کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
اشی مشی جان...نظرشما درباره ایمان خلیفه چیه؟...به نظرت بایدتومسابقات باشه یا نباشه؟
درود جناب مگنوس
بخاطر کرومزوم مردونه ؟
همون بحث صنف و اینا بنظرم مطرح هست ، بین همون آقایون هم مسابقات در وزن های مختلف برگزار میشه ، قهرمان 60 کیلو از قهرمان 80 کیلو جدا هست
ولی نظر صنف مهمه دیگه
مثلا صنف بخواد مسابقات 61 کیلو رو از 62 کیلو سوا کنه یا نکنه
====
نظر شخصی ام فرقی بین زن و مرد نیست ! ناصرخان اورسیا نیست ، احتمالا میگفت زن ها در طول تاریخ با مظلوم نمایی و اینکه شهروند درجه دو هستن خوب امپراطوری راحتی برای خودشون ساختن و همه سختی ها و بدبختیا رو انداختن رو کول ما مرد هایی که حتی حق نداریم زیر بار فشار گریه کنیم و.... مجبوریم مرد باشیم تهش هم هیچکس از ما تشکر نمی کنه ! دیگه خواست خداست ، اصلا زن ها در تبلیغات و بسته بندی و ظرافت کار ،چند قرن از ما آقایون جلوتر هستن : )
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
درود بر همگی
خوشحالم که مجدداً در جمع عزیزان و سروران گرامی قرار دارم /:.Heart.:/
از لحظه سقوط رئیسی تا به روی کار اومدن کابینه پزشکیان
پستهای کاربران این تاپیک و تاپیک انتخابات رو بخونید
و با پستهای قدیمی مقایسه کنید
همین خودش به تنهایی به اندازه چندین جلد کتاب علوم انسانی بهتون اطلاعات میده.
انسان واقعاً موجود عجیبی هست !
-------------------------------------
بارها با دوستان در موضوعات مختلفی بحث کردم
و گاهی بحث به مشاجره کشیده شد
ولکن محور ثابت همه مشاجرات یکی بود :
اینکه شناختی که بنده از انسان ایرانی دارم
با این مدینه فاضله ای که در ذهن دوستان هست
خیلی فرق داره ، خیلی خیلی فرق داره ، زیاااااااد
در آینده سعی میگنم چند مورد از تجربیات خودم
و مصاحبه های عجیبی که با افراد داشتم رو نقل کنم
بعضی از افراد تربیت خانوادگیشان را با نوشته ها و گفتارشان بنمایش میگذارند
خواستگاه افراد موضوع خیلی مهمی است
بنده از اولش هم اشتباه کردم که در این تاپیک مطالبی نوشتم
امیدوارم روزی فرا رسد که نوشته ها و کفتارها بار علمی داشته باشند نه کوهی از فحاشی
چند ساله چندتا جمله مثل طوطی داری مینویسی ولی هیچ وقت به این فکر نمیکنی که دیگه بقیه حالشون از تکرار مکررات و بیان واضحات که اسمشو بار علمی میذاری بهم میخوره و بود و نبودت فرقی نداره حداقلش اینه کسی دیگه از تفکرات متحجرانه و خزعبلات مذهبی جماعت به اسم احترام گذاشتن و رعایت ادب و...دیگه دفاع نمیکنه
گند زدین به زندگی ملت که حتی حق عصبانی شدن و ناسزا گفتن ندارن ولی بازم از مهملاتتون کوتاه نمیاین و بازم حق به جانب از تپه های فتح شده حرف میزنین
صدرا و صدراییا فقط یه نمونه خیلی کوچکشه ...
از بس مردم از حقشون گذشتن و صداشون بلند نشده دیگه حتی حقی هم قائل نیستن برامون
از اول اگه ملت میزدن تو دهن این مذهبی و عرزشی و کسیکه از اینا دفاع میکنه وضعمون این نبود
منم دیگه چیزی نمینویسم
تربیت خانوادگی هم ندارم دنبال شکر خور مجرب میگردم
اینجا عجب جاییه؟!!!!!!!!!!
هر ازگاهی آدم با سورپرایزهایی مواجه میشه
اصلا فکرش رو نمی کردم جناب کیوان/:.Heart.:/ به این سطح از آگاهی باشن
قبلا هم کاربران "احسانی"" اورآسیا" "گنجشک" و ... سورپرایزمون کرده بودند
یا همین جناب "کیمیاگر" یا "من مهدی ام" یا "بیخبر" یا "عبدالله" یا "علیرضا123" اژدر هم همین گوشه دلمون هست.
اینجا دانشگاهیه واسه خودش قدرشو نمی دونیم.
مخلص همه دوستانی اسمشون رو آوردم یا نیاوردم.
درود جناب داور عزیز
ما هم از مطالب ارزنده شما استفاده میکنیم
البته بنده بیشتر روزمرگی ها رو اینجا می نویسم
برای من بزرگترین سورپرایز از جناب مگنوس کارلوسن عزیز بود :
« این لغت اولیالأَمر که خدا تو قرآن گفته ، منظورش من بودم »
از اینجا تا دم غار حرا ققققققققییییییییییژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ
اشتباه وقتی که تکراری بشه دیگه بهش نمی گن اشتباه.
هیچ دلیلی برای اشتباه آخرش نداشت دریغ از اندکی توضیح برای گندی که زد.
البته قرار بود بعد از انتخابات از دلایل خودش پرده برداری بکنه ولی در اوج اشتباه! خداحافظی کرد.
راستش ، تصمیمی که گرفتم بیشتر به خاطر شناختی بود که اینجا از ساختار پیچیده "قدرت" یاد گرفتم از دوستان عزیز ،جنابان احسانی ، ناصر ، داور ، علیرضا ، دکتر ، و البته خود شما و...
سلام دمکراسی بااسلام همخوانی ندارد ؟؟؟ قوانین ازبالا بپایین است
سلام و درود
علامت سوال گذاشتید . نمیدونم علامت سوال برای چیست . ایا از من سوال میکنید یا نظر خودتون است . در ادامه کامنتها متوجه شدم که این علامت سوالها نابجا بوده و شبهه ایجاد کرده
ظاهرا نظر خودتون بوده ولی لطفا از این به بعد علامت سوال برای نظر شخصی نگدارید . علامت سوال گذاشتن یعنی داری از طرف مقابلت سوال میکنی و نظر شخصی خودت نیست
شما در این فروم 4 تا کامنت هم ندارید و مشخص نیست سمت و سوی نظرات شما چیست . ولی بلوائی به پا کردید به حدی که جناب طیب هم در پی توهین های مکرر و شرم اور تصمیم به خدا حافظی کرد !!!! چرا بی جهت پای این بنده خدا را به وسط کشیدید ؟
این فروم برای چه کسانی است ؟ ایا جولانگاهی برای اهانت و فراری دادن است یا محلی برای تعامل و هم اندیشی و دور اندیشی برای اینده ؟
اخر و عاقبت در این فروم چه کسانی باقی خو.اهد ماند ؟ علی و حوضش ؟؟؟؟
این حجم از هتاکی و بی حرمتی حاصلش چیست ؟؟؟؟ /.:blinksmiley.://:.wacsmiley.:/
ایا عاقبت این فروم به جائی خواهد رسید که فقط و فقط بخش اندکی از نمایندکان تفکر اجتماعی دیگر باقی بمانند و بقیه فرار کنند ؟
بگذریم
اگر از من سوال میکنید منم میگم اسلام و دمکراسی همخوانی ندارند
حال باید چه کرد ؟
به هر حال ایران ، گرچه سکولار ترین مردمان جهان بین کشورهای اسلامی را دارا است و فقط نامی از کشور اسلامی را یدک میکشد و این موضوع حتی به نقل از توریست مصری هم ثابت شده که چندی پیش ماه رمضان به ایران امد و گفت این چه کشور اسلامی است که کمتر کسی ماه رمضان روزه میگیرد !!! ؟؟؟
ولی عاقبت ایران کشوری اسلامی محسوب میشه اینو نمیشه انکار کرد و اسلام را هم نمیشه بیرون کرد ولی میشه با وجود اسلام دمکراسی برقرار کرد
دمکراسی اروپائی و امریکائی ارمان نیست
یه چیزی در حد ترکیه کنونی با ریشه 100 ساله سکولاریسم و مالزی کنونی میشه پایه نهاد
و اما نکته اصلی
منظور من برای وضعیت و سیستم کنونی نبود که اسلام را نردبان قدرت طلبی ها و شهوات دنیوی یافتند و به قول حبیب خواننده مرحوم در موزیکی ، دین را دام کردند
منظورم برای بعد این سیستم بود
اگر قرار بر این باشد که کشور اسلامی هرگز به دمکراسی نمیرسه ، پس باید بپذریم که ایران تا وقتی اسلام در اندیشه بخش بزرگی از مردمان ان است باید فقط دیکتاتوری باقی بماند
ایا این موضوع درست است ؟
خب برگردیم به حکومت قبلی
اگر مشروطه رعایت شده بود ما الان در عین حالی که کشوری اسلامی محسوب میشدیم ولی دمکراسی نسبی و قابل قبولی را شاهد بودیم
خلاصه کلام ...
دمکراسی را بصورت نسبی برای هر دینی میشه برقرار کرد به شرطی که هسته قدرت ابدی و برای چندین دهه بدست قدرت طلبان دینی نیفتد . اگر هسته قدرت برای زمانی طولانی بدست این قشر نیفتد میشه دمکراسی نصفه نیمه و قابل قبولی برقرار کرد
مگر دمکراسی با یهود و مسیحی همخوانی دارد ؟؟؟
شما اسرائیل را بده دست یهودیان با ریش 30 سانتی و کلاه و قیافه های شبیه به ان ، همون افراطی های با فیزیک بدنی مشخص ، یکی دوساله فاضلابی تحویلت بدهند که تاریخ به خود ندیده باشد
شما تمام کشورهای مسیحی و غربی را بده دست مسیحیان متعصب و روزنه های دیگر را ببند ، ببین چه گندابی به پا شود
بحث اسلام و غیره نیست
هر کشوری را خواستی با دینی مشخص اداره کنی نتیجه اش فاجعه است و بس
تا آنجاییکه من یادم میاد! جناب طیب از بزرگان و ریش سفیدان تاریخ بورس و بازار سرمایه ماست و تو آیین و شرع ما احترام و تکریم بزرگ برهمه ما واجب هست ولی بی احترامی به بزرگ ازطرف هر شخصی که باشد! چیزی نیست جز اینکه شخصیت بی احترام کننده را روشن تر میکند و در حقیقت با بی احترامی بی لیاقتی خودش را نشان میدهد آدما میتوانند با همدیگر مخالفت کنند بدون اینکه به همدیگه بی احترامی کنند
آپولون
مشکل ما درست همینه.
یک مشت مثلاً فهمیده آکادمیک تحصیل کرده کله خر پستهای مدیریتی را گرفتند.
کلی هم بادمجان دور قاب چین دارند اینها.
هرچی میبینی به گند کشیده شده دست گل همینهاست.
من زنگ میزنم بورس در مورد یک موضوعی پرسمان میکنم اصلاً نمیفهمم دیگه طرف چی میگیه.
مواضعشان هم کاملاً غیر منطقی است ولی از نظر خودشان منطقی !!!
البته انقلاب را هم همین دانشجویان فرهیخته انجام دادند.
نماد بارزش هم ظریف هست که هم قبل انقلاب و هم بعد انقلاب ناراضی بود و هنوز هم هست.
بچه هاشون هم همه اونور آب هستند ولی مواضعشان اینوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این درد بزرگی در جامعه ماست که یک مشت جوجه دانشگاهی خیال میکنند چیزی بارشونه.
عملاً داریم میبینیم که قبلاً کشور را همین جوجه دانشگاهی ها با پول کشور به بی راهه بردند و الان هم همان اتفاق دارد میوفتد.
ریش سفیدها و پیشکسوتان را هم این قشر قبول نداشتند و ندارند و نخواهند داشت.
از نظر من: تمامی دولتی هایی که دو تابعیتی هستند و یا بچه ها یشان انور آب هستند باید درجا تعلیق و از هر پست دولتی خلع شوند.
محمدصادق عظیمیفر، فرزند سردار عظیمیفر، با کوهی از تجربه و دانش به عنوان معاون وزیر نفت انتخاب شد.
خودمان را گول نزنیم، تا رانت هست و تا تمسک به قرآن و نهجالبلاغه، این کشور درست نمیشود.
اصولگرا و اصلاحطلب و پایداری هم ندارد.
خاک جمهوری اسلامی رانت پرور است.
مراحل رشد و پیشرفت آقازاده «انگل زاده»
عضویت در هیئت مدیره شرکت ها و هولدینگ ها.
انتصاب به عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت.
جابجایی در چند شرکت بعنوان مدیرعامل.
ورود به وزارت خانه مورد نظر.
انتصاب به عنوان معاون وزیر.
و درآخر
ماله کشی فعالان رسانه ای اصولگرا یا اصلاحطلب
محمدصادق عظیمیفر، فرزند سردار عظیمیفر، با کوهی از تجربه و دانش به عنوان معاون وزیر نفت انتخاب شد.
خودمان را گول نزنیم، تا رانت هست و تا تمسک به قرآن و نهجالبلاغه، این کشور درست نمیشود.
اصولگرا و اصلاحطلب و پایداری هم ندارد.
خاک جمهوری اسلامی رانت پرور است.
مراحل رشد و پیشرفت آقازاده «انگل زاده»
عضویت در هیئت مدیره شرکت ها و هولدینگ ها.
انتصاب به عنوان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت.
جابجایی در چند شرکت بعنوان مدیرعامل.
ورود به وزارت خانه مورد نظر.
انتصاب به عنوان معاون وزیر.
و درآخر
ماله کشی فعالان رسانه ای اصولگرا یا اصلاحطلب
.
تو همون بازارگرمی انتخاباتی وبه زرشکیان اقتدا کردن ..گفتیم دعوا ..سر این هست کی کجای سفره بشینه !!!
درود جناب احسانی
دوستمون خیلی بیشتر از این حرفا بود که، من یا دیگری، تاثیری روی عملکردش داشته باشیم.
نگرش اصلاح طلبانه موجب چنین اشتباهات سهمگینی میشه.
دلیل این برداشت من، از پستهای ایشون نشأت می گیره.
"حمله به ایران و نرگس تپل و توله های بابا اکبر و یا ارسال پستهای موفرفری..."
.
درود
به هر دلیلی یک سری هم وطنان ما در انتخابات شرکت کردند...اینکه چند درصد بودند و یا تقلب شده هم کاری نداریم..از یک طیف و یک دسته هم نبودند..حتی کسانی که به پزشکیان رای دادند هم نمیشه در یک دسته بندی مشخص قرار داد...اما قطعا در اقلیت بودند...الان یک سوال مطرح میشه...اینکه مناسبات و روابط ما با این افراد باید چطور باشه!؟
بنظر من افشین وطن دوست و مطالبه گر بود...اینکه ما همه حجم مطالبه گری اون رو الصاق کنیم به اینکه حرفی میزده که چهار نفر دیگه هم میزدند درست نیست...قطعا روحیه مطالبه گری داشته
بنده از اعلام مواضعش در یک بازه که حمایت از حمله نظامی به ایران( به یاد دارم من و شما مخالف بودیم در بحث با افشین) تا رای دادن متعجب هستم....اما فضا رو هم در نظر بگیریم...همین صحبتی که دیروز با جناب طیب داشتم....فضای روانی جامعه ما...فعلا یک فضای مشوش...مغشوش هست...که هر کسی دچار تشویش و سردرگمی میشه...من جمله شاید خود من و شما!!!!
افشین دوست ما بود و هست...فضای گفتگو رو نبندیم...من نمیدونم چی شد که گفت نمینویسم...نمیگم شما موجب این مسأله شدید....اما باب گفتگو رو باز بگذاریم...راحت قضاوت نکنیم
ارادت
درود
به هر دلیلی یک سری هم وطنان ما در انتخابات شرکت کردند...اینکه چند درصد بودند و یا تقلب شده هم کاری نداریم..از یک طیف و یک دسته هم نبودند..حتی کسانی که به پزشکیان رای دادند هم نمیشه در یک دسته بندی مشخص قرار داد...اما قطعا در اقلیت بودند...الان یک سوال مطرح میشه...اینکه مناسبات و روابط ما با این افراد باید چطور باشه!؟
بنظر من افشین وطن دوست و مطالبه گر بود...اینکه ما همه حجم مطالبه گری اون رو الصاق کنیم به اینکه حرفی میزده که چهار نفر دیگه هم میزدند درست نیست...قطعا روحیه مطالبه گری داشته
بنده از اعلام مواضعش در یک بازه که حمایت از حمله نظامی به ایران( به یاد دارم من و شما مخالف بودیم در بحث با افشین) تا رای دادن متعجب هستم....اما فضا رو هم در نظر بگیریم...همین صحبتی که دیروز با جناب طیب داشتم....فضای روانی جامعه ما...فعلا یک فضای مشوش...مغشوش هست...که هر کسی دچار تشویش و سردرگمی میشه...من جمله شاید خود من و شما!!!!
افشین دوست ما بود و هست...فضای گفتگو رو نبندیم...من نمیدونم چی شد که گفت نمینویسم...نمیگم شما موجب این مسأله شدید....اما باب گفتگو رو باز بگذاریم...راحت قضاوت نکنیم
ارادت
داداش این لوپ مسخره باید یه جا بسته بشه
میدونم هم خط هستیم ولی یه چیز بگم اگه دنبال اصلاح یه سیستمی با من بمیرم تو بمیری نمیشه وطن احتیاج به آدم سالم داره از هر لحاظ
دندان لق باید کند حالا هی مسکن بزن
این حرفا همش اسهال طلبا روش دست گذاشتن همیشه با همین روش
نمیگم شما از اونایی نمیگم کشش فکری داری به سمتشون ولی برای یک بار باید سیلی محکمی زد که دیگه نتونن پاشن
کسی که موفرفری نرگس تپل دنبال میکنه و بنطرش زرشکی میتونست چیزی درس کنه در بهترین حالت در بهترین حالت از نظر عقلی ۱۰ سالس
حرفم تند قبول اما تنهایی خودتون بهش فکر کنید
دوستی خاله خرسه چی بود؟
خرس میخواست خوبی کنه مگس بپرونه با سنگ زد یارو کشت از دید خرس چیز بدی نبود داشت واسه دوستش مقدمات استراحت فراهم میکرد
اینام همینن
در ضمن نوشتن کسی ممنوع نیست که اینجا فقط تو لیست سیاه کاربرا میره و کسی دیگه نمیتونه عین چنتای دیگه که دارن دق میکنن
آخرین ویرایش توسط ashkan zandi؛ 2024/08/27, 16:29.
نظر