اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Arian02
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1713

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط mafmaf پست شده است View Post
    اگر تو آگاهی پس هیچ .آگاه باش ولی ببین این آگاهی را چه کسی بهت داده است .ضمنا آقای آگاه لطفا فقط حرف نزن برو و اعتراض خودت را با شیوه ای که دارید پیش میرید ادامه بدهید.
    شهید راه وطن باش نه تایپیست راه وطن
    جناب ماف ماف تقصیر شما و دوستانتون نیست بنده گوش درازم که با امثال هوچوهایی چون شما دارم بحث میکنم بلکه این یوغ اسارت اخوندی که به گردنشه رو نپرسته
    تویی که معتقدی و چند صفحه قبلتر نوشتی میشه با برداشتن چندتا صفر از پول ایران ،ریال رو چند برابر از دلار امریکا با ارزشتر کرد !!!
    .
    از هریت مبارز ضد برده داری امریکا پرسیدن سخت ترین کار موقع مبارزه و ازاد کردن برده ها چی بود ؟؟؟
    گفت :وقتی بود که داشتیم اینا رو ازاد میکردیم ولی قبول نمیکردن که اینها هم انسان هستن و به همون اندازه سفید پوستان حق زندگی و آزادی دارن و نباید مثل حیوان اسیر یه عده باشن
    .
    نشستیم و اخر کار رو عمری باشه در کنار هم خواهیم دید ولی افسوس که دیر خواهد بود

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2772

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
      خدا رو شاهد میگیرم...
      وقتی دفاع برخی رو از ظلم آشکار میبینم، من به جاشون خجالت میکشم...
      دیگه کار از این حرفا گذشته که بگیم آگاه نیستند...یک چیزایی بر میگرده به غیرت و وجدان آدم...تقصیر ما هست که اصلا با این جماعت هم کلام میشیم...حیف وقت

نظر

• پاشا_
        Banned
        • May 2022
        • 248

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post

علی دایی بدون فیلترهای مجازی!

������پاسخ استاد الهی قمشه‌ای به استانداردهای دوگانه سلبریتی‌ها
        خدایی هر کسی این فیلم و رو کرده میلیون ها لایک و تشکر دارد .

اصلا فارغ از اینکه حق با چه کسی هست.

به قول استاد الهی قمشه‌ای انسان باید شرافت انسانی داشته باشد.

نظر

• mafmaf
          ستاره دار (3)
          • Dec 2013
          • 364

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          جناب ماف ماف تقصیر شما و دوستانتون نیست بنده گوش درازم که با امثال هوچوهایی چون شما دارم بحث میکنم بلکه این یوغ اسارت اخوندی که به گردنشه رو نپرسته
          تویی که معتقدی و چند صفحه قبلتر نوشتی میشه با برداشتن چندتا صفر از پول ایران ،ریال رو چند برابر از دلار امریکا با ارزشتر کرد !!!
          .
          از هریت مبارز ضد برده داری امریکا پرسیدن سخت ترین کار موقع مبارزه و ازاد کردن برده ها چی بود ؟؟؟
          گفت :وقتی بود که داشتیم اینا رو ازاد میکردیم ولی قبول نمیکردن که اینها هم انسان هستن و به همون اندازه سفید پوستان حق زندگی و آزادی دارن و نباید مثل حیوان اسیر یه عده باشن
          .
          نشستیم و اخر کار رو عمری باشه در کنار هم خواهیم دید ولی افسوس که دیر خواهد بود
          الان احساس خوبی پیدا کردی؟همه مهره ها را به هم زدی؟

نمیتوانی جواب من را بدهی......... آخر سر مرا اسیر آخوند کردی؟ من حتی به اسلام و الله هم اعتقاد نداشتم و الان هم کامل اعتقاد ندارم.
          فقط انتخاب بد و بدتر بود که نمیفهمید.

ولی اگر سعودیهای احمق بخواهند برای ایران آرمان آزادی تعیین کنند آزاد باشید.
          امیدوارم بعد آزادی ایران, ایران وجود داشته باشد و همه زندگی نرمال و خوبی داشته باشند و تو دوست عزیز.امیدوارم همه آزاد و شاد باشید و پایکوبی کنید.
          ضمنا قضایای سوریه عراق لیبی یمن افغانستان مصر لبنان فلسطین زاییده ذهن مریض من است. خوش باشید ...........

اگر معنی ارزش واحد پول را میفهمیدی یا حداقل در این چند روز تحقیق میکردی الان دوباره اشتباهت را تکرار نمیکردی.مهم نیست.خدا نگهدار .............

نظر

• Madeiniran
            Banned
            • Dec 2022
            • 390

[SIZE=3] ......

اگر معنی ارزش واحد پول را میفهمیدی یا حداقل در این چند روز تحقیق میکردی الان دوباره اشتباهت را تکرار نمیکردی.مهم نیست.خدا نگهدار ..........
            میشه توضیح بدبد در مورد کاهش ارزش پول کشورها چون صفرهای پول ایران برداشته نشده اما مثلا ترکیه ۶ صفر را برداشت
            آرژانتین ۱۳ صفر ونزوئلا ۵ صفر برزیل ۱۸ صف
            هلند ۴ صفر
            خب از اینها به چه نتیجه ای میشه رسید ؟
            فرض کنیم دلار ۷۰هزار تومان باشه با برداشتن ۴ صفر میرسیم به ۷ تومن ۴۵ سال قبل ؟ به هرحال ۱۰ هزار برابر ارزش خودش رو از دست نداده ؟
            آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2022/12/14, 00:05.

نظر

• mafmaf
              ستاره دار (3)
              • Dec 2013
              • 364

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
              میشه توضیح بدبد در مورد کاهش ارزش پول کشورها چون صفرهای پول ایران برداشته نشده اما مثلا ترکیه ۶ صفر را برداشت
              آرژانتین ۱۳ صفر ونزوئلا ۵ صفر برزیل ۱۸ صف
              هلند ۴ صفر
              خب از اینها به چه نتیجه ای میشه رسید ؟
              سلام
              ارزش واحد پول چیست؟ ارزش واحد پول ایران یک ریال است یعنی سیصد و شصت هزار واحد پول ایران را میدهید یک واحد پول آمریکا را میگیرید.
              فردی مطلبی نوشته بود در این سایت ایران بدترین اقتصاد دنیا را دارد چون کم ارزش ترین واحد پول جهان را دارد. یعنی ارزش اقتصاد را به واحد پول در نظر گرفته بود.:D
              من مخالفت کردم گفتم خوب صفر ها را حذف کنید خوشبخت میشید.
              :D
              از نظر اینها اگر واحد پول واحد با ارزشی بود ایران کشور قدرتمندی بود.حجم اطلاعات این افراد را ببینید. تازه میگویند من اشتباه کردم باهات حرف زدم.
              اقتصاد ایران اگر مشکل دارد به خاطر واحد پول است از نظر اینها./.:blushsmiley:./ میگوید من بدبختم چون ارزش واحد پول ایران کم ارزش است.
              چیزی که من میگم اینه که از نظر اقتصاد دان های برجسته سایت چند صفر حذف بشود مثلا واحد پول بشود صد هزار ریال اینها خوشبخت میشوند.در این حد هستند کاربران محترم سایت
              با یک بازی ارزش واحد پول را زیاد میکنیم مثل ترکیه ولی هیچ فرقی ندارد و خودمون را گول زدیم.

نظر

• Madeiniran
                Banned
                • Dec 2022
                • 390

سلام
                ارزش واحد پول چیست؟ ارزش واحد پول ایران یک ریال است یعنی سیصد و شصت هزار واحد پول ایران را میدهید یک واحد پول آمریکا را میگیرید.
                فردی مطلبی نوشته بود در این سایت ایران بدترین اقتصاد دنیا را دارد چون کم ارزش ترین واحد پول جهان را دارد. یعنی ارزش اقتصاد را به واحد پول در نظر گرفته بود.:D
                من مخالفت کردم گفتم خوب صفر ها را حذف کنید خوشبخت میشید.
                :D
                از نظر اینها اگر واحد پول واحد با ارزشی بود ایران کشور قدرتمندی بود.حجم اطلاعات این افراد را ببینید. تازه میگویند من اشتباه کردم باهات حرف زدم.
                اقتصاد ایران اگر مشکل دارد به خاطر واحد پول است از نظر اینها./.:blushsmiley:./ میگوید من بدبختم چون ارزش واحد پول ایران کم ارزش است.
                چیزی که من میگم اینه که از نظر اقتصاد دان های برجسته سایت چند صفر حذف بشود مثلا واحد پول بشود صد هزار ریال اینها خوشبخت میشوند.در این حد هستند کاربران محترم سایت
                با یک بازی ارزش واحد پول را زیاد میکنیم مثل ترکیه ولی هیچ فرقی ندارد و خودمون را گول زدیم.
                یعنی الان که ۱۸ لیر ترکیه برابر با ۱ دلار است
                در واقع با ۶ صفر برداشته شده اینجوری میشه
                ۱۸ میلیون لیر ترکیه ۱ دلار
                ۳۷۰ هزار ریال ایران ۱ دلار

الان که ۱ لیر ۲۰۰۰۰ ریال یا ۲ هزار تومانه در اون حالت
                ۲۰۰ لیر ترکیه برابر با یک ریال ایران میشد
                یا ۲۰۰۰ لیر برابر یک تومان ایران

اگه اشتباه است دوستان لطفا اصلاح کنن ، تشکر
                آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2022/12/14, 01:38.

نظر

• mafmaf
                  ستاره دار (3)
                  • Dec 2013
                  • 364

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                  یعنی الان که ۱۸ لیر ترکیه برابر با ۱ دلار است
                  در واقع با ۶ صفر برداشته شده اینجوری میشه
                  ۱۸ میلیون لیر ترکیه ۱ دلار
                  ۳۷۰ هزار ریال ایران ۱ دلار

الان که ۱ لیر ۲۰۰۰۰ ریال یا ۲ هزار تومانه در اون حالت
                  ۲۰۰ لیر ترکیه برابر با یک ریال ایران میشد
                  یا ۲۰۰۰ لیر برابر یک تومان ایران

اگه اشتباه است دوستان لطفا اصلاح کنن ، تشکر
                  اگر 6 صفر از لیر ترکیه حذف شده
                  در صورت حذف نشدن 6 صفر الان 48 لیر میدادند و 1 ریال میگرفتند
                  ولی الان 20000 ریال میدهید و 1 لیر میگیرید.
                  بازی با اعداد است. ارزش واحد پول کشور باعث تغییر در کشور نمیشود فقط راحتتر بیان میشود.مثلا به جای 100 هزار تومن همه میگویند 100 تومان.
                  همین

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4925

کاش در مورد دزدان چند 100 میلیاردی وچند هزار میلیاردی و مدیران نالایق که باعث ضرر وزیان چند 100 میلیارد دلاری به ایران شده اند هم همینطور قاطع بودید واعدام میکردید که اگر اینگونه بود اولین کس در صف اعدام خود این نماینده بود ان هم در مورد حیف ومیل ساخت خودروی ملی نماینده ای که رای ان کمتر از 200 هزار تا بوده خود را نماینده تهران 8 میلیونی نفری میداند

نماینده مردم تهران در مجلس:
                    عوامل ناآرامی‌ها باید در فاصله ۵ یا ۱۰ روز بعد از دستگیری اعدام شوند/ اعدام عوامل ناآرامی‌ها به موقع و درست بود/ در تهران کار فراوان است اما کارگر نیست
                    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: فاصله بین دستگیری عوامل ناآرامی‌ها تا اعدام آنها بسیار زیاد است و باید در فاصله ۵ یا ۱۰ روز بعد از دستگیری اعدام شوند منتها قوه قضائیه روال خودش را دارد.

مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی مُنیبان در واکنش به ادعای رئیسی مبنی بر اینکه حتی یک بیکار هم در پاکدشت و رباط کریم وجود ندارد گفت: در برخی از مناطق به اندازه‌ای کار و اشتغال وجود دارد که صاحبان مشاغل برای پیش بردن کار به دنبال کارگر هستند البته این شرایط در همه جای کشور یکسان نیست.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی افزود: در تهران کار فراوان است تا جایی که در برخی مناطق آنقدر کار و اشتغال خوب است که نیاز داریم از سایر نقاط افراد علاقمند به کار بیایند. تصور برخی از اشتغال این است که کارمند دولت شوند این اشتغال مطلوب و مولد نیست.
                    میرسلیم در پاسخ به اظهارات برخی مبنی بر فاصله کوتاه دستگیری تا اعدام عاملان ناآرامی‌ها تصریح کرد: خیر به این صورت نیست. به نظر بنده فاصله بین دستگیری عوامل ناآرامی‌ها تا اعدام آنها بسیار زیاد است و باید در فاصله ۵ یا ۱۰ روز بعد از دستگیری اعدام شوند منتها قوه قضائیه روال خودش را دارد.
                    نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: در حقیقت آیین دادرسی بسیار محکم است و قوه قضائیه می‌خواهد براساس آیین دادرسی کار خود را انجام بدهد اما با شرایطی که پیش آمد و ظلمی که به مردم شد بنابراین قوه قضائیه باید با توجه به این شرایط بررسی‌های خود را انجام بدهد.

میرسلیم در پایان یادآور شد: بنده قاطعانه از عملکرد قوه قضائیه در خصوص اتفاقات اخیر حمایت می‌کنم؛ فکر نمی‌کنم اعدام‌ها زودهنگام بوده بلکه به موقع و درست بوده است.

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو جدید
                      • Sep 2020
                      • 812

اگر 6 صفر از لیر ترکیه حذف شده
                      در صورت حذف نشدن 6 صفر الان 48 لیر میدادند و 1 ریال میگرفتند
                      ولی الان 20000 ریال میدهید و 1 لیر میگیرید.
                      بازی با اعداد است. ارزش واحد پول کشور باعث تغییر در کشور نمیشود فقط راحتتر بیان میشود.مثلا به جای 100 هزار تومن همه میگویند 100 تومان.
                      همین
                      سلام
                      حرف بنده این است وقتیکه طی چهل وسه سال ارزش پول ملی را30000برابرنسبت به طلا بی ارزش می کنند.
                      دراصل هرج ومرج اقتصادی درست می کنند!
                      اینی می شودکه کشوربعدازچهل وسه سال عملادرحال نابودی است!
                      بنوعی ارزش واعتبارآن پول رایج مهم است چراکه واحد سنجش تمام کالاهای یک کشوراست!
                      فقط دشمن خونی یک ملت اینکاررا(30000برابرکم کردن ارزش ریال به طلا)انجام می دهد!

نظر

• همسفر
                        عضو عادی
                        • Jan 2022
                        • 280

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post

چرا بابک زنجانی اعدام نشد؟

درمتن ماده ۱قانون تشدیدمجازاتِ مرتکبین ارتشا،اختلاس وکلاهبرداری به صراحت واژه رد مال،تاکید شده.بخشی ازاموال زنجانی خارج کشوره و تا رد کامل دیون به بیت المال،مجرم باید زنده بمونه وگرنه اموالش توسط کشور مذبور ضبط واسترداد مال سخت میشه.

چرا
                        مجید رضا رهنورد که
                        بچه مذهبی بود
                        #قاتل شد:
                        مراقب خود، اطرافیان و #فرزندان مان باشیم.

امروز صبح که خبر اعدام #مجیدرهنورد را همراه عکسش دیدم یک حس عجیبی بهم ‏دست داد
                        #خوشحال نشدم به چهره اش که نگاه کردم افسوس خوردم که چرا عاقبت این جوان باید این جوری بشه

تا این که بعدازظهر به جلسه ای دعوت شدم، سخنرانش فردی بودکه از زندگی او #مستندی تهیه کرده بود و در جریان باز جویی وی بود این مطلب از زبان ایشان است.

مادرش به #عشق امام رضا علیه السلام
                        نامش را ‏مجیدرضا گذاشت

از کودکی #مسجدی و هیئتی بود
                        همیشه تلاش میکرد

صف اول #نمازجماعت

خودش را جاکند حتی برای ثواب بیشتر نماز،
                        عبا بر شانه می انداخت

#ولی از 15 سالگی که وارد #فضای_مجازی شد

کم کم تحت تاثیر قرار گرفت
                        آنچنان شست و شوی #مغزی شد که نماز را #ترک می کند و اعتقادات مذهبی و عشق به امام ‏حسین ع و حضرت فاطمه س را کنار گذاشته و حتی #مسخره می کند:
                        خودش میگوید ۸ سال رسانه #مغز من را تبدیل کرد به یک اتاق گاز که هر لحظه ممکن بود با یک جرقه منفجر شود،

روز حادثه با دیدن آن گروه #صدنفره اغتشاش در خیابان آن جرقه زده شد

اول در خانه #وصیت نامه اش را می نویسد که

برای من #گریه نکنید

‏سر قبرم #قرآن نخوانید،

هر #چاقویی که زده به خاطر کینه ای بوده که از حزب اللهی ها داشته،

او میگوید با خودش فکر می کرده بعد از قتل اگر او را بگیرند حتما #زجرکش و تکه تکه اش میکنند

برای همین موقع دستگیری میگوید مرا #زود اعدام کنید

اما بعد از چند روز که رفتار ماموران اطلاعاتی را می بیند که ‏با #رفتار دینی با او تعامل می کنند

تمام #معادلات ذهنی اش به هم می ریزد

بچه های اطلاعاتی به جای این که او را بزنند و شکنجه ا‌ش بدهند،

با او #صحبت می کنند

از زندگیش می پرسند

برای اینکه متوجه شود اعتقاداتش اشتباه است به او #کتاب می دهند بخواند

و خلاصه مجرم و بازجو باهم #گریه میکنند.

آخر تازه ‏فهمیده که این ۸سال چه قدر فضای مجازی مغزش را شستشو داده تا دست به این #جنایت برند،

به مادرش می گوید،
                        با مادران #شهدا صحبت کن،

طلب #عفو نکن
                        فقط طلب #حلالیت کن

من مثل یک #حیوان برادرم را کشتم،

مجید رضا میگوید چند #حسرت به دلم مانده،

یک بار دیگر دست #مادرم را ببوسم به مادرم کادو بدهم:
                        بعداز ۸ ‏سال دوباره پایم به حرم امام رضا علیه السلام برسد(این حرف را با گریه و زجه میزند و باز جو هم همراهش گریه و زجه میزند)
                        او بسیار پشیمان و شکسته شده بود.

در حقیقت می شود گفت

#دشمن دوتا جوان ما را شهید نکرد

بلکه دوتا جوان را شهید کرد
                        ویک جوان را #کشت،

دشمن یک جوان را که می توانست سرباز امام زمان عج باشد ‏را تبدیل به یک #قاتل کرد.

مراقب خود، اطرافیان و #فرزندان مان در فضای مجازی باشیم.

نظر

• همسفر
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 280

معاویه :از علی قوی تر سراغ داری؟
                          عمرعاص: آری جهل مردم

جزئیاتی از دخل و خرج بی‌بی‌سی که نمی‌دانید؛ یارانه ۴ هزار میلیاردی انگلیس به براندازان ایرانی

?مجری‌های بی‌بی‌سی ۲۰ تا ۶۰ میلیارد تومان به جیب می زنند.

?۷۱ تا ۷۴ درصد هزینه های BBC از جیب مردم است.

?بودجه BBC در سال ۲۰۲۳، ۷ ميليارد دلار بوده است.

?براندازان ایرانی ۴ هزار میلیارد تومان از انگلیس یارانه می گیرند.

?بی‌بی‌سی ۳ میلیارد پوند برای تولید محتوا هزینه می کند.

?در سال ۲۰۲۲ بی بی سی حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد داشته است.

?دریافتی مدیران بی‌بی‌سی بالای ۵۰۰ هزار دلار است.

?۹۰ میلیون پوند فقط برای تولیدات مربوط به کودکان است.

?۲۸۳ میلیون پوند کمک دولتی به سرویس جهانی BBC تا سال ۲۰۲۵، ۲۸۳ میلیون پوند است.

?دستمزد کارمندان بی‌بی‌سی ۱.۳ میلیارد دلار است.

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3066

آگهی‌های خبرساز دیوار حاکی از افزایش فقر غذایی در ایران است
                            معامله لوازم شخصی با غذا
                            آگهی تعویض لوازم شخصی با غذا در سایت دیوار این روزها به چشم می‌خورد. آگهی‌هایی که حالا با تورم افسارگسیخته غذا در ایران و سقوط سرانه مصرف بسیاری از اقلام غذایی، حاکی از تشدید فقر غذایی خانواده‌های ایرانی است.

معامله لوازم شخصی با غذاروزنامه شرق
                            مهفام سلیمان‌بیگی: آگهی تعویض لوازم شخصی با غذا در سایت دیوار این روزها به چشم می‌خورد. آگهی‌هایی که حالا با تورم افسارگسیخته غذا در ایران و سقوط سرانه مصرف بسیاری از اقلام غذایی، حاکی از تشدید فقر غذایی خانواده‌های ایرانی است.

آگهی تعویض لوازم شخصی با غذا

کتانی کهنه یا به نوشته خودش کارکرده‌اش را که البته رد رفو و تعمیر روی آن به چشم می‌خورد، با برنج و روغن تعویض می‌کند. ساکن اصفهان است و در توضیحات آگهی‌اش تنها نوشته این کار را به علت نیاز مالی انجام می‌دهد.

آن دیگری پیراهن‌‌های نخی چهارخانه‌اش را با برنج یا روغن تعویض می‌کند. صاحب آگهی در ارومیه زندگی می‌کند و پنج پیراهن دست‌دوم تابستانی‌اش را مجموعا 260 هزار تومان قیمت‌گذاری کرده و آن را با همین مقدار مواد خوراکی تعویض می‌کند.

شخص دیگری که پدر یک خانواده ساکن در نازی‌آباد تهران است، کتاب‌های درسی فرزندش را در قبال برنج، روغن، مرغ یا هر کالای خوراکی دیگری می‌دهد. وقتی به شماره آگهی زنگ می‌زنی، مردی با صدایی گرفته پاسخ می‌دهد و می‌گوید این کتاب‌ها شامل کتب سال‌های مختلف دبیرستان است و قیمتی برای آن در نظر ندارد و به همین دلیل کتاب‌ها را فقط در قبال مواد خوراکی تحویل می‌دهد. با‌این‌حال، او به این سؤال که کتاب‌ها را با چه مقدار برنج یا روغن تعویض می‌کند، پاسخ می‌دهد: «هر مقدار که شما بدهید، خودتان ارزش‌گذاری کنید».

مرد دیگری هم کفش‌های زمستانی و قدیمی‌ خود و همسرش را با حبوبات یا مرغ تعویض می‌کند؛ چرا‌که به قول خودش چیزی جز این ندارند تا با آن شکم بچه‌هایشان را سیر و امروزشان را به فردا برسانند. شمار آگهی‌های معاوضه وسایل منزل با اقلام خوراکی که از چند هفته قبل و در مواردی انگشت‌شمار دیده می‌شد، حالا بیشتر شده و به کفش و لباس رسیده است. در‌واقع اگر روزهای اول تنها چند آگهی برای معاوضه کتری برقی یا بخاری با روغن و برنج در سایت دیوار وجود داشت، حالا ماجرا جدی‌تر و تعداد آگهی‌ها زیادتر شده است؛ گویی همان چند آگهی اول توانسته ایده تأمین غذا برای بسیاری از خانواده‌های فقیر شود.

حالا دیگر می‌توانید بخاری، دوربین شکاری، کامپیوتر قدیمی، لباس محلی، کیف، کفش، پارچه، مبل قدیمی یا تقریبا هر کالای دیگری را در ازای روغن، مرغ، گوشت یا حبوبات در دیوار یا سایت‌های مشابه آن پیدا کنید. وجه مشترکشان هم این است که محدودیتی در حجم اقلام خوراکی مورد معاوضه با کالایشان وجود ندارد؛ چه در قبال یک جفت کفش باشد و چه در قبال مبلمان قدیمی!

نمونه آن صاحب یک جاروبرقی ناسیونال 4400 در مشهد است که در آگهی‌اش اعلام کرده آن را با برنج، روغن و مرغ عوض می‌کند. او درباره ارزش جاروبرقی‌اش می‌گوید: «سالم است و کار می‌کند اما نمی‌دانم ارزش چه حجم خوراکی را دارد؟ راستش اصلا نمی‌دانم یک مرغ می‌شود، دو مرغ می‌شود یا هرچه، فرقی ندارد. خریدار شما هستید هر مقداری که شما بدهید. ولی پولش را نمی‌خواهم چون با آن پول هم قرار است همین خوراکی‌ها را بخرم».

سیاست‌های اقتصادی تولیدکننده فقر است

عده ای شرم و حیا ندارند ولی از دشمن و فضای مجازی وو حرف میزنند

علت تمامی مشکلات کشور سیاست گذاری ها صاحبان قدرت است وحالا که با اعتراض مردم روبرو شده اند کشت و کشتار راه می اندازند دانشجویان را زندانی میکنند و اعتراضات مردم را سرکوب میکنند

واما بدانند که ظلم به مردم آخرش نابودیشان را رقم خواهد زد واین مهم اثبات شده است

نظر

• ققنوس14
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1545

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                              علت تمامی مشکلات کشور سیاست گذاری ها صاحبان قدرت است وحالا که با اعتراض مردم روبرو شده اند کشت و کشتار راه می اندازند دانشجویان را زندانی میکنند و اعتراضات مردم را سرکوب میکنند

واما بدانند که ظلم به مردم آخرش نابودیشان را رقم خواهد زد واین مهم اثبات شده است
                              بقدري پر مدعا هستند كه هنوز مسئولي ، وزيري ، رئيس جمهوري نيومده يه عذرخواهي خشك و خالي از مردم بكنه.
                              ميگن اين مشكلات براي دولتهاي قبلي بوده و ما داريم جبران مي كنيم.
                              مملكت هم شده همش خيريه.
                              طرف رو رانت ميره معامله آنچناني مي كنه ، بعد مياد خيريه ميزنه.
                              ناپلئون يه جمله مشهوري داره به لشگريانش ميگه "هرجائي رو كه فتح كرديد ديديد تعداد كليساها و يا مساجد زياده بدونيد اونجا جاي بي قانوني بوده"
                              الان هم من ميگم هرجائي رفتيد ديديد تعداد خيريه زياده بدونيد دزدي و فساد اونجا زياده.
                              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• همسفر
                                عضو عادی
                                • Jan 2022
                                • 280

ابراهیم رزاقی، اقتصاددان و استاد دانشگاه : راهکار رفع مشکلات معیشتی ایجاد اغتشاش و آشوب نیست.

هدف از این آشوب‌ها و اعتراضات خیابانی و خشونت‌‌های پس از آن، ‌در واقع بسیار فراتر از آن چیزی است که عده‌ای دنبال آن هستند؛ آشوبگران در این اغتشاشات تجزیه‌طلبی و تبدیل ایران بزرگ به کشورهای کوچک در راستای اهداف شوم دیرینه استکبار جهانی را دنبال می‌کنند.

متاسفانه در این میان نیز برخی از مردم و جوانان نادانسته و تنها به دلیل طرح برخی مطالباتشان با این افراد همراه شده‌اند و از عواقب این اقداماتشان نیز آگاهی ندارند

رزاقی: تحلیل این مساله نیازمند بررسی عمیق است، اتفاقاتی که اخیرا در کشور پیش آمد و بعد از فوت خانم مهسا امینی در اعتراض به حجاب اجباری رخ داد در واقع مسائل ریشه‌داری است که باید از چند جنبه اقتصادی و سیاسی مورد بررسی قرار گیرد؛ مخالفان جمهوری اسلامی ایران از ماه‌ها پیش زمانیکه می گفتند در صورت عدم اجرای برجام از گزینه های دیگر با هدف فشار بر ایران استفاده خواهند کرد برای به‌وجود آوردن چنین وضعیتی در ایران برنامه‌ریزی کرده بودند و به تقویت نیروهای مخالف پرداخته بودند اما برای اجرا کردن برنامه‌هایشان مترصد یک فرصت بودند که با فوت خانم مهسا امینی این فرصت و به عبارتی بهانه برای آنها ایجاد شد.

این اعتراضات در ابتدا خود را با شعار علیه حجاب اجباری نشان داد اما در ادامه مسائل دیگری مطرح شد مبنی بر اینکه مخالفان و معترضان عنوان کردند که اصلا اصل نظام جمهوری اسلامی را قبول ندارند و نمی‌خواهند و این در حالی است که حرف‌هایی که اینها می‌زنند کاملا نشان می‌دهد که اینها برای این وضعیت آمادگی داشته‌اند و برنامه‌ریزی کرده‌اند.

* مشکلات اقتصادی عاملی برای پیوستن برخی مردم به اعتراضات که تا حدودی ناشی از نارضایتی‌های اقتصادی، مشکلات درآمدی و مشکلات اقتصادی است البته مشکلاتی اقتصادی که ریشه‌ای است و طی سال‌های متمادی ایجاد شده است.
                                متاسفانه برخی از مدیران ما درد مردم جامعه را نمی‌دانند. مردم ایران، نه با اسلام مشکل دارند و نه با نظام جمهوری اسلامی. مشکل اینست که عدالت، امروز گمشده مردم است. سخن از عدالت گفته می‌شود ولی در این گفتار صداقتی وجود ندارد.

مسئولان همواره از خدمت به مردم سخن می‌گویند ولی مردم نتیجه آن را در سفره خود و در زندگی خود نمی‌بینند. اینها زمینه‌های اعتراض را فراهم می‌کنند و طبیعی است که دشمنان ملت و دشمنان نظام جمهوری اسلامی به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز از شرایط پدید آمده استفاده می‌کنند و بر موج به راه افتاده سوار می‌شوند. از دشمن انتظاری غیر از موج‌ سواری و تلاش برای رسیدن به اهداف شوم خود نیست، مهم اینست که ما زمینه سوء‌استفاده دشمن را از بین ببریم.

نظر

در حال کار...
                                X