اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    ...
    حالا شما بفرمائيد با این ده‌ها میلیون ایرانیانی
    که به استقبال اشغال نظامی رفته اند چه باید کرد ؟؟؟
    چون جمعیتشون زیاده ، مطمئناً میتونند تاثیر گذار باشند.

مردم خسته اند ، دیگه به اینجاشون رسیده... چه باید کرد ؟؟؟

کی مقصره ؟ مردم یا حاکمیت ؟؟؟
    راستش دیگه دارم به این نتیجه میرسم که شاید اشکان زندی در مورد شما داره درست قضاوت میکنه! /:.mellowsmiley.:/

شما داری خیلی زیر پوستی یک وصله هایی را میچسبانی یا یک تعاریفی میکنی آدم شک میکنه که شما واقعا داری تحلیل میکنی یا هدفت جا انداختن یکسری اطلاعات غلطه!

یکجا گفتید اینجا امنیت داریم عینا شعار مزدوران رژیم! من که اصلا حوصله نقض این حرف شما رو ندارم دیگه همه میدونن امنیت فقط موشک نیست ، اگرچه حتی هواپیماهای مسافربری ما هم از موشکهای سپاه احساس امنیت نمی کنند یکطرف ، اینکه در یک رژیم امنیتی که نقد کردن ، اعتراض کردن ، بالا رفتن قیمت دلار و سکه ، گرانی بنزین و آلودگی هوا و خشک شدن دریاچه ها و قطع کردن درختان و .... همه تحت لوای امنیت سرکوب و با ایجاد فضایی امنیتی ، همه چیز گل و بلبل میشه اسمش امنیت نیست !

شما چون تلاش میکنی مسایل رو بشکافی و مفصل صحبت میکنی پس اجازه بده قبول نکنم استفاده شما ار این نوع عبارات لابلای متن هایتان سهوی بوده!
    یعنی چی استقبال از اشغال نظامی!؟

شما این اشغال رو از کجا درآوردی و ساختی؟

چطوری ممکنه یکنفر تحلیلگر باشه و ندونه پاسخ موشکی یا بمباران مواضع نظامی یا زیر ساختی ربطی نداره به لشکرکشی و حمله زمینی کشوری که مرز مشترکی باهات نداره !
    حالا این وسط هم هی تلاش میکنید حکومت رو تطهیر کنید!

در حکومتی که مردم هیچ کاره اند قطعا حکومت مقصر هست ،

مگر ایران ، اروپا یا آمریکاست که حرف و صدای مردم نقشی در تعیین سرنوشت کشور داشته باشه ؟

نمیدونم اما شما به نظر میاد میخواهید مردم را مجبور کنید بپذیرند مقصر تمام یا بخشی از اتفاقاتی هستند که نه تنها نقشی در رخداد آنها ندارند بلکه حتی مخالف آن تصمیمات بوده و هستند ،
    و میدانید که ؟
    مردم یک مفهوم متغیر است و نه ثابت و افکار و خواست این جمعیت طی سالها و نسلها پوست اندازی شده و جایگزین میشود.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1709

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      راستش دیگه دارم به این نتیجه میرسم که شاید اشکان زندی در مورد شما داره درست قضاوت میکنه! /:.mellowsmiley.:/

شما داری خیلی زیر پوستی یک وصله هایی را میچسبانی یا یک تعاریفی میکنی آدم شک میکنه که شما واقعا داری تحلیل میکنی یا هدفت جا انداختن یکسری اطلاعات غلطه!

یکجا گفتید اینجا امنیت داریم عینا شعار مزدوران رژیم! من که اصلا حوصله نقض این حرف شما رو ندارم دیگه همه میدونن امنیت فقط موشک نیست ، اگرچه حتی هواپیماهای مسافربری ما هم از موشکهای سپاه احساس امنیت نمی کنند یکطرف ، اینکه در یک رژیم امنیتی که نقد کردن ، اعتراض کردن ، بالا رفتن قیمت دلار و سکه ، گرانی بنزین و آلودگی هوا و خشک شدن دریاچه ها و قطع کردن درختان و .... همه تحت لوای امنیت سرکوب و با ایجاد فضایی امنیتی ، همه چیز گل و بلبل میشه اسمش امنیت نیست !

شما چون تلاش میکنی مسایل رو بشکافی و مفصل صحبت میکنی پس اجازه بده قبول نکنم استفاده شما ار این نوع عبارات لابلای متن هایتان سهوی بوده!
      یعنی چی استقبال از اشغال نظامی!؟

شما این اشغال رو از کجا درآوردی و ساختی؟

چطوری ممکنه یکنفر تحلیلگر باشه و ندونه پاسخ موشکی یا بمباران مواضع نظامی یا زیر ساختی ربطی نداره به لشکرکشی و حمله زمینی کشوری که مرز مشترکی باهات نداره !
      حالا این وسط هم هی تلاش میکنید حکومت رو تطهیر کنید!

در حکومتی که مردم هیچ کاره اند قطعا حکومت مقصر هست ،

مگر ایران ، اروپا یا آمریکاست که حرف و صدای مردم نقشی در تعیین سرنوشت کشور داشته باشه ؟

نمیدونم اما شما به نظر میاد میخواهید مردم را مجبور کنید بپذیرند مقصر تمام یا بخشی از اتفاقاتی هستند که نه تنها نقشی در رخداد آنها ندارند بلکه حتی مخالف آن تصمیمات بوده و هستند ،
      و میدانید که ؟
      مردم یک مفهوم متغیر است و نه ثابت و افکار و خواست این جمعیت طی سالها و نسلها پوست اندازی شده و جایگزین میشود.
      عرض ادب
      فقط به این فکر کن که چندتا آیدی با این همه حوصله و البته سواد و اطلاعات و آگاهی خوب اینهمه وقتو چرا باید بزارن تو این فاروم!!!چه منفعتی داره براشون که از وقت که طلاس دارن میگذرن

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
        ستاره‌دار(1)
        • Sep 2020
        • 2057

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        درود

قبل از خواب 10 دقیقه مدیتیشن کن

ساده هم هست

به دم و بازدمت دقت کن نفس کشیدنت حس کن
        با هر بازدم خودتو شل تر کن
        دونه دونه ماهیچه ها رو شل کن از بزرگ تاکوچیک
        به اندام خودت مخصوصا قلب و گردش خون فکر کن
        خلاصه شل کن و به خودت (جسمت) سیستم تنفس و گردش خون و لامسه و اینا توجه کن
        و آروم بخواب

===
        مدل اسلامیش هم هست ، به کارهای خوب و بدت فکر کن و شکر گزاری کن و توبه کن و طلب مغفرت و ...

---
        خلاصه به یک نحوی قبل از خواب حس آرامش جور کن
        غذای سنگین نخور ،شامت سر شب بخور
        و...
        خیلی خیلی ممنونم
        این کارا بلد نیستم وهیچ وقت نکردم اعتقادی هم ندارم
        قرص دوا جوشاندنی یا غذا سراغ ندارید بخورم ارامش بخش باشد البته نه قرص خواب واین چیزا که ادم معتاد میکنه و دیوانه وچاق
        قرص تقویتی ارامش بخش قرص تقویتی برای بیخیالی یا دوا جوشاندنی یا غذای که باعث ارام بخش وکم کردن استرس شود کسی سراغ دارددممنون
        ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2718

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
          خیلی خیلی ممنونم
          این کارا بلد نیستم وهیچ وقت نکردم اعتقادی هم ندارم
          قرص دوا جوشاندنی یا غذا سراغ ندارید بخورم ارامش بخش باشد البته نه قرص خواب واین چیزا که ادم معتاد میکنه و دیوانه وچاق
          قرص تقویتی ارامش بخش قرص تقویتی برای بیخیالی یا دوا جوشاندنی یا غذای که باعث ارام بخش وکم کردن استرس شود کسی سراغ دارددممنون
          درود
          سنبله طیب یا گل گاوزبان بگیر...نیم ساعت قبل از خواب جوشاندش رو بخور...البته با یکم نبات که سردیت نشه
          اگر معذوریت مذهبی هم نداری...یک لیوان شراب انگور بخور

نظر

• abdollah000
            عضو فعال
            • Apr 2022
            • 1475

در دنیا بی‌دین‌ترین و بی‌خداترین کشورهای دنیا ۳ کشور کمونیست هستند:
            چین، روسیه، کره‌ی شمالی

نکته‌ی جالب این‌که:
            جمهوری‌اسلامی با کل دنیا مشکل دارد، به جز این ۳ کشور...! / قاسم محمدی

نظر

• abdollah000
              عضو فعال
              • Apr 2022
              • 1475

72ساعت از زمان پرداخت #حقوق_بازنشستگان تامین اجتماعی گذشته و هنوز حقوق‌شان واریز نشده است.

گودرزی،کارشناس اقتصادی به رکنا:
              سود بانکی تاخیر پرداخت حقوق بازنشستگان برای سازمان تامین اجتماعی رقمی معادل 34میلیارد و 833میلیون تومان است ،که در میان حساب و کتاب‌های سازمان گم می‌شود. /آزاده مختاری

?سود کجا بود خواهر من، از فروش طلا و افزایش دلار و سکه تا الان نتونستن پول جور کنند. توریستی هم نیومده گروگان بگیرند. اون آقازاده هم نفتکشها رو برده هنوز پولش رو پس نداده! / صادق خوصیان

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

به نظر میرسه حزب اله تا حدودی داره از شوک ناگهانی که انفجار پیجیرها و ترور فرماندهان ایجاد کرده بود، خارج میشه و موتور آنها در حال روشن شدن و در حال شروع انجام اقدامات سوزش آور هست.

مطمئنا اگر آن شوک اولیه به وجود نبامده بود و شرایط به صورت نرمال پیش میرفت، احتمالا تاکنون نصف تل آویوو تخلیه شده بود.

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1624

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                  به نظر میرسه حزب اله تا حدودی داره از شوک ناگهانی که انفجار پیجیرها و ترور فرماندهان ایجاد کرده بود، خارج میشه و موتور آنها در حال روشن شدن و در حال شروع انجام اقدامات سوزش آور هست.

مطمئنا اگر آن شوک اولیه به وجود نبامده بود و شرایط به صورت نرمال پیش میرفت، احتمالا تاکنون نصف تل آویوو تخلیه شده بود.
                  شواهدچیز دیگه ای نشون میده..
                  1.گالانت:۷۰درصدمهمات حزبالله ازبین رفته
                  2.عراقچی:آماده صلح(نه آتش بس) هستیم...
                  3.روستاهای جنوب لبنان...به راحتی ویکی پس از دیگری از مهمات...توسط اسراییل...پاکسازی میشود...
                  4.برخلاف غزه...تلفات صهیونیستها در جنگ زمینی بسیار کم...وبدون غافلگیریست(اون دوسربازی که در خوابگاه کشته شدند دربلندیهای جولان...توسط مقاومت عراق بود نه حزب الله)....
                  5.نعیم قاسم:آماده پذیرش قطعنامه۱۷۰۱ هستیم...
                  6.اسراییل ازهرگونه طرح صلح (به دلیل داشتن دست بالا)...پرهیز میکند..
                  7.قبلا ایران به دلیل حساب کردن روی حزب الله...همواره غرب را تهدید میکرد....ترس در گفتار و رفتار کنونی سران مملکت....و فعال شدن ناگهانی دیپلماسی...ازسوی ایران...شائبه ترس درتهران را افزایش داده است
                  8.فرماندهان حزب الله درحال فرار ازجنگ...

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4093

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    عرض ادب
                    فقط به این فکر کن که چندتا آیدی با این همه حوصله و البته سواد و اطلاعات و آگاهی خوب اینهمه وقتو چرا باید بزارن تو این فاروم!!!چه منفعتی داره براشون که از وقت که طلاس دارن میگذرن
                    یکی از اساسی ترین تفاوت های انسانها میزان علایق و سلایق انهاست و نمیشه با این دیدگاه شما نقد و بررسی داشت . هر چند علایق به مرور زمان میتونه به عادات روزمره هم تبدیل شود و مزید بر علت شود
                    هر کاری هم برای سود و منفعت نیست هر چند مباحث و گفتگوها اونقدرام که فکر میکنید بی فایده نیست

شما به من بگید اونی که میره ورزشگاه فوتبال تا دوندگان دنبال توپ را تماشا کند که هر کدومشون ده ها میلیارد پول میگیرند تا بدوند دنبال توپ و بزنند تو سر همدیگه و گل بزنند و ... و پول بابتش بگیرند ، پولی که 1 ریالش به من و شمای نوعی به عنوان تماشاگر نمریسه و طرف میشینه رو صندلی ورزشگاه و هی حرص و جوش میخوره و فحش به زمین و زمان تا بی نهایت ... حتی تا حدی که سکته کنه و بمیره چی گیرش میاد ؟ هیچی بجز اینکه علاقه اش این است

من 3 ماه و نیم بچه گربه ای را اب و غذا دادم ، مادرش یهوئی غیب شد و موند رو دستم ، البته در حیات و زیر زمین منزل بود و داخل نبردمش . تازه فهمیدم حیوان داری چقدر سخت و بی فایده است . چون حیوان رفتار و کردارش غریزی است و شما نمیتونی خوشی و ناراحتی هات را باهاش به اشتراک بگذاری . در کل این امر به نظرم بی فایده است . خوبیش این بود که ماده بود و رسید به زمان جفت گیریش و رفت

الان دارم فکر میکنم سگ و گربه داری به چه دردی میخوره ؟ ولی بازم میتونم دیگران را درک کنم که علاقه شون است . و بسیاری امور دیگر در زندگی ...

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2071

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      عرض ادب
                      اگه منظورتون با بنده بود
                      خودتون حساب کنید
                      طی 7 ماهی که از این سال گذشت
                      من در فروم حضور بیشتری داشتم یا شما ؟
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2071

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        درود جناب احسانی

من خودم هم استقبال می کنم ! به چندین دلیل

شاید اولیش اینه که 99 درصد احتمال میدم جنگ برا بقیه است (یعنی من که گنجشککی بیش نیستم ، ارزش بمب 2 تنی ندارم ، لذا چون کشتنم خرج داره ، زنده میمانم ! امنیتم را خودم تامین می کنم)

دومین دلیلش ، همین ریس علی خان دلواری است ، بالاخره در نظم فعلی چیزی به ما نمی ماسه ! شاید نظم نوین بر پا شد و تقی به توقی خورد چیزی هم به ما رسید ، (معتقدم تا زمان رسیدن به مطلوب باید تاس ریخت و دس قبلش باطله!)

دلیل سومی هم وجود داره که خیلی شخصی هست

دلیل چهارمش ماجراجویی دوست دارم و فکر می کنم اگر امنیت کمی شل تر بشه ، دست برتر را خواهم داشت ! پتانسیل هایی دارم که در امنیت کنونی ، قابلیت بهره برداری نداره (شیندلر لیست)

========

همینجا می بینیم که دوستان به راحتی از سوختن نسل ها با افتخار صحبت می کنند ، آرزوی مرگ دارند برای هم ، شاید جنگ انقدرها هم زشت نباشه !!! حداقل از سوختن نسل ها زشت تر نباشه

شاید جنگ هم زیبایی های خودش را داشته باشه (ضمن اینکه99 درصد موشکی سمت من نمیاد و ممکنه بن بستی که توش گیر افتادم با یک موشک باز بشه و از بن بست خارج بشم !!!)

شاید موشک تقسیم عادلانه تری باشه برای تقسیم حق زندگی ! شاید ترس موشک اونم موشک های هوشمند الان ، بیشتر برای کسایی باشه که حق منو خوردن ، نه منی که دیگه چیزی ازم نموده

جنگ هم زیبایی های خودش را داره مخصوصا جنگ های امروز

داستان غزه و لبنان و اکراین هم متفاوته (چرا پاریس را مثال نمی زنید)
                        درود گنجشک جان
                        مثل همیشه عالی بود ، آفرین
                        به قول جناب افشین ، بحر را در کوزه ریختی

این چند روزه نزدیک بود خین و خین ریزی بشه
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2071

سعدی می فرماید :

آزردن دوستان جهل است و کَفّارتِ یَمین، سهل
                          و خلاف راه صواب است و نقص رای اُولوالالباب؛
                          ذوالفقار علی در نیام و زبان سعدی در کام.
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

امام موسی صدر:

مصیبت اینجاست که صهیونیست ها خود را اولیا و دوستان خدا می‌دانند و دیگران را نه، این نکته اساسی است،

اسرائیل شرّ مطلق است. اسرائیل ضداسلام، ضدمسیحیت، ضدایمان، ضدقومیت عربی، ضدانسانیت و ضدمیهن است.

بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. ما اسرائیل را شرّ مطلق می‌دانیم. بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد.
                            اگر اسرائیل و شیطان با یکدیگر بجنگند، ما در کنار شیطان می‌ایستیم. اگر اسرائیل با چپ بجنگد، ما درکنار چپ خواهیم ایستاد. اگر اسرائیل با راست بجنگد، در کنار راست خواهیم ایستاد. این است معنای اسرائیل شرّ مطلق است.

من شخصا در حد مطالعاتم هیچ نهادی را خطرناکتر از اسرائیل نمی‌شناسم.

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1624

امام موسی صدر:

مصیبت اینجاست که صهیونیست ها خود را اولیا و دوستان خدا می‌دانند و دیگران را نه، این نکته اساسی است،

اسرائیل شرّ مطلق است. اسرائیل ضداسلام، ضدمسیحیت، ضدایمان، ضدقومیت عربی، ضدانسانیت و ضدمیهن است.

بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد. ما اسرائیل را شرّ مطلق می‌دانیم. بدتر از اسرائیل در جهان وجود ندارد.
                              اگر اسرائیل و شیطان با یکدیگر بجنگند، ما در کنار شیطان می‌ایستیم. اگر اسرائیل با چپ بجنگد، ما درکنار چپ خواهیم ایستاد. اگر اسرائیل با راست بجنگد، در کنار راست خواهیم ایستاد. این است معنای اسرائیل شرّ مطلق است.

احتمالا درمطالعاتتون جمهوری اسلامی رو لحاظ نکردین...دقیقا معنای شر مطلق است...خون مردم غزه ولبنان..۹۰درصد روی دست جمهوری اسلامیه..۱۰ درصد اسراییل...دیگه حساب کن شیطان وشر مطلق کدومن؟

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

امام موسی صدر:

بحث با گروه معتقد به جاعش رو بیهوده میدانم ولی نتونستم این سوال را از شما نپرسم که

وقتی جملاتی میگید که به استنداد اون شر مطلق قومی دیگر را اثبات کنید ، برای لحظه ای ، فقط لحظه ای ،در ماهیت اون جملات آیا تامل و تفکر میکنید؟!

برای خودتان که خود را اهل مطالعه هم میدانید اصلا این به ذهنتان خطور نکرد که اگر کسانی که خود را اولیا و دوستان خدا بدانند و دیگران را نه، شر مطلق هستند
                                پس تکلیف حکومت خودتان که بر پایه ولایتی مطلق بنا شده که خود را فراتر از حتی اولیا خدا ، که امام و جانشین و منتخبی از سمت همان خدا معرفی میکنند و همان دیگران متفاوت و مخالف را کافران و دشمنان آن خدا و این منتخب مطلق میشناسد!
                                شما دو گروه دقیقا چه تفاوتی دارید ؟!

اگر آن تعریف شر مطلق است ، شما در چه دایره تعریفی از شر و تاریکی قرار میگیرید ؟!
                                آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2024/10/14, 00:54.
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X