلی ایده آل ماست
نه پزشکیان ایده آل ماست
و نه این حکومت ایده آل ماست...
ما فقط برای اینکه جلیلی و حلقه دورش به قدرت نرسن مجبوریم به پزشکیان رای بدیم
نتیجه این چند سال اعتراضاتمون چی شده؟
عقب نشینی ها حکومت کم نبوده تو بحث های مختلف(عربستان ، حجاب ، بانوان در ورزشگاه ، ترس از افزایش قیمت بنزین و ...)
شاید یکیشون همین تایید صلاحیت فردی باشه که حلقه دورش کمی معدل تر هستند
ما تو برزخی هستیم که مجبوریم برای زنده ماندن ایران و زنده ماندن جامعه متوسط تلاش کنیم
شانس در خونه ایران را حتما یه روزی میزنه ، ولی باید اون روز جامعه متوسط ایران زنده باشه که بتونه از این شانس برای نجات کشورش استفاده کنه!
اگر جامعه متوسط با تورم و فقر مرده باشه و حتی شانس هم بیاد ، دیگه بعیده بتونه از این شانس استفاده درست انجام بده...
13.04.1403
?@aminbourse
نظر