اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عباس انصاری
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1790

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

شاهد غافلگیری مسئولان سیاست خارجی در مقابل واقعیات عرصه بین‌الملل هستیم
    ?کشور نیاز به نو شدن نگاه به سیاست خارجی دارد
    ?ایران به گونه‌ای از بازار انرژی رانده شده که روزانه هزاران میلیارد تومان برای فروش نفت تخفیف می‌دهد؛ با این حال بازهم این را افتخار می‌داند
    ?فرصت‌های زیادی را برای احیای برجام از دست دادند؛ منافع ملی آخرین موضوعی بود که توسط برخی مسئولان مورد توجه قرار گرفت/انتخاب
    ✅ @Kh

نظر

• saheb91
      عضو عادی
      • Apr 2016
      • 73

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      دوست عزیییییییز /.:biggrinsmiley.:/! تا به حال انقدر که به شما عزیز گفتم تو زندگیم به کسی عزیز نگفته بودم! /.:biggrinsmiley.:/
      باز خوبه وقت داری همه خبرگزاری‌ها رو تهش رو در بیاری! والا ما وقت اون رو هم نداریم. (البته خب شاید به کارت مربوط میشه!)
      اول یه چیزی بهت بیاموزم که بنده‌ی من بشی! روی هر کدوم از نقل‌قول‌هایی که گذاشتم کلیک کنید، به صفحه همون پست منتقل میشید. (دیگه اگه پیرو حضرت علی هستی بنده‌ی منی وگرنه که دیگه متاسفم براتون دوست عزیز /:.rolleyessmileyani)
      شما از یه طرف میگید من مباحث رو دنبال می‌کردم، از طرف دیگه هیچ اطلاعی از اون همه بحثی که در مورد سنی‌ها شد و یا بحثی که در مورد این آقای تهرانی شد، ندارید. خب آخه من چی کار کنم از دست تو دوست عزیز؟!!
      حالا که یاد گرفتید، روی لینک‌ها کلیک کنید، مطالب مطرح شده رو بخونید، بعد اگر باز هم بحثی بود، بیاید بگید چون انتظار ندارید که این همه کاربر بیان دوباره صحبت‌هاشون رو تکرار کنند؟
      پ.ن.: عزیز! وقتی مورد اول رو اصلا نمیدونی چیه، سریع میپری وسط میخوای مانع استغفار اون بنده خدا هم بشی؟! تو هم برو استغفار کن :.thumbsupsmileyanim
      کلا دست به تیکه ات خوبه آقا یا خانوم محترم
      بنده میگم من با تحقیق حرف میزنم شما میگی شاید مربوط به کارت باشه این یک توهین(البته از شما که میری پست خبر شاهین ۸۰۰ میلیونی رو فورا و بدون کوچکترین تحقیقی لایک میکنی چه توقعی میشه داشت که درکی از تحقیق داشته باشین)

دوما دوست دشمن ملت ایران(جناب صدام حسین) میشه دشمن ملت ایران یعنی آقای تهرانی حالا شما هی صغری کبری بباف
      سوما بنده در مورد موضوع اول چیزی نمیدونستم پس در نتیجه حرفی هم نزدم و به شما هم هیچ ایرادی نگرفتم چرا استغفار گرامی
      چهارما یه دوست عزیزی یه پست گذاشتن راجع به سایبری های مزدور
      حالا خودت ببین بنده ای که هنوز هیچ اظهار نظر سیاسی ای انجام ندادم اولش یه بنده مومن خدا اومده و ما رو مورد عنایات خودش قرار داده(البته قطعا جملات و توهین هایی که کرده و کسانی که زمینه ساز این جرات و جسارتش شدن باید در پیشگاه عدل الهی پاسخ بدن قطعا)(در ضمن دیشب گفتم اگر افراد فحاش در این تاپیک به فعالیتشون ادامه بدن ممکنه دفعه بعدی نوبت یکی از ماها باشه که قرعه به نام من افتاد
      بعدش یه بنده خدای دیگه اومد و ما رو بیسواد و مواجب بگیر معرفی کرد بعدش شما اومدین و بنده رو مورد لطف قرا دادین جالبه همه اینها با هم و یکپارچه و پشت سر هم دقیقا به این میگن یه کار سایبری قشنگ و شیک و باکلاس که طرف مقابل یا باید از ترس هرچی شما گفتین قبول کنه یا اینقدر عصبانی بشه که فحش بده و اونو له و لورده کنین یا باید بره تو جبهه مقابل شما موضع بگیره
      واقعا آیا از نظر شما انسان آزاده ای وجود داره که حق اظهار نظرهای شخصی خودش رو داشته باشه و به هیچ کدوم شما خشک مذهبی ها و یا معاندین و مفسدین وابسته فکری نداشته نباشه
      البته بنده نظرات خودم رو پرقدرت در جائیکه لازم باشه بیان میکنم و از هیچ احد الناسی چه اینور و چه انور ابایی ندارم چون شماها هستین که فقط غرزدن مملکت رو به لجن کشیدین
      نیازی نیس این موضوع رو به شما بگم و لی میگم مطلع هم میگم که یه گروه از جوانان کشور که اهل کار و تلاش شبانه روزی هستن دارن کارهایی میکنن خارق العاده که همه دنیا انگشت به دهن میمونن و بنده هم در جریان کارهاشون هستم به این میگن حضور مردم در میدان حل مشکلات کشور حالا هی شما بیا بگو نمیشه یه سری ها دارن انجام میدن و به زودی هم میبینی که خواهد شد
      ایکاش به جای غرزدن فکر کنیم که چه کاری میتونیم برای عمران و آبادی کشورمون انجام بدیم و دریغ نکنیم(البته مسئولین فاسد باید جوابگو باشن و مجازات بشن که این رو هم مطلع میگم پرونده گنده هاشون در دادگاهها در حال تکمیل شدنه و به زودی محاکمه اونها شروع خواهد شد و مسئولین حاضر هم باید شبانه روز کار و تلاش کنن برای مردم بزرگ ایران)
      /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1469

یه جوری میگی انگار 80 ملیون اینجا عضوند و دارن پست تو رو میخونن. اگه امکانش بود چنین اتحادی ایجاد کرد که نیاز به راهنمایی تو نبود و خیلی وقت پیش کار تموم شده بود، خیلی از این مخالفان که تو میدون نمیان، منتظر چنین اتحادی هستند که وقتی به وجود بیاد خدا داند که چه شود.
        پس شماهم بیخبری

که کی امکانش پیدامیشه

ماهم مثل خیلی ها بریم از اب گل الود ماهی بگیریم

بگیم حاجی انه شریک

به عمرما قد میده یا نه اینو باخبری دیگه

نظر

• saheb91
          عضو عادی
          • Apr 2016
          • 73

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
          درود بر شما
          بنده هم با شما موافقم همتی آدم بشدت دورویی بوده و است ! هر چند در حوزه بانکی اطلاعاتی دارد و از صالح آبادی قطعا قویتر است . اما بفرمائید چرا شورای محترم نگهبان ایشون را برای جایگاه ریاست جمهوری تایید صلاحیت می کند؟؟؟ ایشون ده ها سال سایقه داشته اشت و دارد !!! خوب اگر مفسد است اگر نالایق است چرا تایید می شود ؟ همین اتفاقات برای خاتمی ، احمدی نژاد ، روحانی هم افتاده است خوب همشون به نوعی با حکومت زاویه دارند!!! به نظر شما آیا شورای محترم نگهبان در شناسایی افراد درست ، صالح و متخصص برای ریاست جمهوری موفق بوده است ؟؟؟ همین اتفاق برای نمایندگان مجلس هم در اکثر دوره ها اتفاق افتاده است ! در هر دوره تعدادی از همان نمایندگان قبلی رد صلاحیت می شوند !!! خوب این دیگه بدیهی است که یک جای کار می لنگد !!اینجا یک اشکالی هست احتیاج به اصلاح وجود دارد !!! حالا ما هی بیاییم بگیم نه این استکبار است و دشمن داریم !!! بابا اصلاحات برای پیشبرد و بهتر کردن امور است . نه برای ضربه زدن به مملکتی که خودمان توش زندگی می کنیم و جزئی ازش هستیم . این همه متخصص ، اساتید دانشگاه ، اقتصاددان ، وکیل ، جامعه شناس و ... در جامعه است یکبار فکر کردید اگر تعداد اعضا و ترکیب اعضا شورای نگهبان تغییر کند ممکنه چه منافعی برای مملکت ایجاد شود ممکنه چه افراد شایسته تری به مجلس ورود کنند و یا چه رئیس جمهور قوی تری امورات اجرایی را به دست بگبرد .

ضمنا می فرمائید آقای همتی باعث کاهش ارزش ریال شدند! خوب مگر آقای رضایی نگفتند ریال را به ارزشمندترین پول تبدیل می کنند! خوب الان ارزش پول ما به کجا رسیده است !؟ شما بفرمائید قبول می کنیم ! سال دیگه این موقع ارزش ریال نقویت می شود یا بدتر می شود ؟ خوب الان که دولت توانمندی از نظر شما حاکم است پس قطعا باید بتواند اوضاع را بهتر کند ! تا الان که اوضاع بهتر نشده صبر می کنیم دوره این دولت هم تمام شود ! بعد ارزیابی می کنیم . اون وقت دوباره بر می گردیم نقطه سرخط!!! منتظر بمانیم نفر بعدی بیاد شاید اون بتواند !!! خلاصه این شایدها همچنان ادامه خواهد داشت ...
          خوب شما هم راهکار بدهید ! چه اشکالی دارد این نظرات برای همین است که بلکه از تو این بحثها یک نظر مفید در بیاد . اینکه کسی فکر کند طرز فکرش از همه بهتر و برتر است اولین نقطه شروع خطاست .
          درود جناب رادین عزیز
          بنده با نظرتون در مورد تایید صلاحیت ها تا حد زیادی موافقم و احساس میکنم که باید بازنگری اساسی در اصلاح ساختار تایید صلاحیت ها بشه.
          بنده هیچ وقت نگفتم تا به حال که این دولت قویه و برعکس اعتقادم اینه که این دولت به اسم انقلابی باید چندین برابر دولت های گذشته کار کنه چون در مناظرات نشان دادن که آگاه به همه مشکلات بوده و پا در این میدان گذاشتن و باید در پایان دوره چهارساله خودشون(که شما هم با انصاف بودین در این زمینه) گزارش کاملی بدهند و تغییرات در زندگی مردم به وضوح دیده شود وگرنه اینه هم در جامعه منفور خواهند شد مثل روسای جمهور قبلی
          ممنون از دقت نظر و لطفتون

نظر

• Arian02
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1713

این جناب احسان حسینی که معرف حضورتون هست همون که تو فارس تحلیل اقتصادی میکنه و فیلمش در اومد چطوری حین تحلیل یه قل دو قل بازی میکنه =))=))=)):)):)):))
            و طنز مطلب اینجاست که نمیگن چطوری و با چه قیمتی نفت رو میفروشیم ولی میگن که تولیدمون رفته رو 3 میلیون و 1.5 میلیون صادرات داریم /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• جواد277
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 4925

احتمالا منظورش مسیر پیشرفت قیمت دلار به بالای 40 هزار تومان است

وزیر کشور: در مسیر رسیدن به قله پیشرفت هستیم
              وزیر کشور گفت: همان طور که دیدیم اصلاحات اقتصادی کشور به خوبی پیش رفت و با کمترین پیامدها به نتیجه رسید.

نظر

• saheb91
                عضو عادی
                • Apr 2016
                • 73

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                کمی تامل و تفکر دوست بزرگوار !
                واعظِ غیرِ متعظ
                نصیحت‌گویی که خود احتیاج به نصیحت داره

نمیدونم هدف شما از تکرار مکررات چیه
                ولی در پستهای قبل و در پست اخیر در جواب شما
                واضح و شفاف توضیح دادم و مثال هم زدم

گفتم اگه کسی از سیستم تبعیض، منتفع شده و راضی هست
                طبیعی هست که حق نمک به جا بیاره و از سیستم دفاع کنه
                این اسمش آخوند سایبری نیست
                هرچند نمیشه گفت کسانی که از تبعیض منتفع میشوند ، مردم معمولی هستند.
                لاکن آخوند سایبری هم محسوب نمیشه
                اینها سوارانی هستند که از پیاده خبر ندارند
                سیرشُدِگانی هستند که از گرسنگان خبر ندارند
                حالا شما اسمشو بزار مردم معمولی !
                باشه قبول !
                هرچند مفهوم "عموم" با مفهوم " تبعیض" قابل جمع شدن نیست
                اسم برندگان تبعیض "خواص" هست نه "عموم"
                خواص که میگم الزاماً به معنی آقازادگان و... نیست
                میتونه یک راننده تاکسی هم باشه
                که به واسطه روابط با.... ،
                از یک امتیاز غیر عادلانه و غیررقابتی برخوردار شده باشه
                حالا نسبت به بقیه راننگان تاکسی ، از نظام رضایت بیشتری داره
                من اسمشو میذارم برندگان تبعیض
                شما اسمشو میذاری مردم معمولی ،
                باشه قبول

گفتم در پلیدترین حکومت دیکتاتوری
                وقتی کسی از شرایط مادی یا معنوی زندگی راضی باشه
                دلیلی نداره با سیستم مخالفت کنه ، طبیعیه که دفاع هم بکنه
                (اینکه چرا به قیمت نابودی وطن و هموطنش ، نون میخوره ، بحثی دیگر است)

اما آخوند سایبری که بحثش رفت
                اتفاقاً باید خیلی باهوش و با سواد هم باشه
                که بتونه مردم رو اغفال کنه و حقایق مشهود رو وارونه جلوه بده
                مثال هم زدم که اختلاسهای دهه نود رو چطوری ماله کشید
                ایشون شغلش همینه و از همین راه نون میخوره
                اما این ، شامل اون سری از هموطنان فوق‌الذکر نمیشه .

-----------------------------

ببین دوست عزیز
                جوابتو واضح و شفاف ، به تفصیل و تشریح دادم
                فکر نمیکنم نیاز به توضیح بیشتری باشه.
                باز دوباره بیا بگو : " من پست تو رو چندین بار خوندم..."

شاعر میفرماید :
                در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است !

خدا همه ما را به راه راست هدایت کنه
                بزرگواری که همه رو لایق نصیحت کردن میدونی بنده با این همه سن دارم بهتون میگم من پست شما رو چندبار خوندم شما داری متلک میندازی
                بالا بری پائین بیای صغری کبری ببافی اطاله کلام کنی شاید از نظر کسی که با امثال شماها و نطق هاتون آشنا نباشه متنتون جذاب و گیرا باشه اما ساده شده و خلاصه شده و عامیانه اش یه معنی بیشتر پیدا نمیکنه و اونم اینه که شما هم مثل بقیه همفکرانتون بر یک موضوع اصرار دارین و اون هم اینه که هرکسی در هر جایی حتی غیر ازاینجا طرفداری از نظام بکنه پس مزدور یا منتفع از نظامه و کلا هیچ انسان آزاد و مستقل در ایران وجود نداره که حرف دلش رو بزنه چون اون حرف و عملش ممکنه به مزاج یه سریا خوش نیاد
                به جای اطاله مطلب حرف دلت رو بگو عزیزم با جملات عامیانه

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3763

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                  احتمالا منظورش مسیر پیشرفت قیمت دلار به بالای 40 هزار تومان است

وزیر کشور گفت: همان طور که دیدیم اصلاحات اقتصادی کشور به خوبی پیش رفت و با کمترین پیامدها به نتیجه رسید.
                  همتی ..بهترین توصیف مودبانه و ممکن رو ازصحبت مسولین و مدیران این دولت داشتند"دنیای موازی "!!!..به عبارت عامیانه هپروت خودمان !!!

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3060

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

بله خیلی پیشرفت کردیم !!!!!!? ارتزاق از سطل آشغال ها توسط عده ای از مردم شریف ایران و فروش کلیه و تورم افسار گسیخته و دلار ۴۰هزار تومانی و وووووو دروغ های بزرگ مثل ساخت ۴میلیون مسکن و ایجاد یک میلیون شغل در سال وووو

سیاست خارجی موفق !!!!!

معترضین را اغتشاشگر نامیدن و سرکوب وحشیانه دانشگاه ها که آینده این کشور در دستان دانشگاه هاست و وووووو

واقعا متاسفم که این افراد تا این حد بی حیا هستند و تا این حد به مردم دروغ میگن

متاسفانه ساختارهای غلط موجبات قرار گرفتن اینگونه افراد را در بدنه قدرت بوجود آورده است

ارادت

نظر

• همسفر
                      عضو عادی
                      • Jan 2022
                      • 280

آمریکا، ژاپن، برزیل، آلمان، فرانسه همچنان با آمار سه رقمی مرگ و میر روزانه ناشی از کرونا!

ثبت یک روز دیگر بدون فوتی کرونا در کشور

شما حساب کنید الان به جای امریکا و اروپا و چین و ژاپن و المان و غیره
                      تو ایران مثلا روزانه ۲۰۰ ۳۰۰ نفر فوتی بود و در اون کشورها. زیر ۱۰ تا!!!

کانال های برعنداز و رسانه های نوچه اش و سلبریتی های دوزاری چه میکردند؟؟؟؟

اما الان فعلا رو دلار مانور میدن...

یادتون باشه اگر خدای نکرده کرونا اندکی اینجا باز اوج بگیره خواهید دید چه جنجالی خواهند کرد!

/////////////////////////

بگذریم ازینکه کسی به فراخوان اینها توجهی نکرد.‏میگم جهت وزش باد چجوریه که پرچم یه طرف رفته موهای زنه یه طرف دیگه؟!

آیا امپراتور بادها (بایدن) کمکشون کرده ؟!

دیدار علی کریمی با رئیس جمهور آلمان

چقدر حقیر شده که تا کمر خم شده جلوی کشوری که سلاحهای شیمیایی میداد به صدام تا مردم ایران رو قتل عام کنه!

«ریشی سوناک» نخست‌وزیر بریتانیا:
                      در برابر کارگران اعتصابی عقب‌نشینی نخواهیم کرد

این همان بی.بی.سی است که اعتصاب فلج‌کننده را برای ایران تبلیغ می‌کند، ولی وقتی نوبت به انگلیس می‌رسد طرف دولت می‌ایستد، نه ملت!
                      آخرین ویرایش توسط همسفر؛ 2022/12/22, 21:40.

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1469

حداقل دستمزد در ترکیه ۷۵ درصد افزایش یافت

نظر

• saheb91
                          عضو عادی
                          • Apr 2016
                          • 73

خب خیلی هم عالی /:.smilingsmiley.:/! من فرض می‌کنم شما انسان بسیار شریف و دانایی هستید که به هر دلیلی نظراتتون با من متفاوته و سعی می‌کنم ازتون یاد بگیرم. مورد به مورد با هم دیگه میریم جلو، ببینیم میتونیم به جایی برسیم (اگه آدم باشیم و حب و بغض‌های قبل در هر زمینه‌ای رو بذاریم کنار و سعی کنیم بدون هیچ پیش‌داوری از بیرون به قضایا نگاه کنیم به نظرم حداقل باید بتونیم همدیگه رو درک کنیم) یه بار همین‌ها رو به "رستا" گفتم و در اولین مرحله با احمقانه‌ترین پاسخ‌ها روبه‌رو شدم. امیدوارم این بار اونطور نشه.
                          و اما شما تو همین جمله اول تهمت زدید (از کجا میدونید به خاطر تشکر بوده؟) و درحالیکه در ادامه به من میگید مگه من انتظامات تاپیک هستم. تو چندین پست دارید نقش انتظامات بازی می‌کنید و به این و اون گیر می‌دید که چرا لایک کردی چرا ریپلای کردی و ... در نهایت اگه واقعا سوالی توی این جمله هست، من متوجه نشدم، تکلیفشون چیه، یعنی چی؟!!

عزیز من اگه توهین بده که بده، نمی‌تونی بگی اون‌ها توهین کنن بده ولی من توهین کنم خوبه. خب تو هم که داری اینجا توهین می‌کنی. با این یه بام و دو هوا چه کنیم؟!

برای قضاوت کردن نیازی نیست شما مامور انتظامات باشی، آدم‌ها همدیگه رو از روی رفتارشون قضاوت میکنن. ببینی یه آدم نقاب‌دار داره وسایل خونه‌ات رو میبره، قضاوتش میکنی (مامور که نیستی ولی نه تنها قضاوت میکنی، عکس‌العمل شدیدی هم نشون میدی). در مورد حکم هم که اگه توان حکم صادر کردن داشتم، یه چند نفری از این سایت رو الان شوت کرده بودم تو باقالی‌ها!/:.smilingsmiley.:/ پس حکم هم صادر نمی‌کنم ولی وقتی شما خودتون رو همراه کسی نشون میدی که سابقه‌ی افتضاح در اشاعه‌ی دروغ و تهمت و لجن پراکنی و ... داره. خب بالاخره یه پیش‌فرض‌هایی در موردتون صورت میگیره (هرچند اول این پست گفتم، من همه‌ی اون پیش‌فرض‌ها رو پاک کردم)
                          پ.ن.: مهم‌ترین لازمه برای اینکه یه بحث به جایی برسه اینه که به عقاید خودمون شک کنیم. الان واضحه که شما خودتون رو خوب مطلق میدونید. اون به قول شما انسان‌نما ها هم (به فرض اینکه شما رو مزدور ندونن) شما رو یه آدم متحجر و عقب افتاده میدونن و خودشون رو فهمیده و روشنفکر. برای اینکه افکار به همدیگه نزدیک بشه (خیلی کار سختیه میدونم) ولی باید به عقایدمون شک کنیم. وجودمون رو از تعصب خالی کنیم (شاید تو الان یه بت‌پرستی - بت‌پرست‌ها هم فکر میکردن دارن کار درستی انجام میدن و اگر کسی به بت‌ها بی‌احترامی کرد اجازه دارن که بهش بگن انسان‌نما، سگ و هر بلایی که دلشون میخواد سرش بیارن، اگه چنین رفتاری درسته، پس اگه بت‌پرست‌ها هم با پیامبر چنین رفتاری میکردن ایرادی بهشون وارد نبوده، چون اون‌ها هم به اندازه شما بلکه بیشتر روی عقایدشون تعصب داشتن - شهامتش رو داری دست از بت‌پرستی برداری؟) و این احتمال رو بدیم که شاید طرف مقابل داره درست میگه. فکر میکنم راه دیگه‌ای وجود نداره.
                          الان همین نوع ادبیاتتون رو نگاه کنین قدم به قدم میریم جلو خوب برای چی من باید با شما همقدم بشم تا بقیه بفهمن که من عاقلم یا نه و آیا اگر شما بنده رو تایید نفرمودین پس من آدم کودنی هستم شما بر چه مبنا و ملاک و معیاری بنده رو میخوای بسنجی و یا دیگران رو سنجیدی و خطاب احمق به ماها میخوای بدی شاید ایراد کار در مدل سنجش یا شخص سنجشگر باشه
                          واقعا حرف بنده که گفتم به خاطر تشکر گرفتن سکوت کردن رو توهین ی میدونین همرده با فحش خواهر و مادر و ناموس این ترازوی عدالتت ما رو کشته عمو

"برای قضاوت کردن نیازی نیست شما مامور انتظامات باشی، آدم‌ها همدیگه رو از روی رفتارشون قضاوت میکنن."
                          این جمله بالا رو شما فرمودین درسته آدم ها رو از روی رفتارشون قضاوت میکنن بنده هم شما رو به خاطر لایک و ریپلای کردن اون افراد قضاوت کردم عین کاری که خودتون کردین جز اینه بزرگوار
                          بنده در مورد دین گفتم که دین اسلام برای من یقینا کاملترین دینه و دستورات دین اسلام اگر به درستی اجرا بشه نجات بخش کل بشریته
                          وگرنه بنده هیچ ادعایی در هیچ زمینه ندارم و همیشه در جاهای دیگه گفتم و اینجام میگم دنبال برطرف کردن نواقص خودم با مطالعه و گفتمان هستم تا زمانی که جان در بدن دارم
                          ارادت ببخشید بنده رو

نظر

• سپهر کلهر
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 578

حسابی که احمدی نژاد جارو کرد و رفت

ولی اله سیف با اشاره به اینکه از ابتدای تاسیس صندوق توسعه ملی در سال ۱۳۸۹ تا پایان مردادماه ۱۳۹۲ در مجموع معادل ۵۴۹۵۹ میلیون دلار از محل وصولی‌های ناشی از صادرات نفت و گاز، سود متعلقه به موجودی حساب، بازدریافت اعتبارات ارزی داخلی و مانده حساب ذخیره ارزی به صندوق توسعه ملی واریز شد، گفت: «در مدت مذکور در مجموع ۱۹۵۸۲میلیون دلار از صندوق برداشت شد که عمدتاً مربوط به گشایش اعتبارات اسنادی و مصارف ارزی دولت بود».

یک عضو هیأت عامل و معاون اقتصادی صندوق توسعه ملی نیز در مرداد ماه امسال، موجودی حساب ذخیره ارزی و صندوق توسعه ملی را از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۱ بالغ بر ۱۷۰ میلیارد دلار اعلام کرد.
                            سعید نوری نائینی همچنین گفت:« تنها حدود ۱۶ میلیارد دلار از ۱۷۰ میلیارد دلار واریز شده به حساب ذخیره ارزی صرف اعطای تسهیلات شده است و بقیه منابع از این حساب توسط دولت بر اساس مجوزهای قانونی برداشت و هزینه شده است».

نظر

• saheb91
                              عضو عادی
                              • Apr 2016
                              • 73

بارها مطرح میکنند که مثلاً
                              آل سعود در عربستان 200 حکومت استبدادی متحجرانه میکنند
                              یا در انگلیس در قلب اروپا در هزاره سوم میلادی
                              هنوز حکومت سلطنتی دارند
                              هنوز یک عجوزه 95 ساله بهشون حکومت میکنه
                              و حالا هم یک پیرمرد 75 ساله پادشاه شده و به مردم زور میگن
                              و مردم تحت استبداد و دیکتاتوری هستند
                              لیکن جرأت اعتراض کردن ندارند ، چون سرکوب میشوند...

اولاً اونجا هرچی بوده ، این دو حکومت مذکور
                              موفق شدند در دنیای امروزی مردم را رام و راضی نگه دارند
                              حداقل این مورد بوده که اگه شخص اول مملکت توسط مردم انتخاب نمیشه
                              ولی هر خری رفت اون بالا نشست ،
                              لابد اینقدر عقل و سیاست داشته که تونسته مردم خودشو راضی نگه داره
                              مهمترین فاتور هم رضایت اقتصادی هست.

درسته من خودم پادشاه رو انتخاب نکردم
                              ولی وقتی از عملکرد دولت و از زندگی خودم راضی هستم
                              آخه مگه مرض دارم بیام این سیستم رو به هم بزنم ؟!
                              فرضاً در عربستان و انگلیس ، انقلاب بشه،
                              شاه رو به زیر بکشند و منتخب خودشون رو به کرسی بنشونند
                              خب این شخص منتخب ملت ، قراره چکار بکنه که قبلی نمیکرد ؟!
                              اگه قراره کاری کنه که مردم از زندگی مادی و معنوی خودشون راضی باشند
                              با احتساب هزینه ها و ریسکهای متعدد انقلاب ،
                              آدم باید مغز خر خورده باشه که دست به چنین کاری بزنه

فرضاً عربها رو گفتید متحجر هستند
                              و آرمانهای ملی و دموکراتیک و روشنفکرانه ندارند
                              این وصله حداقل به کشورهای سلطنتی اروپایی که نمیچسبه !
                              هم عربستان اینقدر استقلال داره که در برهه حساس کنونی با رقبای آمریکا قرارداد ببنده
                              و هم انگلیس هنوز یک ابرقدرت دارای حق وتو هست

اما چیزی که در هردو تا دیده میشه اینه که
                              مردم نشستند سبک سنگین کردند دیدند منافع ملی خودشون در چیه
                              دیدند اتفاقاً کیفیت زندگی همین که هست ،
                              مورد حسرت خیلی از کشورهای دموکراتیک جهانه
                              و گول تبلیغات دشمن رو نخوردند
                              خب مگه مرض دارند سیستم رو به هم بزنند که چی بشه

------------------------

حالا همه اینها به کنار .... اما از منظر حاکمیت
                              قطعاً آنقدر عقلانیت و سیاست داشته اند که
                              پا روی دُم مردم خودشون نگذاشتند
                              یعنی حساسیتهای جامعه خودشون رو شناختند و باهاش کنار اومدند
                              میدونند مردم خودشون روی چی حساس بودند ،
                              اون حوزه رو انگولک نکردند که خشم مردم رو برانگیزند
                              که بهونه دست دشمنانشون بدند و مردم مقابل حاکمیت قرار بدهند.
                              حداقل داداش اوضاع این روزهای مردم و دولتمردان انگلیس رو از بی بی سی دنبال کن بعد بگو اونها تونستن مردم خودشون رو اقناع کنن
                              اخبار اعتصابات و سرکوب داره توی بی بی سی پوشش داده میشه
                              اخبارش رو از صدا و سیمای فشل جمهوری اسلامی هم دنبال نکنی متوجه وخامت اوضاع بریتانیا خواهید شد
                              چند وقت پیش هم خبر خوردن غذای حیوانات رو توی روزنامه ای خودشون بیان کردن اگر غیر واقع میگم بفرمائید
                              اما همیشه همه چیز نه سیاهه سیاهه و نه سفید سفید علی الخصوص در این برهه کنونی که دنیا در نقطه حساسی قرار داره به اذعان تمامی کارشناس های خبره و بزرگ دنیا

نظر

• Madeiniran
                                Banned
                                • Dec 2022
                                • 390

بارها مطرح میکنند که مثلاً
                                آل سعود در عربستان 200 حکومت استبدادی متحجرانه میکنند
                                یا در انگلیس در قلب اروپا در هزاره سوم میلادی
                                هنوز حکومت سلطنتی دارند
                                هنوز یک عجوزه 95 ساله بهشون حکومت میکنه
                                و حالا هم یک پیرمرد 75 ساله پادشاه شده و به مردم زور میگن
                                و مردم تحت استبداد و دیکتاتوری هستند
                                لیکن جرأت اعتراض کردن ندارند ، چون سرکوب میشوند...

اولاً اونجا هرچی بوده ، این دو حکومت مذکور
                                موفق شدند در دنیای امروزی مردم را رام و راضی نگه دارند
                                حداقل این مورد بوده که اگه شخص اول مملکت توسط مردم انتخاب نمیشه
                                ولی هر خری رفت اون بالا نشست ،
                                لابد اینقدر عقل و سیاست داشته که تونسته مردم خودشو راضی نگه داره
                                مهمترین فاتور هم رضایت اقتصادی هست.

درسته من خودم پادشاه رو انتخاب نکردم
                                ولی وقتی از عملکرد دولت و از زندگی خودم راضی هستم
                                آخه مگه مرض دارم بیام این سیستم رو به هم بزنم ؟!
                                فرضاً در عربستان و انگلیس ، انقلاب بشه،
                                شاه رو به زیر بکشند و منتخب خودشون رو به کرسی بنشونند
                                خب این شخص منتخب ملت ، قراره چکار بکنه که قبلی نمیکرد ؟!
                                اگه قراره کاری کنه که مردم از زندگی مادی و معنوی خودشون راضی باشند
                                با احتساب هزینه ها و ریسکهای متعدد انقلاب ،
                                آدم باید مغز خر خورده باشه که دست به چنین کاری بزنه

فرضاً عربها رو گفتید متحجر هستند
                                و آرمانهای ملی و دموکراتیک و روشنفکرانه ندارند
                                این وصله حداقل به کشورهای سلطنتی اروپایی که نمیچسبه !
                                هم عربستان اینقدر استقلال داره که در برهه حساس کنونی با رقبای آمریکا قرارداد ببنده
                                و هم انگلیس هنوز یک ابرقدرت دارای حق وتو هست

اما چیزی که در هردو تا دیده میشه اینه که
                                مردم نشستند سبک سنگین کردند دیدند منافع ملی خودشون در چیه
                                دیدند اتفاقاً کیفیت زندگی همین که هست ،
                                مورد حسرت خیلی از کشورهای دموکراتیک جهانه
                                و گول تبلیغات دشمن رو نخوردند
                                خب مگه مرض دارند سیستم رو به هم بزنند که چی بشه

------------------------

حالا همه اینها به کنار .... اما از منظر حاکمیت
                                قطعاً آنقدر عقلانیت و سیاست داشته اند که
                                پا روی دُم مردم خودشون نگذاشتند
                                یعنی حساسیتهای جامعه خودشون رو شناختند و باهاش کنار اومدند
                                میدونند مردم خودشون روی چی حساس بودند ،
                                اون حوزه رو انگولک نکردند که خشم مردم رو برانگیزند
                                که بهونه دست دشمنانشون بدند و مردم مقابل حاکمیت قرار بدهند.
                                از حکومت های دیکتاتوری حمایت میکنی ؟ /.:biggrinsmiley.:/
                                از خانواده آل سعود ۲۰۰ ساله و خانوااه سلطنتی بریتانیا که طبق هر تعریفی مصداق بارز دیکتاتوری هستند با کدوم رفراندوم به این نتیجه رسیدی مردم اونجا راضی هستند ؟
                                یعنی اگه مشکل اقتصادی نباشه با حکومت دیکتاتوری هم اوکی هستید پس شعاری های دموکراسی و آزادی و ... چی میشه؟
                                خلاصه با چند تا تبصره و ماده حکومت دیکتاتوری هم تایید میکنید
                                آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2022/12/22, 23:16.

نظر

در حال کار...
                                X