اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3747

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

دوسال از استقرار این دولت و ریاست رییسی گذشت .‌دلم میخواد ببینم اون ببوگلابی که منتظر رسیدن بادمجون!!هابود !!الان حالش،چطوره ...با بادمجون هاش چیکار کرد..

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1467

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
      الان همین نوع ادبیاتتون رو نگاه کنین قدم به قدم میریم جلو خوب برای چی من باید با شما همقدم بشم تا بقیه بفهمن که من عاقلم یا نه و آیا اگر شما بنده رو تایید نفرمودین پس من آدم کودنی هستم شما بر چه مبنا و ملاک و معیاری بنده رو میخوای بسنجی و یا دیگران رو سنجیدی و خطاب احمق به ماها میخوای بدی شاید ایراد کار در مدل سنجش یا شخص سنجشگر باشه
      واقعا حرف بنده که گفتم به خاطر تشکر گرفتن سکوت کردن رو توهین ی میدونین همرده با فحش خواهر و مادر و ناموس این ترازوی عدالتت ما رو کشته عمو

"برای قضاوت کردن نیازی نیست شما مامور انتظامات باشی، آدم‌ها همدیگه رو از روی رفتارشون قضاوت میکنن."
      این جمله بالا رو شما فرمودین درسته آدم ها رو از روی رفتارشون قضاوت میکنن بنده هم شما رو به خاطر لایک و ریپلای کردن اون افراد قضاوت کردم عین کاری که خودتون کردین جز اینه بزرگوار
      بنده در مورد دین گفتم که دین اسلام برای من یقینا کاملترین دینه و دستورات دین اسلام اگر به درستی اجرا بشه نجات بخش کل بشریته
      وگرنه بنده هیچ ادعایی در هیچ زمینه ندارم و همیشه در جاهای دیگه گفتم و اینجام میگم دنبال برطرف کردن نواقص خودم با مطالعه و گفتمان هستم تا زمانی که جان در بدن دارم
      ارادت ببخشید بنده رو
      سلام وعرض ادب

این بی خبررواذیت نکنید پسر خوبیه

فقط یکم بیخیره خودشم اقرارکرده که بی خبره وبی غرضه

نظر

• saheb91
        عضو عادی
        • Apr 2016
        • 73

علامه آیت‌الله #جوادی_آملی :

?«اگر کسی استعداد دارد، وقت‌ش را به موبایل بگذراند، به فضای مجازی بگذراند، به روزنامه بگذراند، به این و آن بگذراند و این معارف بلندی که در قرآن و نهج‌البلاغه و صحیفه است که حرف‌های آسمانی است اینها به زمین آوردند، این‌ها را یاد نگیرد، این شخص عمرش را تلف کرده است»

این مطلب رو اینجا گذاشتم تا یک نکته مهم رو خدمت همه دوستان علی الخصوص دو دوست بزرگوارم جنابان محترم bikhabar و ehsani
        عرض کنم:
        بنده در این تاپیک برای جدل و وقت گذرانی نیامدم بلکه اومدم تا به معلومات خودم اضافه کنم و از دوستان بهره ببرم از اینکه در پست هایی این دو دوست بزرگوار رو با ادبیاتی نه چندان مناسب مخاطب قرار دادم و شاید این مدل حرف ها باعث مکدر کردن خاطر بقیه دوستان و این دو عزیز شده باشه از همگی عذر خواهی میکنم چون طبق تعلیم دین وارسته اسلام هیچ حقی برای بنده قرار داده نشده که با مخالفان افکار خودم اینگونه حرف بزنم(البته حساب افرادی که به بنده فحاشی کردن جداس اما بنده برای اونها هم دعای عاقبت به خیری میکنم همچنان که برای خودم و شما این دعای خیر رو دارم)
        پ.ن :چون بنده پست آخر رو نوشتم و دوستان بزرگوارم bikhabar و ehsani فرصتی برای پاسخگویی به بنده رو نداشتن حق مسلم این دو دوست میدونم که جواب بنده رو بدن
        نکته آخر اینکه بنده تمام سعی خودم رو میکنم که دیگه وارد جدل و بحث لفظی با دوستان نشم حتی اگر بنده رو مخاطب قرار میدن و تمام هدفم مطرح کردن موضوعات مهم روز کشور و دنیا با تحقیق و دقت بالا باشه تا همگی انشاالله به روزهای خوب و روشن برسیم
        الیس الله بکاف عبده
        ارادتمند همه دوستان تاپیک
        /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1626

?«اگر کسی استعداد دارد، وقت‌ش را به موبایل بگذراند، به فضای مجازی بگذراند، به روزنامه بگذراند، به این و آن بگذراند و این معارف بلندی که در قرآن و نهج‌البلاغه و صحیفه است که حرف‌های آسمانی است اینها به زمین آوردند، این‌ها را یاد نگیرد، این شخص عمرش را تلف کرده است»

این مطلب رو اینجا گذاشتم تا یک نکته مهم رو خدمت همه دوستان علی الخصوص دو دوست بزرگوارم جنابان محترم bikhabar و ehsani
          عرض کنم:
          بنده در این تاپیک برای جدل و وقت گذرانی نیامدم بلکه اومدم تا به معلومات خودم اضافه کنم و از دوستان بهره ببرم از اینکه در پست هایی این دو دوست بزرگوار رو با ادبیاتی نه چندان مناسب مخاطب قرار دادم و شاید این مدل حرف ها باعث مکدر کردن خاطر بقیه دوستان و این دو عزیز شده باشه از همگی عذر خواهی میکنم چون طبق تعلیم دین وارسته اسلام هیچ حقی برای بنده قرار داده نشده که با مخالفان افکار خودم اینگونه حرف بزنم(البته حساب افرادی که به بنده فحاشی کردن جداس اما بنده برای اونها هم دعای عاقبت به خیری میکنم همچنان که برای خودم و شما این دعای خیر رو دارم)
          پ.ن :چون بنده پست آخر رو نوشتم و دوستان بزرگوارم bikhabar و ehsani فرصتی برای پاسخگویی به بنده رو نداشتن حق مسلم این دو دوست میدونم که جواب بنده رو بدن
          نکته آخر اینکه بنده تمام سعی خودم رو میکنم که دیگه وارد جدل و بحث لفظی با دوستان نشم حتی اگر بنده رو مخاطب قرار میدن و تمام هدفم مطرح کردن موضوعات مهم روز کشور و دنیا با تحقیق و دقت بالا باشه تا همگی انشاالله به روزهای خوب و روشن برسیم
          الیس الله بکاف عبده
          اومدی...کلی توهین کردی...حالا هم داری میری...مهم نیست...چون کسی نفهمید اصلا چی میگی...
          فقط مرد باش بعد از این همه توهین....یه پرسش رو جواب بده....نظرت در باره دیکتاتوری آقا چیه؟از طرف مردم حرف زدی...نظرت درباره همه پرسی از مردم درباره آقا چیه؟...اگه فقط همین مورد رو جواب بدی...هم مردم میفهمن تو چی میگی...هم کسایی که قضاوتت کردن...متوجه میشن باخودشون چند چندن...
          اگه هم مرد پاسخ نیستی یا خودت رو پایینتر از این میدونی که جواب من ومردم رابدی....بازهم مهم نیست....درک میکنیم....

نظر

• همسفر
            عضو عادی
            • Jan 2022
            • 280

در اصل توسط همسفر پست شده است View Post

آمریکا، ژاپن، برزیل، آلمان، فرانسه همچنان با آمار سه رقمی مرگ و میر روزانه ناشی از کرونا!

ثبت یک روز دیگر بدون فوتی کرونا در کشور

شما حساب کنید الان به جای امریکا و اروپا و چین و ژاپن و المان و غیره
            تو ایران مثلا روزانه ۲۰۰ ۳۰۰ نفر فوتی بود و در اون کشورها. زیر ۱۰ تا!!!

کانال های برعنداز و رسانه های نوچه اش و سلبریتی های دوزاری چه میکردند؟؟؟؟

اما الان فعلا رو دلار مانور میدن...

یادتون باشه اگر خدای نکرده کرونا اندکی اینجا باز اوج بگیره خواهید دید چه جنجالی خواهند کرد!

/////////////////////////

آمار ابتلا و فوتی های امریکا
            مگر فایزر و مدرنا شفابخش کرونا نبود و بسته واکسن ما ناکارآمد؟!
            فوتی‌های ۳رقمی آمریکا، فرانسه و آلمان و غیره...

با دانش بومی و در همین آذرماه ۱۳ روز بدون فوتی داشتیم

البته این رو هم تحمل نمیکنن قطعا دشمنان و قطعا سعی میکنن با طریق مختلف کشورمون رو‌دوباره الوده کنن ..

دولت واقعا در این زمینه دستمریزاد داره

ایرادات رو میگیم خوبی ها رو‌هم باید بگیم

منصفانه..

چقدر واکسن های داخلی رو میکوبیدن
            همین کانال های بورسی که اکثریت اصلاح طلب هستن و تحت تاثیر رسانه ها و شخصیت های اصلاح طلبی و هرچه اونا میگن مثل طوطی تَکرار میکنن چقدر تحقیر میکردن و فایزر فایزر میکردن !! و به واکسن های ایرانی میگفتن آب مقطر

فعلا با آب مقطر های ایرانی یک هموطن هم فوت نمیکنه و این بالاترین و با ارزشترین کاری هست که میشه برای کشور کرد بی نظیر ! چه چیزی بالاتر از جان !؟؟؟

کشوری که در دولت قبل جزو چند کشور اول کرونا در مبتلا و فوتی بود خیلی ها عزیزانشون رو‌هر روز از دست میدادن
            و دولت روحانی با بهانه ی اف ای تی اف واکسن وارد نمیکردو اعتقادی هم به واکسن داخلی نداشت!!

مدت هاست فوتی ها ش تک رقمی شده امار و ۱۳ روز هم بدون فوتی بودیم ..
            آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2022/12/22, 23:56.

نظر

• آتلانتیس
              عضو عادی
              • Oct 2022
              • 162

آمار ابتلا و فوتی های امریکا
              مگر فایزر و مدرنا شفابخش کرونا نبود و بسته واکسن ما ناکارآمد؟!
              فوتی‌های ۳رقمی آمریکا، فرانسه و آلمان و غیره...

با دانش بومی و در همین آذرماه ۱۳ روز بدون فوتی داشتیم

البته این رو هم تحمل نمیکنن قطعا دشمنان و قطعا سعی میکنن با طریق مختلف کشورمون رو‌دوباره الوده کنن ..

دولت واقعا در این زمینه دستمریزاد داره

ایرادات رو میگیم خوبی ها رو‌هم باید بگیم

منصفانه..

چقدر واکسن های داخلی رو میکوبیدن
              همین کانال های بورسی که اکثریت اصلاح طلب هستن و تحت تاثیر رسانه ها و شخصیت های اصلاح طلبی و هرچه اونا میگن مثل طوطی تَکرار میکنن چقدر تحقیر میکردن و فایزر فایزر میکردن !! و به واکسن های ایرانی میگفتن آب مقطر

فعلا با آب مقطر های ایرانی یک هموطن هم فوت نمیکنه و این بالاترین و با ارزشترین کاری هست که میشه برای کشور کرد بی نظیر ! چه چیزی بالاتر از جان !؟؟؟

کشوری که در دولت قبل جزو چند کشور اول کرونا در مبتلا و فوتی بود خیلی ها عزیزانشون رو‌هر روز از دست میدادن
              و دولت روحانی با بهانه ی اف ای تی اف واکسن وارد نمیکردو اعتقادی هم به واکسن داخلی نداشت!!

نمیدونم تو واقعا نمیفهمی یاخودتو زدی به نفهمی.اگه واقعا نمیفهمی که مهم نیست ادامه بده.ولی اگه میفهمی وخودتو زدی به نفهمی.بگو چه قدر میگیری که نفهم باشی؟

نظر

• همسفر
                عضو عادی
                • Jan 2022
                • 280

نظر

• Madeiniran
                  Banned
                  • Dec 2022
                  • 390

[B] ...B]

/.:blinksmiley.:/ اجازه بدید چند سال بگذره بعد تاریخ رو تحریف کنید
                  این دولت از آسمان آمد و واکسن وارد کرد ؟ کسی نمیگفت صبر کنید ایرانی بسازیم ؟
                  صاحب این روزنامه الان وزیر راه هستند
                  معاون امروز رییس جمهور اون موقع رییس ستاد اجرایی بود
                  آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2022/12/23, 00:51.

نظر

• همسفر
                    عضو عادی
                    • Jan 2022
                    • 280

������«اگر کسی استعداد دارد، وقت‌ش را به موبایل بگذراند، به فضای مجازی بگذراند، به روزنامه بگذراند، به این و آن بگذراند و این معارف بلندی که در قرآن و نهج‌البلاغه و صحیفه است که حرف‌های آسمانی است اینها به زمین آوردند، این‌ها را یاد نگیرد، این شخص عمرش را تلف کرده است»

عرض کنم:
                    الیس الله بکاف عبده
                    سلام دوست عزیز تصمیم درستی گرفتید...
                    مطلبت رو بزار و رد شو اونی که باید بگیره میگیره اونی هم که نخواد بگیره نعوذ بالله خود خدا هم از عرشش بیاد پایین براش توضیح بده نخواهد گرفت
                    بحث کردن با برخی از این افراد فحاش و معلوم الحال فقط وقت و انرژیت رو میگیره...
                    درست مثل آدامس جویدن میمونه! شاید چند ساعت وقت و انرژی برای جویدنش بزاری اما در نهایت از این همه حرکت فک و دندان و جویدن هیچ غذا و عنصر قابل استفاده ای وارد معده نمیشه (هرچند در نهایت باز آدامس جویدن شاید چند فایده جانبی کم اثر داشته باشه که بحث و جدل با بغضی از این حضرات حتی اون رو هم نداره)
                    جواب و توضیح رو به کسی میدن که واقعا دنبال جواب باشه... نه برای ابراز وجود و اظهار فضل نداشته...
                    مدت زیادی سکوت کردی و فقط خواننده مطالب بودی ...امیدوارم این تجربه مباحثه که چه عرض کنم... بهتره بگم جدل گونه ای که با برخی افراد داشتی چراغ راه آیندت باشه
                    قطعا تمام افراد و اکثریتت خاموشی که دارن این تاپیک یا سایر فضای مجازی رو میخونن خودشون هم عقل دارن و هم قدرت تحلیل اینقدر درک دارن که از طرز صحبت و جمله بندی و استفاده مکرر از توهین و فحاشی (حتی به مقدسات بقیه) و شبهه افکنی با مغلطه و سفسطه افراد معلوم الحال اینجا و هرجای دیگری متوجه واقعیت وجودی و اغراض و امراض آنها بشوند.
                    آدم خواب رو میشه بیدارش کرد اما آدمی که خودش رو بخواب زده رو هرگز نمیتونی بیدار کنی...
                    موفق باشی.

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

البته از شما که میری پست خبر شاهین ۸۰۰ میلیونی رو فورا و بدون کوچکترین تحقیقی لایک میکنی چه توقعی میشه دانشت که درکی از تحقیق داشته باشین
                      کارت آمار گرفتن از لایک دیگرانه؟! به تو چه ربطی داره که من پست کیو لایک می‌کنم، پست کیو لایک نمی‌کنم، باز که شدی انتظامات سایت (به قول خودت) تو که حرف از انتظامات میزنی، خیلی غلط اضافه میکنی که برای چندمین بار به لایک بقیه گیر میدی.
                      دوما دوست دشمن ملت ایران(جناب صدام حسین) میشه دشمن ملت ایران یعنی آقای تهرانی حالا شما هی صغری کبری بباف
                      احمق، چقدر اراجیف میگی خاک تو سر، یه بار بهت گفتم برو پست‌های اون موقع رو بخون بعد بیا اظهارنظر کن. مگه من جایی گفتم که آقای تهرانی دشمن ملت ایران نبوده؟ (ببخشیدا، ولی واقعا خسته‌کننده و زشته که حرف‌های بی سر و ته و بی‌ربط بزنیم. باید دقت کنیم تو حرفی که می‌زنیم)
                      سوما بنده در مورد موضوع اول چیزی نمیدونستم پس در نتیجه حرفی هم نزدم و به شما هم هیچ ایرادی نگرفتم چرا استغفار گرامی
                      چرا عزیزم ایراد گرفتی، گفتی چرا باید اوشون استغفار کنه، درحالیکه در مورد خبر اول هیچ اطلاعی نداشتی. پس حرف بیخود زدی.
                      چهارما یه دوست عزیزی یه پست گذاشتن راجع به سایبری های مزدور
                      حالا خودت ببین بنده ای که هنوز هیچ اظهار نظر سیاسی ای انجام ندادم
                      عجب شما موضع‌گیری نداشتی، شما از همون اول موضعت برای همه مشخص بود، جدی جدی مثل اینکه خودت رو زدی به خریت، یه نگاه بنداز ببین کیا هواخواهت هستن و کیا مقابلت، اون موقع راحت میفهمی موضعت چی بوده.
                      البته قطعا جملات و توهین هایی که کرده و کسانی که زمینه ساز این جرات و جسارتش شدن باید در پیشگاه عدل الهی پاسخ بدن قطعا
                      شما نمیخواد نگران پیشگاه عدل الهی باشی، اوضاع خودت از همه خرابتره، همون‌هایی که فحاشی میکنن فکر میکنم در پیشگاه عدل الهی نسبت به شما به مراتب روسفیدتر باشن که در فهم مسائل ساده عاجزی و خودت رو به کوچه علی چپ میزنی. از روز اول اومدی چهره‌ی پرفسور به خودت گرفتی، فکر کردی بقیه تحت تاثیر این مسخره‌بازی‌ها قرار میگیرن؟!!
                      در ضمن دیشب گفتم اگر افراد فحاش در این تاپیک به فعالیتشون ادامه بدن ممکنه دفعه بعدی نوبت یکی از ماها باشه که قرعه به نام من افتاد
                      عزیز من قرعه‌کشی نیست که قرعه به نام تو بیافته، تلاشت در نافهمی حقیقت و موضع‌گیری‌هات در مقابل حقایق ملموس برای مردم جامعه باعث میشه که خودت سایرین رو تشویق به فحاشی کنی.
                      بعدش یه بنده خدای دیگه اومد و ما رو بیسواد و مواجب بگیر معرفی کرد بعدش شما اومدین و بنده رو مورد لطف قرا دادین جالبه همه اینها با هم و یکپارچه و پشت سر هم دقیقا به این میگن یه کار سایبری قشنگ و شیک و باکلاس
                      آفرین، آفرین! با تحقیقات و بررسی‌های زیادی که داری تونستی مچ این سایبری‌ها رو بگیری یا دلیلش هوش و ذکاوت سرشار جنابعالیه؟! هر عقب‌افتاده‌ای میتونه تشخیص بده که این نظرات متعلق به آدم‌هایی با افکار و دیدگاه‌های متفاوته و نه یه کار سایبری!!!!!!!!!!
                      واقعا آیا از نظر شما انسان آزاده ای وجود داره که حق اظهار نظرهای شخصی خودش رو داشته باشه و به هیچ کدوم شما خشک مذهبی ها و یا معاندین و مفسدین وابسته فکری نداشته نباشه
                      والا اینجا همه دارن اظهارنظر میکنن، از خشک مذهب تا به قول شما معاند و مفسد! کسی هم جلوشون رو نگرفته (مگه اینکه خط قرمزهای سایت رو رعایت نکنن). فقط ما نمیدونستیم که جنابعالی تافته‌ی جدا بافته هستید و نباید نازک‌تر از گل بهتون گفت. ولی اینکه خودت رو انسان آزاده‌ای میدونی که در کنار هیچ کدوم از طیف‌ها قرار نمیگیره دیگه خیلی قشنگ بود /:.yead.:/. بمون، بمون در این بلاهت.
                      حالا یه سوال، اصلا تعریفت از معاند یا مفسد چی هست؟ و به عنوان مثال من تو دسته معاندین هستم، تو دسته مفسدین قرار می‌گیرم؟ لطفا دلیلش رو هم حتما بگید ممنون میشم
                      البته بنده نظرات خودم رو پرقدرت در جائیکه لازم باشه بیان میکنم و از هیچ احد الناسی چه اینور و چه انور ابایی ندارم
                      آفرین کار خوبی میکنی. بالاخره بعد از 6 سال از خواب بیدار شدی، حق داری پرقدرت بیان کنی. اونور که حمایتت میکنن و کلی واست کف و هورا میکشن، بری حالش رو ببری، پس چرا ابا داشتی؟!! ولی اینور، دیگه بدتر از "همسفر" که نیستی. ایشون رو اسوه‌ی خودت قرار بده. با اینکه اطمینان داره که هیچ‌کس برای پست‌هاش ارزشی قائل نیست. محکم و راسخ به کارش ادامه میده. اینو میگن یه سایبری ثابت قدم!! بالاخره اگه واسه بقیه آب نداره واسه اون که نون داره، چرا نذاره.
                      چون شماها هستین که فقط غرزدن مملکت رو به لجن کشیدین
                      مثل اینکه شما تو خواب تشریف دارید، اون غر زدن رو باید قبل‌ترها (مثلا دوره‌ی روحانی) می‌اومدی میگفتی. الان مدتیه که کار از غر زدن گذشته. یه خورده چشاتو باز کن، دستت میاد دنیا چه خبره.
                      نیازی نیس این موضوع رو به شما بگم و لی میگم مطلع هم میگم که یه گروه از جوانان کشور که اهل کار و تلاش شبانه روزی هستن دارن کارهایی میکنن خارق العاده که همه دنیا انگشت به دهن میمونن و بنده هم در جریان کارهاشون هستم به این میگن حضور مردم در میدان حل مشکلات کشور حالا هی شما بیا بگو نمیشه یه سری ها دارن انجام میدن و به زودی هم میبینی که خواهد شد
                      حالا ما که هیچ موقع نگفتیم نمیشه، برو ببین کی کجا بهت گفته، گردن ما ننداز ولی خیلی ممنون که ما رو در جریان این خبرهای شگفت‌انگیز قرار میدین. همه‌ی دنیا پیش از این در موارد بسیار مثل کرونایاب مستعان انگشت به دهان موندن، بندگان خدا اصلا وقت نمیکنن انگشتشون رو از دهنشون دربیارن.
                      ایکاش به جای غرزدن فکر کنیم که چه کاری میتونیم برای عمران و آبادی کشورمون انجام بدیم و دریغ نکنیم
                      ما فکرهامون رو کردیم به نتیجه هم رسیدیم، تمام تلاشمون رو هم برای عمران و آبادی کشورمون انجام میدیم و دریغ نمی‌کنیم. اولین و مهم‌ترین و شاید تنها کاری که بشه انجام داد، تغییر ساختار حاکمیته. اگرم کسی داره کار دیگه‌ای میکنه، داره آب در هاون میکوبه و کارش هیچ ارزشی نداره.

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1189

من هم به خاطر بی‌احترامی‌هایی که در پست قبل از طرفم صورت گرفت، متاسفم ولی فکر میکنم خودتون باعث شدید که روند بحث به این سمت سوق پیدا کنه.

نظر

• رستا
                          عضو فعال
                          • Jan 2018
                          • 481

مشکل ما با کسانی که مخالف نظر ما هستند در یک چیزه
                          وگرنه در خیلی از صحبت ها و درد و دل ها هم نظر و هم دردیم.
                          اختلاف نظر ما در اصل نظام و رهبریه!!
                          بیشترین نارضایتی مردم مربوط به اقتصاد و معیشت که اینم طبق قااانوون اساااسییی کشور رهبر قدرت اجرایی نداره
                          بیشترین افتخار کشور در حوزه دفاعی که رهبر مسئول آن بخشه
                          کاش تغییراتی در قانون اساسی ایجاد میشد و اختیارات رهبر از قسمت تبیین سیاست های کلی نظام مسئولیت اجرایی در این بخش داشتن و اگر تمام رهنمود های ایشان در این سال ها و هشدار ها و راهنمایی هایی که در بخش اقتصاد و سیاست های مربوط به آن کرده بودند اجرا میشد و وابستگی ما به دلار کم بود وضع خیلی بهتر از چیزی بود که شاهدیم.ولی خب طبق قانون فعلی قدرت اجرایی در بخش اقتصاد مربوط به این مقام نیست
                          قدرت عزل و نصب مسئول بی لیاقت هم در اختیار این مقام نیست.
                          اگر فقط دو مورد فوق در قانون اساسی اصلاح میشد چه میشد.....تصور این که در بخش اقتصاد همچون دفاعی و نظامی پیشرو بودیم هم شیرینه چه برسه واقعیت.
                          با تمام نواقص و مشکلات و دولت های بی لیاقت باز هم اصل این نظام و انقلاب به ما در دنیا عزت و اقتدار داده
                          هر ایرانی آزاده ای حتی اگه شکمش گرسنه باشه برای عزت و امنیتش این انقلاب به حکومت پهلوی ترجیح میده
                          هر چند آمار بعید میدونم نشان دهنده این باشه وضع مردم قبل انقلاب از نظر رفاه و آسایش بهتر از الان بوده باشه
                          مقام اول این انقلاب هم با مقام اول دوره پهلوی از نظر دیکتاتوری و تجمل گرایی و خوشگذرانی از جیب مردم بعید میدونم قابل مقایسه باشه

نظر

• رستا
                            عضو فعال
                            • Jan 2018
                            • 481

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                            عرض سلام و ادب خدمت جناب طیب عزیز

چیزی که جدیدا مرسوم شده ! تا به وضع موجود انتقاد میشه ! از مشکلات اقتصادی و دزدی و رانت صحبت میشه ! همین کاربران می پرند وسط و شروع می کنند به اینکه بله ما هم انتقاد داریم به این شرایط اقتصادی و این کم کاریها و .... انگار گفتن این سخنان مشکلی را حل می کند !!!!!! و یا مثلا دلجویی می کنند!!! بفهمید وضعیت موجود باعث و بانی اش مسئولین هستند در هر رده ای !!! و باید به مردم پاسخگو باشند ! وعده سرخرمن دو ریال نمی ارزد تا الان صد بار وعده دادند و نتیجه بدتر از قبل شده است . شمایی که از ساختارهای فعلی همه جوره دفاع می کنید باید جوابگو باشید! نه منتقد. شما ها حق ندارید در اینطرف ماجرا قرار بگیرید ! !!! دعوای الان مردم با تفکرات شما دقیقا سر همین موضوعات است ! بفهمید ! با زندگی میلیونها آدم دارید بازی می کنید ! آیه قران نیست که نشود تغییر داد !ساختارهای معیوب را باید اصلاح کرد ! ساختارهایی که امتحان پس داده اند و مردود شده اند .

جناب رادین کاربر محترم سایت
                            شورای نگهبان به هیچ عنوان مرجع استعلام نیست. وقتی یک شخصی به شورای نگهبان معرفی میشود ، این شورا از سه نهاد استعلام میکند
                            وزارت اطلاعات
                            تا مشخص شود شخص پرونده امنیتی دارد یا نه؟

قوه قضائیه
                            تا مشخص شود که این فرد دارای سابقه پاک قضایی هست یا خیر؟
                            سازمان ثبت احوال
                            تا هویت شخص تایید شود
                            مدارک هویتی او تایید میگردد یا خیر
                            شورای نگهبان این سه استعلام را جمع بندی و تایید یا رد صلاحیت مینماید
                            در واقع شخصی که رد صلاحیت میشود از طرف شورا رد صلاحیت نمیشود از طرف این سه نهاد رد میشود
                            کار شورا این است که به این استعلامات رسیدگی نماید و احراز صلاحیت کاندیدا را اعلام نماید. الان شخصی مثل روحانی وقتی تایید شده از طرف شورای نگهبان این به منزله تایید سیاست ها و باورها و اعتقادات آن شخص نیست این فقط نشان دهنده اینه که از آن سه قسمت پرونده ای ندارد و مشکل امنیتی و حقوقی و هویتی وجود ندارد.که صدالبته اینا کافی نیست برای یک مسئول و‌نماینده لایق و باید تغییراتی در تایید صلاحیت ها باشه
                            ولی چندین نفر تایید میشوند بهتره خود شخص هم با تحقیق در مورد باورها و اعتقادات سیاسی انتخاب بهتری داشته باشه
                            قانون اساسی و ساختار تایید صلاحیت ها مشکل داره و باید اصلاحاتی صورت بگیره و این کار باید توسط مجلس و نمایندگان صورت بگیره.
                            نماینده ای که با پرس شام و حزب و گروه بازی رفته بالا چه انتظاری میشه ازش داشت.
                            خیلیا حتی سواد و درک سیاسی درست هم ندارند و فکر منافع خودشونن.

البته از حق نگذریم قانونی که تصویب شد کاندید های دو تابعیتی تایید نشوند قانون خوبی بود شاید کمکی باشه برای تایید کاندیدی که دلسوز مردم این سرزمین باشه بدون طمع غارت بیت المال و خوشگذرونی خانواده اش اون ور دنیا.

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2081

بزرگواری که همه رو لایق نصیحت کردن میدونی بنده با این همه سن دارم بهتون میگم من پست شما رو چندبار خوندم شما داری متلک میندازی
                              بالا بری پائین بیای صغری کبری ببافی اطاله کلام کنی شاید از نظر کسی که با امثال شماها و نطق هاتون آشنا نباشه متنتون جذاب و گیرا باشه اما ساده شده و خلاصه شده و عامیانه اش یه معنی بیشتر پیدا نمیکنه و اونم اینه که شما هم مثل بقیه همفکرانتون بر یک موضوع اصرار دارین و اون هم اینه که هرکسی در هر جایی حتی غیر ازاینجا طرفداری از نظام بکنه پس مزدور یا منتفع از نظامه و کلا هیچ انسان آزاد و مستقل در ایران وجود نداره که حرف دلش رو بزنه چون اون حرف و عملش ممکنه به مزاج یه سریا خوش نیاد
                              به جای اطاله مطلب حرف دلت رو بگو عزیزم با جملات عامیانه
                              بزرگوار ، بنده عرایضم رو واضح و شفاف تشریح کردم،
                              قضاوت با کاربران
                              شما دیگران رو به تامل و تفکر توصیه میکنی
                              بعد اگه کسی بگه خودت هم تفکر کن ... این اسمش میشه متلک ؟!!!

با کلمات بازی کردن و مظلوم نمایی کردن و... به کنار بگذارید
                              حرف دل شما چیه ؟!
                              سیستم تبعیض دو کفه ترازوی نابرابر هست
                              یکی نعمت و برکت دیگری نکبت و مصیبت
                              کسانی که از کفه نعمت بهره مند هستند
                              اولاً خوش به حالشون ، خدا شانس بده !
                              ثانیاً عقل میگه اینها باید هم که راضی و حامی باشند
                              وقتی بیشتر از حق خودسون بهره‌مند شده
                              هرجای دنیا بود نصف این شرایط زندگی رو نداشت
                              دیگه چی میخواد ؟ دور از جون مرگ میخواد مگه ؟؟؟!!!
                              باید هم دعاگوی نظام باشه ،
                              باید هم خواهان استمرار وضع موجود باشه

اما اونها که از شانس بد ، افتادند توی کفه نکبت و مصیبت
                              اینها حق مسلم خودشون میدونند که بزنند زیر میز ، بر بخوره
                              شاید در دور بعدی ، دو کفه ترازو متعادل بشه و تبعیض برطرف بشه
                              یا اگه نشد ، حداقل شانس بیارند بیفتند توی کفه نعمت و برکت
                              یا حداقل فاصله دو کفه کمتر بشه بلکه کمتر جر بخورند

شما از سیستم رضایت داری ؟ نوش جونت ، خدا شانس داده !
                              رضایت اعم از مادی یا معنوی ،
                              آیا این همون سیستمی هست که دوست داری باشه ؟!
                              خوش به حالت !

اما آیا نباید برای دیگران که در کفه نکبت و مصیبت افتاده اند
                              این حق را قائل باشیم که برای رسیدن به سیستم مورد نظر خودشون
                              برای رسیدن به چیزی شبیه احساس رضایت امروز شما
                              برای رسیدن به آرمانهای خودشون ، قیام کنند ؟!

شما توی شهر تاب میخورید ، گشت ارشاد رو میبینید ،
                              خدا رو شکر میکنید که مملکت داره بر اساس شرع اسلام اداره میشه ؟!

آیا این حق رو برای دیگران قائل نیستید که وقتی توی شهر تاب میخورند
                              ببینند مملکت داره بر اساس آرمانهای اونها اداره میشه ؟!
                              یا اگر تنوع عقاید وجود داره ، اداره مملکت طوری باشه که حداقل
                              بعضی افراد احساس نکنند برده و اسیر و زندانی شما هستند ؟!

حالا باز بیا مظلوم نمایی کن ، باز خودتو بزن به اون راه
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• دکترزیبایی عروق
                                ستاره‌دار(9)
                                • Sep 2020
                                • 629

هزینه لابیاپلاستی

[COLOR=var( --e-global-color-text )]عملی که اقدام به کوتاه نمودن لابیاهای مینور واژن می کنند را عمل لابیاپلاستی می گویند که هدف ظاهری زیبا و قرینه متناسب در دستگاه تناسلی خانم ها ایجاد کردند.
                                امروزه لابیاپلاستی یا جراحی زیبایی واژن بعد از عمل زیبایی بینی از استقبال زیادی برخوردار شده است، به طوری محبوبیت این عمل بیشتر در بین خانم های جوان دیده می شود. بیشترین دغدغه در این جراحی، هزینه آن می باشد که مراجعه کنندگان خواهان اطلاع از آن می باشند. باید گفت که هزینه این عمل بسته به نوع لابیاهای مینور و ابزار و تجهیزاتی است که متخصص زنان حاذق از آن در حین عمل استفاده می نماید، متغیر می باشد.
                                چون این عمل از خانمی به دیگر متفاوت می باشد در نتیجه هزینه لابیاپلاستی نیز گوناگون است.
                                در کنار این عمل می توان پروسه های دیگری را نیز اعمال نماید از جمله: روشن سازی واژن، تزریق ژل به واژن، تزریق بوتاکس به واژن به منظور حجیم و برجسته نمودن آن، تزریق چربی، واژینوپلاستی و… را انجام داد.
                                امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های جراحی نیز دستخوش تغییراتی وسیعی قرار گرفته که هدف متخصص زنان با تجربه در پی انجام این عمل با بهترین نتایج و بدون هیچ گونه عوارض جانبی می باشد.
                                انواع جراحی پلاستی

• واژینوپلاستی
                                • حذف روکش کلیتوریس
                                • هاپمنوپلاستی
                                • لبیوپلاستی
                                • فرونوپلاستی
                                • مونس پلاستی
                                • و…

شایان ذکر است که گفته شود که چین و چروک دستگاه تناسلی امری طبیعی می باشد که مرتبط به خودارضایی ندارد.
                                علل لابیاپلاستی

• کاهش تحریک کلیتوریس
                                • رفع عدم تقارن لابیاهای واژینال
                                • حذف چین و چروک های لابیاها
                                • به منظور زیباسازی دستگاه تناسلی

عمل لابیاپلاستی نیاز به استراحت و بستری شدن ندارد و چنانچه توسط متخصص زنان حاذق و باتجربه صورت گیرد، بیمار بعد از 48 ساعت استراحت ، توانایی بازگشت به فعالیت ها و امور روزمره زندگی را دارد.
                                جراحی لابیاپلاستی به منظور کلامپ نمودن لبه های داخلی، اقدام به ایجاد برش می نمایند که بعد از آن لبه ها را بخیه ده می شود . مدت زمان این فرآیند 1 ساعت می باشد. جراحی لابیاپلاستی نیاز به بیهوشی عمومی ندارد و با بی حسی موضعی نیز صورت می گیرد که البته بسته به صلاحیت متخصص زنان دارد که چه نوعی را تجویز می نماید.
                                برخی دیگر ازخدماتی که خانم دکتر تراب پرهیز جراح و متخصص بیماری های کلیه و مجاری ادراری انجام می دهند :
                                جراحی زیبایی واژن
                                تنگ کردن واژن
                                درمان واریکوسل
                                درمان بی اختیاری ادرار
                                لابیاپلاستی و….
                                بی اختیاری ادرار و نازایی، پروستات
                                راه های ارتباطی با دکتر مریم تراب پرهیز
                                کانال تلگرام دکتر مریم تراب پرهیز: dr_torabparhiz
                                اینستاگرام دکتر مریم تراب پرهیز: drtorabparhiz

[/COLOR]

دکتر مریم تراب پرهیز
                                [COLOR=var( --e-global-color-text )]جراح و متخصص بیماریهای کلیه و مجاری ادرار
                                پس از گذراندن پزشکی عمومی و با توجه به نبودن پزشک ارولوژی خانم در مناطق مختلف کشور ، در رشته ارولوژی تخصص گرفتم. همزمان استخدام شرکت نفت شده و در مناطق مختلف و محروم جنوب خدمت کردم. جهت رفاه حال بیماران خانم ، دوره های تکمیلی در رشته بی اختیاری خانم ها و روشهای نوین درمان بی اختیاری را در فرانسه تحت نظر دکتر پاسکال و در ایتالیا تحت نظر دکتر آلتونا گذراندم.
                                [/COLOR]
                                [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

در حال کار...
                                X