پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
متاسفانه...بعدهامعلوم شد...که اینها فقط مغزشویی بوده است برای تثبیت پایه های قدرت حاکمان....بعداز جنگ ....تمام مسولیتهای بزرگ کشور را به رزمندگان متعهد دادند وشما دیدیدکه....درتمام عرصه ها....از این فرشتگان ...دزد به وجود آمد...تمام سرداران بازمانده از دوران جنگ...بدون استثنا...شخصیتهایی...خودمحور...دزد...و کورکورانه ...مطیع فرمانهای پیرمردان بیسواد دیگر شدند....شمااگر حتی یک مثال بتوانید از مدیریت صحیح بازماندگان جنگ بزنید ...که در راستای منافع"ملی"...نه منافع ایدئولوژیک باشد...به هرچه که میگویید ایمان می آورم....شورانقلابی به وجود آمده...درسایه انقلاب و نواهای حماسی آهنگران....همگام با روضه احساسی سیدالشهدا...در راستای پروپاگاندای انقلاب...دردوران جنگ گاهی حماسه های واقعی آفرید....اما عملکرد تقریبا همه این افراد...بلافاصله پس از دوران جنگ....اصل ذات ونیتشان رابرملا کرد....
به طور اخص...همین شهیدنامبرده....اگر لحظه حال..درقید حیات بود....و کشتار غزه وسوریه ولبنان را می دید ومسبب اصلی این خشونتهای افسار گسیخته را می شناخت...آیا به نظرتان...دردفترچه اش مینوشت که...همه مراقبتهایم بر باد پایه ریزی شده بودند؟؟؟؟...من گمان نمیکنم....
شعار معروف راه قدس از کربلا میگذرد....ازکربلا تاقدس را به ویرانه ای غیرقابل آبادی تبدی کرد...نظرشماچیه؟...نکته ای را اشتباه گفتم؟؟؟؟
در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است
View Post
به طور اخص...همین شهیدنامبرده....اگر لحظه حال..درقید حیات بود....و کشتار غزه وسوریه ولبنان را می دید ومسبب اصلی این خشونتهای افسار گسیخته را می شناخت...آیا به نظرتان...دردفترچه اش مینوشت که...همه مراقبتهایم بر باد پایه ریزی شده بودند؟؟؟؟...من گمان نمیکنم....
شعار معروف راه قدس از کربلا میگذرد....ازکربلا تاقدس را به ویرانه ای غیرقابل آبادی تبدی کرد...نظرشماچیه؟...نکته ای را اشتباه گفتم؟؟؟؟
نظر