اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4093

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
    بندرت پیش میاد در مورد افراد اشتباه کنم
    اینام بازیگر بودن تا بوقتش خودشونو نشون بدن اینم ی تاکتیک میان مثلا مخالف نشون میدن و سر بزنگاه وحی میشه بهشون
    ارزون قیمت هم‌ هستن
    کسی که موفرفری و نرگس تپل میشه اخبارش چه انتظاری دارید ازشون
    الان دیگه یارکشی شده و مثل قبل نیست بگی گول خوردم گولم زدن الان قیمت میدی و میری سر سفره
    همه می‌دونن چه سمتی هستن و بهونه ای نیست برای هر دو طرف ماجرای خیر و شر
    اشتباه در مورد منم داشتید و شاید هنوزم ...
    برای همه اشتباه در قضاوت رخ میده و با یک گل بهار نمیاد و با دیدن یک گل نباید فصلی دیگر را با بهار مقایسه و قضاوت کرد
    ولی فکر میکنم حتی الان هم در مورد دوست خوبمون اشتباه فکر میکنید که تا این حد مورد سرزنش قرار دادید و من موافق نیستم . اشتباه پشت اشتباه که نمیشه . اگر با یک گل قضاوت کنیم خب همین میشه سنگ بنای به اشتباه افتادنمون

مثلا من اگر در مورد بهرام قضاوتی دارم چون چندین سال است شناخت کافی روش دارم نه با یک کامنت یا حتی یک ماه ... چند سال مبناست

در نظرم در ارتباط با جناب افشین توضیح دادم قصد شماتت و سززنش و تخطئه نیست و حساب ایشون را جدا کردم و اتفاقا این موضوع را یاد اور شدم تا در قضاوتها ببیشتر محتاط باشیم . هدف بیشتر این بود نه سرزنش
    و اما شما باز برگشتید به جسارت ها به اسامی اپوزیسیون و نادیده گرفتن و تخطئه و ...
    این کار هیچ عایدی نداره و اصلا درست نیست . نکنیم این کار را ، نکنیم برای هیچ گروه و جناح فکری

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3082

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      بنده هم دور اول رای ندادم
      ولی فعلا تصمیم بنده ، ، هرجند بسیار سخت بود برام ، اینه در این شرایط
      با آغوش باز منتظر انتقادات و حتی حملات دوستان گرامی به بنده هستم @};-
      البته بخوام صادق باشم ، ازصبح شنبه این تصمیم رو گرفتم
      اول از اینکه این حق شماست به من و دیگری ربطی نداره، ولی چون توی این فروم فعال هستی من هم حق دارم بپرسم، چرا؟
      می تونی بیشتر توضیح بدی؟
      شاید مارو راضی کردی رفتیم رای دادیم/.:biggrinsmiley.:/.
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یعنی اون 40 درصدی که با ضرب در سه، بدست آمده بود، هیچ انگیزه ای واست ایجاد نکرد؟
      احساس غرور نکردی؟
      قلبت آرامش نگرفت؟
      شاد نشدی؟
      همه این موارد واسه من پیش اومد که می گم

---------------------------------------------------------------------
      حمله؟!!!
      به کی حمله کردیم که شما دومیش باشی؟
      بهرام و دوستانش هزار تا پست چرت و پرت و دری وری گذاشتن ما هم اندکی، کوچولو پاسخ دادیم.
      فقط تبلیغ کردی منتظر جواب باش.
      .
      .

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3082

اینام بازیگر بودن تا بوقتش خودشونو نشون بدن اینم ی تاکتیک میان مثلا مخالف نشون میدن و سر بزنگاه وحی میشه بهشون
        ارزون قیمت هم‌ هستن
        الان دیگه یارکشی شده و مثل قبل نیست بگی گول خوردم گولم زدن الان قیمت میدی و میری سر سفره
        اشکان جان آخوندی هم بخواهیم رفتار بکنیم، الان موقعه جذب نه هنگام دفع.
        یه زمانی ما واسه ظریف هم کف زدیم، اون موقعی بود که داشت به دشمن من ضربه می زد،
        من هم واسش کف زدم
        افشین هم از خودمونه منتهی شما این اصلاح طلب ها رو نمی شناسی، چه ترفندهایی می زنن واسه گرفتن رای

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه اتفاقی که واسه خودم افتاد رو تعریف می کنم.
        روز یک شنبه ای با یکی از دوستان بسیار فعال اصلاح طلب که توی تمام انتخابات شرکت کرده و مسئول صندوق بوده، هم صحبت شدیم
        می دونست که اگه من رو راضی بکنه، حداقل 50 نفر رو با خودم سر صندوق می برم

جملش رو با این کلام شروع کرد: تا چند ساعت دیگه پزشکیان از کاندیداتوری انصراف میده!!!!!!!!!!!!!!!!!
        خبر دقیق دارم که برای نتایج جلیلی معترض شده که چرا 5 میلیون رای بهش اضافه کردید
        دیروز هم توی یکی از مناظرات صدا سیما شرکت نکرده، گفته شده که مناظره به علت کسالت و خستگی پزشکیان کنسل شده.
        وقتی از بیت هم پیگیر ماجرا شده بهش گفتن: همینی که هست باید ادامه بدی و نتیجه نهایی(باخت) رو هم بپذیری.

ایشون این اطلاعات رو به همین صورت پشت سر هم نگفته، این چند خطی که نوشتم نتیجه مکالمه حدودا نیم ساعته بنده هست با ایشون.
        منتظر شدم تا ببینم میاد مناظره یا نه، دیدم اومد......
        حالا شما تصور کن من جوگیر می شدم و دو روز واسه پزشکیان تبلیغ می کردم که .......

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا افشین خان هم حتما اطلاعاتی بدست آورده و به این نتیجه رسیده که بره رای بده بهتره
        بهتر نیست دلیلش رو بشنویم.

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3082

شاهزاده رضا پهلوی به صدای آمریکا گفت:
          هرگونه خشونت و هتاکی و فحاشی را در مقابل آنها که تصمیم گرفته‌اند رای بدهند محکوم می‌کنم.
          شاید رژیم پشت ماجرا باشد تا مانع اتحاد بین مخالفان بشود.
          باید نشان بدهیم با رژیم فرق داریم.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

دکتر موسی غنی نژاد یکی از تئوریسین های مشهور اقتصاد سیاسی در ایران ، و از مخالفان برجسته نفکر چپ، دور اول رای نداده میگه ولی در دور دوم به پزشکیان رای می دهد.

غنی نژاد:"اما در دور دوم صورت مساله عوض شده و کنش سیاسی باید متناسب با آن انجام شود"

غنی نژاد " از رای دادن و رای ندادن نباید تابو ساخت بلکه باید صدای عقلانیت ملت ایران را به گوش حاکمان رساند "

فیلم کامل بیانیه در کانال تلگرامی پیکنیک تحلیل و سینا رهبر شهلان

@Piknikanalyst

------------

بنده هم دور اول رای ندادم

ولی فعلا تصمیم بنده ، ، هرجند بسیار سخت بود برام ، اینه در این شرایط

با آغوش باز منتظر انتقادات و حتی حملات دوستان گرامی به بنده هستم @};-

البته بخوام صادق باشم ، ازصبح شنبه این تصمیم رو گرفتم

عقلانیت افشین بر تعصبات . پیروز شد ....

اگر ایرانی نتواند با شرایط روز تصمیم درست بگیره . ایران درست بشو نیست... آپدیت شدن یعنی همین ....

افشین احساس خطر کرده و این احساس واقعی است ....

منتظر بقيه رفقای جبهه ی خاکستری هستیم ....

سلام بر افشین...
            .
            @};-/:.Heart.:/@};-
            آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/07/04, 11:52.
            .

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

درود دوستان

در این که شنبه چه کسی از صندوق ها میاد بیرون.. باید کمی کلان تر فکر کنیم.
              در انتخابات اخیر بریتانیا حزب کارگر برنده شده و به حاکمیت 14 ساله حزب محافظه کار(راستی ها) پایان داده.. و طبق معمول انگلستان خیلی زیر پوستی و مرموزانه خودش را از بحران های بزرگ در حال گسترش کنار میکشه .
              در فرانسه هم فعلا راست از نوع افراطی برنده شده و انتخابات به دور دوم کشیده شد.که اگر راست افراطی در مرحله دوم اکثریت مطلق را بدست نیاره تا اینجای کار اکثریت نسبی را داره و این برای کشور چپ گرایی چون فرانسه .. بدیع هست
              در آمریکا با تقریب مناسبی میشه گفت ترامپ برنده خواهد شد.
              در روسیه که عالی جناب پوتین چند ماه پیش مجدد منصوب شدن
              در این وضعیت در ج.ا چه کسی سکاندار مدیریت اجرایی خواهد شد.و.چه سیاستی در عرصه خارجی در پیش خواهد گرفت؟

تا اینجای کار میتوان متصور بود که بحران در اوکراین و هم چنین غزه و لبنان و نیر بحران هسته ای ایران رو به تشدید خواهند بود..
              آیا جبهه جدیدی در شرق گشوده خواهد شد؟
              آیا کسینجر دیگری در ساختار سیاسی آمریکا وجود داره و دیپلماسی پینگ پنگ جدیدی را در روسیه شاهد خواهیم بود یا هنوز زوده؟
              آیا سپتامبر1939 تکرار خواهد شد؟
              آیا جنگ سرد در حال تشدید فزون تر خواهد شد ؟
              بهای نفت به کجاها خواهد رسید؟
              جامعه به شدت فقیر شده ایران و صنایع رو به فرسودگی و درحال استهلاک چه مقدار تاب آوری خواهد داشت ؟

همه اینها سوالات بی پاسخی خواهند بود که درشطرنج سیاست گام به گام پاسخ داده خواهند شد.
              طبیعی است که سیاست ایران بر اساس محدویت ها و نیز مهره های موجود و نیز حرکات سایر بازیگران تنظیم خواهد شد و از صندوق ها فرد متاسب بیرون خواهد آمد
              ارادتمند همگی

نظر

• سعید سعیدی
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 248

در اصل توسط vion پست شده است View Post

طبیعی است که سیاست ایران بر اساس محدویت ها و نیز مهره های موجود و نیز حرکات سایر بازیگران تنظیم خواهد شد و از صندوق ها فرد متاسب بیرون خواهد آمد
                ارادتمند همگی
                سلام و درود جناب Vion گرامی

راستش ما هم از سالهای خیلی دور همین رو داریم میگیم. بر اساس شرایط فردی رو که فکر میکنن مناسبتره از صندوق بیرون میارن. /:.rolleyessmileyani

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

یار ایچُون اغیاره اُلفت ائتدیگیم عیب ائیلمه

باغبان بیر گۆل‌ایچُون مین خاره خدمتکار اوْلور

#مولانا_فضولی

@qanadli_duyqular
                  --------
                  میگه اگر به خاطر یار ، به اغیار و بیگانگان لطف میکنم ، به من ایراد نگیر، همانطور که ، باغبان به خاطر یک گل ، به هزار خار خدمت رسانی میکنه —————————-حالا ما هم اگه رای میدیم و ممکنه رای ما را حاکمیت مصادره به مطلوب کنه(هر چند دور دوم اصلا اینطوری نیست- دور اول شکست سختی خوردن با حداقل 61 درصد تحریم- تازه ضریب 3 رو بیخیال شدم/.:biggrinsmiley.:/ ) ، به خاطر"مام میهن" هست که مثل یار و گل روی چشم مون جا داره ❤️
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/07/04, 13:23.

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

ارزون قیمت هم‌ هستن
                    اتفاقا دقیقا همین جملات رو انتظار داشتم . نشون میده حس ششم خوبی دارم

اینجا مگه چند تا مخاطب داره ؟!؟! که من سالها مطلب بنویسم برای دو تا رای

دور اول هم ابروی نظام رفت رهبر هم اعتراف کرد هر چند یه انکار خنده داری (گفت اونایی که رای ندادن مخالف نظان نیستن -سوال : چطور رای بدهند موافقن عکسش درست نیست !!؟؟)هم تو حرفش بود که اتفاقا باعث بدتر شدن وضع شد !!دور دوم 99 درصد هم مشارکت داشته باشیم ،نه دیگه دنیا اهمیت میده نه مردم داخل !! چون عرف جهانی همینه ، دور اول مهمه نه دوم. و نه آبروی رفته به جوی برمیگرده

اینجا مینویسم بیشتر بعنوان دلنوشته و اینکه دوستان راهنمایی غیر مستقیم بخوام برای تصمیمات م و یاد گیری مطالب از دوستان

از داور جان ، از علیرضا عزیز ، از دکتر از بیفور از اژدر و حتی از بهرام و...

راستش ، تصمیمی که گرفتم بیشتر به خاطر شناختی بود که اینجا از ساختار پیچیده "قدرت" یاد گرفتم از دوستان عزیز ،جنابان احسانی ، ناصر ، داور ، علیرضا ، دکتر ، و البته خود شما و...

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                      شاهزاده رضا پهلوی به صدای آمریکا گفت:
                      هرگونه خشونت و هتاکی و فحاشی را در مقابل آنها که تصمیم گرفته‌اند رای بدهند محکوم می‌کنم.
                      شاید رژیم پشت ماجرا باشد تا مانع اتحاد بین مخالفان بشود.
                      باید نشان بدهیم با رژیم فرق داریم.

درود بر رضا پهلوی

این رهبر واقعیه (منظورم دقیقا تعریف مدیریتی رهبر هست درمقابل مدیر) کسی که به خواست ها و عواطف کارمندانش اهمیت میده نه فقط اینکه دستور میدهم دستور میدهم

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        درود بر دوست خوب
                        دکتر میثمی این نقل قول را کذب محض خواند

از این نقل قولها بر له یا علیه این و اون زیاد دیده شده
                        بگذریم ...

صادقانه گفتید تصمیم به رای از صبح شنبه گرفتید و خب با ادامه کامنت هاتون مشخصه در این تصمیم اراده کافی دارید

گفتید ممکنه بخاطر این تصمیم دوستان شما را سرزنش کنند . من سرزنش نمیکنم و حساب شما را با تبلیغ چی های اصلاحی یا بهتر است بگم مشروعیت طلب هائی که در چند هفته گذشته یهوئی فعال شدند جدا میکنم . حساب شما کاملا جداست و این تصمیم شما هم مقطعی است به خودتون مربوط است
                        همواره نظرم را گفتم و هیچ وقت به کسی نگفتم چه بکند یا نکند . در واقع تبلیغ نمیکنم فقط نظرم را میدم

فقط میخوام به نکته ای اشاره کنم
                        تفکرات و منش و روش ادمها سیکل دارد و میتونه تغئیر کنه و منم به تغئیر شما احترام میگذارم
                        حالا نکته ...
                        اگر خاطرتون باشه سال گذشته در زمینه نقد به رزیم گذشته و جنگ غزه و اسرائیل من نظراتی داشتم و از سوی جناب عالی مورد نقد بودم ( البته شما یکی از منتقدین بودید ) . حتی هر از گاهی با تیکه و متلک از سوی جنابعالی مواجه بودم تا حدی که مرا سرزنش میکردید و غیر مستقیم مدام از خون های ریخته شده میگفتید و ... مواردی دیگر ... گویا من واقف به خونها نبودم !!!! و گویا بنده فلان و بهمانم ...

در حالی که به خون های ریخته شده کاملا واقف بودم و متاسف از صمیم قلب و یکی از مواردی است که تحت هیچ شرایطی این خون ها را با عملی دیگر معامله نخواهم کرد

حالا بعد از یک سال از اون مباحث و در مورد جنگ غزه بعد از 9 ماه ، بنده متوجه شدم که در بحث های قبلیم زیاده روی کردم و همینجا اعتراف هم میکنم
                        البته بن مایه فکری من تغئیر نکرده ولی در بخش هائی از نظراتم هیجانی عمل کردم

و برعکس شما بعد از یک سال در حالی که خون های ریخته شده را به روی من یا دیگری یادآوری شماتت گونه میکردید رفتید به چه سمتی !!
                        فقط خواستم اشاره ای کنم هیچ منظور دیگری ندارم
                        @};-درود
                        بنده متاسفانه تکذیبیه رو ندیدم - متاسفانه بی اخلاقی هم بعید نیست. ولی دیدید که همیشه با چه دقتی خبرها رو میفرستم اینجا

یه جمله دیروز ساعت 3 شب تو مجازی به یه دهه هشتادی گفتم که جا داره اینجا هم بگم

"شماها خیلی باهوشید خیلی. ولی اقتصاد و سیاست علم تجربه ند خیلی باهوش کاری ندارن.چون علوم انسانی هستند"
                        ------------

الان مثلا پاراگراف اول کامنت داورجان رو ببینید ... نشون میده کلی تجربه پشت این پاراگراف هست یا موضع گیری آخر رضا پهلوی رو . اینا رو نه تو دانشگاه درس میدن نه چیزی ...فقط باید ضربه خوردی باشی از قبل و درد کشیده باشی تا بشه تجربه

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

دکتر فرهاد میثمی زندانی سیاسی که ۵ سال در زندان بود، اعلام کرده که در دور دوم انتخابات شرکت خواهد کرد.

? زمانی که او در زندان بود، حمایت دولت ترامپ از آزادی خود را نپذیرفته و از "امثال" او خواسته که "اشک تمساح حقوق بشری‌شان را جای دیگری بریزند".

او نوشت:
                          ترجیح می‌دهم تمام عمر در حبس گروهی از ظالمان هموطن خطاکارم بمانم ، اما لحظه‌ای مشمول کسانی که از توافق خردمندانه و صلح‌جویانهٔ «برجام» خارج شدند نشوم.

دکتر فرهاد میثمی مالک انتشارات اندیشه سازان شخصا خیلی از ایشون یاد گرفتم

درود برشرفت دکتر میثمی ❤️

کانال سینا رهبر شهلان
                          فرهاد میثمی، کنشگر مدنی، خبر شرکت خود در انتخابات را «مطلقا کذب» خواند

۱۲ ساعت پیش

پس از انتشار خبری درباره شرکت فرهاد میثمی، فعال مدنی، در انتخابات، میثمی در پستی در اینستاگرام، از منتشرکنندگان این «خبر مطلقا کذب» خواست فورا برای تکذیب و اصلاح آن اقدام کنند.

او نوشت: «من خود زنده و قادر به ابراز نظر و موضع هستم و نیاز به وکیل و وصی در چنین امر خطیری ندارم.»
                          محمدرضا جلایی‌پور، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، از جمله منتشرکنندگان این خبر بوده است.
                          میثمی از مهر تا بهمن ۱۴۰۱ در اعتراض به سرکوب معترضان و مخالفت با حجاب اجباری اعتصاب غذا کرده بود و انتشار عکس‌های بدن ضعیف او در آن زمان با بازتاب جهانی همراه شد.
                          https://www.iranintl.com/202407035583

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

فرهاد میثمی، کنشگر مدنی، خبر شرکت خود در انتخابات را «مطلقا کذب» خواند

۱۲ ساعت پیش

پس از انتشار خبری درباره شرکت فرهاد میثمی، فعال مدنی، در انتخابات، میثمی در پستی در اینستاگرام، از منتشرکنندگان این «خبر مطلقا کذب» خواست فورا برای تکذیب و اصلاح آن اقدام کنند.

او نوشت: «من خود زنده و قادر به ابراز نظر و موضع هستم و نیاز به وکیل و وصی در چنین امر خطیری ندارم.»
                            محمدرضا جلایی‌پور، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، از جمله منتشرکنندگان این خبر بوده است.
                            میثمی از مهر تا بهمن ۱۴۰۱ در اعتراض به سرکوب معترضان و مخالفت با حجاب اجباری اعتصاب غذا کرده بود و انتشار عکس‌های بدن ضعیف او در آن زمان با بازتاب جهانی همراه شد.
                            https://www.iranintl.com/202407035583

ناگفته پیداست که دور و بر پزشکیان هم ازاذلی مثل جلایی پور و عباس آخوندی و.... کم نیستند ولی یقین دارم پزشکیان میتونه از پس اینا بربیاد

هر چی باشه مهرماهی هست
                            /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

بخشی از گزارش روزانه بتا سهم

دوست نداریم مثل بقیه شعار بدیم و حرف بزنیم فقط و فقط می‌خواهیم که به این نکته توجه کنید که اگر هم رای نمی‌دهید باید بپذیرید که ۴ سال تبعات تصمیمی که گرفته شده را چطور پس بدهیم .

واقعا دیگر فرصت اشتباه کردن نداریم ... چیزی نداریم که اشتباه آن را با خود ببرد ... این ۴ سال ممکن است آنقدر برای همه ما گران تمام شود که حتی دیگر فرصت جبران آن را نداشته باشیم...

برای همین از همه کسانی که این روزها تردید دارند و با دل و قلب و وجدان خود می‌جنگند می‌خواهیم که به ۴ سال پیش رو بیشتر فکر کنند و معتقدیم رئیس جمهور انتخابی شاید نتواند به سرعت همه چیز را درست کند اما یک انتخاب بد می‌تواند با قدرت همه چیز را تخریب کند.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3082

ناگفته پیداست که دور و بر پزشکیان هم ازاذلی مثل جلایی پور و عباس آخوندی و.... کم نیستند ولی یقین دارم پزشکیان میتونه از پس اینا بربیاد

هر چی باشه مهرماهی هست
                                /.:biggrinsmiley.:/
                                هیچی دیگه، بهرام و دوستانش کم بودند افشین هم بهشون اضافه شد
                                داداش حداقل بیا توی اون صفحه مخصوص پست بزار اجازه بده دیگران هم ببین و جواب بدن
                                این بهرام بی انصاف توی همه صفحات نفوذ کرده همه جا پست میزاره
                                شما هم بیا صفحه انتخابات.
                                -------------------------------------------------------------------------
                                از دلایل رای دادنت نگفتی!
                                حداقل از این یقینت بگو.

نظر

در حال کار...
                                X