اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8782

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

روسیه هم کمکهایش را ارسال کرده.

ما جانی نیستیم مثل اسرائیلی ها ولی بدم نمیاد یک کم شل و پر شوند.

یک گوشمالی حسابی.

میدونید که یهود ذاتاً ترسوست.

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1642

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post

شبکه دولتی کان رژیم صهیونسیتی:

با وجود هشدارهای اسرائیل: هواپیمای وزیر امور خارجه ایران صبح امروز در فرودگاه بیروت به زمین نشست
      شایعاتی که میگفتن ..ایران...نصرالله رافروخته... داره قوت ومعنا می گیره...

نظر

• ashkan zandi
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1136

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
        شایعاتی که میگفتن ..ایران...نصرالله رافروخته... داره قوت ومعنا می گیره...
        آره بابا ایران قویه گل کشورای اسیارو می‌زنه

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1642

bb...باحروف کوچک...اسم مستعار نتانیاهوبوده...زمانی که درارتش خدمت میکرده...

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
            بزی که اجلش برسه میره سراغ توبره چوپون
            شاید برای بزی که آغلش جای دیگه هست و شاخ های بلند و تیزی داره و خیلی جفتک و لگد میندازه، صادق نباشه و باعٍث زحمت چوپون بشه و احیانا بقیه گله هم، رم کنند.

نظر

• بابای یسنا
              عضو فعال
              • Apr 2023
              • 689

درود.اژدر کجا بودی جلوی بزتو بگیری نره سراغ توبره چوپان
              وای بحال خودت و بزت

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2146

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                درود مجدد جناب احسانی
                صد در صد نگرش همه چیز هست و من برداشت خودم رو میگم
                بنده گفتم میزان آگاهی مردم عربستان نسبت به مردم عراق بیشتر بوده که سرنوشت متفاوتی داشتند؟یا اصلا مردم اردن چقدر آگاه تر از مردم سوریه بودند؟ مردم کره جنوبی و شمالی فعلی بعد از جنگ جهانی دوم که تقسیم شد شبه جزیره کره...چقدر از نظر آگاهی متفاوت بودند که الان سرنوشت متفاوتی دارند...من در مورد دهه های ابتدایی توسعه میگم...میزان آگاهی یک ملت واقعا در این مثالها چقدر تاثیر داشته؟
                بنظر من چهار مرحله در رشد دخیل هست
                مرحله اول...نظم
                دوم توسعه
                سوم دموکراسی
                چهارم رفاه
                فعلا مرحله اول و دوم رو ببینیم....خودتون مثال خوبی زدید...استبداد مظفرالدین شاه...چرا مردم طلب عدالتخانه کردند و انقلاب مشروطه...اما در دوره رضا شاه...با اینکه مخالفت علنی داشت با روحانیت مردم اعتراض چندانی نداشتند....داغ و درفش متفاوتی داشتند؟ترس مردم کمتر و بیشتر بود؟
                بنظر من...که فکر میکنم با نظر شما متفاوت هست...رضا شاه زمانی در تاریخ ما ظهور پیدا کرد که مردم چند سال جنگ و آشوب و بی نظمی رو تجربه کردند...رضا شاه نظم رو برقرار کرد...مردم در این مرحله تن به نظم و توسعه دادند( ربطی به آگاهی هم نداره...عموم مردم با هر میزان آگاهی طلب امنیت داشتند) .چون میدونستند قبلش چه بدبختی و سیه روزی رو طی کردند...از قضا این فرد هم انسان توسعه طلبی بود...یا مثلا کره جنوبی...وقتی پارک چونگ هی قدرت رو دست گرفت...مردم کشورش دو دهه جنگ و انقلاب رو پشت سر گذاشته بودند...مستعد نظم و توسعه بودند...زیاد هم ارتباطی به آگاهی نداره...از قضا فرد بسیار مستبد اما توسعه طلبی بود...فرق بود بین روحیات شخصی مثل صدام و پادشاهان عربستان...صدام نظم رو برقرار کرد اما شخصا توسعه رو در جنگ میدید
                پس در مرحله نظم که مرحله اول هست زیاد آگاهی مردم تاثیری نداره...همین الان متوسط اگاهی مردم ایران از مردم مالزی و ترکیه کمتر نیست...من فکر نمیکنم کمتر باشه...در مرحله بعدی که توسعه هست نگرش حزب حاکم اهمیت داره...در مملکت ما فعلا نگرش حاکمیت توسعه اقتصادی نیست...اگر بود بعد از جنگ فرصت خوبی برای پیشرفت داشتیم...اما رفتند به دنبال توسعه منطقه ای و این داستان های که الان هم می‌بینید...اون آگاهی که شما فرمایش میکنید در مرحله توسعه بوجود میاد و نه حتی ابتدای مرحله توسعه...یک توسعه فکری و فرهنگی اتفاق می‌افته برای خلق و ثبات یک ساختار....نقد بنده به عرایض شما این هست که چرا این آگاهی رو در ابتدا و حتی پیش فرض توسعه و نظم میدونید!؟
                درود بزرگوار

بالاخره نگفتی وظیفه چه کسی بود که بعد از حمله آمریکا نظم رو در عراق ایجاد کنه ؟

1 - مردم ... 2 - روح صدام ... 3 - جورج بوش ؟

صدام که دیگه مرده بود و از معادلات قدرت حذف شده بود

من دیشب مطلبی در جواب آقای بهرام نامدار ارسال کردم
                در اونجا که به اصلاحات بن سلمان اشاره کرده بود ، پاسخ دادم
                و ارتباط آگاهی و شعور مردم رو با تحولات سیاسی بیان کردم
                (البته منکر تاثیر قدرت نیستم که در سطوح بالا نقش مردم حذف میشه)
                ولی امروز متوجه شدم ظاهراً اون پست من حذف شده /.:blinksmiley.:/

امروز هم چند تا پست در تاپیک فلسفه سیاسی در مورد امنیت نوشتم

میخوام بگم درسته که رعایا و کشاورزان بی سواد بودند
                ولی فرهنگ های کهن و جهان شمول ،
                ریشه در عقلانیت پیشینیان داره
                بشر با هزاران سال آزمون و خطا ، به حقایقی دست یافت
                و سبک زندگی خودشو با اون تنظیم کرد.
                و این عقلانیت رو در غالب یک پکیج علمی و تجربی
                به فرزندان خودش دست به دست داد تا به ما رسید
                که به این پکیج عقلی ، فرهنگ میگیم

مردم اگر بیسواد بودند
                ولی به فرهنگ اجدادی خودشون پایبند بودند
                خلاصه اون پستم اینه :
                وقتی یک حاکمی داره به مملکت خدمت میکنه
                آگاهی و فرهنگ حکم میکنه که مردم بهش وفادار بمونند
                و گول دشمن و اجنبی رو نخورند
                و به بخت خودشون جفتک نزنند

وقتی کسی قوی ترینِ زمانه خودش هست
                و بهتر از دیگران میتونه امنیت رو تامین کنه
                و همه کشور رو در کنترل خودش در بیاره
                و به قول شما نظم رو برقرار کنه
                آگاهی و فرهنگ حکم میکنه که
                مردم باید به خواسته هاش تمکین کنند
                (که به گفته شما بعد از نظم بتونند به توسعه و... برسند)

همچنان منتظر پاسخ شما بزرگوار هستم

چه کسی وظیفه داشت که در عراق نظم رو بر قرار کنه ولی نکرد ؟؟؟

.
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2146

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                  من دیشب مطلبی در جواب آقای بهرام نامدار ارسال کردم
                  ولی امروز متوجه شدم ظاهراً اون پست من حذف شده
                  با عرض معذرت از همگی و مخصوصاً مدیریت محترم سایت
                  ظاهراً اون پست مذکور اصلاً ارسال نشده و اشکال از فرستنده بوده ، ضمن اینکه من تازه متوجه شدم بهرام مسدود شده . پس همون بهتر که ارسال نشد . چون فعلاً امکان دفاع نداره .
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

میگن ناتانیو ترور وکشته شده
                    کسی خبری داره
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4137

درود بر همگی

بله نگرش همه چیز است . این که از روز روشن تر است و لزومی هم به تکرار ان نیست چون بجز خود بنا بر گفته خود نقل کننده ، حال بقیه هم ممکنه بد شود
                      نگرش کسی مثل بهرام در هر شرایطی تغئیر از درون است . نگرش یکی هم سیستم مطلقه است . مطلقه ای که رفاه و معیشت تامین کنه و بازم رسیدیم به مثال عربستان . همش نگرش است . منم نوعی نگرش دارم و دیگری و دیگری ... این که اشکار است
                      ولی یکی مثل بهرام بازم از نظر من ارجح است چون از مطلق نگری عبور کرده ولی دیگری هنوزم در مطلقه مانده

قبل از چیز بگم با نظرات جناب علیرضا موافقم . هم تفاوت قائل شدن بین مردمان کشورها در سطح اگاهی و هم اون دسته بندی و پیش نیازهائی که مطرح کردند . از نظم تا ... رفاه
                      لازم نیست بیگانگی با دمکراسی را اهانت مطرح کنیم و رویه های قبلی را تکرار کنیم

اعتقاد به سیستم مطلقه به شرط تامین رفاه و معیشت و نادیده گرفتن همه پارامترهای دیگر ، بیگانگی مطلق با الفبای دمکراسی است و اگر کسی به این نوع نگرش انگ بیگانگی بزند معلوم الحال نیست . خواستم این جمله را ننویسم ولی مینوسیم
                      معلوم الحال کسی است که در قرن 21 که 24 سال از ان به برق و بادی گذشت هنوزم به حاکمان مطلقه بیندیشد و عربستان را مثال و الگو کند

بارها گفته شده مردمان کسورهای مختلف و حتی نخبه های سیاسی کشورهای مختلف هیچ ربطی به یکدیگر ندارند . بارها گفته شده عربستانی که هنوز به 100 سال قدمت نرسیده کجا و ایرانی که 120 سال پیش به دنبال عدالتخانه و مجلس شورای ملی بود کجا

به دلیل طولانی نشدن مطلب ، ادامه در بعدی

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4137

گفته شد قدرت دست بدست میشه تا یکی بهتر بیاد
                        لزوما اینطور نیست و نباید باشد . البته تا ببینیم بهتر را چی تعبیر کنیم . اگر بهتر اومد که چه بهتر ولی قدرت دست میشه برای موارد دیگری
                        قدرت دست بدست میشه تا جنگ و دعواها و خون و خونریزی ها کمتر شود

99% درصد ادم های روی کره زمین قدرت طلبند و جاه طلب که شامل همه احزاب سیاسی هم میشه . این کیک قدرت باید دست بدست شود تا خون کمتر ریخته شود تا ارامش ها بیشتر باشد و تحت لوی قوانین محکم بتوان از بی نظمی ها و خون ریزی ها جلوگیری کرد
                        همان قانونی که اجازه نداد ترامپ 4 سال قبل در کاخ سفید باقی بماند و مجبور شد به قهر و دلخوری ترکش کند . قدرت برای این چیزها دست بدست میشه

اینکه بگیم رفاه و معیشت همه چیز است و اگر تامین بود خریت است بزنیمش بهم ظاهر قضیه است . شاید در سطح عمومی عوام و توده جامعه مقبولیت داشته باشد و متین به نظر بیاد ولی در سطح قدرت طلبان خیر
                        مگر همین ترامپی که به زور قانون و همان دمکراسی قدرتمند کاخ سفید را ترک کرد رفاه و معیشتش تامین نبود ؟ بود اونم در حد لالیگا

پس دنبال چی بود ؟ الان دنبال چیه ؟
                        قدرت بدست قدرت طلبان دست بدست میشه نه عامه مردم . و تقریبا همه این قدرت طلبان نه مشکل رفاه دارند و نه مشکل امنیت و نه معیشت . مشکل اینه که میگه منم از کیک قدرت و جاه و مقام و دک و پزهای مربوطه سهم میخوام
                        بله اگر بنا بر عامه مردم باشد که احتمال زیاد همینو میگه ، رفاه و معیشتم تامین شود به درک هر کی میخواد حکومت کنه و چقدر باشه ولی قدرت را نخبگان قدرت طلب شکل میدهند

اگر بنا بر این بود که حاکمی یا سلسله جاکمانی به شرط تامین رفاه در قدرت لایزال بمانند پس چه لزومی داشت قانون اساسی امریکا 240 سال قبل دمکراتیک نوشته شود ؟

از 7 کشور صنعتی جهان کدام یک مطلقه است ؟؟

بعدی ...

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4137

از 7 کشور صنعتی جهان که همگی دمکراتیک اداره میشوند کدام یک رفاه و معیشت تامین نکرده اند ؟

خب من نوعی اگر معتقدم رفاه و معیشت تامین شود بقیه اش مهم نیست ، اگر به دلیل نگرشم از کیک قدرت بیرون رانده شوم و حتی اگر کمی بیشتر از گلیمم سخن و کنش داشته باشم ، سهیم نشدن که هیچ ، تاوان های دیگر از زندان و غیره هم باید بپزدازم تکلیف چیست ؟
                          اقا من نوعی فرضی دارای خانواده ای چند نفره هستم . همسر و فرزندان سرمست و خوشنود از معیشت و رفاه و بی توجه به ساختار سیاسی ، ولی من نوعی در تقابل و رقابت های سیاسی افتادم و حرص و جاه مقام و قدرت دارم ولی سیستم به من اجازه نمیده
                          تکلیف چیست ؟

در همان عربستانی که به مدد پول نفت رفاه تامین کرده که واقعا هم کرده اینو منکر نیستم ، حالا اومدیم و حالا فر ض کنیم و دری به تخته ای خورد و بخشی از نخبگان زدند به اون در و نارضایتی شروع شد و از دست حاکمیت یکم در رفت و یه بخشی از مردم هم درست یا نادرست افتادند دنبال اینها و اصلا شما فرض کن خوشی زد زیر دلشون
                          در صورت بروز چنین مساله ای قطع و یقین با سرکوب مواجه خواهند شد دیگه حداقلش در حد همینی که در سیستم خودمون می بینیم سرکوب و کشته و زندان و کور شدن و ...

حالا باید چه کنیم و چه موضعی داشته باشیم ؟ یعنی من نوعی هم دست مریزاد بگم به سرکوب گران و خون ریزها و بگم این فلان فلان شده ها را بزن لت و پار کن ؟
                          خب دیگه به مدد نفت معیشت تامین شده . الان من در صورت بروز چنین رخدادی باید چه موضعی بگیرم ؟

حالا اومدیم و حالا چشماتون را ببندید و فقط فرضی محال کنید ، همین سیستم فعلی با همین ساختار یهو رفاه و معیشت را تامین کرد و از سر و کول مردم پول و خوشی رفت بالا . چه باید کرد ؟ بقیه اش کشک ؟

به کشورهای دمکراتیک و سطح اول جهان چی بگیم ؟ بگیم فلان فلان شده ها مریضید هی چند سال یک بار انتخابات و مسخره بازی راه میندازید ؟
                          چرخش قدرت نباشد ، قدرت طلبان بی توجه به رفاه و امنیت خون به پا خواهند کرد

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1190

آقا مگه استناد به یک مثال .. میتونه موید درستی و اثبات یک موضوع باشه؟!!

فرض کنید حسینقلی شانسش زده و تو قمارخونه صاحب پول هنگفتی شده! .. حالا من هی بیام بگم: "چرا میگید قمار راه خوبی برای پولدار شدن نیست؟ .. حسینقلی رو نگاه کنید .. ببینید چه پولی تو همین قمارخونه به دست آورده .. پس قمار بهترین راه برای کسب ثروته"!!

یا مثلا "آگاهی و فرهنگ حکم میکنه که حسینقلی بر صراط قمار استوار باقی بمونه"!

نه عزیز جان .. با استناد به مثال که شما نمی‌تونی روی درستی یا نادرستی یک مطلب صحه بذاری .. شما صرفا برای نقض یک ادعا هست که میتونی از مثال استفاده کنی.
                            آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2024/10/04, 22:30.

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1933

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

فرناز فصیحی طبق معمول مشغول ترسیم چهره‌ای طرفدار حکومت، جنگ‌طلب و دوستدار سپاه پاسداران از مردم ایران!

نیویورک‌تایمز ۴۵ سال مؤدبانه و فروتنانه بار سنگین حمایت از آخوندها رو به دوش کشیده.
                              دقیقا همین گونه هست اما یواش یواش
                              یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

نظر

در حال کار...
                                X