اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شیخ مسعودخان خانان
    ستاره‌دار(1)
    • Sep 2020
    • 1969

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    حاج آقا چرا حرف در میاری برا آدم ؟!
    برا شما که یک عالم دینی هستی خوبیت نداره...
    من فقط گفتم سوار تاکسی شدم، شنیدم مسافر جلویی اینو به راننده گفت.

در ضمن این دیگه چه آی‌دی هست که انتخاب کردی ؟؟؟
    خان خانان دیگه چه صیغه‌ایه آخه ؟!
    «ملا مسعود» با مسما تر نبود. ؟!
    مسعود که بیشتر از هر ملایی از جمله حسن و ابرام
    اهل قرآن و حدیث و نهج‌البلاغه و هیئت و نوحه و مداحی و سینه زنی و... هست.
    ماشالا التزام به ولایت فقیه ، در حد کوره ذوب آهن !
    مسعود ، ملا بود وقتی که ملّایی هنوز مد نشده بود !
    چاکریم
    خب منم نقل قول کردم که گفته شده شو.ر.ت.ش فرصت نمیکنه بکشه بالا ذلیل شده
    هوای بانو اولی داشت...
    دومندش عالمان دین به همه جای ادم کار دارن مخصوصا نواحی ناف
    سومندش شوما که استاد تحلیل و فلسفه اید و از ادم تا خاتم زیر ذربین دارید
    ملا با شیخ فرق داره
    حاج مسعود اگه میخواست ملا بشه حتمن رنجای حوزه را باست تحمل کنه که نکرده
    وملبس به لباس زوورو وتاج سیکها
    خیلی مخلصیم
    ارادت داریم وکوچکتان هستم
    [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2776

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
      سلام بر ملا ابرام

یک ادم کثیف دیروز کلی بد و ببراه همراه با دروغ به من گفت

که من البته ارزوی مرگش را دارم

اینجا دیگه کامنت نمی زارم

این تاپیک بیشتر به محل گفتگوی راننده کامیون ها شبیه است

تو تاپیک فلسفه سیاسی در خدمت شما هستم
      از اون کلی بد و بیراه حداقل به یک مورد اشاره کنید!؟
      دروغی هم نگفتم دقیقا اون متن از کامنت شما بود
      آرزویی هم کردید که صد در صد محقق میشه...هم برای من و هم شما و هم دیگران...نیازی به آرزوی شما نیست
      راننده کامیون بودن مگه بد هست!!!؟ شب و روزشون رو بهم می‌دوزند که نون حلال بخورند و اتفاقا حرف مفت هم نمیزنند و توهم هم ندارند!!!!

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

یک لطیفه زیبا که هم در فلسفه سیاسی کاربرد داره م هم در مورد بعضی از افراد

یکی گرگ با یک الاغ گفتگو می کردند

الاغ می گفت علف ابی است

گرگ می گفت علف سبز است

خلاصه بحث بالا گرفت

گفتند برویم پیش یک اقای شیر داوری کند

بالاخره شیر رئیس است بیشتر بلد است

رفتند نزد ایشان و بعد مطرح کردن موضوع اقای شیر رای داد

گفت گرگ را زندانی کنید و الاغ را ازاد کنید

گرگ گفت چرا ؟ چرا ؟ اخه چرا ؟؟؟؟؟

من که درست گفتم علف سبز است

معلم به من یاد داده است!!!!

جناب شیر می گفت می دانم

خوب هم می دانم

تو را زندانی کردم تا دیگه با یک الاغ بحث نکنی

او در یک سطح پایین تر از فهم است

می دونی که!!!!

می فهمی که!!!!
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1936

یکی لطفا آدرس پناه گاهی تهران و شهرهای ی
          بزرگ را بدهد
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2776

دومن میگل روئیس نویسنده کتاب چهار میثاق ..در مورد میثاق دوم میگه هیچ نیازی ندارید مطالب و یا حرفهای دیگران رو به خودتون بگیرید...اتفاقا فروید هم در مورد این مسأله نظرات جالبی داره
            بعضی افراد اصلا به دنبال این هستند خشم درونی خودشون رو خالی کنند..این افراد رو باید تنها گذاشت تا در آتش همان خشم بسوزند...بگذریم که این خشم فقط نشانه است...عامل ایجاد خشم در درونشون رو خود این افراد بهتر میدونید به چه زمانی برمیگرده

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

چون خودش باز شروع کرده خدا وکیلی اندکی و ذره ایی اندکی توهم بسیجی در ان می بینید یا دقیقا برعکس داشتم می گفتم دست این استراتژی اشتباه امریکا ستیزی و محو اسرائیل بر دارید

اما این کاربر مغرض دقیقا رفت فقط 2 خط که با رنگ قرمز مشخص کردم از این متن بالا را همرا با کلی بی ادبی به من نوشت متن از این قرار است :

سلام بر شما

نکاتی که بیان کردید در دو نکته است

اول تکنیکی است

اره حق با شما است

اگه یادتون باشه در زمان صفویان ایران هم با ازبک ها و هم با عثمانی ها جنگ داشت

صفویان اول با عثمانی ها صلح کردند تا با تمرکز بتوانند ازبک ها را شکست دهند

و بعد از شکست ازبک ها ایران به عثمانی اعلان جنگ داد و در انجا هم خوب عمل کرد

در حالی که اگر هر دو با هم ایران حمله می کردند شانس پیروزی نداشتیم

در مورد اخیر هم وقتی اسرائیل حماس را می زد

حزب الله مثل ترسو سکوت کرده بود و بعد از اینکه اسرائبل تقریبا پیشروی زیادی در حماس کرده بود بعد حزب الله وارد شد که دیگه دیر شده بود

همین الان هم سوریه سکوت کرده

عراق سکوت کرده

در حالی که اگر همزمان با هم ورود می کردند شانس پیروزی بالا بوده است

جنگ یک به یک وقتی طرف در کل قوی تر است اشتباه است

مثل یک گرگ با یک شیر

اما چند گرگ با یک شیر در مجموع قوی تر است

اما از نظر راهبردی:

اخه این چه استراتژی است که دوست ترین قوم در دنیا نسبت به ایرانیان را دشمن ما کردید؟

ها چرا؟

سیستم ایا با من شهروند نظر خواهی کرده در مورد این استراتژِی؟

اگر دعوای 1400 ساله عرب و یهود را داره

چرا کشور را به جنگ برده

اخه این چه استراتژی است؟

ها؟

ببینید من حقیقت بسیار وطن گرا هستم و دیدید که در همین شرایط از هموطنان خواستم حرفهای خوشایند نتانیاهو نزنند!! چرا که حمله به ایران موجودیت این کشور زخم خورده و در مشکلات فراوان گرفتار شده را هزاران بار بدتر خواهد

که ما از هر گونه حمله به ایران مخالف هستیم

اما این چه استراتزی بوده؟

یک نکته دیگه جای بادیگارد با رئیس عوض شده!!

اصل قضیه این بوده که گروه های نیابتی اسرائیل را عمق استراتژیک گیر بیاندازند تا به ایران نتونه فکر کند

اما الان بر عکس شده بادیگارد ( حزب الله ) خودش داره اسیب می بینه و رئیس باید به خاطرش ورود کند

که انگ ترسویی به ان نخورد ( حمله موشکی اخیر هم به خاطر همین بوده )

راهکار اینها نیست

راهکار اول توسعه داخل ایران در همه ابعاد

و بعد ایجاد یک کنفدراسیون ( البته به شرط موافقت همه دولت ها و نه با زور شمشیر ) با سایر کشورهای که در طول تاریخ با انها امپراطوری مشترک داشتیم

فرض کنید ایران و عراق و سوریه و ... یک کنفدراسیون تشکیل بدهند

این طور در سیستم بزرگتر امنیت مون را هم حفظ می کنیم
              چقدر خوب است

و بعد هم این چه حرفی است در مورد داریوش و کوروش می گویی که بچه ننه بودند؟

داری به بزرگترین امپراطوری تاریخ با 44 درصد جمعیت ادم های زنده می گویی بچه ننه؟؟

ای داد و بیداد!

بعد از هخامنشیان که ابر قدرت با شکوه دنیا بودیم ایران به جز حمله اسکندر مقدونی همچنان تا 1000 سال بعد دومین امپراطوری بزرگ دنیا بود که یک بار گفتی ایران بعد از داریوش ایران عملا زیر دست روم بوده

البته تغییرات اقلیمی که از چند هزار سال پیش شروع شده سبب کاهش کیفیت زندگی در ایران و به صورت کلی اسیای غربی شده که در نتیجه سبب افول تمدن اسیای غربی شده

به هر سو در این شرایط باید اوضاع را مدیریت کرد

اوضاع بین المللی بسیار خطرناک است

چرا کشورهای خارجی به خودشون اجازه دهند که کجای ایران را بزنند هسته ایی یا نظامی یا اقتصادی

اصلا چرا دولتهای دوست سکوت کردند؟

دوستان منطقه عراق و سوریه تا دولتهای جهانی مثل چین و روسیه

یک نقطه ضعف بزرگ ایران در طول تاریخ می دانید چی بوده؟

لاف زدن بوده است

یعنی خود را بزرگ تر ان چه هستیم نشان می دهیم و در معرض اسیب قرار می دهیم

( یعنی درک درستی از منطق حاکم بر روابط بین المللی نداشتیم و نداریم )

اشتباه سلطان محمد خوارزمشاه که دقیقا مثل شما ( یعنی گالیور ) حرف می زند

که مغولان می زنیم داغون شون می کنیم

نتیجه مغولان بسیار از ما قوی تر بودند و نتیجه را که همه می دونیم

مثال بعدی فتعلیشاه بوده

روسیه ا را می زنیم و اله و بله می کنیم

در نتیجه باقی قفقاز را هم در ترکمانچای از دست دادیم

یزدگرد سوم وی هم اعراب را دسته کم گرفت و رستم فرخزاد این مرد نازنین را به ترسو بودن متهم کرد که در نهایت اعراب ان کار را با ایران کردند

سیاست کار احساسات نیست بلکه خرد و هوش و دلسوزی و شجاعت است

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1471

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                یعنی تا این حد با دیدن موشک‌ها ذوق مرگ! شدی که میگی: "پولایی که بالا کشیدند حلالشون."!!

"یک کم به امور داخلی توجه و رسیدگی شود." دیگه همه چی حله؟!! .. یعنی باور داری که توان و امکان توجه و رسیدگی به امور هم وجود داره؟!

"مشخص نیست زیر لحاف چه خبراست !!؟؟" .. مگه ندیدی زیر لحاف رو؟! .. اتاق عملیات سپاه رو ندیدی؟! .. "خیلی ماشالله داره .. رفت .. یکی دیگه رفت" .. انگار چهار تا بچه نشستن موشک بازی میکنن .. زیر لحاف ما جز کرونایاب مستعان چیز دیگه‌ای پیدا نمیشه!

"حتی آمریکا هم حساب دستش اومد" .. خدایی خودت کلاهت رو قاضی کن .. اونا زدن هر چی فرمانده و رهبر و سفیر و سفارتخونه و به اصطلاح دانشمند بوده لت و پار کردن .. بعد ما ۲۰۰ تا موشک زدیم که در نهایت یه فلسطینی! کشته شده .. اسرائیل هم که ول کن نیست .. لبنان و سوریه رو هم همچنان به خاک و خون میکشه .. فرودگاهمون رو بستیم، بورسمون رو تعطیل کردیم .. نصف ملت از ترس خودشون رو خیس کردن .. بعد الان به چی چیت مینازی عزیزوم؟!!

"مشخص نیست زیر لحاف چه خبراست !!؟؟" .. حالا زیر لحاف ما هیچی .. زیر لحاف اسرائیل رو میدونی چه خبره؟!! .. فکر نمیکنی این اسرائیله که هر بار داره یه شیوه‌ی جدید برای مبارزه از تو آستینش در میاره

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

همه اینها خوب در مورد خودت صدق می کند!!!!!

من و گالیور داشتیم مثل دو تا دوست با حرف می زدیم

تو خودت پریدی وسط

خوب تو من تنها نمی گذاری مرتب داری ما را قضاوت می کنی و به ما حمله می کنی بابا ول کن

( از دوستان باز هم عذر می خوام دیگه ادامه نمی دهم )

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                    اگه قزاقستان یاروسیه...بتونن بهمون گاز ویاحتی برق بدن...یه سری از مشکلاتمون..کم میشه...البته روسیه ازاین قولها بهمون زیاد داده...
                    سلام مگنوس جان

یک نکته برق از نظر فنی امکان اینکه از روسیه بیاد محدودیت داره

چون تلفات برق خیلی بالا است

مقدار زیادی برق در خطوط انتقال تلف می شود

در مسیرهای طولانی این تلفات خیلی بالا است

عراق هم فقط برق را از ایران می خرد به دلیل همین عامل فاصله

استان شما سیستان سرزمین رستم و یعقوب

هم یک نکته از شبکه برق این استان بگم

استان سیستان و بلوچستان برق ان به شبکه سراسری وصل نیست

و خودش یک رینگ مستقل است یعنی مانند یک کشور عمل می کند
                    آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2024/10/09, 22:55.

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1936

چون خودش باز شروع کرده خدا وکیلی اندکی و ذره ایی اندکی توهم بسیجی در ان می بینید یا دقیقا برعکس داشتم می گفتم دست این استراتژی اشتباه امریکا ستیزی و محو اسرائیل بر دارید

اما این کاربر مغرض دقیقا رفت فقط 2 خط که با رنگ قرمز مشخص کردم از این متن بالا را همرا با کلی بی ادبی به من نوشت متن از این قرار است :

سلام بر شما

نکاتی که بیان کردید در دو نکته است

اول تکنیکی است

اره حق با شما است

اگه یادتون باشه در زمان صفویان ایران هم با ازبک ها و هم با عثمانی ها جنگ داشت

صفویان اول با عثمانی ها صلح کردند تا با تمرکز بتوانند ازبک ها را شکست دهند

و بعد از شکست ازبک ها ایران به عثمانی اعلان جنگ داد و در انجا هم خوب عمل کرد

در حالی که اگر هر دو با هم ایران حمله می کردند شانس پیروزی نداشتیم

در مورد اخیر هم وقتی اسرائیل حماس را می زد

حزب الله مثل ترسو سکوت کرده بود و بعد از اینکه اسرائبل تقریبا پیشروی زیادی در حماس کرده بود بعد حزب الله وارد شد که دیگه دیر شده بود

همین الان هم سوریه سکوت کرده

عراق سکوت کرده

در حالی که اگر همزمان با هم ورود می کردند شانس پیروزی بالا بوده است

جنگ یک به یک وقتی طرف در کل قوی تر است اشتباه است

مثل یک گرگ با یک شیر

اما چند گرگ با یک شیر در مجموع قوی تر است

اما از نظر راهبردی:

اخه این چه استراتژی است که دوست ترین قوم در دنیا نسبت به ایرانیان را دشمن ما کردید؟

ها چرا؟

سیستم ایا با من شهروند نظر خواهی کرده در مورد این استراتژِی؟

اگر دعوای 1400 ساله عرب و یهود را داره

چرا کشور را به جنگ برده

اخه این چه استراتژی است؟

ها؟

ببینید من حقیقت بسیار وطن گرا هستم و دیدید که در همین شرایط از هموطنان خواستم حرفهای خوشایند نتانیاهو نزنند!! چرا که حمله به ایران موجودیت این کشور زخم خورده و در مشکلات فراوان گرفتار شده را هزاران بار بدتر خواهد

که ما از هر گونه حمله به ایران مخالف هستیم

اما این چه استراتزی بوده؟

یک نکته دیگه جای بادیگارد با رئیس عوض شده!!

اصل قضیه این بوده که گروه های نیابتی اسرائیل را عمق استراتژیک گیر بیاندازند تا به ایران نتونه فکر کند

اما الان بر عکس شده بادیگارد ( حزب الله ) خودش داره اسیب می بینه و رئیس باید به خاطرش ورود کند

که انگ ترسویی به ان نخورد ( حمله موشکی اخیر هم به خاطر همین بوده )

راهکار اینها نیست

راهکار اول توسعه داخل ایران در همه ابعاد

و بعد ایجاد یک کنفدراسیون ( البته به شرط موافقت همه دولت ها و نه با زور شمشیر ) با سایر کشورهای که در طول تاریخ با انها امپراطوری مشترک داشتیم

فرض کنید ایران و عراق و سوریه و ... یک کنفدراسیون تشکیل بدهند

این طور در سیستم بزرگتر امنیت مون را هم حفظ می کنیم
                      چقدر خوب است

و بعد هم این چه حرفی است در مورد داریوش و کوروش می گویی که بچه ننه بودند؟

داری به بزرگترین امپراطوری تاریخ با 44 درصد جمعیت ادم های زنده می گویی بچه ننه؟؟

ای داد و بیداد!

بعد از هخامنشیان که ابر قدرت با شکوه دنیا بودیم ایران به جز حمله اسکندر مقدونی همچنان تا 1000 سال بعد دومین امپراطوری بزرگ دنیا بود که یک بار گفتی ایران بعد از داریوش ایران عملا زیر دست روم بوده

البته تغییرات اقلیمی که از چند هزار سال پیش شروع شده سبب کاهش کیفیت زندگی در ایران و به صورت کلی اسیای غربی شده که در نتیجه سبب افول تمدن اسیای غربی شده

به هر سو در این شرایط باید اوضاع را مدیریت کرد

اوضاع بین المللی بسیار خطرناک است

چرا کشورهای خارجی به خودشون اجازه دهند که کجای ایران را بزنند هسته ایی یا نظامی یا اقتصادی

اصلا چرا دولتهای دوست سکوت کردند؟

دوستان منطقه عراق و سوریه تا دولتهای جهانی مثل چین و روسیه

یک نقطه ضعف بزرگ ایران در طول تاریخ می دانید چی بوده؟

لاف زدن بوده است

یعنی خود را بزرگ تر ان چه هستیم نشان می دهیم و در معرض اسیب قرار می دهیم

( یعنی درک درستی از منطق حاکم بر روابط بین المللی نداشتیم و نداریم )

اشتباه سلطان محمد خوارزمشاه که دقیقا مثل شما ( یعنی گالیور ) حرف می زند

که مغولان می زنیم داغون شون می کنیم

نتیجه مغولان بسیار از ما قوی تر بودند و نتیجه را که همه می دونیم

مثال بعدی فتعلیشاه بوده

روسیه ا را می زنیم و اله و بله می کنیم

در نتیجه باقی قفقاز را هم در ترکمانچای از دست دادیم

یزدگرد سوم وی هم اعراب را دسته کم گرفت و رستم فرخزاد این مرد نازنین را به ترسو بودن متهم کرد که در نهایت اعراب ان کار را با ایران کردند

سیاست کار احساسات نیست بلکه خرد و هوش و دلسوزی و شجاعت است
                      خوب درست بعدش هم روسیه و چین و امریکا و انگلیس اجازه می دهند ایران با کشورهای عراق و سوریه و لبنان چند تایی دیگه پیمان ببنده که اجازه نمی دهند ناتوی کوچک اسلامی با حضور مصر صورت بگیره دوما وقتی از زمان قاجار تا کنون راسهای قدرت در رشوه گیری و دزد پروری و دروغگویی مرزهای وقاحت را تا بز نهایت امتداد داده اند توقع داری شب بخوابی صبح مدینه فاظله تحویل بگیری خیر مدینه فاسده خواهس دید

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2776

تو خودت پریدی وسط

خوب تو من تنها نمی گذاری مرتب داری ما را قضاوت می کنی و به ما حمله می کنی بابا ول کن

صبح یکنفر بهم پیغام خصوصی داد...گفت این آقا ۵ سال پیش هم در بحث با من آرزوی مرگ کرد!!! امروز هم برای شما!!! جنابعالی عوض بشو نیستی
                        ایندفعه سر حرف خودت و عذر خواهی کردنت از دوستانت بمون و دیگه ادامه نده...چون پریروز هم همین حرف رو زدی...اما اون عامل خشم تو رو آسوده نگذاشت و دوباره نه در یک تاپیک بلکه در دو تاپیک جداگانه فقط بمن توهین کردی...با اینکه من بهت توهینی نکرده بودم...بگذریم...سر حرف الان که زدی بمون و دیگه ادامه نده

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1936

شنیدم خانم کامبا هریس در مورد ایران نطق ایراد ورده اند خوب بی پدر و مادر بچه های اینها رو که تو آمریکا با پول ما دارند عشق و حال می کنند از هواپیما آوئزان کن بفرست ایران نمی شه که پول اینها که حق مردم ایران هست رو یگیری و بعد جفتک بزنی راست می گی ثروتی که تک تک بچهای اینها آورده اند را برملا کن و ثروتشون رو بگیر

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1713

تو خودت پریدی وسط

حاجی جان شما ماشالا همه چی دانی و تو خیلی از زمینه ها متخصص ...به قول عشق من جناب جوکر (هیث لجر تو فیلم دارک نایت) کاری رو که تخصص داری رایگان انجام نده
                            شما به نظرم میتونی تو یو تیوب پول خوبی در بیاری با تحلیلات یا اینکه صفحه شخصی بزنی تو همین فروم کسی اگر دوست داشت میاد مطالب رو میخونه مثل منم اگر علاقه ای نداشت به افاضات شما نمیاد

نظر

• ریسعلی دلواری
                              عضو فعال
                              • Dec 2022
                              • 1936

در مورد توهین به مشاغل خوب بنده بی سواد وامی شما دکترا که صد ابته انسانیت و اخلاق مهم هست و گرنه

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

عکس فوق را نگاه کنید

خانم اگه گفتید کی هست؟

خانم کارتر بانوی اول امریکا و همسر جیمی کارتر

حالا اقا کی هست؟؟

اقا جان وین گیسی

یکی از مخوف ترین قاتل های سریالی امریکا با 40 تا 50 قتل

قاتل سریالی و متجاوز جنسی

خانم کندی اینقدر ناشی بوده که نمی دانسته با یک قاتل سریالی مخوف داره در کمپین سیاسی انتخابات کار می کند

ابرو ریزی بزرگی شده بعدها

نظر

در حال کار...
                                X