اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2719

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

عجب!!!
    جناب احسانی پست شما ریپلای نزدم چون مخاطب شخص دیگری بود و بحث های دو نفره شما هم همیشه آگاهی دهنده
    اما فرمایش داشتید« ده ها میلیون ایرانی به استقبال اشغال نظامی ایران رفتند» ....یا شما در این جامعه زندگی نمیکنید و یا بنده....دیگه واقعا غیر از این نیست!!! بعد فکت تاریخی هم میارید...خوب مثلا مردم سال ۱۳۲۰ با اشغال ایران مخالف بودند...متفقین به احترام نظر مردم ایران حمله نمیکردند!!! کما اینکه اصلا بنده فکر میکنم چنان مصیبتی ۳۰ سال قبلش مردم کشیده بودند که بعید می‌دونم راضی به جنگ بودند!!!!
    من منتظر جواب شما هستم
    بر چه اساسی می‌فرمایید ده ها میلیون ایرنی به استقبال اشغال نظامی ایران رفته اند؟

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      ...

شما نگاه کنید در هر کشوری که
      نهاد قدرت برگرفته از نهاد دین است
      از آنجا که کوچکترین خدشه ای به نهاد دین
      باعث خراش در نهاد قدرت میشه
      و کوچکترین تلنگری به نهاد دین
      باعث لرزه در نهاد قدرت میشه

لذا برای شخص مذبور احکام قضایی سنگین صادر میکنند
      خواه مرتد باشه یا به نوعی در اصل دین تشکیک کنه

به عنوان مثال
      در ایران و افغانستان و به نوعی عربستان سابقاً (جدیدش رو نمیدونم)
      حکم ارتداد ، اشد مجازات یعنی اعدام است

اما در ترکیه
      ...
      لاکن چون نهاد قدرت در ترکیه امروزی
      برگرفته و متکی به نهاد دین نیست ،
      ارتداد در ترکیه جرم محسوب نمیشه
      و مجازاتی هم نداره

این فقط مختص اسلام نیست
      بلکه در اروپای قرون وسطی هم
      چون حکومت متکی بر دین بود
      ارتداد در اونجا هم مجازات سنگین داشت
      ولی حالا که دین از سیاست جدا شده،
      بعید میدونم کسی رو بابت ارتداد مجازات کنند
      .
      باز هم حرف‌هات نصفه و نیمه درسته! .. یعنی یه مطلبی رو به عنوان پیش‌فرض قطعی و درست در ذهنت تصور میکنی .. بعد از راه‌های مختلف به نتیجه‌ی مطلوب خودت میرسی.

ولی درست و کاملش چیه؟ (از نگاه من)

از نظر من .. هر حکومت دیکتاتوری و تمامیت خواهی (اعم از دینی و یا غیردینی) کوچکترین خدشه و خراش و تلنگری رو تحمل نمیکنه .. نمونه‌ی خیلی واضحش .. کره‌ی شمالی .. حکومت دینی نیست ولی تحملش از هر حکومت دیگه‌ای پایین‌تره

با فرض اینکه دین گفته باشه .. مرتد باید اعدام بشه .. حکومتی که قوانین خودش رو منطبق بر قوانین دین میدونه .. اگر چنین چیزی رو به اجرا دربیاره .. جای تعجب نداره

ولی انجام چنین کاری در ترکیه، به کلی موضوعیت نداره .. و وقتی که اون‌ها اصلا، حکومت و قوانین رو بر اساس قوانین دین تعریف نکردند .. دیگه هیچ تفاوتی بین ترکیه و فرانسه و ژاپن و آفریقای جنوبی! نیست .. و این قیاس .. مع‌الفارق و اشتباهه

حتی حکومت‌هایی که دموکراسی نسبی دارند هم تا جایی که در توانشون باشه (مثل خود ما که دم از دموکراسی می‌زنیم) .. مخالف و مخالفت رو تحمل نخواهند کرد .. ولی همین دموکراسی هست که به دست و پای اون‌ها میپیچه و مانع از این میشه که به راحتی هر کاری که دلشون میخواهد انجام بدهند .. بلکه جلب نظر آحاد مردم اهمیت زیادی پیدا میکنه .. و اون‌ها به هر شکل ممکن باید تلاش کنند تا مردم رو هم با خودشون هم‌نوا کنند!

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2077

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
        تخصص ویژه ای تو شناسایی آدمای دو رو دارم که کاملا سابقم مشخصه
        تا یه جایی تونستی نقش بازی کنی مثل بقیه ولی خب بحرحال نقابتو زدی کنار
        بلاخره هر آدمی یه روشی داره واسه پول دراوردن حتی دوران پیری هم بیخیال نمیشه و باز میفروشه
        من و امثال من ایرانی هم باز زحمت و عرق ریختن و نفروختن روح و جسم و خیلی کارای دیگه هزینه هامونو تامین میکنیم عمری باشه دوران پیری هم همین اندازه با شرافت زندگی میکنیم دنیا و یه زندگی فانی ارزش پرونده سازی برای بقیه رو نداره
        من میدونم که تو فرانسه زندگی نمیکنم و هر حرفی می‌تونه واست دردسر بشه و به دوستای خودمم اینحا گفتم که ما اینجا رک و پوست کنده درد و دل میکنیم و بحثی هم میاد وسط خب بحرحال ولی خب طرف مقابلمون توانایی فروش داره
        بله چشم رفتید لیست
        آقا ممنون که منو گذاشتی لیست چشم پوشی
        کار بسیار خوبی کردی ... مرسی ... ممنون ... مچکر !
        برو خوش باش و حالشو ببر
        من هم شادی و سلامتی شما رو میخوام .

گرچه حقیقت تلخه ،
        لاکن از اینکه پست من باعث رنجش کسی بشه متاسف میشم

-----------------------------------------

حیف شد ! کیس مطالعاتی جالبی بودی /:.ph34r-smiley.://.:biggrinsmiley.:/

ولی من محاله که خودم رو از پستهای تخصصی شما محروم کنم!

قبلاً هم با تخصص ویژه ای که دارید فرموده بودید (نقل به مضمون) :
        من و اوراسیا و گنجشک و چندتا آی‌دی دیگه همگی یک نفر هستیم
        دقیق یادم نیست ولی فکر کنم داور و لایف 24 و...
        بعد خیلی هم تاکید داشت که این نظر قطعی و دقیق
        برگرفته از یک تخصص ویژه هست که فقط شما داری
        که از روی خط و ربط نوشته ها میفهمید که
        ما چند آی‌دی ، یک نفر هستیم

(ما حتی توی یک شهر هم نیستیم) /:.yead.:/
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1189

...
          من اوراسیا رو میشناسم
          بچه خوزستان دهه 60 هست
          جنگ و تاثیرات مخرب اونو از نزدیک با تک تک سلولهاش حس کرده
          اوراسیا نه مبلغ حکومته و نه ترسو

ولاکن شاعر می فرماید :
          هرکه او ارزان خرد ، ارزان دهد
          گوهری ، طفلی به قرصی نان دهد

دوستان اینجا ظاهراً توی امنیت به دنیا اومدند قدرشو نمیدونند
          این تجربه خیلی گرون به دست میاد
          ...
          ابدا موضوع این عافیت‌طلب‌های دوزاری به یک شخص مربوط نمیشه .. که بخواهیم اینجوری ماست مالیش کنیم .. که طرف تو خوزستان بوده و جنگ رو دیده و از این دست خزعبلات (انگار که تهران در امن و امان بود و مصیبت جنگ رو مردم تهران ندیدند .. هر چند نسبی)

این جنس عافیت‌طلبی همونطور که قبلا گفتم دقیقا از همون جنسی هست که از ترس جلیلی، باید بریم به پزشکیان رای بدیم .. و من هیچ تفاوتی بین اون‌ها نمی‌بینم .. این یک جنس طرزفکر و منشی هست که بیشتر در آدم‌های میانسال به بالا دیده میشه (هرچند تو جوون‌ها هم نمونه‌اش زیاده) .. و کاملا با ترس از دست دادن داشته‌ها، ارتباط پیدا میکنه

...
          اما اینو کی میفهمه ؟!
          « قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید »
          ...
          ...
          شما مثل اینکه زیادی در عافیت به سر می‌بری! .. که اینجوری سنگش رو به سینه میزنی .. و سعی در ماست‌مالی داری

تمام بحث‌هایی که اینجا میشه برای رسیدن به همون عافیت و امنیتی هست که از ما سلب شده

بعضی وقت‌ها حرف‌هایی که میزنی سوپر آخوندیه! ... و دقیقا واگویه‌های حکومت از زبانی دیگر!

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5633

رازهای تمدن جدید غرب (قسمت اول)
            1.1

گسترش بی‌سابقه تجارت شرق و سلطه انحصاری پرتغالی‌ها بر آن، تصرف سرزمین‌های قاره ‌آمریکا به وسیله اسپانیایی‌ها و پرتغالی‌ها و تأسیس “پلانت‌ها” (۱) در سده شانزدهم میلادی دورانی نوین را در تاریخ غرب گشود؛ دورانی که سه سده تداوم یافت و روح و مایه حیاتی خود را از دو پدیده جدید گرفت: پلانتوکراسی (۲) و تجارت ماوراء بحار. این هر دو نام‌هایی نمادین است:

اقتصاد پلانتوکراتیک (۳) یعنی اقتصادی که بر شالوده کشتزارهای بزرگ مستقر در مستملکات اروپاییان در جزایر و سواحل قاره آمریکا و خاوردور (پلانت‌ها) استوار شد، در واقع اقتصادی بود مبتنی بر نیروی کار انبوه میلیونی مردمی که از قاره آفریقا به بردگی گرفته می‌شدند؛ و بر این شالوده بود که اروپا طی دو سده هفدهم و هیجدهم میلادی بزرگترین نظام برده‌داری تاریخ بشری را برپا کرد.

تجارت ماوراء بحار نامی است که به توسعه‌طلبی اروپا در مشرق‌زمین داده می‌شود؛ تکاپویی که هیچ ربطی به تجارت متعارف نداشت و چنان‌که در سرگذشت آن دیدیم بر تهاجم و تجاوز و غارتی بی‌سابقه استوار بود. مبداء این دوران سفرهای “اکتشافی” کریستف کلمب به غرب (۱۴۹۲م.) و واسکو داگاما به شرق (۱۴۹۷م.) است و پایان آن “انقلاب صنعتی” اروپا در نیمه اول سده نوزدهم؛ تحولی که دقیقاً بر پایه سه سده انباشت و تراکم ثروت جهان در بخش‌هایی از قاره اروپا، به ویژه در جزیره انگلستان، انجام گرفت.

اروپاییان در هجوم خود به قاره آمریکا و جزایر اقیانوس‌ها، به منظور تأمین سلطه بلامعارض خویش، سیاست نسل‌کشی و امحاء جمعی سکنه بومی را پیش گرفتند. به نوشته ارنست ماندل:

وحشی‌گری هولناک “فاتحان” [کانکوئیستادورها = کنکیستادورها] (۴) اسپانیایی را در آمریکا همه می‌دانند. اینان در یک فاصله زمانی پنجاه ساله… ۱۵میلیون سرخپوست را نابود کردند و این رقم بنا به عقیده مورخین “محافظه کار” بر ۱۲ میلیون نفر بالغ می‌شد. مناطقی مانند هائیتی، کوبا، نیکاراگوئه و سواحل ونزوئلا، که تراکم جمعیت بسیار داشت، کاملاً از جمعیت خالی شد. (۵)

کنکیستادورها

هائیتی نمونه‌ای گویاست. این جزیره‌ای است که کریستف کلمب در ۶ دسامبر ۱۴۹۲ بر آن پای نهاد و آن را هیسپانیولا نامید. جزیره‌ای پرجمعیت که در آن زمان کلمب تعداد سکنه بومی آن را ۹۰۰ هزار نفر تخمین زد. یورش اروپاییان برای یافتن طلا به این جزیره آغاز شد و در سال ۱۵۰۸ تنها ۶۰ هزار نفر از این مردم زنده بودند. در سال ۱۵۳۳ تعداد سکنه بومی تنها ۴۰۰۰ نفر گزارش شد و در نیمه سده هیجدهم هیچ نشانی از آنان برجای نماند. (۶)

هائیتی تا سده هفدهم در اشغال اسپانیایی ها بود. در سال ۱۶۹۷، بخش غربی جزیره به تصرف فرانسوی ها درآمد و سن دومینگو (۷) نام گرفت. فرانسوی ها با انتقال اسیران آفریقایی به این جزیره و بهره کشی از نیروی کار آنان پلانت های بزرگ پنبه و نیشکر ایجاد کردند. این پلانت ها به گروه قلیلی از ثروتمندان فرانسوی تعلق داشت. بدینسان، هائیتی به بزرگترین تولیدکننده شکر جهان بدل شد و جمعیت اندک آن به ۴۸۰ هزار نفر (۱۷۹۲) افزایش یافت. به نوشته جیمز والوین، هائیتی سهم مهمی در شکوفایی اقتصاد فرانسه پیش از سال ۱۷۸۸ داشت. (۸) در این زمان، تولید شکر هائیتی معادل ۱۹۳ میلیون فرانک فرانسه گزارش شده است (۹)؛ و ششصد کشتی و ۱۵۰۰۰ دریانورد در کار حمل و نقل برده و شکر این جزیره بودند (۱۰). با وقوع انقلاب فرانسه، در سال ۱۷۹۱ بردگان سیاه جزیره سر به شورش برداشتند؛ و اروپاییان یا به قتل رسیدند یا از جزیره گریختند.

کوبا نمونه برجسته دیگری از فاجعه امحاء سکنه بومی قاره آمریکاست. بر این جزیره پرجمعیت نیز در سال ۱۴۹۲ میلادی جغدی شوم به نام کریستف کلمب پای نهاد و سه سده بعد نشانی ناچیز از نسل مردم بومی آن بر جای ماند. سکنه کنونی کوبا معجونی است از اعقاب اسپانیایی ها، فرانسوی ها، آلمانی ها و بردگان آفریقایی و چینی (۱۱).

نظر

• shabah
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 764

به نظر من اینجا حداقل ۳ آیدی یک‌نفر هستن
              همون pk، مهدی ۱۳۱۳، پوریای ولی و allinone ... سابق در تالار بورس

این فرد یه اسکیزوفرنی , خودشیفته، عاشق مباحثه و سرگرم کردن خود و دیگران هست. شاعر مسلک و فیلم هندی زیاد میبینه. سناریو ساز و داستان سراست. سعی میکنه هر طوری شده شما رو وارد بحث کنه. هر چقدر بهش جواب بدین خوشحالتر میشه و نادیده گرفتنش دیوانه ترش میکنه

با آیدی های خودش بحث میکنه تا بقبه هم وارد بشن و در نهایت اون چیزی که تو ذهنش هست رو با یکی از آیدیها بندازه وسط.

وارد بازیهاش نشین
              آخرین ویرایش توسط shabah؛ 2024/10/13, 10:01.

نظر

• خوش بین
                عضو فعال
                • Jul 2022
                • 337

قالیباف در سفر به لبنان خودش خلبان پرواز بود

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به لبنان خودش خلبان پرواز بود.
                محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به لبنان خودش خلبان پرواز بود.قالیباف در سفر به تاجیکستان هم خودش هواپیما را هدایت کرد.
                رئیس مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در اجلاس بین المجالس جهانی عازم ژنو است پیش از سفر به سوئیس برای گفت و گو با مقامات کشور لبنان و اعلام حمایت از جریان مقاومت و ایستادگی مردم این کشور مقابل جنایات رژیم صهیونیستی وارد فرودگاه بیروت شد.قالیباف عصر امروز و پس از دیدار با مقامات لبنانی، بیروت را به مقصد ژنو ترک خواهد کرد و بخش مهمی از دیدارها و سخنرانی های رئیس مجلس در اجلاس بین‌المجالس جهانی (IPU) که فردا آغاز می شود تبیین و تشریح جنایات صهیونیست ها و حمایت از گروه های مقاومت در مقابل این جنایات خواهد بود تا پیام مظلومیت و ایستادگی مردم لبنان را به دنیا برساند.

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3073

چپ وطنی ! هیچوقت همراه ایرانی‌ها نبود. نه در گذشته، نه الان. و در آینده هم نخواهد بود.

در دوره پهلوی چشمشون به هر حیوانی در خارج بود، غیر از مردم ایران.
                  تا جایی که حاضر بودند برای اینکه با ایران چه کنند از استالین کسب تکلیف کنند.

در دوره پهلوی دوم با بی‌وطن‌ترین آخوندها متحد شدند و بعد انقلاب توسط همون آخوندها قلع و قمع شدند

اما خودشون رو تنها اپوزیسیون معتبر میدونند که برای مردم ایران تکلیف تعیین کنند.

کلا جماعت ایرانی، برای چپ ایرانی، موجوداتی هستند که باید آدم‌شون کرد

برای همینه که در مورد فلسطین با مردم ایران همراه نیستند و نخواهند بود.

چون نظر چپ جهانی یک چیز دیگه‌ست. اما میمون‌های چپ، ببو نیستند.
                  هر تحرک و تحول و اعتراضی صورت می‌گیره هایجکش می‌کنند.
                  اعتراض برای حقوق: «جنبش کارگری».
                  شعار برای حجاب : «جنبش فمنیسم»
                  «جنبش گرین» طوری که به نظر برسه تو ایران یه حکومت مذهبی داریم، و یک ملت چپگرا!
                  تا چپ‌ جهانی رو خرسند کنند.

اون‌ها هیچ‌وقت عقاید مارکسیستی خودشون رو برای توی ایرانی خم نمی‌کنند.

اون‌ها صبر می‌کنند تا تو خودت رو برای عقاید مارکسیستی‌شون خم کنی.

و صبرشون هم زیاده.

آلزلیمریسم
                  آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/10/13, 10:34.

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1307

درود گنجشک جان

در تاپیک فلسفه در مورد قدر و قیمت امنیت مفصل تشریح کردم
                    از ابتدای خلقت و تکالیف مادرِ طبیعت تا اون پسره لندهور
                    امنیت قیمت نداره
                    اما اینو کی میفهمه ؟!
                    « قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید »

من اوراسیا رو میشناسم
                    بچه خوزستان دهه 60 هست
                    جنگ و تاثیرات مخرب اونو از نزدیک با تک تک سلولهاش حس کرده
                    اوراسیا نه مبلغ حکومته و نه ترسو

ولاکن شاعر می فرماید :
                    هرکه او ارزان خرد ، ارزان دهد
                    گوهری ، طفلی به قرصی نان دهد

این تجربه خیلی گرون به دست میاد

-----------------------------------------

اما جناب گنجشک سوالی از شما دارم
                    به نظر شما چی میشه که خیلی از افراد
                    از شنیدن خبر جنگ استقبال کردند ؟

این یک واقعیته که نباید انکارش کرد

ظاهراً مسبوق به سابقه هم می باشد
                    طبق پستهای دوستان در اینجا
                    در حمله اعراب به ایران هم
                    ایرانیان با آغوش باز از اعراب استقبال کردند

دیگر دوستی از خمینی نقل کرده
                    که در جنگ جهانی که 3 لشکر اجنبی به ایران حمله کرده
                    خود خمینی هم میگه : « الان باید نگران باشید »
                    پس چرا اینقدر خوشحال هستید
                    به خاطر خبر رفتن رضاشاه
                    البته خمینی داشته مصادره به مطلوب میکرده...
                    ولاکن این حقیقته که قابل انکار نیست
                    بعد از حمله اعراب ، حکومت ساقط شد و ملت دلشون خنک شد
                    ولی بعدش چه بر سر ملت رفت ؟
                    بعد از رفتن رضاشاه هم ملت دلشون خنک شد
                    همونهایی که از کشف حجاب اجباری رضاشاه ناراضی بودند...
                    اما بعد از اشغال ایران چه بر سر ایران اومد ؟

چیزی که منم فهمیدم :
                    این سابقه تاریخ ماست که تبدیل به سنت شده !
                    نمیدونم بقیه کشورها چطوری هستند
                    ولی ظاهراً مردم کشور ما همیشه همین بودند
                    و شما نمیتونی این حقیقت رو انکار کنی

من در تحقیقاتم فهمیدم که
                    ما نمی‌تونیم ده‌ها میلیون ایرانی که دلشون با اسلامه
                    و ناخواسته و ناآگاهانه کجاوه این حکومت اسلامی رو به دوش میکشند رو
                    از دم تیغ رد کنیم یا از کشور اخراج کنیم یا به دریا بریزیم
                    اینجا کشور و زادگاه اینهاست ، هیچ کاریش نمیشه کرد

تنها کاری که میشه کرد اینه که
                    با کار فرهنگی به مدت یک میلیون سال !
                    مسلمین را به راه راست هدایت کنید
                    راه دیگه ، جنگ داخله !
                    کار دیگری نمیشه کرد

--------------------------------

حالا شما بفرمائيد با این ده‌ها میلیون ایرانیانی
                    که به استقبال اشغال نظامی رفته اند چه باید کرد ؟؟؟
                    چون جمعیتشون زیاده ، مطمئناً میتونند تاثیر گذار باشند.

مردم خسته اند ، دیگه به اینجاشون رسیده... چه باید کرد ؟؟؟

کی مقصره ؟ مردم یا حاکمیت ؟؟؟

.
                    بیایید این قصیه رو بررسی کنیم .
                    درود جناب احسانی

من خودم هم استقبال می کنم ! به چندین دلیل

شاید اولیش اینه که 99 درصد احتمال میدم جنگ برا بقیه است (یعنی من که گنجشککی بیش نیستم ، ارزش بمب 2 تنی ندارم ، لذا چون کشتنم خرج داره ، زنده میمانم ! امنیتم را خودم تامین می کنم)

دومین دلیلش ، همین ریس علی خان دلواری است ، بالاخره در نظم فعلی چیزی به ما نمی ماسه ! شاید نظم نوین بر پا شدو تقی به توقی خورد چیزی هم به ما رسید ، (معتقدم تا زمان رسیدن به مطلوب باید تاس ریخت و دس قبلش باطله!)

دلیل سومی هم وجود داره که خیلی شخصی هست

دلیل چهارمش ماجراجویی دوست دارم و فکر می کنم اگر امنیت کمی شل تر بشه ، دست برتر را خواهم داشت ! پتانسیل هایی دارم که در امنیت کنونی ، قابلیت بهره برداری نداره (شیندلر لیست)

========

همینجا می بینیم که دوستان به راحتی از سوختن نسل ها با افتخار صحبت می کنند ، آرزوی مرگ دارند برای هم ، شاید جنگ انقدرها هم زشت نباشه !!! حداقل از سوختن نسل ها زشت تر نباشه

شاید جنگ هم زیبایی های خودش را داشته باشه (ضمن اینکه99 درصد موشکی سمت من نمیاد و ممکنه بن بستی که توش گیر افتادم با یک موشک باز بشه و از بن بست خارج بشم !!!)

شاید موشک تقسیم عادلانه تری باشه برای تقسیم حق زندگی ! شاید ترس موشک اونم موشک های هوشمند الان ، بیشتر برای کسایی باشه که حق منو خوردن ، نه منی که دیگه چیزی ازم نموده

جنگ هم زیبایی های خودش را داره مخصوصا جنگ های امروز

داستان غزه و لبنان و اکراین هم متفاوته (چرا پاریس را مثال نمی زنید)
                    آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2024/10/13, 11:09.

نظر

• گنجشک
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jun 2022
                      • 1307

حالا شما بفرمائيد با این ده‌ها میلیون ایرانیانی
                      که به استقبال اشغال نظامی رفته اند چه باید کرد ؟؟؟
                      چون جمعیتشون زیاده ، مطمئناً میتونند تاثیر گذار باشند.

مردم خسته اند ، دیگه به اینجاشون رسیده... چه باید کرد ؟؟؟

کی مقصره ؟ مردم یا حاکمیت ؟؟؟

.
                      بیایید این قصیه رو بررسی کنیم .
                      صد در صد حاکمیت

همینجا مردم نسبتاً هوشمندتر میریزند یکباره خودرو سازی می خرند
                      یکبار پالایشی می فروشند
                      یکباره فلان صنعت رونق میشد فلان صنعت رکود

چی باعث حرکت توده میشه ؟ همین قانون گذار ها و ریل گذار ها مردم اینور اونور سوق می دهند.

شخص عادی که همچین توانایی نداره ، مردم هم که اتمیزه هستند و ارتباطات ندارند بخوان موج درست کنند با اراده خودشون (البته گاهی اتفاق میوفته ، ولی باز تقصیر حکومته ، حکومت بنوعی باعث این نوع تصمیم گیری در انها میشه )

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                        ستاره‌دار(1)
                        • Sep 2020
                        • 2057

سلام بر دوستان
                        شاخص مثبت است ضررای ما هر روز اضافه تر میشود همان بازی کثیف گذشته از سر گرفتن
                        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2020
                          • 2057

سلام دوستان مدتی است در سرم و مغزم صدا میپیچد
                          خوابهای وحشتناک یا دارم پرت میشم یا دارم تصادف میکنم و خوابهای الکی
                          وقتی بیدار میشوم احساس خستگی و خفگی دارم
                          ایا کسی تجربه اش خودش یا خانوادش داشته و راه درمانش چه هست
                          پیش مغز و اعصاب رفتم قرصی داد که خیلی بدتر شدم و داشتم دیوانه هم میشدم ولش کردم
                          اگر کسی راهنمایی دارد بفرماید ممنونم وسپلسگزار
                          ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1128

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
                            احتمالا از اضطراب و استرس شدید باشه
                            سر کرونا چون درگیری وحشتناکی داشتم و اکثرا قسمت‌های حیاتی بدنم درگیر شده بود به لطف آقایون که واکسن نمیذاشتن بیاد
                            خیلی بدتر بود اوضام که دکتر بود بخاطر آمپول های بسیار زیادی و متفاوت بوده منتهی واسه شب ها یه قرص آرام بخش داده که خوب بوده
                            ولی قطعا واسه اضطراب و استرس

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

درود

قبل از خواب 10 دقیقه مدیتیشن کن

ساده هم هست

به دم و بازدمت دقت کن نفس کشیدنت حس کن
                              با هر بازدم خودتو شل تر کن
                              دونه دونه ماهیچه ها رو شل کن از بزرگ تاکوچیک
                              به اندام خودت مخصوصا قلب و گردش خون فکر کن
                              خلاصه شل کن و به خودت (جسمت) سیستم تنفس و گردش خون و لامسه و اینا توجه کن
                              و آروم بخواب

===
                              مدل اسلامیش هم هست ، به کارهای خوب و بدت فکر کن و شکر گزاری کن و توبه کن و طلب مغفرت و ...

---
                              خلاصه به یک نحوی قبل از خواب حس آرامش جور کن
                              غذای سنگین نخور ،شامت سر شب بخور
                              و...

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8529

سلام بر دوستان
                                شاخص مثبت است ضررای ما هر روز اضافه تر میشود همان بازی کثیف گذشته از سر گرفتن

این سند فلاکت ایران است که هیچی درست کارنمیکند و همه چی سوری و فیک است.

رسماً کشور از دست رفته.

ولیکن ما از حمله اسرائیل بیمناکیم.

رسماً همه چی تز دست رفته است.

مثلاً با دفاع چی را میخواهیم نگه داریم و سامان دهیم !؟

نظر

در حال کار...
                                X