اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2081

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    نه یک فرد دیگه بنام « شاکری» اصالتا افغان...الان هم در ایران به سر میبره...البته طبق ادعای کفار امریکایی

ترامپ و جنگ؟ یک سنت هم خرج جنگ نمیکنه
    از قدیم گفتند : آب‌ندیده ، شناگر قابلی‌ست !

ترامپ تنها رئیس‌جمهور بعد از انقلاب هست
    که با ایران زد و خورد مستقیم داشته
    ( سردار سلیمانی و عین الاسد)
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2723

یک رسانه امریکایی به نقل از وزارت دادگستری این کشور ادعا کرد که این نهاد، اتهامات جنایی را در زمینه خنثی شدن توطئه ترور دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، توسط ایران مطرح کرده است.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس روز جمعه به وقت محلی با بیان این ادعا به نقل از وزارت دادگستری آمریکا علیه تهران نوشت که یک شکایت جنایی در دادگاه فدرال منهتن در این رابطه ارائه شده است که ادعا می کند که «یک مقام ناشناس در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در سپتامبر گذشته از فردی درخواست کرده است تا برنامه ای برای زیر نظر گرفتن و در نهایت کشتن ترامپ تنظیم کند.»

آسوشیتدپرس ادعا کرد: بازرسان هنگام مصاحبه با فرهاد شاکری، یک تبعه افغان که از سوی مقامات به عنوان عامل دولت ایران شناخته شده بود و پس از متهم شدن به سرقت از آمریکا اخراج شده بود، از طرح کشتن ترامپ مطلع شدند.

این رسانه آمریکایی در ادامه این اتهام زنی علیه تهران و سپاه مدعی شد: «طبق یک شکایت جنایی در دادگاه فدرال منهتن, او به بازرسان گفت که یک فرد وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در سپتامبر گذشته به او دستور داده بود ظرف هفت روز طرحی برای زیر نظر گرفتن و در نهایت کشتن ترامپ ترتیب دهد. دو مرد دیگر که مقامات می گویند برای شرکت در ترورهای دیگر استخدام شده بودند، از جمله یک روزنامه نگار برجسته ایرانی آمریکایی نیز روز جمعه دستگیر شدند. شاکری در ایران حضور دارد.»

مریک گارلند، دادستان کل آمریکا در بیانیه ای ادعا کرد: «بازیگران کمی در جهان وجود دارند که به اندازه ایران تهدیدی جدی برای امنیت ملی آمریکا باشند».

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، «این توطئه» ادعایی، «تنها چند روز پس از شکست کامالا هریس، دموکرات توسط دونالد ترامپ جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری منتشر می شود.» مقامات فدرال آمریکا بارها ادعا کرده اند که «ایران به صورت مداوم در تلاش است مقامات دولتی، از جمله ترامپ را در خاک آمریکا ترور کند.

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2723

?یکی از برجسته‌ترین شخصیت‌های اسلامی در غزه در فتوایی کم‌سابقه، حمله حماس به اسرائیل در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را محکوم کرده، حمله‌ای که موجب جنگ ویرانگر در سرزمین‌های فلسطینی شده است.

دکتر سلمان دیاح، رئیس سابق دانشکده شریعت و حقوق در دانشگاه اسلامی غزه که به حماس وابسته است، از معتبرترین مراجع مذهبی در این منطقه است و نظر فقهی او در میان دو میلیون نفر جمعیت غزه که عمدتاً سنی مذهب هستند، اعتبار زیادی دارد.

فتوا یک حکم فقهی غیرالزام‌آور (برای عموم مردم) از یک عالم مذهبی معتبر است که معمولاً بر اساس قرآن یا سنت پیامبر اسلام صادر می‌شود.

فتوای آقای دیاح که در یک سند شش صفحه‌ای منتشر شده است، از حمله حماس به دلیل آنچه که او «نقض اصول اسلامی حاکم بر جهاد» می‌نامد، انتقاد می‌کند.

جهاد در زبان عربی به معنای «مبارزه» است و در اسلام به معنای مبارزه در راه خدا برای بهبود معنوی یا جنگ نظامی علیه کافران است.

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1481

پیام عراقچی به اروپا:
          بیایید وارد گفتگو شویم

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با نشریه اشپیگل آلمان تاکید کرد: در مورد همکاری ما با روسیه، من آماده گفتگو با اروپایی ها هستم. بیایید وارد گفتگو شویم و از تحریم ها دوری کنیم. تحریم ها فقط مشکلات را پیچیده می کند. آنها هرگز به حل مشکل کمک نکرده اند، حداقل در ایران. پیام من این است: تحریم‌ها را فراموش کنید! نه در گذشته کار می کردند، نه الان کار می‌کنند و نه در آینده کار می‌کنند./دنیای اقتصاد

قشنگ مشخصه کم آوردن
          صادق 3 هم بایگانی شد
          اگر هریس رییس جمهور میشد تلافی میکردن ولی عمو ترامپ اومده و با کسی شوخی نداره

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

منتظر جواب مدیریت سایت هستم
            زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1097

بی خیال شوید جناب بهرام خان ببخشید ناصر خان این حرفها از شما که فرد روشنفکری هستید خیلی بعیده! شما حقیقتآ نمیشه گفت که فرد نژاد پرستی هستید اما میشه شما را تا حدودی با روحیه ترکیبی قومی گرا و کمونیستی تعبیر و تفسیر کرد که این روحیه را در خیلی از ایرانیها و خصوصآ در خیلی از قومیتها میشه بوضوح مشاهده کرد

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
              به خاطر اینکه در سایت عمومی من را به نژاد پرستی متهم کردید

و این یک جرم بزرگ محسوب می شود

همین الان به پلیس فتا زنگ خواهم زد

و گزارش خواهم داد شک نکن

نظر

• EURASIA
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1253

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                بی خیال شوید جناب بهرام خان ببخشید ناصر خان این حرفها از شما که فرد روشنفکری هستید خیلی بعیده! شما حقیقتآ نمیشه گفت که فرد نژاد پرستی هستید اما میشه شما را تا حدودی با روحیه ترکیبی قومی گرا و کمونیستی تعبیر و تفسیر کرد که این روحیه را در خیلی از ایرانیها و خصوصآ در خیلی از قومیتها میشه بوضوح مشاهده کرد
                حقیقتا ایشون باید سر جایش بنشانم

چندین ماه پشت سر هم حملات شخصی به من کرده

چندین بار در بحث های دو نفر بدون اصلا مورد بحث باشه ورود کرده

دیگران را تحریک می کند حمله گروهی به من کنند

تهمتی نبوده که به من نزده

شیر تو شیر که نیست

تازه این ها فقط قسمت شخصی است

در حالی کشور من در حال جنگ بوده است

بی گل بی گل راه انداخته بود

اگر مدیریت برای مدت طولانی وی را مسدودکرد

در غیر این صورت

نهاد حکومتی نخواهد بود که من شکایت نکنم از وی

خواهد دید

من دیشب در مرحله شوک بودم یعنی غافلگیر شده بودم
                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3083

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                  حقیقتا ایشون باید سر جایش بنشانم
                  چندین ماه پشت سر هم حملات شخصی به من کرده
                  چندین بار در بحث های دو نفر بدون اصلا مورد بحث باشه ورود کرده
                  دیگران را تحریک می کند حمله گروهی به من کنند
                  تهمتی نبوده که به من نزده
                  شیر تو شیر که نیست
                  تازه این ها فقط قسمت شخصی است
                  در حالی کشور من در حال جنگ بوده است

بی گل بی گل راه انداخته بود

اگر مدیریت برای مدت طولانی وی را مسدودکرد
                  در غیر این صورت
                  نهاد حکومتی نخواهد بود که من شکایت نکنم از وی
                  خواهد دید
                  من دیشب در مرحله شوک بودم یعنی غافلگیر شده بودم
                  آقا ناصر غیر از "بی بی گل" دیگه چیارو میخای گزارش کنی؟
                  "ترامپ شیر دل" هم هست اینم شامل گزارشتون میشه؟
                  "توله های بابا اکبر"
                  "نرگس تپل"
                  گفتم اگه قراره اینارو گزارش کنی کرکره بکشیم پایین، درشو تخته کنیم، دیلیت اکانت، بریم پی زندگیمون./.:biggrinsmiley.:/

دوتا اصفهانی دعواشون میشه یکیشون میگه واسه چی پیرهن همو پاره کنیم لباس دستی خداتومن هست
                  شوما وایسا اونور زاینده رود منم اینور
                  فش بده فش بستون
                  حالا ما اینور زاینده رود ایستادیم داریم اونوری ها رو فحش میدیم

اگه میخوای فحشای ما بهت نخوره بیا اینور بایست.

حالا شما با یکی دیگه دعوات شده چرا مارو میفروشی؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2723

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                    آقا ناصر غیر از "بی بی گل" دیگه چیارو میخای گزارش کنی؟
                    "ترامپ شیر دل" هم هست اینم شامل گزارشتون میشه؟
                    "توله های بابا اکبر"
                    "نرگس تپل"
                    گفتم اگه قراره اینارو گزارش کنی کرکره بکشیم پایین، درشو تخته کنیم، دیلیت اکانت، بریم پی زندگیمون./.:biggrinsmiley.:/

دوتا اصفهانی دعواشون میشه یکیشون میگه واسه چی پیرهن همو پاره کنیم لباس دستی خداتومن هست
                    شوما وایسا اونور زاینده رود منم اینور
                    فش بده فش بستون
                    حالا ما اینور زاینده رود ایستادیم داریم اونوری ها رو فحش میدیم
                    اگه میخوای فحشای ما بهت نخوره بیا اینور بایست.
                    حالا شما با یکی دیگه دعوات شده چرا مارو میفروشی؟
                    /.:biggrinsmiley.:/
                    اتفاقا نظر من این هست که جنابعالی رو زودتر از بقیه باید فروخت...هر چقدر شما قیمت خوردی...نصف قیمت و ته باری هم من قیمت میخورم
                    ارادت

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3083

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      /.:biggrinsmiley.:/
                      اتفاقا نظر من این هست که جنابعالی رو زودتر از بقیه باید فروخت...هر چقدر شما قیمت خوردی...نصف قیمت و ته باری هم من قیمت میخورم
                      ارادت
                      ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عشاق ساچمه نمی خوردیم.
                      من هرچیزی که به نظرم درست باشه ارسال میکنم تا زمانی که موجودیت سایت به خطر نیافته
                      تا الانش خدارو شکر خبری نشده مگر اینکه ناصرخان بندو آب بده/.:biggrinsmiley.:/ از ما عریانتر چه کسی؟!!!
                      حالا هرکسی، اگه فکر میکنی با کلام من مشکل داری میتونی بدون ناسزا و "کرسی شعر" گویی حرفتو بزنی جوابتو بشنوی
                      من دارم اون طرفی هارو فحش کش میکنم تقصیر من چیه شوما اونور ایستادی؟

اتفاقا مشکل عمده همین توله های بابااکبر هستند که راهنمای راست میزنن ولی قطعا به چپ خواهند پیچید.

اینجا بیشتر شبیه مهدغولک هست تا مهد کودک/.:biggrinsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/11/09, 12:05.

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3083

افشاگری بی‌سابقه عباس پالیزدار از پرونده فساد در جمهوری اسلامی

پالیزدار: سعید مرتضوی یک جانی است

در سفر یزد در اتوبوسی که بسمت هواپیما میرفتیم مردم به آقای سعید مرتضوی در حضور خانواده‌اش فحش ناموسی میدادند.

هر کسی چهره سعید مرتضوی را تطهیر کند خودش در آن جنایت‌ها شریک است.

میگویند نگویید فساد سیستماتیک شده، من میگویم اصلا کشور ما در فساد غرق شده.

مفسد آنقدر بزرگ است که مدیر یک بانک را حذف فیزیکی کرده.

سوت زنی فساد و حمایت از افشا کنندگان یک شعار بیش نیست.

۳۰۰۰ هکتار زمین های شمال جزو پرونده های آقای یزدی بود.

مهمترین مساله آیت‌الله امامی کاشانی معدن دهبید فارس بود.

حدادعادل هم پرونده فساد داشت. موارد بیشتری باید باشد. آنچه ما داشتیم زمینی در دماوند بود.

عمه خانم آقا مجتبی هم اسمش در پرونده بود.

اسم آقای شاهرودی و خانواده او در معدن طلای موته اصفهان بود.

فروش سوالات کنکور توسط فرزند آقای جاسبی انجام شد.

پرونده بیمه ایران بعدا به محمدرضا رحیمی منتسب شد.

فساد بی مهاباتر شد.

دستگاه‌های نظارتی هم درگیر فساد شدند.

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3083

ترامپ اعلام میکنه که سال دیگه جشن‌های ۲۵۰ سالگی استقلال آمریکا رو قراره با شکوه برگزار کنن.

۲۵۰ سال یک دهم ۲۵۰۰ سال است.

آمریکا غلامحسین ساعدی ندارد؟

نظر

• joey_tribbiani
                            عضو عادی
                            • Aug 2022
                            • 64

احتمال آغاز خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در کشور از فردا

با توجه به کمبود سوخت برای تولید برق نیروگاه‌ها در کشور و اطلاعیه شورای اطلاع‌رسانی دولت مبنی بر اعمال خاموشی منظم به‌جای مازوت‌سوزی و آلودگی هوا، از فردا شاهد خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده خواهیم بود.

این برنامه بین ساعت ۹ صبح تا ۱۷ عصر خواهد بود و توزیع خاموشی‌ها به صورت برنامه‌ریزی شده و منظم صورت می‌گیرد_ایسنا

------
                            طرف در حالت عادی با این همه ذخایر توی تامین انرژی کشورش مونده بعد تازه با نصف دنیا هم میخواد جنگ کنه :|

درد از اون بیشتر اینه یک جماعت که همیشه دست به مالیدن خوبی دارند این روزها از این اقدامات دارند ارضا میشند که وای چه دولت خوبی....بنویسید در تاریخ قسمتی از مردم کشوری با این همه ذخایر از قطعی های مقطعی استقبال و آن را نشانه عقلانیت میدانند

تشکرات فراوان برای این همه هزینه برای انرژی هسته ای و تحمل ده ها برابر اون هزینه به عنوان تحریم بابت برنامه ای که یک لامپ هم در این کشور روشن نخواهد کرد

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1626

به نظر من این خاموشیهاخیلی بهتراست از آلودگی هوا...پارسال نمیشد نفس کشید...نا کار آمدی حکومت را انکار نمیکنم...اماچون پرواضح است که راه چاره دیگری نیست..به گمانم نباید مسوولین را زیر فشارگذاشت تا مازوت به خوردمون بدن...
                              به بیانی دیگر...فعلا بسوزیم وبسازیم

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2723

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                                به نظر من این خاموشیهاخیلی بهتراست از آلودگی هوا...پارسال نمیشد نفس کشید...نا کار آمدی حکومت را انکار نمیکنم...اماچون پرواضح است که راه چاره دیگری نیست..به گمانم نباید مسوولین را زیر فشارگذاشت تا مازوت به خوردمون بدن...
                                به بیانی دیگر...فعلا بسوزیم وبسازیم
                                درود
                                راه چاره که داره...شروع کنند نیروگاه های خورشیدی بزنند...کوچک مقیاس...مثلا سیمان اردستان یک نیروگاه خورشیدی ۵ مگاواتی احداث کرده...بیشتر شهرکهای صنعتی یا فضای ایجاد نیروگاه خورشیدی دارند...یا در مجاورتشون زمین های بایر وجود داره ...البته شهر خودمون رو میگم که یکی از سه شهری هست که مازوت سوزی متوقف شده
                                کلا به صنعت برق کم توجهی شده...خود بنده چند سال پیش طرح تولید برق از ژنراتورهای بیوگاز سوز کوچک مقیاس بردم اداره صنایع و معادن اصلا توجهی نکردند
                                البته بین خاموشی و مازوت سوزی...منم خاموشی رو ترجیح میدم و باهات موافقم

نظر

در حال کار...
                                X