اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • ۱۳۹۹ شهریور
    • 8765

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    تولید سال نیست . تولید روزانه است

البته 3 میلیون و خرده ای که شما نوشتی در حال حاضر نیست . کمتر از اینه

ضمنا گم شدن 20 میلیون لیتر سوخت مطرح است نه نفت
    ممنون که میخواهی ارتباط برقرار کنی.
    قبولت هم دارم همه جوره از قدیم.

هرچی بی فور بگه.

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • ۱۳۹۹ شهریور
      • 8765

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      -اگر از لخت شدن و برهنگی انقلابی ارضاء شدید
      -اگر فارغ از رهبر منم رهبر تویی گشتید
      -اگر بقدر کافی پول دراوردید و قله های ‎فاند_گیت و ‎غرامت_گیت رو فتح کردید.
      -اگر یه دل سیر دوربین ها شمارو نشون دادند،
      -اگر کوردستان رو بقدر کافی گورستان این و آن کردید،
      -اگر عکسهاتونو تو کوچه بن بست ساعت۵صبح گرفتید.
      -اگر جوایز ،نوبل و قلم کانادا و ساخاروف و زن تاثیر گذار و ...تموم شد
      -اگر از انقلاب فتوشاپی و کاریکاتور مستهجن و توهین و فحاشی به خاندان پهلوی رها شدید.
      -اگر دیدید حمایت از تجزیه طلب و تروریست، بیفایده ست.
      -اگر از دستمالی شدن توسط هیلاری کلینتون و هانری لوی ها،درس عبرت گرفتید،

و در نهایت: اگر تنها شناسه ی مبارزاتیتون که ‎پهلوی ستیزی بود، مُهر تایید گرفت،

میخواستیم بگیم که:

منتظر ارائه ی برنامه هاتونیم تا ببینیم چه در چنته دارید و چه خوابی برای ایران دیده اید.
      ربع پهلوی عمرآ بیاد ایران وسط این همه فشل بخواهد شاه بازی کند.
      الان روحی روانی همه قر و قاطین.
      خام خام میجونش.

خودش هم حاضر نیست بیاد.
      فقط داره مثل پرنس چارلز رل شاه را بازی میکند در صورتی که جوهرش را ندارد.

کل منطقه دست انگلیسه.
      حتی خودش هم مرزهایش را تعیین کرده.
      تمام مرزها. حتی ایران.
      حتی پرچمها.
      کجای کارید؟

شاه و مجلس و جمهوری و این خیمه شب بازی ها همش داستانه در خاورمیانه و حتی جهان.

پوفیوزا تو سفارت انگلیس شب یلدا گرفتند و خوشن.
      احتمالا از جیب من و شما.

مرگ بر آمریکا و اسرائیل داریم و لی گندشون وسط تهران سفارت دارد.
      به این میگویند جادو و طلسم.
      آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2024/12/21, 20:39.

نظر

• pahlevan
        ستاره دار (1)
        • ۱۳۹۹ شهریور
        • 439

تورم بالا و کاهش شدید ارزش پول
        تحریمهای گسترده و محدودیت تجارت
        آلودگی شدید هوا در عموم شهرهای بزرگ
        تخریب گسترده محیط زیست
        قطعی مستمر برق و گاز
        بحرانی بودن منابع آب
        تهدیدات فزاینده امنیتی.
        تعدادی از کشورها شاید یکی، یا دو تا یا سه تا از این مشکلات را داشته باشند و در تنش و بحران باشند.

اما کشوری جز ایران وجود ندارد که همه این مشکلات را همزمان داشته باشد.

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • ۱۳۹۹ شهریور
          • 8765

امروز رفتم گلفروشی واسه روز مادر یک گلی بگیرم.

دیدم ابالفضل چه شهری درست کردند !!؟؟

به فروشنده گفتم با 300-400 تومان چی میتونم بردارم.
          گفت هیچی

نهایتش میتونی دو دسته نرگس برداری.

یکجورایی خندم گرفت و اومدم بیرون.

باید نگران موج ورشکستگی ها باشیم.
          یکجورایی انگار تو قله ایم.

حالا فکر کن بنزین را هم گران کنند.

شعر و ور زیاد گفته میشه اخیراً
          البته بنزین را گران کنند بیشتر قاچاقچیان عزیز متضرر میشوند.

مردم که همینطوری ازشون داره میره.
          آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2024/12/21, 21:09.

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • ۱۴۰۱ شهریور
            • 2769

در اصل توسط pahlevan پست شده است View Post
            تورم بالا و کاهش شدید ارزش پول
            تحریمهای گسترده و محدودیت تجارت
            آلودگی شدید هوا در عموم شهرهای بزرگ
            تخریب گسترده محیط زیست
            قطعی مستمر برق و گاز
            بحرانی بودن منابع آب
            تهدیدات فزاینده امنیتی.
            تعدادی از کشورها شاید یکی، یا دو تا یا سه تا از این مشکلات را داشته باشند و در تنش و بحران باشند.

اما کشوری جز ایران وجود ندارد که همه این مشکلات را همزمان داشته باشد.
            ایضا کشوری وجود نداشته و نخواهد داشت که یک‌درصد جمعیت دنیا رو داشته باشه و همینطور ۸ درصد منابع دنیا...و اقتصادش به این شکل باشه!!!!

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • ۱۳۹۹ آبان
              • 4126

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
              ممنون که میخواهی ارتباط برقرار کنی.
              قبولت هم دارم همه جوره از قدیم.

هرچی بی فور بگه.
              خواهش میکنم
              کپ و گفت و تبادل نظر مجازی است . من صرفا ارتباط برقرار کردن تلقی نمیکنم . در این فضا با هر نظری میشه تبادل متقابل داشت . خدای ناکرده پدر کشتگی هم در کار نیست . کلی میگم
              هر چی من بگم ؟ نه نه اصلا اینطور نیست

نه هر چی من بگم درسته و نه هر چی کسی دیگر بگه
              اگر اینطور برداشت کنیم که همین دار و دسته ای که کشور را به این روز انداختند هم میگن هر چی ما بگیم
              این فضای مجازی هم نه قرار است کسی را به پست و مقامی برساند و نه رینگ و مسابقه است که کسی گوشه اش گیر کنه یا چیزی را کسی بدست بیاره یا از دست بده . شگفت اور است چرا چنین برداشت و هدفی در ذهن برخی موج میزنه

هدف منم هرگز چنین برداشتی که در ذهن برخی جا خوش کرده نیست
              هدف تمرین تبادل نظر و دمکراسی است منتهای مراتب برخی با مبارزات درون حزبی برای قدرت و پست و مقام قاطیش کردند و چنان به ایدی های مجای یا افراد حقیقی در جامعه میتازند که گوئی مبارزه انتخاباتی در این فروم در راه است

در ضمن در اولین کامنت که گفتم قر و قاطی میزنی منظورم به افکار شما بود نه خدای ناکرده منظور دیگری . لازم دیدم برای جلوگیری از سوء تفاهم توضیح بدم

نظر

• دفتردار
                عضو فعال
                • ۱۳۹۱ بهمن
                • 858

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                امروز رفتم گلفروشی واسه روز مادر یک گلی بگیرم.

دیدم ابالفضل چه شهری درست کردند !!؟؟

به فروشنده گفتم با 300-400 تومان چی میتونم بردارم.
                گفت هیچی

نهایتش میتونی دو دسته نرگس برداری.

یکجورایی خندم گرفت و اومدم بیرون.

باید نگران موج ورشکستگی ها باشیم.
                یکجورایی انگار تو قله ایم.

حالا فکر کن بنزین را هم گران کنند.

شعر و ور زیاد گفته میشه اخیراً
                البته بنزین را گران کنند بیشتر قاچاقچیان عزیز متضرر میشوند.

مردم که همینطوری ازشون داره میره.
                این بازی های روز مادر و روز پدر و روز فلان وبهمان ، ساخته دست بازاریان است البته با کمک آخوندها ، برای خالی کردن جیب مردم!!
                یک فرد عاقل این قدر راحت به دام بازاریان و آخوندها نمی افتد!!

نظر

• pahlevan
                  ستاره دار (1)
                  • ۱۳۹۹ شهریور
                  • 439

اگه تحریم های ایران برداشت بشه یا نظام سقوط‌ کنه کدوم کشورها ضرر مکنن:
                  کشورهای عربی که به خاطر تحریم های ایران، بازار نفت جهان رو در دستشون‌ گرفتند رقیب خیلی قدرتمندی پیدا می‌کنند مثل قبل سال ۵۷ که ایران قیمت نفت جهانی رو تعیین میکرد.
                  ایران بدون تحریم و آزاد، بزرگ‌ترین رقیب روسیه در بازار گاز جهانه و اگر ایران به اروپا گاز صادر کنه، روسیه ورشکسته میشه.
                  ایران می‌تونه بزرگترین رقیب ترکیه در صنعت گردشگری بشه و میلیون ها نفر برای تعطیلات به ایران بیان.
                  در صورت برداشتن تحریم ها میتونیم صدها هواپیما به ناوگان ایران ایر اضافه کنیم و رقیب جدی برای هواپیمایی ترکیش، قطرایر ویز و امارات میشیم.
                  نخبه هامون دیگه به آمریکا و اروپا مهاجرت نمیکنن و میتونیم یکی از قدرت های علم و فناوری و پزشکی در جهان بشیم.
                  کویر لوت مون که گرم ترین نقطه کره زمینه می‌تونه به بزرگترین نیروگاه برق خورشیدی تبدیل بشه و از این نظر هم رقیبی برای چین عربستان و مراکش میشیم.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • ۱۴۰۱ شهریور
                    • 2769

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    فاجعه در بیمارستان چشم پزشکی؛ ۹ بیمار پس از عمل آب مروارید نابینا شدند / وزارت بهداشت: پیگیری قضایی درباره این مسئله انجام شده / رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: مردم را نگران نکنید؛ دلیلی ندارد که رسانه‌ها هرروز این مسئله را برجسته کنند / [این مسائل را] بزرگ نکنید

ابدا کسی نگران نباید بشه...نه اون همه بیمار دیالیزی که چند وقت پیش کشته شدند ...نه این بندگان خدا که نابینا شدند!!!!
                    بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی نگاه...در خیابان شریعتی تهران هست...این بیمارستان این بلا رو سر بیماران میاره...بیمارستانهای دولتی چیکار میکنند!!!؟
                    گندش هم در اومده رئیس کمیسیون بهداشت مجلس ظاهرا سهامدار بیمارستان هم هست

نظر

• bikaraneh
                      عضو فعال
                      • ۱۳۹۳ شهریور
                      • 638

در اصل توسط pahlevan پست شده است View Post
                      اگه تحریم های ایران برداشت بشه یا نظام سقوط‌ کنه کدوم کشورها ضرر مکنن:
                      کشورهای عربی که به خاطر تحریم های ایران، بازار نفت جهان رو در دستشون‌ گرفتند رقیب خیلی قدرتمندی پیدا می‌کنند مثل قبل سال ۵۷ که ایران قیمت نفت جهانی رو تعیین میکرد.
                      ایران بدون تحریم و آزاد، بزرگ‌ترین رقیب روسیه در بازار گاز جهانه و اگر ایران به اروپا گاز صادر کنه، روسیه ورشکسته میشه.
                      ایران می‌تونه بزرگترین رقیب ترکیه در صنعت گردشگری بشه و میلیون ها نفر برای تعطیلات به ایران بیان.
                      در صورت برداشتن تحریم ها میتونیم صدها هواپیما به ناوگان ایران ایر اضافه کنیم و رقیب جدی برای هواپیمایی ترکیش، قطرایر ویز و امارات میشیم.
                      نخبه هامون دیگه به آمریکا و اروپا مهاجرت نمیکنن و میتونیم یکی از قدرت های علم و فناوری و پزشکی در جهان بشیم.
                      کویر لوت مون که گرم ترین نقطه کره زمینه می‌تونه به بزرگترین نیروگاه برق خورشیدی تبدیل بشه و از این نظر هم رقیبی برای چین عربستان و مراکش میشیم.

درود
                      یعنی ممکنه این اتفاق بیفته؟
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                      ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• pahlevan
                        ستاره دار (1)
                        • ۱۳۹۹ شهریور
                        • 439

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                        درود
                        یعنی ممکنه این اتفاق بیفته؟
                        درود بر شما، یک روز خوب میاد
                        کاش زنده باشیم اون روز رو ببینیم /:.Heart.:/

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • ۱۳۹۹ شهریور
                          • 8765

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          خواهش میکنم
                          کپ و گفت و تبادل نظر مجازی است . من صرفا ارتباط برقرار کردن تلقی نمیکنم . در این فضا با هر نظری میشه تبادل متقابل داشت . خدای ناکرده پدر کشتگی هم در کار نیست . کلی میگم
                          هر چی من بگم ؟ نه نه اصلا اینطور نیست

نه هر چی من بگم درسته و نه هر چی کسی دیگر بگه
                          اگر اینطور برداشت کنیم که همین دار و دسته ای که کشور را به این روز انداختند هم میگن هر چی ما بگیم
                          این فضای مجازی هم نه قرار است کسی را به پست و مقامی برساند و نه رینگ و مسابقه است که کسی گوشه اش گیر کنه یا چیزی را کسی بدست بیاره یا از دست بده . شگفت اور است چرا چنین برداشت و هدفی در ذهن برخی موج میزنه

هدف منم هرگز چنین برداشتی که در ذهن برخی جا خوش کرده نیست
                          هدف تمرین تبادل نظر و دمکراسی است منتهای مراتب برخی با مبارزات درون حزبی برای قدرت و پست و مقام قاطیش کردند و چنان به ایدی های مجای یا افراد حقیقی در جامعه میتازند که گوئی مبارزه انتخاباتی در این فروم در راه است

در ضمن در اولین کامنت که گفتم قر و قاطی میزنی منظورم به افکار شما بود نه خدای ناکرده منظور دیگری . لازم دیدم برای جلوگیری از سوء تفاهم توضیح بدم
                          شما اصلاً بفرما 6&8
                          متن زیبای از هخودت دربکردی بیفور جان.

این دنیا برای هیچکس نمیماند.
                          همه اومدند و رفتند و بشریت هنوز در قرون وسطاست البته در ورژنی جدید.

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • ۱۳۹۹ شهریور
                            • 8765

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                            این بازی های روز مادر و روز پدر و روز فلان وبهمان ، ساخته دست بازاریان است البته با کمک آخوندها ، برای خالی کردن جیب مردم!!
                            یک فرد عاقل این قدر راحت به دام بازاریان و آخوندها نمی افتد!!
                            بابا بیخیال
                            این مناسبتها هم نباشه که دیگه باید برویم گوشه اتاق بیوفتیم و بمیریم.

البته میخواستم به کاهش توان خرید اشاره کنم صرفاً

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • ۱۴۰۱ شهریور
                              • 2769

داستان «گریه لیلی»

در کارنامه کاری زنده‌یاد اسدالله ملک قطعه‌ای غمگین، ‌ عاشقانه و البته رمزآلود وجود دارد که با عنوان «گریه لیلی» منتشر شده است. پیدایش این قطعه ماجرایی دارد که به نقل یکی از شاگردان ملک در کتاب خاطرات او آورده شده است:

«من در اتاقم هر روز تمرین ویلن می‌کردم. بعد از مدتی دیدم دختر جوانی در اتاقش از خانه خودشون که روبروی اتاق کار من بود، نشسته و معلومه که داره به صدای ساز من گوش میده؛ اما روزهای بعد هم آن دختر جوان همان جا می‌نشست و من هم تمرین می‌کردم.

طولی نکشید که دلباخته اش شدم! و مشتاق‌تر و دلباخته پرشورتر از قبل تمرین می‌کردم و گاهی لبخند رضایتش را حس می‌کردم. “عاشق شده ای، ای دل سودات مبارک باد”…

بعد از مدتی یک‌روز دیدم دختر نیامد. دلم سخت گرفت، روز بعد هم پیداش نشد و روز بعد هم، دیگه انگار آب شده بود رفته بود تو زمین!»

ملک در ادامه تعریف می‌کند: «دیگه طاقت نیاوردم. پاشدم رفتم درب خونه‌شون رو زدم یکی اومد بیرون من سراغ اون دختر رو گرفتم و ماجرا رو براش تعریف کردم. اون شخص گفت پس شما نوازنده اون آهنگ‌هایی هستین که لیلی رو از خود بی‌خود کرده بود؛ آره؟ من گفتم لیلی؟ پاسخ داد: آره لیلی بود و مرتب تعریف شما را می‌کرد! گفتم خب لیلی کجا رفته؟ و اون آهی کشید و پاسخ داد: لیلی فوت کرد! من پرسیدم چرا… پاسخ داد: لیلی بیمار بود و از هر دو پا فلج!»

اسدالله ملک نوشته است: «خشکم زد. همه‌ی بدنم مثل یه تیکه یخ شد! لیلی ... لیلی من ... یعنی او فلج و بیمار بوده ...؟ با پاهایی لرزان کشان کشان خودم رو به خونه رسوندم و عقده‌ام ترکید! گریه برای لیلی‌ام ... گریه‌ی لیلی.»

ملک از خود بی‌خود می‌شود. تمام وجودش پر از عشق لیلی که دیگر نیست… در نهایت نیروی درونش به جنبش در می‌آید و آرشه‌اش روی سیم های آماده ویلون می‌نشیند و شاهکاری توامان با گریه‌هایش برای لیلی خلق می‌شود. قصه لیلی تمام شد اما پس از این قصه شاهکاری خلق شد که اسدالله ملک نامش را «گریه لیلی» گذاشت. قطعه‌ای که می توانید در ادامه آن را بشنوید:

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

گریه لیلی...تکنوازی ویولن ...استاد اسد الله ملک

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • ۱۴۰۱ فروردین
                                • 1490

.....

نظر

در حال کار...