اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 685

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    اینجا تاپیکی در مورد ملک نداریم...متاسفانه مجبورم اینجا مطرح کنم ممنون میشم اگه نظرتون رو بگید ...من الان قصد خرید واحد دارم ...و به خاطر بعضی مسایل گزینه هام محدود به یه منطقه اس ...الان سه تا گزینه دارم که تقریبا لوکیشن و محله شون یکیه ...اولی یه مجتمع چهل واحدی هست برا تعاونی کارمندای شهرداری هست به برج ۱۳ طبقه اس..منتهی زیر مجتمع ملک تجاری درست کردن حدود ۴۰درصد عرصه اش تجاریه ...هر طبقه ۴ واحدی ..نوساز و خام هست ...این متری۳۰ تومان قیمت گذاری شده اس ..واحد هم سه خواب و ۱۷۰ متری هستن
    یه مورد دیگه هست ..نوساز تک واحدی ..۵طبقه .‌نوساز و لوکس .۱۱۰.یه حیاط اختصاصی ۳۰ متری هم داره ...اینم متری ۴۴ گذاشتن
    و یه مورد دیگه دو نبش طبقه اول ...۱۱۵ متری سال ساخت ۹۵ ..اینم متری ۳۵ گذاشتن ..۱۴ واحدی
    میخوام بدونم به دید سرمایه گذاری و اینده کدومش اینده اش بهتره کدومش خریدش منطقی تره
    همه شونم پارکینگ و انباری و اسانسور دارن در امتداد یه خیابون هستن کف قیمت منطقه از ۳۰ تومان هست تا نوساز خیلی لوکس ۵۵ ..۶۰ تومان
    درود.امیدجان اگه قابل باشم نظر بدم شاید هم اشتباه باشه من باشم اولی وسومی را را بی خیال میشم و پنج واحدی را
    میخرم با ارزوی بهترین ها برای شما

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1636

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
      درود.امیدجان اگه قابل باشم نظر بدم شاید هم اشتباه باشه من باشم اولی وسومی را را بی خیال میشم و پنج واحدی را
      حقیقتش...من هروقت هرچی فکر میکنم برعکسش درمیاد...یعنی زیادچیزی حالیم نیست...اینوگفتم که روحرف من حساب نشه....
      به هرحال...از آپارتمانهای پر واحد لونه زنبوری اصلا خوشم نمیاد...منم اگه بودم همون پنج واحدیه رو برمیداشتم...تازه حیاط هم داره...
      البته اون ۱۷۰متریه ...چون بنگاههای زیادتری روی مجموعه کار میکنند...وتعدادزیادتری ازمردم..درباره پروژه حرف میزنند...شاید...قیمت آینده خودبه خود بالا بره....پس شایسته بررسی هست...اماگمونم...اگه واحد کوچکتری توهمین مجموعه باشه....چون خواهان بیشتری داره...خریدش بهترباشه(یعنی راحت تر وسریعتر ازبقیه فروش میره)...
      باهمه اینحرفها...خودمن به شخصه...ترجیحم به ۵ واحده هست...

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3753

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
        ...دروغ چرا ..چشم و دلم اون تک واحدیه رو گرفته .یه معماری اروپایی داره ...ولی حس می کنم اون پروژه اولی جاش برا رشد بیشتره ...به خصوص اگه به قول شما متراژش کوچیکتر باشه ...وشاید بشه دوواحد کوچیکتر دست وپا کرد ..ممنونم ازتون به این قسمتش دقت نکرده بودم

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1486

✅سالروز اعدامِ قطب زاده، یکی از سه بیق!

✍️علی مرادی مراغه ای
          ۲۴ شهریور ماه سالروز اعدام صادق قطب زاده است در ۱۳۶۱ش.

?قطب زاده بسیار ساده و زودباور و در عین حال مثل کثیری از جوانان دهه چهل و پنجاه افراطی بود، هم او بود که باور داشت و اصرار داشت که محمدرضاشاه را مانند آیشمن در قفس کرده و در سالن امجدیه تهران به نمایش بگذارند...!

?قطب زاده با حزب توده دشمنی شدیدی داشت و همان سادگی و زودباوری اش باعث شد که در تله ی حزب توده بیفتد و دیگر زنده بیرون نیامد...
          آن زمان حزب توده چون تلاش می کرد قدرت را در ایران به زیر نفوذ سوسیال امپریالیسم شوروی بکشد و ناگزیز از تبعیّت از امام خمینی و پذیرفتن حکومت مذهبی بود و از گروههای مخالف نظام خبر جمع می کرد و به اطلاع مقامات حکومت می رساند.

رهبران حزب توده چنین می پنداشتند که این حکومت مذهبی بیش از شش ماه دوام نخواهد یافت و بعد، نوبت به خود آنها خواهد رسید!
          پس از دستگیری قطب زاده که با تلاش حزب توده صورت گرفته بود «در حوزه حزبی رفیقی گفت: جانمی جان، زور ما به قطب زاده چربید، دیگر چیزی نمانده! یک کم دیگر جای پایمان را سفت کنیم، بعد یک کودتائی، چیزی،...بعدش هم شوروی را می گوئیم بیاید مثل افغانستان....به به!».
          (با گامهای فاجعه، شیوا فرهمندراد...)
          پرتوی در خاطراتش می گوید ارتش شوروی به تازگی افغانستان را اشغال کرده بود سرهنگ عطاریان در دیدارش با کیانوری گفت:
          «رفیق کیانوری ما چیزی از رفقای افغان مان کم نداریم!».
          (اندیشه پویا، شماره ۳۸، مورخه مهر و آبان ۱۳۹۵)

?قطب زاده که در تور حزب توده افتاد و قربانی شد هرگز نفهمید که ضربه را از حزب توده خورده است و مدام در اعترافات تلویزیونی اش از دو افسر صحبت می کرد که همان کبیری و عطاریان افسران وابسته به حزب توده بودند!
          اما قطب زاده فکر می کرد که آنها ارتشی های سلطنت طلب هستند و می خواست با همکاری آنها کودتا کند! در اعترافات خود می گوید:
          «آنها یک عده ای سلطنت طلب و عناصر نابابی بودند»!
          و می گوید که من اشتباه بزرگی مرتکب شدم که با این اشخاص سلطنت طلب سروکار داشتم!
          (بنگرید به: فیلم اعترافات تلویزیونی قطب زاده ، اردیبهشت ۶۱)

?البته در زندان قبل از اعدامش نیز توده ای ها ولش نکردند، در بیرون از زندان، ﮐﻤﻴﺘﻪ ﻣﺮﮐﺰﯼ ﺣﺰب توده در اﻃﻼﻋﻴﻪ ای از ﻗﻄﺐزاده شکایت کرده اعلام جرم می نمود ! و در درون زندان نیز وقتی لاجوردی، قطب زاده را به روی سن آورد تا سخن بگوید، توده ای های زندانی به همراه گروههای دیگر شعار می دادند که:
          «ﺟﻤﺎران ﮔﻞ ﺟﻤﺎران، ﻗﻄﺐ زادﻩ ﺗﻴﺮﺑﺎران...».

?قطب زاده در ۲۴ شهریور ۱۳۶۱ش اعدام شد. قبل از آغاز کودتا و دستگیری گفته بود «انقلاب از مسیرش خارج شده، انقلاب را ما کردیم و من از حلقوم اینها می کشم بیرون.»
          پس از اینکه قطب زاده با دسیسه های حزب توده به تور افتاد، کیانوری در نشریه پرسش و پاسخ می گوید:
          «...قطب زاده افشا شد، ولی قطب زاده های را دیگر پیدا کنید! واقعیت اینست که قطب زاده یک پدیده اجتماعی در میهن ماست. فقط نمونه ای است از یک پدیده. برای اینکه اگر ما به برخی اسامی نگاه کنیم، می بینیم که قطب زاده یکی نیست. امیرانتظام، بنی ضدر، متین دفتری، نزیه، مقدم مراغه ای...این صورت را می شود همینطور ادامه داد و دهها نمونه دیگر هم پیدا کرد، ابوالفضل قاسمی را می شود پیدا کرد. گردانندگان جبهه ملی را می شود پیدا کرد. گردانندگان گروهک ها...».
          (نشریه پرسش و پاسخ، شماره ۲، مورخه ۲۴فروردین ۱۳۶۱)

?اولین بار مجله چپی آهنگر وابسته به حزب توده از حرف اول نام سه نفر یعنی بنی صدر، یزدی و قطب زاده که از مسافرین پاریس بودند استفاده کرده و «مثلث بیق» را بکار برد، نشریات چپی، به این خاطر آن سه نفر را «بیق» می نامیدند که معتقد بودند آنها، وابسته به امپریالیسم سرمایه داری هستند!
          (. بنگرید به: نشریه آهنگر، شماره ۴ مورخه۱۸اردیبهشت ۱۳۵۸)
          و اکنون حزب توده خوشحال بود که یکی از بیق های وابسته به امپریالیسم سرمایه داری از سر راه برداشته شده! و حزب توده در بولتن داخلی خود نوشت:
          «این عامل سیا و عنصر نفوذی در بالاترین رده های حکومتی پس از پیروزی انقلاب به سزای خیانتهای سنگین خود رسید...» .
          (بولتن داخلی حزب توده ایران، مورخه ۲۸شهریور۱۳۶۱)

گفته شده که نورالدین کیانوری دوبار از ته دل و بلند خندیده بوده و یکی از آنها وقتی بوده که شنید قطب زاده را اعدام کردند!

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2745

در دومین سالروز قتل حکومتی مهسا امینی، مغازه‌داران سقز با تعطیلی مغازه‌های خود به اعتصاب پیوستند.
            گزارش‌ها حاکی از ادامه جو امنیتی و بستن تمام ورودی‌های آرامستان آیچی در سقز است.

راه آرامستان رو می‌بندی!! لکه ننگ رو چطور از روی خودتون پاک میکنید..با این ننگ که جوانان بسیاری رو کشتید تا آخر عمر باید زندگی کنید

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

...دروغ چرا ..چشم و دلم اون تک واحدیه رو گرفته .یه معماری اروپایی داره ...ولی حس می کنم اون پروژه اولی جاش برا رشد بیشتره ...به خصوص اگه به قول شما متراژش کوچیکتر باشه ...وشاید بشه دوواحد کوچیکتر دست وپا کرد ..ممنونم ازتون به این قسمتش دقت نکرده بودم
              من یک توصیه ای میکنم شاید بهش فکر کنی ...

موقعی که من میخواستم اتوموبیل بخرم همه میگفتن سفید بخر، چون زود بفروش میره!
              ولی من رنگ مورد علاقم رو سفارش دادم هرچقدر هم که میخواست بد بفروش بره ، چون من اتومبیل رو میخرم تا خودم ازش لذت ببرم ، نه اینکه طبق سلیقه خریدارهای آینده بخرم.

نگاهی به خیابونها هم بندازی همه ماشینها سیاه ، سفید یا خاکستری هستند ، ماشینی که رنگارنگ باشه خیلی کم میبینی ، چون مردم به خواسته های دلی خودشون توجهی نمیکنن ، اونها از زندگی لذتی نمیبرن ، به فکر آینده ای هستند که معلوم نیست در انتظارشون هست یا نه و لذت بردنشون رو حواله میدن به آینده!

خونه ای بخر که از زندگی در اون لذت ببری ، اگر به فکر رشد و فروش بهتری هیچوقت این معیار ذهنی ات از بین نمیره و تا اخر عمرت با همین فکر زندگی میکنی.

زندگی همین مسیری هست که در حال طی کردنش هستید نه انتهایی که ازش خبر ندارید.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 1969

چاکر امیدخان
                همشهری مایکل خان والبت شیخ مسعود جانشین ملا ابرام
                داشم من که پول ندارم
                لاکن/:.yead.:/ اگه داشتم مورد اولی تاپ تره
                شوما که میخای بری اروپا
                این سودش بیشتره
                مخلصیم سلام مایکل هم برسون
                [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 1969

در اصل توسط شیخ مسعودخان خانان پست شده است View Post
                  چاکر امیدخان
                  همشهری مایکل خان والبت شیخ مسعود جانشین ملا ابرام
                  داشم من که پول ندارم
                  لاکن/:.yead.:/ اگه داشتم مورد اولی تاپ تره
                  شوما که میخای بری اروپا
                  این سودش بیشتره
                  مخلصیم سلام مایکل هم برسون
                  کدوم خیابونه متری44 مفته
                  طرفای شهریاره
                  [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1486

? ‏با قذافی انقلاب صادر کردید، غرامت جنگ تحمیلی را به صدام بخشیدید، از بشار اسد دفاع کردید، ثروت ملی را هزینه جنگهای نیابتی کردید، برای وحوش طالبان فرش قرمز پهن کردید و امروز آشکارا از جنایات پوتین حمایت می‌کنید!
                    برای یکبار هم شده در سمت درست تاریخ بایستید ...

✍️ محمد پارسی

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                      ? ‏با قذافی انقلاب صادر کردید، غرامت جنگ تحمیلی را به صدام بخشیدید، از بشار اسد دفاع کردید، ثروت ملی را هزینه جنگهای نیابتی کردید، برای وحوش طالبان فرش قرمز پهن کردید و امروز آشکارا از جنایات پوتین حمایت می‌کنید!
                      برای یکبار هم شده در سمت درست تاریخ بایستید ...

✍️ محمد پارسی
                      این ویدئوی کوتاه پاسخ این سواله!

https://jmp.sh/s/Jhq9EWJ6H2AzyfrhW1pI

" اگر کسب یخواد نفر آخر کنکور بشه باید تمام سوالات رو اشتباه بزنه

و برای اینکه او بتونه تمامی سوالات رو اشتباه بزنه باید پاسخ تمام سوالات رو بلد باشه!

اشتباه مطلق در همه حوزه ها حاصل ناآگاهی نیست ،

بلکه اتفاقا هدفمند و آگاهانه است.

این یعنی این حجم از خرابی و ویرانی و سومدیریت

محال است اتفاقی و از روی ناآگاهی بوده باشد.

بلکه ناشی از یک مهندسی تخریب منظم و آگاهانه است. "
                      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/09/15, 16:43.
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• اسد-ص
                        ستاره دار(5)
                        • Feb 2011
                        • 673

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

و برای اینکه او بتونه تمامی سوالات رو اشتباه بزنه باید پاسخ تمام سوالات رو بلد باشه!

نتیجه میگیریم آب زرشک طبیعی باید مجانی باشد . فیلمش محرمانه است .

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1486

بله
                          دقیقا آگاهانه 57 وارد شدن برای نابودی فرهنگ یک کشور رو به رشد
                          افسوس غربی ها از بی خردی کشورهای جهان سوم بخوبی استفاده میکنن
                          چپی ها وارد سفارت امریکا شدن و امضای 45 سال بدبختی ایرانیان زده شد باز هم عده ای الله اکبر میگفتن و خوشحال
                          سران به اصلاح روشنفکر آگاهانه زدن بد هم زدن
                          ولی ملت سطح فکرشون در آن مقطع در حد فیلمهای فارسی بود

نظر

• بابای یسنا
                            عضو فعال
                            • Apr 2023
                            • 685

درودبرشما دقیقا همینه این متن کم نظیره ارزش ده ها کتاب ارزنده
                            را یکجا داره هزاران لایک تقدیم شما

نظر

• سعید سعیدی
                              عضو عادی
                              • Oct 2020
                              • 248

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                              درود عليرضا جان
                              خط و مشی چپها ، همون خط و مشی چپ جهانی بود
                              قبلاً در مورد ریشه های ظهور چپ جهانی بحث کردیم
                              در اثر جنگ جهانی ، کسب‌وکارهای کوچک و متوسط از بین رفت
                              قشر متوسط جامعه حذف و فقرا بیش از حد زیاد شدند
                              نظام برده داری که هنوز به طور کامل ریشه‌کن نشده بود
                              مجدداً در شرایط بازگشت قرار گرفته بود
                              این باعث شد برده‌ها ، رعایا، کارگران و مستضعفین و...
                              احساس تهدید کنند .
                              و جرقه اولیه اندیشه های سوسیالیست زده شد

بگذریم...

اون افرادی که می‌فرمائید باورشون نمی‌شد حکومت کنند
                              همون ملاهایی بودند که سقف آرزوهاشون این بود که
                              با صیغه کردن زنان در کنار امامزاده‌ها ، امرار معاش کنند
                              اما تاریخ نگارش کتاب ولایت فقیه نشون میده که
                              خمینی در دهه 40 به فکر تشکیل حکومت و دستیابی به قدرت بوده

انصافاً چند نفر رو میشناسید که
                              ایده های خودشو در سیاست عملی کرده باشه ؟؟؟!!!

کارل مارکس ؟
                              مارکسیست رو بنیان گذاشت ولی خودش حکومت نکرد
                              حداکثر کاری که کرد ، نگارش مانیفست کمونیست بود

خمینی نظریه ولایت فقیه رو مطرح کرد
                              و اونو به ثمر رسوند
                              و خودش هم ولی فقیه شد
                              و تا آخر عمر حکومت کرد

اینکه میگه حفظ نظام اوجب واجبات است
                              اونجا به اصحاب گوادلوپ اطمینان میده
                              از این طرف با شوروی می‌بنده
                              مثل یک سیاستمدار کهنه‌کار، زیر و رو میکشه
                              به چرچیل گفته زکی ! بیا سیاست یادت بدم !

با تکنیک آرمان‌سازی و آرمان‌زدایی که قبلاً توضیح دادم تسلط داره
                              خودش اینکاره است ، مثلاً
                              اسرائیل رو به عنوان پایگاه آمریکا در حوزه نفتی خاورمیانه ، برنمیتابه
                              ولی اسمی از نفت نمیاره و
                              میگه آرمان آزادی قدس قبله مسلمانان.
                              چون کسی حاضر نیست برای رقابت نفتی بلوک شرق و غرب کشته بشه
                              ولی برای آرمان فلسطین تا کنون هزاران نفر داوطلبانه شهید شدند

در مبحث FOOL و مدیریت اذهان عمومی
                              اوووف... توی این مورد خودش آخونده ، خبره کاره

تا روز آخر عمرش بر یک منطقه استراتژیک حکومت کرد
                              مرقدش چیزی از مرقد بقیه امامها کم نداره
                              نوه هاش برای حفظ و نشر آثارش سالانه بودجه میگیرند
                              نتیجه هاش تو آمریکا و کانادا تفریحات لاکچری میکنند

و مهمتر اینکه این سیستم هنوز که هنوزه ، داره عین ساعت کار میکنه !

خدایی کدوم یک از نوه های چرچیل از خزانه انگلیس بودجه میگیره؟
                              راستی چرا موسسه حفظ و نشر آثار چرچیل نداریم ؟!
                              مرقد پدربزرگ بنده از مرقد چرچیل شیک تره ! /.:biggrinsmiley.:/

چپیها خودشون رو اندیشمندان و متفکران زمانه می‌دونستند
                              ولی اینها رو مسخره میکردند
                              میگفتند یک مشت ملای بیسواد پشمالو
                              همون پشمالوها ، اون متفکران رو کردند تو قوطی !

بعد شما میفرمایید اسلامگرایان از چپی ها ایده گرفتند ؟!
                              بعضی چپیها هنوز که هنوزه نفهمیدند از کجا خوردند !!!

سلام

این مطلب رو که خوندم فکر کردم که شاید من اشتباه متوجه شدم. اما یادم اومد که جناب احسانی قبلا هم خیلی از خمینی تعریف میکرد.

اما واقعا این سیستم مثل ساعت کار میکنه؟! تز ولایت فقیه هم که توسط منتظری مطرح شده ظاهرا. از کمونیست ها هم خیلی بد میگن. اما دیگه اینجوری هم نیست که کسی بخواد مارکس رو با این فرد مقایسش کنه! این فرد 15 سال عراق بود عربی یاد نگرفت. و اینکه اسرائیل رو بعنوان پایگاه امریکا در حوزه نفتی خاورمیانه بر نمیتابید هم واقعا دیگه از اون حرفاست.! امریکا که چند تا پایگاه تو همین منطقه داره. از قطر بگیر تا دیگو گارسیا. اگه اینجوریه خوب الان اینا باید با قطر هم مشکل داشته باشن.

به اندازه یه نابغه از این فرد تو مطلب بالا تعریف شده. اینکه به جایگاهی رسید به این خاطر بود که ابر و باد و مه و خورشید و فلک دست به دست هم دادن تا تغییر حکومت در ایران رخ داد. جدای از فشار قدرتهای خارجی و برنامه ریزیشون و فرستادن افرادی به ایران و حتی حضور تروریست هایی از چند کشور، انواع و اقسام گروهها از چپی و مارکسیست بگیر تا مذهبی ها از هر طیفی فعالیت میکردن که صد البته اگه شاه به هر دلیلی خودش ایران رو ترک نمیکرد و شیوه دیگه ای رو در پیش میگرفت به هیچ وجه تغییر حکومت رخ نمی داد. اما در متن بالا ایشون در قامت یک سیاست مدار بینظیر، که برنامه ریزی کرده و همه کارها رو پیش برده معرفی شده. در حالیکه که به هیچ وجه اینطور نیست. یه زمانی مردم عکسشو تو ماه می دیدن، الان بعیده تحمل داشته باشن که عکسشو حتی تو یه قاب عکس هم ببینن.

البته این مورد درسته، نتیجه هاش تو امریکا و کانادا تفریحات لاکچری میکنن.

ولی کشوری که جای سالم نمیشه توش پیدا کرد و با مشکلات بسیار زیاد مواجه هست که خیلیهاش اصلا قابل حل نیستن دیگه. بعد گفته بشه این سیستم مثل ساعت کار میکنه، واقع تعجب اوره. طرفدارهای دو اتیشه این حکومت هم دیگه خودشون اینجوری حرف نمیزنن.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3113

نظر

در حال کار...
                                X