اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 1931

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

کسی اینجا اسم اون کارشناسانی که نامه زدن گفتن رشد بورس سبب افزایش تورم می شه رو دارد
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• بهرام خان حانان
      ستاره‌دار(4)
      • Sep 2020
      • 778

اسراییل تمام ادوات جنگی سوریه که ما بهشان دادیم با خاک یکسان کرد......

سوریه دیگر هیچ ندارد..... هیچ

نظر

• خسرو چوگان
        ستاره‌دار(1)
        • Jan 2022
        • 265

یه ارتا نامی در پارس پورتفولیو بود که سید هم بود.
        سیدارتا.
        الان اسمشو عوض کرده و 180 درجه هم تغییر کرده.
        اگه گفتید کدوم کاربره؟

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4128

ابو محمد الجولانی یا همان اسم واقعی احمد حسین الشرع ، لیدر گروه تحریر الشام طی یک دهه از نزدیکی به القاعده رسید به جائی که فعلا روی کاغذ و باید منتظر ماند تا عمل ، سخن از ممنوعیت تحمیل حجاب اجباری میگوید و در نظر دارد اینده سوریه با همه گروه ها و فراگیر باشد
          چه تغئیری !!!
          به فال نیک باید گرفت تا وقت عمل

اگر من و شمای نوعی نتونیم تغئیری نه در این ابعاد وسیع ولی به هر میزانی در خود ایجاد کنیم ، اگر من و شمای نوعی نتونیم از خود بزرگ بینی ها و خود برتر بینی ها که اغشته به انحصار و اقتدار است فاصله بگیریم و نتونیم سایه بلند این انحصار و اقتدار را با تنظیم جسم و فکر خود در راستای نور خورشید ، این سایه ناپسند را کوتاه کنیم ، فرقی هم ندارد از چپ تا میانه و راست ، از مذهبی و غیر مذهبی ، از ایدئولوژیک تا فول لیبرال و غیر ایددولوژیک ، از شاهی تا جمهوری و و و ....

اگر نتونیم این سایه را کوتاه کنیم ، قطع و یقین یک جای کار ما اساسی میلنگد
          و مطابق با شعار جنبش me too باید گفت me dictator

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4128

ارادتمند هیچ فرد خاصی نیستم و بارها از فرد محوری اعلام برائت کردم ولی دیدم باز به مناسب ازادی خانمی که روی مخ گروهی است ، اهانت ها و اتهام ها ....
            و دیدم تعدادی از دوستان هم همراهی در لایک کردند

از این بگذریم سخن را محدود به این فروم با تعدادی محدود کاربر نمیکنم . سخن کلی است
            دیدم جناب مگنوس در چند کامنت بخوبی توضیح دادند و در یکی از کامنتها از جایزه صلح نوبل گفتند

توی نوعی واقعا نمیدونی این جایزه حاشیه امنیت میاره و باعث خیلی مسائل میشه یا میدونی و خودتو زدی به اون راه ؟/.:blinksmiley.:/
            یعنی یه عکس در حال راه رفتن دختر یا زنی چادری با پلاکارد جاوید شاه که هیچیش مشخص نیست کی بوده و کجا و اصلا واقعی یا فیک است ، اصلا بگو واقعی و همه چی درست ، اون وقت این قابل قیاس است با کسی که دو دهه زندگی و همه چیشو گذاشته پای مبارزه ؟

کاری به اون گروهی ندارم که کل انرژیس شون را گذاشتند تا این مسائل را ساخته و پرداخته کنند و کاملا مشخص است اهداف چیست ، ولی من نوعی که نشر میدم و لایک میکنم چی ؟
            دو حالت داره . من میدونیم این مقایسه از پایه غلط است و کمترین ارتباطی ندارند ولی مسیری غیر اخلاقی و ... را در پیش میگیرم

یا حواسم نیست و زیاد دقت نکردم و جو گیر شدم
            اگر حالت اول است و میدونم ...

شک نکن که من بن لادن و ابوبکر بغدادی دیگری هستم

من خمینی دیگری هستم و با قدرت بدست گرفت بدتر خواهم کرد

من بشار اسدی دیگری هستم و زندانی برپا خواهم کرد بدتر از صید نایا

باید دیگری و تکثر را بپذیری . باید این سایه شوم خود برتر بینی را رها کنی از هر گروهی باشی
            در غیر اینصورت من و شما دیکتاتوری بدتر از قبلی ها خواهیم بود

جسم همه اسنان ها قابل نقد است . شرم اور و اوج درماندگی است ، خفت و حقارت است که من جسم کسی را دوستش ندارم با ادبیاتی ناشایست خطاب کنم
            اگر من نوعی تپل هم باشم ، خب یکی دیگه هم شکم گنده است
            یکی دیگه دماغش درازه یا نافرمه
            یکی پاش میلنگه

در این سطح چیپ و کودکستانی حرف زدن و برخورد ها اونم از ادم های با 40-50 سال سن به بالا ... چی بگم والا !!!!!/:.nono.:/

اگر به عده ای بر نمیخوره کمی سطح این تاپیک را از این حد تنزلی که گرفتار شده و عامل اصلی این تنزل هم بخشی است که نیک دانید چه تفکری هستند فاصله بدهید تا راحت تر بشه بحث و گفتگو کرد و شاید کسانی که میل به نوشتار ندارند بازم برگردند

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1931

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              ارادتمند هیچ فرد خاصی نیستم و بارها از فرد محوری اعلام برائت کردم ولی دیدم باز به مناسب ازادی خانمی که روی مخ گروهی است ، اهانت ها و اتهام ها ....
              و دیدم تعدادی از دوستان هم همراهی در لایک کردند

از این بگذریم سخن را محدود به این فروم با تعدادی محدود کاربر نمیکنم . سخن کلی است
              دیدم جناب مگنوس در چند کامنت بخوبی توضیح دادند و در یکی از کامنتها از جایزه صلح نوبل گفتند

توی نوعی واقعا نمیدونی این جایزه حاشیه امنیت میاره و باعث خیلی مسائل میشه یا میدونی و خودتو زدی به اون راه ؟/.:blinksmiley.:/
              یعنی یه عکس در حال راه رفتن دختر یا زنی چادری با پلاکارد جاوید شاه که هیچیش مشخص نیست کی بوده و کجا و اصلا واقعی یا فیک است ، اصلا بگو واقعی و همه چی درست ، اون وقت این قابل قیاس است با کسی که دو دهه زندگی و همه چیشو گذاشته پای مبارزه ؟

کاری به اون گروهی ندارم که کل انرژیس شون را گذاشتند تا این مسائل را ساخته و پرداخته کنند و کاملا مشخص است اهداف چیست ، ولی من نوعی که نشر میدم و لایک میکنم چی ؟
              دو حالت داره . من میدونیم این مقایسه از پایه غلط است و کمترین ارتباطی ندارند ولی مسیری غیر اخلاقی و ... را در پیش میگیرم

یا حواسم نیست و زیاد دقت نکردم و جو گیر شدم
              اگر حالت اول است و میدونم ...

شک نکن که من بن لادن و ابوبکر بغدادی دیگری هستم

من خمینی دیگری هستم و با قدرت بدست گرفت بدتر خواهم کرد

من بشار اسدی دیگری هستم و زندانی برپا خواهم کرد بدتر از صید نایا

باید دیگری و تکثر را بپذیری . باید این سایه شوم خود برتر بینی را رها کنی از هر گروهی باشی
              در غیر اینصورت من و شما دیکتاتوری بدتر از قبلی ها خواهیم بود

جسم همه اسنان ها قابل نقد است . شرم اور و اوج درماندگی است ، خفت و حقارت است که من جسم کسی را دوستش ندارم با ادبیاتی ناشایست خطاب کنم
              اگر من نوعی تپل هم باشم ، خب یکی دیگه هم شکم گنده است
              یکی دیگه دماغش درازه یا نافرمه
              یکی پاش میلنگه

در این سطح چیپ و کودکستانی حرف زدن و برخورد ها اونم از ادم های با 40-50 سال سن به بالا ... چی بگم والا !!!!!/:.nono.:/

اگر به عده ای بر نمیخوره کمی سطح این تاپیک را از این حد تنزلی که گرفتار شده و عامل اصلی این تنزل هم بخشی است که نیک دانید چه تفکری هستند فاصله بدهید تا راحت تر بشه بحث و گفتگو کرد و شاید کسانی که میل به نوشتار ندارند بازم برگردند
              خوندم و قسمتهای زیادیش رو قبول دارم اما شک نکن همان گونه پدر ومادر نقش اول تربیت بچه رو دارند حکومت حالا از هر نوعی نقش اول گفتمان و تربیت مردمان اون جامعه رو به عهده دارد حالا اگه می پرسی چرا وقتی کسی که براش قداست ساختن میاد می گه خدعه کردم وقتی یه مرجع تقلید دعوت به فقر می کنه اما تو حساب خودش بالای ۶۰۰ میلیارد تومان پول نقد هست وقتی نوه طرف تو لندن به دنیا می آید وقتیرپسر آقای ع ش روزی ۵ ممیلیون دلار خالص در آمد داره وقتی نوه فلانی تو کانادا لخت لخت می چرخه اما اینجا ....... وقتی توله سگان اینها در سن ۲۲ الی ۲۴ سالی ازدواج می کنند اما الان یک سری بالایر۴۰ سالشون هست اما جرات فکر کزدن به ازدواج رو هم ندارند خوب می شه همین که می بینی اوج نفرت به حدی هست که خیلی ها می گن وطن به درک فقط اینها نابود شوند

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1931

راستی منظور از شاه یا غیر شاه این نیست یکی اون بالا باشه یه طایفه هم برای خودش درست کنه خودش و دور وبریها بخورن بقیه هم به درک منظور اینه که ساختار قدرتمند و در جهت ساختن وطن باشه نه ساختن کاندا و سوریه ولبنان و غزه و سیر کردن یه مشت توله کفتار بچه مسول

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1931

حجم ظلم و کثافت کاری و فساد وکشت و کشتار آقایون به حدی هست که فقط تکه تکه شدن اینها با خانوادهاشون م تونه کمی حنک کننده باشه والسلام

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3123

خالد پیرزاده بدنساز حرفه‌ای بود رفت زندان و به شکل سمت چپ اومد بیرون.

توماج خان رهبر توده‌های انقلابی و چریکی رفت زندان دو سه بار اعدام شد و به صورت سمت راست اومد بیرون.

امان از این زندان‌های جمهوری اسلامی که برای بعضی نکبت هستن و برای بعضی برکت!

__________________________________________________ ____________________________

اگه قرار باشه کسی خودش رو به نفهمی بزنه کاریش نمیشه کرد هزارتا دلیل و سند و مدرک که بیاری بازم نخواهد فهمید
                    این که دیگه رضا پهلوی نیست رگ گردنتون بزنه بیرون! این سفید شویی هست، می فهمید؟
                    سفیدشویی کار کثیفی هست که امثال نرگس و توماج و رونقی ها انجام میدن
                    آیا زندانهای ج.ا رو نرگس تپل تعریف میکنه یا خالد پیرزاد؟
                    واقعا شما اینطور برداشت میکنید که زندانی یعنی نرگس تپل و توماج خان توده ای؟
                    خالد پیرزاد ندیدید؟ برادران افکاری ندیدید؟ منوچهر بختیاری ندیدید؟ فاطمه سپهری ندیدید؟زهرا کاظمی خبرنگار؟
                    سال 88 پزشک کهریزک رامین پور اندرجانی.......
                    کسی که قرار باشه نفهمه، نخواهد فهمید، چون سودش در اینه که نفهمه.
                    .
                    .
                    آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/12/11, 09:05.

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1931

راستی وعده صادق نعره حیدری چه شد وعده فقط پاکستان تا زدید یکساعت نشد اونها هم جواب دادن لطفا خفه شوید که مثل سگ از اسراییل می ترسید

نظر

• saft
                        عضو عادی
                        • Apr 2014
                        • 227

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                        راستی وعده صادق نعره حیدری چه شد وعده فقط پاکستان تا زدید یکساعت نشد اونها هم جواب دادن لطفا خفه شوید که مثل سگ از اسراییل می ترسید
                        اینها یعنی همان گونده گوزان بزرگ عالم مدتهاست در چرخه گونده گوزیهایشان گیر افتاده و گرفتار شده اند و هرچه در آن دست و پا میزنند بیشتر فرو میروند آنچه طی این سالیان دراز در حق مردم ایران روا داشتنتد دارد یکجا و طی چند ماه به کامشان ریخته میشود تا شیرینی و حلاوت آن را بچشند شما از این ببعد بال بال زدنشان را شاهد باشید و لذت ببرید

نظر

• ashkan zandi
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1136

[QUOTE=Davar;1106605]

توماج خان رهبر توده‌های انقلابی و چریکی رفت زندان دو سه بار اعدام شد و به صورت سمت راست اومد بیرون.

اگه قرار باشه کسی خودش رو به نفهمی بزنه کاریش نمیشه کرد هزارتا دلیل و سند و مدرک که بیاری بازم نخواهد فهمید
                          خالد پیرزاد ندیدید؟ برادران افکاری ندیدید؟ منوچهر بختیاری ندیدید؟ فاطمه سپهری ندیدید؟زهرا کاظمی خبرنگار؟
                          .
                          .[/QUOTE

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1136

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

.
                            .
                            حالا ما شوخی گرفتیم جدی جدی طرف انشا می‌نویسه و هیچکی تحویلش نمیگیره میخواد لول‌ تایپیک ببره بالا یعنی بزور خودشو چسبونده میگه ما سه نفرو کجا میبرید
                            خب نیا مجبوری مگه برو‌ تیم تپلی تایپیک تپلی
                            نکنه جدی این یکی از مسئولین باشه چون اونسری به یکی دیگه گفتید توله اکبر گر گرفت اینم از تپلی
                            چپ همیشه خدا عقده دیده شدن عقده منم هستم شماها نمی‌فهمید لایک میکند منو ببیند منو لایک کنید
                            یعنی میخوای بدونی کارت چقدر درسته ببین چقدر با اینا زاویه داری
                            داداش سودش نه پولش روغنیه واسه همین باید خودتو بزنی بخواب

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3123

آیت‌الله دستغیب: قانون حجاب خلاف شرع است

آیت‌الله سید علی محمد دستغیب: اگر قانونی با الزامِ مردم به یک حکم شرعی به شیوه‌ای خشونت‌بار موجب بیزاری از اصل دین شود طبق قاعده حرمت تنفیر، این قانون خلاف شرع مقدس اسلام است و نتیجه عکس می‌دهد.

علی‌صاحب‌الحواشی

"زن‌زندگی‌آزادی" چرخشگاه سقوط نظام‌ ولایت‌فقیه شد.
                              جادویی در خون به ستم‌ریخته دخترِ ایران "ژینا" نبود، این فرسودگیِ معنا باخته حکومت‌اسلامی بود که مردم را چنان از صدر تا ذیل این "ایدئولوژی‌سیاسی" منزجر کرد تا روی برگرداندند و دینداری مصداق خرافه‌پرستی شد و احکام دین تفسیر به بدویت گشت.

این‌اتفاق فقط میان مردم نیفتاد، میان حکومت‌گران هم افتاد تا شاهدش اقسام محیرالعقول فسادها شد، از اختلاس‌ها گرفته تا فرستادن فرزندان به خارجه جهت زندگی و دیگر نفاق‌ها.

آن‌که گفت حجاب "دیوار برلین" نظام است، راست می‌گفت، اما سقوط این دیوار مسبوق به تهی‌شدگی اعتبار نظام مارکسیستی در چشم رعایای آلمان‌شرقی بود.

در ولایت‌اسلامی نیز همین اتفاق افتاد تا "زن‌زندگی‌آزادی" برخاست و چرخشگاه سقوط نظام را "علامت زد".

تلاشیِ "جبهه‌مقاومت" نیز از دومینوهای همین سقوط است.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3123

بشار اسد ۶۰۰ هزار سوری را کشت ولی جولانی نشسته با نخست وزیر بشار درباره روند انتقالی دولت گفتگو می‌کند

ولی مرتجعین سرخ و سیاه، شریف‌ترین دولتمرد ایرانی که ۱۳ سال رشد اقتصادی ۱۰٪ و توسعه پایدار به ارمغان آورد را اعدام انقلابی کردند.

حقیقتا شماها از جولانی هم مرتجع‌تر بودید.

تا اینجا به نظر میرسه القاعده و اسلام‌گراهای تندروی سوریه هنوز یک دهمِ وحشی‌گری و بربریتِ مجانینِ ۵۷ بعد از پیروزی رو هم از خودشون نشون ندادن.

شما از کدوم جهنم تاریک اومده بودید که اینجوری بودید؟

حتی گروهای تروریستیِ پنجاه سال بعد هم در وحشی‌گری به گردِ پاتون نمی‌رسن؟

تازه ج.ا اصلا نذاشت جلسه دادگاهی هویدا تموم بشه توی راهرو با کلت بوسیله غفاری کشته شد!!!

تحریر الشام نخست وزیر سوریه رو با احترام سر شغلش نگه داشت.

نظر

در حال کار...
                                X