کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
قرار باشه مغازه بسته نشه قرار باشه تغییر بدون کوچکترین خون ریزی باشه قرار باشه دیگران واسه مردم کاری بکنن قرار باشه اعتصاب نباشه و....میشه همین 44 سال گذشته دیگه تغییری رخ نمیده
طرف 3 روز کامیونش رو نمیخوابونه انتظار داره اخوند هم بگه بفرما کشور مال شما
یکی نیست بهش بفهمونه اخه مرد حسابی 60 سال کار کردی چی شدی که تو این 3 روز بخوای بشی ...اینا تو این 40 سال اینقدر درامد نداشتن که بتونن 3 روز بدون کار کردن دوام داشته باشن بعد از وضعیت موجود راضی هستن و نمیخوان تغییری رخ بده
جمهوری اسلامی روی کار باشه فقط مرگ تدریجی برای همه مون اتفاق میفته من و شما بسیجی و سپاهی و کارمند و راننده کامیون نداره روزی رو میبینم که همین شماها که یقه جر میدین برای اخوند جماعت لنگ پول نهار و شامتون بشین و معترض
ما همین الان هم لنگ خرج زندگی روزمره هستیم.
ولی درسته مرد نیستیم ولی نامرد هم نیستیم که عقده های زندگی خودم را روی یک انسان بی گناه خالی کنم و با ضربات چاقو عقده هام را خالی کنم.
من هرچند کم سوادم ولی تفاوت شرایط بد و بدتر را درک میکنم به کارم فکر میکنم و نوک بینی را نمی بینم.
تا فکر نکنیم همین است.....
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
بر بی آبروی تالار بورسی ملقب به جلف مجازی مگ مگ رحمت که هرچی همفکرانش می بافند و می ریسند این مفلوک نادان بی سواد با یک پست بی شرمانه نابودشان می کند و کار ما را آسان.
ما همین الان هم لنگ خرج زندگی روزمره هستیم.
ولی درسته مرد نیستیم ولی نامرد هم نیستیم که عقده های زندگی خودم را روی یک انسان بی گناه خالی کنم و با ضربات چاقو عقده هام را خالی کنم.
من هرچند کم سوادم ولی تفاوت شرایط بد و بدتر را درک میکنم به کارم فکر میکنم و نوک بینی را نمی بینم.
تا فکر نکنیم همین است.....
خوبه خودت معترفی
صفحه قبلی از یه نفر پرسیدم که میدونه قضیه مجیدرضا رهنورد دقیقا چی بوده که اون طوری با 7 نفر درگیر شده جوابی نداد
شما میدونی چی میشه که یه نفر با علم به اینکه ممکنه کشته بشه یا زخمی بشه و یا اصلا بعد کشتن همه این 7 نفر اعدام بشه میره باز درگیر میشه
شما قضیه رو میدونی ؟؟؟
اون چیزی که من خوندم اینه که میاد میبینه 7 نفر ریختن سر خواهر کوچکترش به خاطر حجابش گیر دادن و تعرض کردن اینم میوه فروشی داشته که معمولا چاقو دارن همراهشون برداشته و زده دو نفر رو کشته بقیه هم زخمی شدن و فرار کردن دوتا فیلم هم دیدم ازش که لحظه کشتن دو نفر و زخمی شدن یه نفر رو واضح نشون میده
شما باشی چیکار میکنی اون لحظه ؟؟ایا به این فکر میکنی که اینا بسیجی یا سپاهی یا اراذل و اوباش هستن یا نه شما هم از سر غیرت واکنش نشون میدی ؟؟؟
خوبه خودت معترفی
از یه نفر پرسیدم که میدونه قضیه مجیدرضا رهنورد دقیقا چی بوده که اون طوری با 7 نفر درگیر شده جوابی نداد
شما میدونی چی میشه که یه نفر با علم به اینکه ممکنه کشته بشه یا زخمی بشه و یا اصلا بعد کشتن همه این 7 نفر اعدام بشه میره باز درگیر میشه
شما قضیه رو میدونی ؟؟؟
اون چیزی که من خوندم اینه که میاد میبینه 7 نفر ریختن سر خواهر کوچکترش به خاطر حجابش گیر دادن و تعرض کردن اینم میوه فروشی داشته که معمولا چاقو دارن همراهشون برداشته و زده دو نفر رو کشته بقیه هم زخمی شدن و فرار کردن دوتا فیلم هم دیدم ازش که لحظه کشتن دو نفر و زخمی شدن یه نفر رو واضح نشون میده
شما باشی چیکار میکنی اون لحظه ؟؟ایا به این فکر میکنی که اینا بسیجی یا سپاهی یا اراذل و اوباش هستن یا نه شما هم از سر غیرت واکنش نشون میدی ؟؟؟
من در آن مکان نبودم که بدانم .شما هم نبودی که بدانی .اگر چیزی در فضای مجازی و ماهواره خواندی را چرا باور میکنی؟
هر اتفاقی ممکنه افتاده باشد.
مهم این است که قاتل است و باید قاتل قصاص شود.
این را قبول داری و آیا دلیل موجه برای شنیده ات داری؟
اگر نداری به این میگن حرف خاله زنکی......................
من در آن مکان نبودم که بدانم .شما هم نبودی که بدانی .اگر چیزی در فضای مجازی و ماهواره خواندی را چرا باور میکنی؟
هر اتفاقی ممکنه افتاده باشد.
مهم این است که قاتل است و باید قاتل قصاص شود.
این را قبول داری و آیا دلیل موجه برای شنیده ات داری؟
اگر نداری به این میگن حرف خاله زنکی......................
اوکی
پس قاتل اون بالای 450 نفر چی میشه که طبق اعلام رسمی حکومت 67 نفرشون بچه زیر 15 سال هستن و اکثرا زیر 25 سال سن دارن ؟؟
ایا هرکی معترض بود باید انگ بزنیم و بکشیم چون هم اسلحه داریم هم نظام پشتمونه ؟؟؟
الان ظالم و مظلوم به نظرتون این وسط کیه؟؟؟
در مقابل ظالم نباید ایستاد ؟؟؟
الان مقصر اعتراض مردم کیه ؟؟؟چرا مردمان مثلا سوئد و سوئیس و فنلاند و نروژ و....اعتراض نمیکنن ؟؟؟
مردمان فرانسه چند هفته هر دوشنبه معترض بودن دولت کوتاه نیومد ؟؟
خدا به همه مون توفیق بده اول راه درست رو بشناسیم بعد توش قدم بزاریم
مردم چی میگن و خواسته شون چیه این جماعت طرفدار نظام چی میگن ...دو چیز کاملا جدای از هم
حکومتی جماعت میگن ما میخوایم کشور پیشرفت کنه وابسته نشیم و....ولی در عمل هر انسان اگاهی میدونه تو این 44 سال چه خبره تو مملکت
از بحثای بیخود هم دیگه خسته شدیم و اتفاقا هدفشون هم همینه
اینا نفعشون در بحثه و به حاشیه بردن حرف معترضین به وضع موجود
ما نه وقتشو داریم نه پولی بابتش میگیریم نه فایده ای میبینیم.... نه واقعا میشه ساکت بود ....سکوت این 40 ساله باعث شده هیچ اتفاق مثبتی نیفته سکوت از این به بعدشم فایده نداره
فقط خدا رو شاکرم هر روز مردم فهیم تر و اگاه تر و باسوادتر میشن و ترس نظام هم دقیقا از همینه
کل مردم اسلحه داشته باشن نظام ترسی نداره فقط از اگاهی این مردم میترسه
درود
حالا زیاد پیگیر این نباشید کی کیو برا چی کشت یا اعدام کرد... بجای مطالعه در خصوص سوریه یه کمی راجع به افتضاح ملی یعنی سد گتوند و آثار و عواقبی که برای دشت مرکزی یا خوزستان ایجاد کرده و کسی هم سراغی ازش نمیگیره یا به کتفشون گرفتند هم لابلای اون داستانها بخونید بد نیست...
پ ن:تا یه جایی میشه یه بحران را با بحران بزرگتر مدیریت کرد، بعد از اون ایجاد کننده بحران میشه خود بحران.
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
قاضیزاده یادته این توییتو تو روزهای اول اغتشاشات زدی؟ خیلیها به واسطه این توییتها اومدن کف خیابون و قتل و جنایت کردن، به امید اینکه حتی اگر دستگیر بشن هم به زودی انقلاب میشه و آزاد میشن تو و همکارانت بزرگترین کلاهبرداری تاریخ رو انجام دادین روی مخاطبینِ بدبختتون
اوکی
پس قاتل اون بالای 450 نفر چی میشه که طبق اعلام رسمی حکومت 67 نفرشون بچه زیر 15 سال هستن و اکثرا زیر 25 سال سن دارن ؟؟
ایا هرکی معترض بود باید انگ بزنیم و بکشیم چون هم اسلحه داریم هم نظام پشتمونه ؟؟؟
الان ظالم و مظلوم به نظرتون این وسط کیه؟؟؟
در مقابل ظالم نباید ایستاد ؟؟؟
الان مقصر اعتراض مردم کیه ؟؟؟چرا مردمان مثلا سوئد و سوئیس و فنلاند و نروژ و....اعتراض نمیکنن ؟؟؟
مردمان فرانسه چند هفته هر دوشنبه معترض بودن دولت کوتاه نیومد ؟؟
در مقابل ظالم باید ایستاد.درست .ولی چه کسی روی موج تظاهرات سوار شده و از شما سواری میگیرد؟هدفتون چیست و میدانید برای چه کسانی کارمیکنید؟
من ظلم و تبعیض را میبینم ولی بین بد و بدتر انتخاب میکنم .
آیا شما ظالم نیستید که به اجبار و تهدید مردم را به بستن مغازه و اعتصاب با شکستن شیشه مجبور میکنید.
من لباس زیر زن کسی را دیدم که دور سرشون میچرخاندند .
من کسانی را دیدم که جوانان زیبا و خوش تیپ را در شلوغی ها با اسلحه مخفیانه میکشتند تا مردم را درگیر کنند و حس پاک انسان ها را بیشتر تحریک کنند.
من شما ها را دیدم و گرنه من هم با شما بودم.......
فقط خدا رو شاکرم هر روز مردم فهیم تر و اگاه تر و باسوادتر میشن و ترس نظام هم دقیقا از همینه
کل مردم اسلحه داشته باشن نظام ترسی نداره فقط از اگاهی این مردم میترسه
اگر تو آگاهی پس هیچ .آگاه باش ولی ببین این آگاهی را چه کسی بهت داده است .ضمنا آقای آگاه لطفا فقط حرف نزن برو و اعتراض خودت را با شیوه ای که دارید پیش میرید ادامه بدهید. شهید راه وطن باش نه تایپیست راه وطن
در مقابل ظالم باید ایستاد.درست .ولی چه کسی روی موج تظاهرات سوار شده و از شما سواری میگیرد؟هدفتون چیست و میدانید برای چه کسانی کارمیکنید؟
من ظلم و تبعیض را میبینم ولی بین بد و بدتر انتخاب میکنم .
آیا شما ظالم نیستید که به اجبار و تهدید مردم را به بستن مغازه و اعتصاب با شکستن شیشه مجبور میکنید.
من لباس زیر زن کسی را دیدم که دور سرشون میچرخاندند .
من کسانی را دیدم که جوانان زیبا و خوش تیپ را در شلوغی ها با اسلحه مخفیانه میکشتند تا مردم را درگیر کنند و حس پاک انسان ها را بیشتر تحریک کنند.
من شما ها را دیدم و گرنه من هم با شما بودم.......
واقعا همهی اینها رو با چشم خودت دیدی؟!!
بعد وقتی با چشم خودت دیدی، نیتشون رو از کجا فهمیدی؟
بعد اونها که مخفیانه میکشتند، شما از کجا میدونی از کدوم قشر بودند؟
نظر