اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

پیام یک سایت اینترنتی علمی معمولی دانمارکی در مقابل درخواست ورود با آی پی ایرانی:

In compliance with U.S. and applicable Export laws ,we are unable to process your request

حالا بعضی ها داخل ایران پیگیر معجزه پیوستن بهFATF هستند، در حالی که مشکل اصلی ایران، تحریم های آمریکا هست

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1492

میرسلیم: ارزش پول ملی مهم است؛ مردم به FATF چه کار دارند؟!

عضو تشخیص مصلحت نظام گفت:

? موضوع FATF جنبه مردمی ندارد، این موضوع سیاست بین‌المللی است و آن چیزی که باید تکلیفش را برای مردم مشخص کنیم، ارزش پول ملی ما است؛ این برای مردم مهم است.

?مشکل ما FATF نیست، کشور ما غنی است. ما اجازه داده‌ایم به یک عده که پول‌ها باد‌آورده‌ای که بدست آوردند را به دلار تبدیل کنند، وارد بازار کنند و باعث التهاب بازار دلار و گرانی‌ها شوند. این موضوعات مشکل اساسی ما هستند و مردم این را می‌خواهند، با FATF چه کار دارند؟!/ ایلنا

@sharghdaily

چه کسی هم مخالفه
      لباس و کفش و ساعتش برند هست
      آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2025/01/03, 11:46.

نظر

• مگنوس کارلسن
        Banned
        • Jan 2022
        • 1647

در اصل توسط zess پست شده است View Post
        پیام یک سایت اینترنتی علمی معمولی دانمارکی در مقابل درخواست ورود با آی پی ایرانی:

In compliance with U.S. and applicable Export laws ,we are unable to process your request

حالا بعضی ها داخل ایران پیگیر معجزه پیوستن بهFATF هستند، در حالی که مشکل اصلی ایران، تحریم های آمریکا هست
        بابا این مردم چیکاربهFATFدارن ....خوب پس حکومت چه جوری خرج خودشو دربیاره....این همه دزد...این همه رانت خوار...اینهمه آغازاده...این همه اختلاسگر...این همه دیوث....خوب همه بیکار میشن...خوب جامعه آرمانی نابود میشه....عجیبه واقعا که این مردم خیروصلاح خودشون روهم نمیشناسن....عجیبه که افتادن دنبال FATF....
        .

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2776

در اصل توسط zess پست شده است View Post

تحریم که قبلا «نعمت» بود...حالا شده «مشکل اصلی»!!؟

نظر

• sirwan
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 330

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
            سلام دوستان
            اینجا شلوغترین صفحه است افراد باسواد رفت امد دارند
            یک سوال درمانی

مدتی هست در گوشم صدا ها میدهد گوش راستم
            قبلا نبود رفتم دکتر گوش رفتم دکتر اعصاب قرص ودوا هیچ فایده نداشته
            سنم حدود68 سال است میگویند پیرگوشی هست گوش راستم اصلا صداها نمیاد
            کسی خودش یا کسانش تجربه داشتند ممنون میشوم کمکی کنند
            شرمنده اینجا زدم
            من همین مشکل را دارم هیچ دارویی موثر نبود فقط اگر شبها خوب بخوابم واسترس نداشته باشم موقتا یک روز احساس نمی کنم ولی دوباره برمی گردد
            گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3769

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              این فیلمی که از رقص و آوازخوانی ‎نرگس_محمدی و بقیه اصلاحطلب ها تو زندان جدیداً بیرون اومده،

سفیدشویی محض زندانهای ج.اس.

یه کثافت خالص به نفع رژیم.

همون پروپاگاندایی که گلشیفته گفته بود.(نرگس توی زندان میرقصه و آواز میخونه!!!)

تو زندان زن‌ها لوازم آرایش و زيورآلات آزاده؟

سهم نرگس محمدی از مبارزه با جمهوری اسلامی:

اقامت خانوادگی فرانسه
              یک میلیون دلار جایزه
              جایزه نوبل
              حمایت آنجلینا جولی و پادشاه نروژ
              در آخرم آزاد شد.

سهم مجیدرضا رهنورد:
              ۳۰ دقیقه حلق آویز با دست شکسته.
              .
              درود....البته من موافقتی با این عنوانی که برا نرگس محمدی به کار بردید ندارم ولی همان طور که شهروند !!یا رعیت !!درجه یک و درجه دو و بی درجه !!داریم ..زندانی و محکوم درجه یک ودو و بیزینس کلاس و فرست کلاس داریم !!
              ما فقط مافیای حکومتی نداریم ‌.مافیای اپوزیسیونی هم داریم...!!
              رسانه هایی که خودرا به عنوان رسانه اپوزیسیون جا زده اند فقط ان گروه از اپوزیسیون را به رسمیت می شناسند که در دایره عقیدتی و فکری و ایدولوزیک ان ها قرار داشته باشند ...

نظر

• bahramkhaliran
                عضو جدید
                • Sep 2020
                • 812

سلام
                یک قطره چکان از سرکه سفید انگورکه ترشی(سرکه تقطیری) می اندازندپرکنید!
                یک قطره چکان ازآب نمک(نمک دریارادرآب چوش ریخته به حدی که به اشبائ برسد)پرکنید!
                شبها هنگام خواب سرکه وصبهاآب نمک راداخل بینی بریزید تا به حلق برسد!(ابتدادرازکشیده ودهان رابازوآنگاه یک قطره یک قطره بریزید تابه حلق برسد)
                اینکار جداقل یک ماه ونیم هرروزتکرارشود!

نظر

• zess
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3107

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، امروز جمعه رسماً معامله خرید 14.9 میلیارد دلاری شرکت فولاد آمریکا توسط شرکت نیپون استیل ژاپن را ممنوع کرد.

بایدن در بیانیه‌ای گفت: یک صنعت فولاد قوی که مالکیت داخلی داشته و به این صورت اداره می‌شود، یک اولویت اساسی امنیت ملی است و برای زنجیره‌های تأمین انعطاف‌پذیر، حیاتی است. بدون تولید داخلی فولاد و کارگران داخلی فولاد، ملت ما قدرت کمتر و امنیت کمتری دارد.

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

سهام مرتبط با الکل روز جمعه پس از آن که یک جراح عمومی مشهور آمریکا به نام دکتر ویوک مورتی، بیانیه جدیدی منتشر کرد که ارتباط بین مصرف الکل و سرطان را برجسته میکند، سقوط کرد.

سهام شرکت Constellation در معاملات فیوچرز جمعه 1.5 درصد و ارزش سهام شرکت Budweiser و Diageo PLC به ترتیب 1.9 درصد و 2.6 درصد کاهش یافتند. سهام Pernod Ricard SA در معاملات اروپا نیز بیش از 3 درصد کاهش یافت.

این بیانیه تاکید می کند که مصرف الکل خطر ابتلا به حداقل هفت نوع سرطان از جمله سرطان سینه، روده بزرگ، کبد و مری را افزایش می دهد. الکل بعد از مصرف دخانیات و چاقی سومین عامل قابل پیشگیری سرطان در آمریکا است

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                      پهلوی چیست؟

پهلوی یعنی هر آنچه را که ما ایرانیان داریم از وجود آنهاست و هر آنچه را که نداریم از نبودِ آنهاست.

سی ساله که از جنبش روسری سفیدها در اوایل دهه هفتاد میگذره
                      جنبشی که شروع شد برای رفتن زنها به استادیوم
                      نتیجه این جنبش سی ساله چی شده؟
                      شما فکر می کنید حکومتی که به زنان اجازه رفتن به داخل استادیوم نمیده به زنان اجازه رای میده؟!!!!
                      این حق رای برای زنان بدون هیچ خون ریزی و درگیری، از طرف حکومت پادشاهی پهلوی به زنان داده شده بود و نهادینه شده بود به همین دلیل حکومت جدید نمیتونست این حق از زنان بگیره.

حالا برو به پهلوی فحش بده دوست قدیمی.

خاطرات اسدالله علم ۳۱ فروردین ۵۳
                      صبح در منزل پذیرایی زیادی داشتم، من‌جمله یک نفر آخوند خراسانی که اوقاتم را تلخ کرد. اصولا آن‌ها که در زندگی‌شان از جهل و نادانی مردم تامین می‌شود کم‌کم یک نوع عمل و حرف ساختگی جزء خمیره آن‌ها می‌شود. حالا این مردکه یک تقاضایی از من دارد از این‌جا شروع می‌کند و مشورت می‌دهد که من باید بیش‌تر به تظاهرات مذهبی بپردازم و چون تاکنون این کار را نکرده‌ام، به این جهت در سالروز درگذشت مادرم مردم مشهد شرکتی نکردند. وقتی به او می‌گویم اتفاقا برعکس این بود. آن وقت می‌گوید: «خوب قلبا شرکت نکرده بودند.» مردکه پدرسوخته بی‌شرف، تو از قلب مردم چه خبر داری؟ بعد معلوم می‌شود با نماینده من در مشهد و بیرجند حرفش شده و تقاضاهایش انجام نگرفته است.
                      بعد شرفیاب شدم. خوب بود که لااقل قبل از شرفیابی قدری در گل‌های کاخ گردش کردم و آرام گرفتم. کارهای جاری باز هم زیاد بود که عرض کردم. یک عرض کردم که شاهنشاه خوشحال شدند و عرض دیگر که ناراحت‌شان کردم. عرض اولم این بود که «امسال در فارس گندم زیاد است، شاید نیم میلیون تن اضافه داشته باشند. عزیزالله قوامی دوست من که دیشب آمده بود عرض می‌کرد باید از حالا فکر انبار بود، چون دولت خریدار منحصربه‌فرد اعلام شده، اگر انبار نباشد دچار ناراحتی خواهد شد.» فرمودند: «فوری با ولیان وزیر تعاون صحبت کن.»
                      عرض دیگر این بود که «در جلسه خانه‌های فرهنگ روستایی معلوم شد که روستاهای ایران فقط ۴ درصد برق و ۱ درصد آب آشامیدنی مطمئن دارند و این به کلی مغایر نظر شاهنشاه است. ما دو هزار خانه فرهنگ روستایی داریم و فقط در ۱۳۶ خانه برق هست.» فرمودند: «می‌دانم.» عرض کردم: «پس چرا اقدامی نمی‌فرمایید؟» فرمودند: «آخر باید شبکه برق به تمام ایران برسد.» عرض کردم: «در بعضی جاها هم که رسیده برای انشعلاب هر ده، وزارت آب و برق سی هزار تومان حق انشعاب مطالبه می‌کند. این کار که مضحک است، آن هم با این همه پول و مقدورات. به علاوه ۳ ریال کیلووات مطالبه می‌کنند.» فرمودند: «کار آسانی است و انجام می‌شود نگرانی ندارد.» دیگر عرضی نکردم. فقط عرض کردم: «باید دهات ایران متراکم شود و این دهات کوچک در بزرگ‌ها ادغام گردد و بعد همه دهات نوسازی هم بشود که این شکل بسیار بسیار ناپسند است.» فرمودند: «می‌دانم و درست هم می‌شود.» بعد مرخص شدم و به کارهای جاری رسیدم.

نظر

• بابای یسنا
                        عضو فعال
                        • Apr 2023
                        • 689

در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است View Post
                        سلام دوستان
                        اینجا شلوغترین صفحه است افراد باسواد رفت امد دارند
                        یک سوال درمانی

مدتی هست در گوشم صدا ها میدهد گوش راستم
                        قبلا نبود رفتم دکتر گوش رفتم دکتر اعصاب قرص ودوا هیچ فایده نداشته
                        سنم حدود68 سال است میگویند پیرگوشی هست گوش راستم اصلا صداها نمیاد
                        کسی خودش یا کسانش تجربه داشتند ممنون میشوم کمکی کنند
                        شرمنده اینجا زدم
                        درود.لطفا اگه جدیدا ازمایش قند خون سه ماهه HbA1C نداده اید
                        لطفا انجام بدید خدا به شما وهمه سلامتی بده

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1936

تهران از آخر سوم شد در کسب شاخص های زندگی جک ماجرا این جاست قیمت زمین و آپرتمان در این شهر با نیویورک و پاریس و مونیخ برابری می کند کاری به چیزی ندارم ولی جای عجیبی زندگی می کنیم هیچی با هیچی نمی خونه ولی همه هم رازی و خشنود و سرحال هستند
                          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• بهرام خان حانان
                            ستاره‌دار(4)
                            • Sep 2020
                            • 778

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                            تهران از آخر سوم شد در کسب شاخص های زندگی جک ماجرا این جاست قیمت زمین و آپرتمان در این شهر با نیویورک و پاریس و مونیخ برابری می کند کاری به چیزی ندارم ولی جای عجیبی زندگی می کنیم هیچی با هیچی نمی خونه ولی همه هم رازی و خشنود و سرحال هستند
                            درود بر امیر کبیر

ملت اگاه میخواهیم

نداریم

نسل 57 ....

وحال بچه های این نسل....

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3130

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1492

بار و محموله های کامیون هارو ترکیه و آذربایجان اجازه عبور نمیدن، افغانستان آب رومون میبنده، عراق گردن گیرش خراب شده و صیفی جات رو پس میفرسته، کف عربستان ایرانی رو اعدام میکنن، لبنان تا ماتحت ایرانیارو بازرسی میکنه، سوریه اجازه نمیده هواپیماهامون بشینن

پ.ن: هنوز اتفاقی نیفتاده...⏳

نظر

در حال کار...
                                X