اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3073

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    علیرضا به نظرت توافق با بایدن که هیچ تسلطی بر مجلس سنا و مجلس نمایندگان نداشت کار احمقانه ای نبود ؟

به نظرت شیرینی این توافق به پای هوشمندی و زیرکی و حتی روانشناسی
    خودشیفتگی ترامپ نوشته بشه پایداری توافق را به شدت افزایش نمیده ؟

توافقی که بعد از
    امضای پریزیدنت ترامپ بره مجلس نمایندگان و سنا که تحت تسلط جمهوری خواهان هست قطعا توافق محکمی میشه

حتی
    اوباما هم توافق را به مجلس سنا و نمایندگان نبرد برای تایید ​, چون میدونست جمهوری خواهان تایید نمی کنند ...

یعنی
    حکومت ملاها میتونه اینقدر هوشمند عمل کنه ؟!!
    به قول ترامپ ببینیم چه می شود ...
    مذاکره مستقیم با ترامپ

سخنگوی دولت احتمال مذاکره مستقیم با ترامپ را رد نکرد.

__________________________________________________ _

یادت هست که 12 شرط قبلی ترامپ چی بود؟

آمریکا: اگر ایران 12 شرط ما را جدی بگیرد آماده مذاکره‌ایم

.

ببینیم چی میشه./:.rolleyessmileyani
    آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/11/12, 11:28.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2719

علیرضا به نظرت توافق با بایدن که هیچ تسلطی بر مجلس سنا و مجلس نمایندگان نداشت کار احمقانه ای نبود ؟

به نظرت شیرینی این توافق به پای هوشمندی و زیرکی و حتی روانشناسی
      خودشیفتگی ترامپ نوشته بشه پایداری توافق را به شدت افزایش نمیده ؟

توافقی که بعد از
      امضای پریزیدنت ترامپ بره مجلس نمایندگان و سنا که تحت تسلط جمهوری خواهان هست قطعا توافق محکمی میشه

حتی
      اوباما هم توافق را به مجلس سنا و نمایندگان نبرد برای تایید ​, چون میدونست جمهوری خواهان تایید نمی کنند ...

یعنی
      حکومت ملاها میتونه اینقدر هوشمند عمل کنه ؟!!

به قول ترامپ ببینیم چه می شود ...
      بنظر من پایداری یک توافق رو فقط منافع دو کشور و روابط فی مابین تضمین می‌کنه...روسیه و آمریکا توافق کردند برای استفاده نکردن موشک های کوتاه برد در مرز های ناتو در اروپا...در کنگره آمریکا هم تصویب شد...الان اون توافق کجاست!!!؟
      مورد دوم که گفتید « یعنی حکومت ملاها می‌تونه هوشمند عمل کنه؟»
      اینها ذاتا به مذاکره و توافق اعتقادی ندارند...تا اینکه مجبور باشند...نمونه های از این مورد در چهل سال اخیر...توافق نامه های الجزایر و آزادی اسرا...قطع نامه ۵۹۸...برجام ۲۰۱۵...الان هم شرایط اجبار هست...ما در جامعه ای داریم زندگی میکنیم که هر دو سه سال اعتراضات گسترده داره...شرایط اقتصادی که دیگه بدتر...با این کسری بودجه...نفت ۶۳ دلاری و فروش نزدیک دومیلیون بشکه محقق میشه در سال اینده؟

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1626

برای یه مساله ای چندروزه اومدم شهرمقدس قم...خیلی خوبه...یه شهر کوچیک...بدون ترافیک...بدون چراغ قرمز...بدون دود وشلوغی...یه آرامشی اینجاهست که باورنکردنیه...هرجاکه بری نیازی نیست دنبال جای پارک بگردی...خودمون روبردیم گرفتار این شهرای بزرگ کردیم با اون همه مشکلات...فردا باید برگردم تهران...ازحالا حالم گرفته...حسابشوبکن...ازاینجا بری تو دل ترافیک ....خوش به حال آقاجواد...توبهشت زندگی میکنه

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
          مذاکره مستقیم با ترامپ

سخنگوی دولت احتمال مذاکره مستقیم با ترامپ را رد نکرد.

__________________________________________________ _

یادت هست که 12 شرط قبلی ترامپ چی بود؟

آمریکا: اگر ایران 12 شرط ما را جدی بگیرد آماده مذاکره‌ایم

.

ببینیم چی میشه./:.rolleyessmileyani

مهم اون خطی بود که پاک کردی و سانسور کردی ( یک حقیقت بود که از زبان خودت گفته بشه برای خوانندگان بهتره )

مرد باش و
          دوباره اونو بنویس ...
          .

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3073

مهم اون خطی بود که پاک کردی و سانسور کردی ( یک حقیقت بود که از زبان خودت گفته بشه برای خوانندگان بهتره )

مرد باش و
            دوباره اونو بنویس ...
            ببین!
            نظرم اومد که دارم شما رو مسخره میکنم با این ادبیات! واسه همین برداشتمش! نگو شما فاز گرفتیlaughingsmiley
            برو حالشو ببر
            برو فضا بهرامی
            پیشگوی کی بودی تو جیگر.

"اصلا سخنگو منتظر بود که شما پست بزنی بعد بیاد بگه که امکانش هست."

اینم قسمت ویرایش شده.

الان مرد هستم یا نه؟

اونوقت شما تهمت زدی گفتی: الان پای صندوق هستم! مرد بودی؟

دیگه یواش یواش باید گوزو بدی قبض بگیری! کی میخوای درست بشی بهرام؟

واسه بقیش نظری نداری؟ فقط افکار خودت درسته با ... همتی! ببخشید رفیق همتی.
            رفتی 12 شرط خوندی؟
            آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/11/12, 12:35.

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

ببین!
              نظرم اومد که دارم شما رو مسخره میکنم با این ادبیات! واسه همین برداشتمش! نگو شما فاز گرفتیlaughingsmiley
              برو حالشو ببر
              برو فضا بهرامی
              پیشگوی کی بودی تو جیگر.

"اصلا سخنگو منتظر بود که شما پست بزنی بعد بیاد بگه که امکانش هست."

اینم قسمت ویرایش شده.

واسه بقیش نظری نداری؟ فقط افکار خودت درسته با اربابت همتی! ببخشید رفیق همتی.
              رفتی 12 شرط خوندی؟

داور ...

من و شما بهتره با روند حرکت کنیم و کمک کنیم به روند درست ...

روند درست
              اصلاحات اساسی در سیستم هست

قطعا توافق با ترامپ پیش زمینه میخواد از جنس اصلاحات اساسی ...

هزینه اش هم از انقلاب بسیار کمتره بسیار ...

قبل انقلاب محمدرضا شاه بود و امروز سیدعلی شاه میشه

چه فرقی میکنه اگر در راستای
              منافع ملی حرکت کنند ...

هنوز خبری نشده ...

اما کار نشد نداره

یه
              تاج می ذاریم روی سرش تا شما هم راضی بشی ..

عمر ما به انقلاب و نابودی پشت بند اون و حتی
              تجزیه شدن ایران قد نمیده ...

والله با
              شاه هم بنده مشکلی نداشتم , خودش راحت و آسان رفت!

کاش می ماند ولو با درو گردن 10 هزار نفر

12 شرط زمان پمپو بود و مقداری اش را انجام میدیم مقداری هم ترامپ کوتاه میاد
              و حله ....
              .

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3073

مختصر و مفید عرض کنم که

مجیدرضا رهنورد فقط گفت: سرمزار من قرآن نخونید.
                شد قهرمان ملی.

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3420

شاید خیلی از کاربران سن شون به زمان و دوران شاه قد نده و از اون دوران خوش چیزی به خاطره نداشته باشند اما بنده 12 سالم بود که انقلاب شد یادمه کلاس پنجم دبستان بودم و در شهر آبادان زندگی میکردم و چشمهایم به بیماری تراخم که اون زمان در منطقه شیوع داشت مبتلا شده بودند و اگه درمان نمیشدم منجر به نابیناییم میشد یه هیئت پزشکی اومدند مدرسه ما و بنده و چندتا دانش آموز دیگه را به ابتلا به این بیماری تشخیص دادند فردای اون روز همه ما که حدودآ 10 الی 12 نفربودیم رو با هواپیما عازم تهران کرده و دو شبی هم توی هتل 4 ستاره اسکان دادند بعدش برگشتیم آبادان تا 4 ماه یک پرستار صبح هر روز مرتب به دبستان ما سر میزد و قطره توی چشمهامون میریخت بعد از 4 ماه دوباره ما رو با هواپیما بردند تهران و توی کلینیک تخصصی تشخیص دادند همگی درمان شدیم! شب رو توی همون هتل سپری کردیم و فردا برگشتیم آبادان. همگی کاملا درمان شدیم و برای ایاب و ذهاب و ویزیت پزشکان متخصص و هتل ریالی از والدین ما نگرفتند! یاد اون روزها به خیر چه تغذیه با کیفیتی هر روز به ما میدادند از سیب لبنان وراداتی درجه یک از کشور لبنان گرفته تا ساندویچ گوشت و پسته و بستنی و شیر و خوردنی های دیگه ... حقیقتآ از ته دلم میگم خدا شاه را بیامرزه و رحمتش کنه همه مردم وطنش را یکسان دوست داشت و براشون ارزش و احترام زیادی قائل میشد اگر چه ما مردم ایران متاسفانه داریم تاوان نمک نشناسی خود را پس میدهیم بهش بد کردیم و گذاشتیم توی غربت و دور از وطنی که برای مردمش زحمت زیادی کشیده بود از دنیا بره! با اون بد کردیم که حال و روزمون این شده! پس هر بلایی سرمون بیاد من میگم حقمونه... نظر کاملآ شخصی و یه وقت ملاک تصمیم گیری در تغییر عقایدتون قرار نگیره!!
                  آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2024/11/12, 13:13.

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3073

در اصل توسط سهامدار 67 پست شده است View Post
                    شاید خیلی از کاربران سن شون به زمان و دوران شاه قد نده و از اون دوران خوش چیزی به خاطره نداشته باشند اما بنده 12 سالم بود که انقلاب شد یادمه کلاس پنجم دبستان بودم و در شهر آبادان زندگی میکردم و چشمهایم به بیماری تراخم که اون زمان در منطقه شیوع داشت مبتلا شده بودند و اگه درمان نمیشدم منجر به نابیناییم میشد یه هیئت پزشکی اومدند مدرسه ما و بنده و چندتا دانش آموز دیگه را به ابتلا به این بیماری تشخیص دادند فردای اون روز همه ما که حدودآ 10 الی 12 نفربودیم رو با هواپیما عازم تهران کرده و دو شبی هم توی هتل 4 ستاره اسکان دادند بعدش برگشتیم آبادان تا 4 ماه یک پرستار صبح هر روز مرتب به دبستان ما سر میزد و قطره توی چشمهامون میریخت بعد از 4 ماه دوباره ما رو با هواپیما بردند تهران و توی کلینیک تخصصی تشخیص دادند همگی درمان شدیم! شب رو توی همون هتل سپری کردیم و فردا برگشتیم آبادان. همگی کاملا درمان شدیم و برای ایاب و ذهاب و ویزیت پزشکان متخصص ریالی از والدین ما نگرفتند! یادش به خیر چه تغذیه با کیفیتی هر روز به ما میدادند از سیب لبنان وراداتی درجه یک از کشور لبنان گرفته تا ساندویچ گوشت و پسته و بستنیو... یادش به خیر ته دلم میگم خدا شاه را بیامرزد و رحمتش کنم همه مردم وطنش را یکسان دوست داشت و براشون ارزش و احترام زیادی قائل میشد اگر چه ما مردم ایران متاسفانه داریم تاوان نمک نشناسی خودرا میدهیم بهش بد کردیم و گذاشتیم توی غربت و دور از وطنی که برای مردمش زیادی کشیده بود از دنیا بره! با اون بد کردیم که حال و روزمون این شده! پس هر بلایی سرمون بیاد من میگم حقمونه... نظر کاملآ شخصی و ملاک تصمیم گیری در تغییر عقایدتون قرار نگیره
                    درود برشما
                    من میگم که هیچ ربطی به اون خدابیامرز نداره که این بلا سرمون اومده
                    ملت ایران باید این مرحله رد میکردند باید خودشون به استقبال رنسانس می رفتند
                    خوده من اگه نبود حکومت اسلامی، الان از مخالفین شاه می بودم!!! این یه واقعیت نمیتونم کتمانش کنم.

دوستان، به قول بهرام مرد باشید/.:biggrinsmiley.:/ بیاید بگید اگه حکومت اسلامی این وسط نبود، الان کجای داستان قرار داشتید؟
                    مخالف بودید یا موافق؟
                    آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/11/12, 13:22.

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3420

سلام

نه خیلی ربط داره اگه اون زمان خدابیامرز را از وطنمون فراری نمیدادیم! به نظرم این بلا هرگز سرما و مردم ما نمی اومد ما سرنوشت خود را با دستهامون تغییر دادیم حالا دیگه همه چی تغییر کرده و اون دوران خوش به عقیده من دیگه بر نمیگرده و یا به این سادگی برنخواهد گشت اون زمان تغذیه و تحصیل و دانشگاه و اعزام به خارج و درمان و خیلی چیزهای دیگه که به خاطر ندارم رایگان بود اما الآن خودتان شاهد هستید وضع سابق رو نداره و همه چی کاملآ عوض شده

درود برشما
                      من میگم که هیچ ربطی به اون خدابیامرز نداره که این بلا سرمون اومده
                      ملت ایران باید این مرحله رد میکردند باید خودشون به استقبال رنسانس می رفتند
                      خوده من اگه نبود حکومت اسلامی، الان از مخالفین شاه می بودم!!! این یه واقعیت نمیتونم کتمانش کنم.
                      دوستان، به قول بهرام مرد باشید/.:biggrinsmiley.:/ بیاید بگید اگه حکومت اسلامی این وسط نبود، الان کجای داستان قرار داشتید؟
                      مخالف بودید یا موافق؟

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

سلام

نه خیلی ربط داره اگه اون زمان خدابیامرز را از وطنمون فراری نمیدادیم! به نظرم این بلا هرگز سرما و مردم ما نمی اومد ما سرنوشت خود را با دستهامون تغییر دادیم حالا دیگه همه چی تغییر کرده و اون دوران خوش به عقیده من دیگه بر نمیگرده و یا به این سادگی برنخواهد گشت اون زمان تغذیه و تحصیل و دانشگاه و اعزام به خارج و درمان و خیلی چیزهای دیگه که به خاطر ندارم رایگان بود اما الآن خودتان شاهد هستید وضع سابق رو نداره و همه چی عوض شده
                        اگر فرزندان یه خانواده مسیر اشتباه برن ' پدر خانواده باید ول کنه و بره ؟

ارتشبد فریدون جم در زمانی که بختیار نخست وزیر می شد به شاه گفت اختیارات تام بده و شاه نداد ... در نتیجه فرماندهی ارتش را نپذیرفت علی رغم درخواست شاهپور بختیار!

محبوبیت بالای ارتشبد فریدون جم در بین ارتشیان میتونست برگ برنده ی شاه باشه

اما افسوس شاه تحصیل کرده ی سوئیس بود و با روحیات او سازگار نبود ....

اگر روحیات پدرش ( رضا شاه) داشت ' هیچوقت انقلاب صورت نمی گرفت ...
                        آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2024/11/12, 13:35.
                        .

نظر

• ashkan zandi
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1128

سلام

نه خیلی ربط داره اگه اون زمان خدابیامرز را از وطنمون فراری نمیدادیم! به نظرم این بلا هرگز سرما و مردم ما نمی اومد ما سرنوشت خود را با دستهامون تغییر دادیم حالا دیگه همه چی تغییر کرده و اون دوران خوش به عقیده من دیگه بر نمیگرده و یا به این سادگی برنخواهد گشت اون زمان تغذیه و تحصیل و دانشگاه و اعزام به خارج و درمان و خیلی چیزهای دیگه که به خاطر ندارم رایگان بود اما الآن خودتان شاهد هستید وضع سابق رو نداره و همه چی کاملآ عوض شده
                          میشه ربطش داد به داستان موسی که رفت و برگشت دیده ااا چه گندی زدن و بعدش کلی طول کشید تا خدا بیخیالشون شد تا دوباره برگردن به نقطه اول اونا شانس داشتن و فرصت دوباره یافتن ما چی فرصت بهمون داده میشه یا میتونیم ثابت کنیم یه اشتباه بوده؟

نظر

• بابای یسنا
                            عضو فعال
                            • Apr 2023
                            • 679

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                            برای یه مساله ای چندروزه اومدم شهرمقدس قم...خیلی خوبه...یه شهر کوچیک...بدون ترافیک...بدون چراغ قرمز...بدون دود وشلوغی...یه آرامشی اینجاهست که باورنکردنیه...هرجاکه بری نیازی نیست دنبال جای پارک بگردی...خودمون روبردیم گرفتار این شهرای بزرگ کردیم با اون همه مشکلات...فردا باید برگردم تهران...ازحالا حالم گرفته...حسابشوبکن...ازاینجا بری تو دل ترافیک ....خوش به حال آقاجواد...توبهشت زندگی میکنه
                            درود.مگنوس جان صدای دهل از دور خوشه به نظرمن شرف سگ تهران صدبار میارزه به قم
                            تعجب کردم این حرفها به قم نمیخوره تنها مزایاش در کنار هزاران عیبش قدری ارزان تره روایت
                            داریم اگه جهنم هشت تا در داشته باشه هفت تااش از قم باز میشه شوخی اما ?جدی

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2077

چند وقت پیش
                              در تشبیه روابط بین ملت و دولت
                              از استعاره زن و شوهر استفاده کردم
                              یکی به کنایه گفت زن ستیز
                              من هم فرض بر شوخی گرفتم و عبور کردم
                              طوری که الان حتی یادم نیست تو کدوم تاپیک بود
                              چه بسا ویرایش یا حذف کرده باشه
                              تا اینکه اون روز جوابشو دادم
                              خوب یا بد ، شوخی یا جدی ... خودش زبون داره ،
                              اگه خودش می‌گفت ، ازش عذرخواهی هم میکنم ، به همین راحتی

حالا این قضیه به تو چه ربطی داره ؟
                              وکیلش هستی یا مدعی العموم ؟!
                              باید به تو جواب پس بدم ؟
                              همه چیز رو به خودش میگیره ، تقصیر من چیه ؟!

دوستان شما فرض کنید همه حرفهای من اشتباهه ،
                              توله های بابا اکبر رو که دیگه من نگفتم
                              (البته این قسمت ربطی به قضیه من نداه ، اینها رو آقای داور باید بگه)
                              برداشت من و مطمئناً سایر کاربران دیگه اینه
                              که لابد منظورش دار و دسته فائزه هاشمی و اطرافیانش هست
                              اینها اساساً اصلاح طلب محسوب نمی‌شند
                              خودشون یک دسته جدا هستند...
                              به جهت لقب استوانه که به هاشمی دادند
                              من به اینها میگم « اصحاب استوانه ! »
                              ولی آقای داور میگه « توله های بابااکبر »
                              ( آقای داور اگه اشتباه میکنم ، لطفاً شفاف سازی کنید)

خب حالا این قضیه به این کاربر چه ربطی داره که به خودش گرفته ؟
                              از چندین هزار کاربر فروم فقط تو به خودت گرفتی
                              آیا جزء خانواده هاشمی هستی ؟ یا حامی و طرفدار و...
                              خب باید اینو از همون اول میگفتی
                              که کاربرها تکلیفشون رو با تو بدونند
                              و اگه نه ، گور بابای هرچی استوانه و مخروط و منشور و مکعب و... !
                              به تو چه ربطی داره که حرص میخوری و توهین میکنی ؟!

من به جهت انصاف همیشه از عملکرد پهلوی دفاع کردم
                              صد البته که با اسکاندیناوری 2024 مقایسه نمی‌کنم
                              بلکه با قاجار 100 سال قبل و همسایه های اون زمان...
                              ولی برای امروز ، اصولاً سلطنت طلب نیستم

چون از صدها پادشاه که داشتیم ،
                              فقط بعضی ها خوب بودند ، نه همه.
                              چون که معتقد هستم همین الان هم شکلی از سلطنت داریم
                              که اتفاقاً از نوع مشروطه ! هم هست... !
                              پس هر سلطنتی قابل دفاع نیست

حالا اینکه یک آقایی به توله های بابا اکبر بد و بیراه بگه
                              به احسانی چه ربطی داره که بیاد جواب بده ؟

آیا من توله بابا اکبر هستم که در حوابش بگم شما هم توله بابارضا هستی ؟!

آیا من گفته بودم ترامپ باید براندازی کنه که حالا خودم رو مخاطب نفهم بفهم اون آقا می‌بینم ؟!

آیا من خودم به خودم شک دارم ؟! پس باید یه سر به خودم بزنم ! مگه نه ؟!

قضاوت با شما !
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2077

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                رعایت حال منو نمیخواد بکنی در بحث اعصاب من فولادی است . از حرفهای من و صداقتم سوء استفاده نکن . اونی که عنوان کردم برای بحث و نگارش نبود
                                چرا اتفاقا خوب میدونم منظورش چیه و بارها این کلیشه های مسخره و تهی از معنا که همفکراش اینجا اونجا نشخوار میکنند اونم میاد تکرار میکنه اینجا

ولی این یکیش فرق داره و ظاهرا واقعا تو نمیدونی منظور با کی بوده و نگرفتی
                                این بود :

یه خورده از فشار توله های بابا اکبر کم کنیم، گناه دارن، این چند روز زیادی فشار خوردند

نفهم، بفهم! اونی که باید براندازی بکنه مردم ایرانه نه ترامپ.

خودش میدونه ، خودتم میدونی اینجا فرق داره با دفعات قبلی و مخاطب خاص منظور است و در ضمن در این فروم چه من باشم و چه کسی دیگر زین پس نباید بهش بگید نفهم بفهم و بعد تازه طلبکار هم باشید

من توهین نکردم گفتم الان باز میخوای دری وری نثار کنی . این توهین نیست . لایک دیگران هم به خودشون مربوط است و البته چرخش روزگار است
                                خودتون زرت و زرت بارها و بارها زیر انبوهی اهانت های مستقیم و غیر مستقیم به من را اینجا لایک کردید . اهانت های به دیگران را هم چنین کردید

حالا دیدی لایک چه باری داره ؟ بذار یه بار هم جناب عالی بچشی

در مورد اون پست شیزوفرنی ... به رو نیاوردم تا اینکه الان با غرور اومدی مطرحش کردی . پس بذار حرفم را بزنم

فعلا چشم پوشی کردم ولی فکر میکنی با لوده گری و بلاهت و لات بازی و اهانت و برچسب زنی های چندش اور و سخبف به دیگران عرصه را هنرمندانه برده است یا برده اید ؟
                                مثلا منم الان بیام یه پست اهانت امیز در مورد موضوعی ارسال کنم و به خیال خام احمقانه خودم قصد خراب کردن کسی را داشته باشم عرصه را برده ام یا پیروز میدان هستم ؟ زهی خیال باطل

عرض کردم چشم پوشی کردم فعلا صبر من زیاد است
                                من سر سفره پدرم بزرگ شده ام و نان زحمت کشی و کارگزی خورده ام و نه پدرم و نه من و نه خانواده ام دستمال کشی برای احدی در این جهان هستی نکرده ایم

پدرم تا زمان قید حیات از گل بالاتر به من نگفت و همچنین خانواده . اینجا نیامدم برای شنیدن اراجیف سخیف و لوده گری های مشتی ترول مجازی

فعلا صبرم زیاد است
                                لطفا و خواهشا زین پس مستقیم و غیر مستقیم مرا خطاب قرار نده
                                تمام
                                OK - دیگه رعایت حالتو نمیکنم

اگه دری وری توهین نیست
                                پس تو هم این همه دری وری نگو

کلیشه
                                مسخره
                                تهی از معنا
                                نشخوار
                                زرت و زرت
                                لودگی
                                بلاهت
                                لات
                                برچسب زن
                                سخیف
                                احمقانه
                                خیال باطل
                                دستمال کش
                                اراجیف
                                لوده
                                ترول مجازی

اگه اینها که گفتی توهین نیستند ، همه‌اش به خودت برگرده
                                تازه اینها فقط توی یک پستت بود ،
                                در خیلی از پستهای قبلی‌ت هم در همین حد به من توهین کردی
                                در خیلی پستهای من ، بدون اینکه ربطی به تو داشته باشه
                                اومدی اظهارنظر کردی که خب تا اینجاش موردی نداره
                                ولی در سرتاسر نظراتت مثل همین پست به من توهین کردی
                                فقط و فقط به خاطر اینکه با خط فکریت زاویه داره ، میای توهین میکنی
                                کجا دیدید یک سلطنت طلب اینقدر دیکتاتور و تمامیت خواه باشه
                                که هرکس خلاف میلشون گفت ، اینقدر بهش توهین کرده باشند
                                در عین حال همیشه آه و ناله میکنه که احساساتش جریحه دار شده !

فکر نمیکنم در سرتاسر فضای مجازی کسی باشه
                                که در هر پستی اینقدر توهین و هتاکی کنه
                                و توی دهنش نزده باشند
                                اگه کسی توی خیابون فقط یکی از این کلمات رو به کسی بگه ،
                                چه برخوردی باهاش میکنه ؟!

ولی من هرگز جوابتو ندادم ، و تو باز هم تکرار کردی و تکرار و تکرار و تکرار...

ملاحظه حالتو کردم ، ولی خب الان فهمیدم اشتباه کردم ،

یا روش من بازدارندگی نداره ، یا تو لیاقتشو نداشتی
                                جلو بعضی افراد نباید کوتاه بیای
                                این تیپ آدمها تا چندتا فوحش... نخورند ، دست بردار نیستند
                                ولی پسر ، تو سعی کن اینطور نباشی !

از گل نازکتر بهت نگفتند ، زیادی لوس شدی !
                                ولی ای کاش به جهت باقیات الصالحات هم که شده
                                دو زار ادب یادت داده بودند

مرد هتاک بی ادب ،

بار آخرت باشه که توهین می‌کنی

بار آخرت باشه که من رو خطاب قرار میدی

وگرنه هرچه دیدی از چشم خودت دیدی

دفعه بعد ، یکی گفتی ، صدتا جواب ناجور می‌شنوی
                                طوری که دیگه برات نصرفه ادامه بدی

من با تو کاری ندارم
                                پس تو هم با من کاری نداشته باش
                                وگرنه هرچه دیدی از چشم خودت دیدی

تمام .