اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1941

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

رفتم یع جای دارم صحبت می کنم طرف می گه غرب گرا هستی خوب بی ناموس من غرب گرا تو که شرق گرا هستی چه غلطی کردی خوب یه کشور مثال بزن که ۴۵ سال مداوم تورم دو رقمی داشته باشه من بهت لوح افتخار می دم البته به جز اینجا
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1941

خوب هر کی حدس بزنه توافق بعدی لاروف بی ناموس بی شرف با کدام کشور وبرای الحاق کجای ایران هست جایزه دارد

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1941

فکر کنم خراسان رو می ده طالبان همراه با شیخ معروفش سیتان رو همی دهد پاکستان تبریز و ارومیه رو می دهد ترکیه بوشهر وآدان و خرمشهر به صورت دوستانه بین کویت و عراق تقسیم می کنم و اما اینجا هنوز آقایان برای عرض دست بوسی به پیشگاه پوتین رفته و با گفتن در خدمتیم ارادت خود را به ارباب ثابت می کنند باشد که مقبول بی افتد و ......

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2787

فارس: رئیس مرکز اسلامی هامبورگ با فرارسیدن ضرب‌الاجل دو هفته‌ای برلین برای ترک خاک آلمان، شب گذشته، خاک این کشور اروپایی را ترک کرد.

رئیس مرکز اسلامی هامبورگ محمدهادی مفتح قبل از آن‌که خاک آلمان را ترک کند، شکایتی را در قالب درخواست فوری علیه حکم اخراجش به دادگاه اداری هامبورگ ارائه کرده بود.

حدود دو هفته پیش وزارت امور داخلی شهر هامبورگ در بیانیه‌ای از اخراج مفتح خبر داد و اعلام کرد که به وی اطلاع داده شده که تا ۱۱ سپتامبر (۲۱ شهریور ماه) فرصت دارد که خاک آلمان را ترک کند و یا در غیر اینصورت اخراج خواهد شد.

خبرگزاری آلمانی دویچه‌وله گزارش کرد، درست ۴۸ ساعت مانده به ضرب‌الاجل دولت آلمان، رئیس مرکز اسلامی هامبورگ علیه حکم ارائه شده به دادگاه اداری هامبورگ شکایت کرد که درخواست وی رد شد.

بودجه مملکت رو به اسم کار فرهنگی میبرند و میخورند...پارسال آذربایجان مراکزشون رو تعطیل کرد...امسال هم آلمان
          اینها فقط ۳۰۰ تا مدرسه برای ترویج عقاید شیعی در قاره آفریقا دارند...نون مفت میدند...چرا طرف شیعه نشه...بعد از یک مدت هم یک کلونی از اینها جمع میکنند و سلاح هم در اختیارشان قرار میدند...بعد هم میگند یک آشوبی به پا کنید

نظر

• Auschwitz
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 444

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
            فکر کنم خراسان رو می ده طالبان همراه با شیخ معروفش سیتان رو همی دهد پاکستان تبریز و ارومیه رو می دهد ترکیه بوشهر وآدان و خرمشهر به صورت دوستانه بین کویت و عراق تقسیم می کنم و اما اینجا هنوز آقایان برای عرض دست بوسی به پیشگاه پوتین رفته و با گفتن در خدمتیم ارادت خود را به ارباب ثابت می کنند باشد که مقبول بی افتد و ......
            من دشمن ایران نیستم
            ولی اگه ایران جونتون دل ب زندگی با من و امثال من نمیده و راضی به جداییه منم دوست ندارم چند روز مونده عمرمو ب پای این هرزه ک ی روز با طالبانه ی روز با مقتدا صدر و ی روز با حسن نصر الله و روز دیگه با زکزاکی و شبش با بشار و تعطیلاتش با عبدالملک حوثی و صبحش با یحی سنوار, هستش تباه کنم

منم دیگه از خدامه برم بچسبم به ترکیه.

شما بشینید شاهنامتونو بخونید و فال حافظتونو بگیرید
            گروه مقابل شمام نشستن دو ماهه تعطیل ماه فلان و فلان دیروز تبریک حلول ماه چی شد بازم امروز و تعطیل

منم بی میل نیستم برم با ماحسونو وقت بگذرونمو کاسه لیسی تایلیسسو بکنم

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3142

پایان پروژه کثیفی بنام فائزه هاشمی

فائزه هاشمی سال ۱۴۰۰، اول انتخابات را تحریم کرد،بعد تریبونها رو‌ گرفت،بعد اعلام کاندیداتوری کرد،بعد از لاریجانی و همتی حمایت کرد!
              ‏حالا هم بعد سالها زندان‌بازی و اپوزیسیون‌نمایی و همان بازی تکراری، گفته باید اصلاحات کرد!

‏باز هم حق با انها بود که هیچ‌ وقت به این پروژه اعتماد نکردند.

از نامه‌اش مشخصه: دردش اینه که چرا نذاشتن رای بدن!

مشکلش با زندانیان جدیده! نه قدیمیها مثل نرگس محمدی و ستوده که با هم جایزه ‌بازی میکر‌ند!

نوستالوژیش زمانی است که زندانیان جدید پادشاهی‌خواه نبودن!

ظاهرا نتوانسته بین زندانیان سیاسی واقعی نفوذ کند و برگشت به اصل خودش بازجوی دادگاههای انقلاب!

فائزه هاشمی همان است که به الله‌کرم پول میداد تا به او فحش بدهد تا رای بگیرد

دفتر روزنامه‌اش "زن" متعق به عسکراولادی بود!
              حتی روزنامه‌اش هم کثیف و رانت بود!
              در خاطرات هاشمی سال۷۵ امده؛ فائزه را دربارة وضع روزنامه‌اش صحبت و راهنماييهايي كردم و تجربه روزنامه‌هاى آفرينش و جامعه را كه شنيده بودم به او گفتم كه به‌ جاى استخدام افراد قرارداد كارانه‌اي ببندد. براى ثبت شركت مشكل پيدا كرده چون نمايندگان حق تشكيل شركت ندارند.همسرش هم حاضر نيست صاحب شركت باشد، پيشنهاد شركت به ‌نام بچه‌هايش‌ حسن و مونا شد..‏

روسیاهی این رسوایی پروژه کثیف فائزه هاشمی هم بماند برای کسانی مثل تقی رحمانی و نرگس محمدی که جایزه نوبل و حقوق بشری تقدیمش کردند، نسرین ستوده که کنارش ایستاد، برومند که توییت‌ حمایتی برایش زد و..

پیونوشت: تاجزاده هم قطعا و یقینا مثل فائزه هاشمی است بلکه بدتر کثیفتر شیادتر

امیر_مقدم

نظر

• 2FAN
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 1051

سلام
                ببخشید اینجا سوال کرد
                اینجا کسی کامیتوتر وارد بود سوالم جواب داد
                من خواست یک فولدر پسورد گذاشت که اگر حتی ویندوز عوض شد باز اون فولدر سکرت باقی ماند و برای داخل شدن پسورد خواست
                ایا کسی اینجا هست برنامه و روش توضیح داد . مرسی از کمکتان
                https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1498

ٓقای حسن مجیدی داماد دکتر پزشکیان در سفر رییس جمهور به عراق چرا باید حضور داشته باشند؟

قرار شد دامادها و آقازاده‌ها دور باشن از مسئولان !

#پزشکیان
                  #حسن_مجیدی
                  #داماد_پزشکیان

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1498

������اگر #فقر مردم نبود و توان رفتن داشتند، فقط مسعود و حوضش در مملکت بودند!

❗️مسعود پزشکیان: حقیقتا #عراق وطن دوم ماست.

������ در پاسخ باید گفت: آقای #پزشکیان درست گفتید، چرا که با کمک‌های مادی از وطن‌ دوم‌‌، بلایی بر سر #ایران آوردند که همگی برای زندگی معمولی به دنبال کشوری آباد و آزادند!

#امید‌فراغت روزنامه‌نگار

نظر

• abdollah000
                      عضو فعال
                      • Apr 2022
                      • 1498

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                      پایان پروژه کثیفی بنام فائزه هاشمی

فائزه هاشمی سال ۱۴۰۰، اول انتخابات را تحریم کرد،بعد تریبونها رو‌ گرفت،بعد اعلام کاندیداتوری کرد،بعد از لاریجانی و همتی حمایت کرد!
                      ‏حالا هم بعد سالها زندان‌بازی و اپوزیسیون‌نمایی و همان بازی تکراری، گفته باید اصلاحات کرد!

‏باز هم حق با انها بود که هیچ‌ وقت به این پروژه اعتماد نکردند.

از نامه‌اش مشخصه: دردش اینه که چرا نذاشتن رای بدن!

مشکلش با زندانیان جدیده! نه قدیمیها مثل نرگس محمدی و ستوده که با هم جایزه ‌بازی میکر‌ند!

نوستالوژیش زمانی است که زندانیان جدید پادشاهی‌خواه نبودن!

ظاهرا نتوانسته بین زندانیان سیاسی واقعی نفوذ کند و برگشت به اصل خودش بازجوی دادگاههای انقلاب!

فائزه هاشمی همان است که به الله‌کرم پول میداد تا به او فحش بدهد تا رای بگیرد

دفتر روزنامه‌اش "زن" متعق به عسکراولادی بود!
                      حتی روزنامه‌اش هم کثیف و رانت بود!
                      در خاطرات هاشمی سال۷۵ امده؛ فائزه را دربارة وضع روزنامه‌اش صحبت و راهنماييهايي كردم و تجربه روزنامه‌هاى آفرينش و جامعه را كه شنيده بودم به او گفتم كه به‌ جاى استخدام افراد قرارداد كارانه‌اي ببندد. براى ثبت شركت مشكل پيدا كرده چون نمايندگان حق تشكيل شركت ندارند.همسرش هم حاضر نيست صاحب شركت باشد، پيشنهاد شركت به ‌نام بچه‌هايش‌ حسن و مونا شد..‏

روسیاهی این رسوایی پروژه کثیف فائزه هاشمی هم بماند برای کسانی مثل تقی رحمانی و نرگس محمدی که جایزه نوبل و حقوق بشری تقدیمش کردند، نسرین ستوده که کنارش ایستاد، برومند که توییت‌ حمایتی برایش زد و..

پیونوشت: تاجزاده هم قطعا و یقینا مثل فائزه هاشمی است بلکه بدتر کثیفتر شیادتر

امیر_مقدم
                      درود
                      فاحشه رفسنجانی در این سالها خیلی سعی کرد خودش رو به عنوان نماینده زنهای مبارز نشان بده
                      یک مدت رفت سر قبر شاه و تعریف از شاه
                      یک مدت زندان که نه هتل 5 ستاره بود عرگوزه میکرد
                      یک مدت حرف از زندانیان سیاسی و ساختار شکنانه میزد که شاید یک آبنابات چوبی نوبل بهش بدن
                      خلاصه این خاندان بیشرف خیانتهایی در حق ایران کردن که صداش بعد ها در میاد

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2170

درود بر همگی
                        میگن دزد خونه کسی رو زده بود
                        مردم جمع شدند مالباختگان رو سرزنش میکردند
                        یکی میگفت مقصر مرد خونه بود که در محکم نخریده
                        یکی گفت مقصر زن خونه رود که در رو قفل نکرد
                        یکی گفت مقصر دختر خونه بود که صدای موزیکش بلند بود
                        یکی گفت مقصر پسر خونه بود که دیر میاد خونه
                        خلاصه هرکس تقصیر رو گردن کسی انداخت
                        صاحبخونه داد زد د لامصبها یکی هم بگه مقصر دزده !

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                        محقق داماد: تجربه 45 ساله نشان داد تفکرات چپ اقتصاد ایران را ویران کرد و از مغول بیشتر ضربه زد

?استاد حوزه و دانشگاه در سی و چهارمین همایش «بانکداری اسلامی»:

?ممکن است کسانی در جلسه حاضر باشند که با من و تئوری های من مخالف باشند ولی حاضرم گفتگو کنم.
                        پیشتر مورد داشتیم که اصولگرایان در لباس برانداز یا سلطنت‌طلب
                        فقط در حال تخریب اصلاح‌طلب‌ها بودند
                        در حالی که اصلاح‌طلبان نه در بین مردم و نه در حاکمیت جایگاهی ندارند
                        گنده اصلاحات 20 سال پیش گفت من تدارکاتچی بودم !
                        امروز همه قدرت در دست اصولگرایان هست...
                        مسئول صد در صد مدیریت کشود ، اصولگرایان هستند.

جدیداً دیده میشه زیادی در مورد چپی ها در اینجا مطلب میزنند
                        اونها یک مشت احمق بودند که تاوان حماقتشون رو دادند و تمام.
                        الان همه قدرت در دست اسلامگرایان هست نه چپیها
                        مسئول صد در صد مدیریت کشور ، اسلامگرایان هستند

دِ لامصب ها یک بار هم بگید مشکلات مملکت، تقصیر اسلامگرایان هست.

.
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1498

⭕️ ایران مساحتی کمتر از یک درصد مساحت جهان را دارد و جمعیت آن هم حدود یک درصد جمعیت جهان است؛ اما ٧ درصد کل منابع جهان را دارد، این یعنی رفاه و ثروت ایرانیان می‌بایست ٧ برابر بیشتر از مردم جهان باشد...

?اتفاقی که در ایران افتاده فراتر از سوءمدیریت است!/ محمد پارسی

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1498

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            درود بر همگی
                            میگن دزد خونه کسی رو زده بود
                            مردم جمع شدند مالباختگان رو سرزنش میکردند
                            یکی میگفت مقصر مرد خونه بود که در محکم نخریده
                            یکی گفت مقصر زن خونه رود که در رو قفل نکرد
                            یکی گفت مقصر دختر خونه بود که صدای موزیکش بلند بود
                            یکی گفت مقصر پسر خونه بود که دیر میاد خونه
                            خلاصه هرکس تقصیر رو گردن کسی انداخت
                            صاحبخونه داد زد د لامصبها یکی هم بگه مقصر دزده !

پیشتر مورد داشتیم که اصولگرایان در لباس برانداز یا سلطنت‌طلب
                            فقط در حال تخریب اصلاح‌طلب‌ها بودند
                            در حالی که اصلاح‌طلبان نه در بین مردم و نه در حاکمیت جایگاهی ندارند
                            گنده اصلاحات 20 سال پیش گفت من تدارکاتچی بودم !
                            امروز همه قدرت در دست اصولگرایان هست...
                            مسئول صد در صد مدیریت کشود ، اصولگرایان هستند.

جدیداً دیده میشه زیادی در مورد چپی ها در اینجا مطلب میزنند
                            اونها یک مشت احمق بودند که تاوان حماقتشون رو دادند و تمام.
                            الان همه قدرت در دست اسلامگرایان هست نه چپیها
                            مسئول صد در صد مدیریت کشور ، اسلامگرایان هستند

دِ لامصب ها یک بار هم بگید مشکلات مملکت، تقصیر اسلامگرایان هست.

.
                            درود
                            الان چپها کاره ای نیستن درست
                            پیشنهاد تسخیر سفارت امریکا زو کی داد چپها
                            45 سال ملت تاوان همین مسله رو دارن میدن برادر

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

در مورد حمایت روسیه از امارات بابت جزایر ایرانی که مدام وزیر امورخارجی لاوروف با اعراب عکس یادگاری میندازه باید بگم:

این صورت قضیه است
                              باطن قضیه اینه که روسیه میخواد اول به لحاظ سیاسی در کشورهای عربی نفوذ کنه بعدش تو خلیج فارس پایگاه نظامی بزنه

چندسال قبل پوتین خودشو لو داد گفت از گورباچف که باعث فروپاشی شوروی شد دل چرکین هستم

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2787

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                                درود
                                الان چپها کاره ای نیستن درست
                                پیشنهاد تسخیر سفارت امریکا زو کی داد چپها
                                45 سال ملت تاوان همین مسله رو دارن میدن برادر
                                اسلام‌گراها خط و مشی برای حکومت کردن نداشتند...حتی خودشون هم باورشون نمیشد حکومت دست اونها بیافته...بخاطر همین فاقد گفتمان سیاسی بودند...و در بیشتر مسایل از چپ وام گرفتند...مثل همین غرب ستیزی و امپریالیسم ستیزی....یا حذف طبقه متوسط و حکومت بر یک توده مردمی بی طبقه...حمایت از مستضف( بخوانید کارگر) !!!
                                گفتمان اهمیت داره...گفتمان اسلامگرایان ...تا حدود زیادی گفتمان چپ های انقلابیون هست...فقط یک نمه با رنگ و بوی مذهبی رتوش شده!!!

نظر

در حال کار...
                                X