اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1481

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    درود
    به هر دلیلی یک سری هم وطنان ما در انتخابات شرکت کردند...اینکه چند درصد بودند و یا تقلب شده هم کاری نداریم..از یک طیف و یک دسته هم نبودند..حتی کسانی که به پزشکیان رای دادند هم نمیشه در یک دسته بندی مشخص قرار داد...اما قطعا در اقلیت بودند...الان یک سوال مطرح میشه...اینکه مناسبات و روابط ما با این افراد باید چطور باشه!؟
    بنظر من افشین وطن دوست و مطالبه گر بود...اینکه ما همه حجم مطالبه گری اون رو الصاق کنیم به اینکه حرفی می‌زده که چهار نفر دیگه هم می‌زدند درست نیست...قطعا روحیه مطالبه گری داشته
    بنده از اعلام مواضعش در یک بازه که حمایت از حمله نظامی به ایران( به یاد دارم من و شما مخالف بودیم در بحث با افشین) تا رای دادن متعجب هستم....اما فضا رو هم در نظر بگیریم...همین صحبتی که دیروز با جناب طیب داشتم....فضای روانی جامعه ما...فعلا یک فضای مشوش...مغشوش هست...که هر کسی دچار تشویش و سردرگمی میشه...من جمله شاید خود من و شما!!!!
    افشین دوست ما بود و هست...فضای گفتگو رو نبندیم...من نمیدونم چی شد که گفت نمینویسم...نمی‌گم شما موجب این مسأله شدید....اما باب گفتگو رو باز بگذاریم...راحت قضاوت نکنیم
    ارادت
    درود
    دوستانی که همفکر ما هستن اکثرا حوالی 50 سال سن دارن
    بچه که نیستن بگیم اشتباه محاسباتی کردن یا بقول شما دچار سردر گمی شدن
    منظور من افشین خان نیست چرا که زمانی که خدا حافظی کرد من چند روز بعد پیام احوالپرسی برای ناصر و افشین دادم
    ولی شاید افشین جان اعتقاد به کار خودش داشت درست یا غلط از دید خودش
    قبلا هم گفتم حداقل صداقت داشت و اینجا مطرح کرد که رای داده
    میتونست مثل بعضی از مارمولک ها رای بده و اینجا هم مطلب روشنفکرانه بزنه
    حقیقتش من باور نمیکردم افشین رای بده
    چرا ...چون هر روز مطلب از دختران کشته شده مثل نیکا و آرمیتا میزد حداقل به خاطر خونهای به ناحق ریخته آنان رای نمیداد

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3090

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
      داداش این لوپ مسخره باید یه جا بسته بشه
      در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post

در ضمن نوشتن کسی ممنوع نیست که اینجا فقط تو لیست سیاه کاربرا می‌ره و کسی دیگه نمیتونه عین چنتای دیگه که دارن دق میکنن
      درود بر شما اشکان عزیز کاملا درست می فرمایید@};-

دقیقا قراره چند دفه دیگه تکرار بشه؟

کسی که با این همه تکرار بیدار نشده، خواب نیست.

درسته، حقشه، و از حقش استفاده کرده!!!!!!!

ولی این حق و انتخاب شما، شما رو از صف مخالفین خارج کرده و به صف موافقین چسبونده.

حالا میگی اشتباه کردم! مشکلی نیست

ولی بود یا نبودتون مهم نیست چون که ما بیشمارانیم

بیش از 60 درصد مردم ایرانیم (البته که با تقلب)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

از این وطن دوستان مطالبه گر چند تا میخواهید نام ببرم که همشون عضو نایاک هستند.
      اکبر گنجی هم مطالبه گر بود.

شما یه عمر مطالبه گر باش ولی سر بزنگاه عکس تمام گفته ها و نوشته هات تصمیم بگیر!!!!!!

در پاسخ به همه دوستان عرض کردم.
      .
      آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/08/27, 19:07.

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1920

راستی تا یادم نرفته بنزین امسال حتما گران می شود خیلی گران
        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1920

عجب یکی می گه اگر بنزین را به کد ملی اختصاص بدهیم مصرف کم می شود به اینکه این حرف چقدر احمقاننه و عوامفریبانه و بی شرفانه هست کاری ندارم اینکه اینجا همه چی می خواهد جهانی بشور به غیر از حقوق و دستمزد کلری ندارم اینکه اینجا یک ماه مداوم می گویند خونخواهی می کنیم اما دسته آخر هچ کاری نمی کنتد کاری ندارم

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1920

اما یه سوال دارم البته باید قبلش بگم سیاست بدون دروغ یعنی هوا بدون اکسیژن اما مگه می شه تو یک خانواده بزرگترهاش خلاف کار و درو غگو و دغل باز باشن ولی بچه سالم دربیاد می شه اما اگه ۵ تا بچه باشن حداقل ۳ تا شون خلافکار خیره می شوند خولستم بگم بی شرفهای که بر اریکه قدرت تکیه زدهاید کمتر دروغ بگویید انتقامی در کار نیست بنزین را می خواهید گران کنید بنزین به هر کد ملی دیگه چه دغل بازی هست بی شرفها بچه هاتون در خارج بی کار هستند و مثل انگل از ثروت و بیت المال ایران ارتزاق می کنند اما خوب

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1920

خواستم بگم کمتر مردم را بازی بدهید کمتر دروغ بگویید در جامعه اخلاق و ارزشهای اخلاقی از بین رفته بله به قول آقای کلفت که می گفت جنگ یا تحریم مردم رو اذیت می کنه نه مسولان و ثروتمندان رو بله آقای کلفت بله اما در بلند مدت حس نفرت می آره حس انتقام عدم مشارکت جمع شدن عقده های فرو خورده خشم های کع می تونه کوه رو از جا بکنه بله بله آقای کلفت نکنید نکنید یه روزی همه با هم نابود می شویم

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1920

گران کردن بنزین با اسم رمز تخصیص بنزین به هر کد ملی بعهدها اگه موفق شدیم طرح تخصیص آب و هوا و نون و گوشت و جیره به هر کد ملی

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1920

طرح دوماه یارانه بده ۱۰۰ سال به اندازه ۵۰۰ برابرش رو پس بگیر

نظر

• ریسعلی دلواری
                    عضو فعال
                    • Dec 2022
                    • 1920

بله آقای کلفت و امثالهم جنگ یا تحریم ضررش به مردم عادی می رسه البته در کوتاه مدت و بلند مدت اما در بلند مدت چنان طوفانی می کنه اگه خود روسیه یا خود آمریکا هم بیان وسط میدان آزادی بخواهند از شما و امثال شما دفاع کنند نمی توانند نمی توانند نمی توانند بلها

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1920

دنیا جای قشنگی هست و ایران جای عجیب

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1920

در کجای دنیا بنزین را به کد ملی می دهند در کجای دنیا با حقوق ماهی ۲۰۰ دلار قیمت سوخت لیتری نیم دلار یا بک دلار هست

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3748

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                          در کجای دنیا بنزین را به کد ملی می دهند در کجای دنیا با حقوق ماهی ۲۰۰ دلار قیمت سوخت لیتری نیم دلار یا بک دلار هست
                          این بحث پرداخت یارانه همه اش عوامفریبی هست

نظر

• ریسعلی دلواری
                            عضو فعال
                            • Dec 2022
                            • 1920

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                            این بحث پرداخت یارانه همه اش عوامفریبی هست
                            سلام و ادب دقیقا همین گونه است با مول نقد دادن گول می زنند ترفندی قدبمی و اثر گذار

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1920

معجزه مثلا هدفمندی ما در جیب سمت راست شما ۱ تومان قرار می دهیم و از جیب سمت چپ شما ۱۰۱ تومان بر می داربم به زبان یاده و حداقل ۱۰ تومان را به احمق کارسناسنان خود فروخته می دهیم تا برای شما کارشناسی کنند که این امر بسیار مطلوب و خوب هست

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                درود
                                به هر دلیلی یک سری هم وطنان ما در انتخابات شرکت کردند...اینکه چند درصد بودند و یا تقلب شده هم کاری نداریم..از یک طیف و یک دسته هم نبودند..حتی کسانی که به پزشکیان رای دادند هم نمیشه در یک دسته بندی مشخص قرار داد...اما قطعا در اقلیت بودند...الان یک سوال مطرح میشه...اینکه مناسبات و روابط ما با این افراد باید چطور باشه!؟
                                بنظر من افشین وطن دوست و مطالبه گر بود...اینکه ما همه حجم مطالبه گری اون رو الصاق کنیم به اینکه حرفی می‌زده که چهار نفر دیگه هم می‌زدند درست نیست...قطعا روحیه مطالبه گری داشته
                                بنده از اعلام مواضعش در یک بازه که حمایت از حمله نظامی به ایران( به یاد دارم من و شما مخالف بودیم در بحث با افشین) تا رای دادن متعجب هستم....اما فضا رو هم در نظر بگیریم...همین صحبتی که دیروز با جناب طیب داشتم....فضای روانی جامعه ما...فعلا یک فضای مشوش...مغشوش هست...که هر کسی دچار تشویش و سردرگمی میشه...من جمله شاید خود من و شما!!!!
                                افشین دوست ما بود و هست...فضای گفتگو رو نبندیم...من نمیدونم چی شد که گفت نمینویسم...نمی‌گم شما موجب این مسأله شدید....اما باب گفتگو رو باز بگذاریم...راحت قضاوت نکنیم
                                ارادت
                                من بدون ذکر نام خاصی فقط میخوام اینو بگم که متاسفانه اولین گام یعنی پذیرش اشتباه و عذرخواهی از طرف آن جمع رخ نداده و آنها که از اکثریت ناراضی به اقلیت همراه رژیم پیوستند اکنون یا در غیبت و سکوت به سر میبرند یا همچنان با بادی در سر در توجیه و تفسیر کار خود هستند و من به جز یک آی دی "کاشان" ندیدم کسی بیاید اینجا بگوید من اشتباه کردم و فریب خوردم و رای دادم، ایشان اگرچه اشتباه کرد اما حداقل از صفت صداقت و شجاعت برخوردار هستند ، باقی چه ؟ همچنان از ما طلبکار هم مانده اند !

اکثریت مردم از گذشته در قالب توده های گوناگون به راحتی بازی میخوردند و ملعبه دست مهره های بدقواره رژیم میشدند و قشر اندک آگاه را در خودشون ذوب میکردند ،
                                اما همین مردم بعد از پشت سر گذاشتن رویدادهای مطرح فراگیر خونین متعددی از سال 78 و 88 و 96 و 98 به تدریج چشمهای خودشون رو به حقیقت تاریک و بسیار تلخ روزگارشان باز کردند و در خونین ترین وقایع سال 1401 به مرزبندی واضح و شفافی با دشمنانی خونریز رسیدند ، مرزی که حد وسط و وسط باز را قبول نمیکند ، طبیعتا کسانی که وارد زمین بازی آن طرف دیگر شوند ولی برای مردم زخمدیده اینطرف سوگ بریزند جزو نفرات و پیاده نظام همان مقابل محسوب میشوند ، اینرا اگر خیانت تعبیر نکنم به ناچار حماقت باید بنامیم و دوست نادان درست مانند قصه کودکانه "دوستی خاله خرسه" میتواند منجر به آسیب و نابودی کسی بشود که به دوست نادان خود اعتماد میکند.

پس مساله این نیست که ما آنهایی که به ظاهر با ما بودند و با چرخشی مقطعی جهت خود را عوض کردند و مجدد پس از اتمام کار خود پیش ما برگشتند را لزوما دوست خود ندانیم یا نخواهیم با آنها گفتگو کنیم، اما قطعا نمی توان به آنها اعتماد کرد و یحتمل در مسیر به آینده نادیده گرفته خواهند شد چرا که باز و باز هم میتوانند با تفاسیر عجیب خود به مردم پشت کنند
                                اینکه بخواهند با اکثریت مردم بیایند یا نیایند به میل خودشان است ، ولی نباید از اینسو انتظار خوشآمد و لبخند داشته باشند.
                                آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/08/27, 21:56.
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X