اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عمرانی
    Banned
    • Oct 2022
    • 57

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

حکایت

اذان گوی مسجد "سنجار" بد صدا بود . مردم از صدای او نفرت داشتند . صاحب مسجد امیری دادگر و نیکومنش بود . امیر برای اینکه موذن ناراحت نشود به او گفت :" ای جوانمرد این مسجد از گذشته تعدادی موذن دارد و نیازی به حضور تو نیست . من پنج دینار به تو می دهم تو برای مسجد دیگری اذان بخوان ! موذن پذیرفت و از آن مسجد رفت . روزی گذر موذن نزد امیر افتاد به او گفت :" حیف شد مرا بیرون کردی در مسجدی که رفته ام بیست دینار می دهند تا به جایی دیگر بروم . اما من پیشنهاد آن ها را نپذیرفته ام ! " امیر از خنده ، بی خود شد و گفت:" هوشیار باش ! مبادا پول را بگیری تا آن ها پیشنهاد خود را به پنجاه دینار افزایش دهند.

بنده خدا جای دیگر مشتری پیدا نکرده

والله بخدا کسی اصلا رو قول و حرف شما ها حساب باز نکرده بود و نمی کند.
    آخرین ویرایش توسط عمرانی؛ 2022/12/23, 14:54.

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1190

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
      ثنا بده اش به همین خیال باش

/:.yead.:/
      ولی خدایی از این دار و دسته‌تون آبی گرم نمیشه. ما که هرچی خواستیم یه بحث منطقی با یه کدوم پیش ببریم، به جایی نرسیدیم. انگار که بیشتر دنبال هوچی‌گری هستید. به نظرت مشکل از کجاست؟! من زیادی اسگلم یا اینا زیادی قالتاقند؟ /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2772

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        ولی خدایی از این دار و دسته‌تون آبی گرم نمیشه. ما که هرچی خواستیم یه بحث منطقی با یه کدوم پیش ببریم، به جایی نرسیدیم. انگار که بیشتر دنبال هوچی‌گری هستید. به نظرت مشکل از کجاست؟! من زیادی اسگلم یا اینا زیادی قالتاقند؟ /.:biggrinsmiley.:/
        درود
        افکار ما با این جماعت مثل دو خط موازی هست...تقاطعی وجود ندارد که بر اساس اون نقطه مشترک شما بحث رو آغاز کنید و دایره وجه اشتراک رو گسترش بدهید...حالا شما هزاران سطر تایپ کن....فایده ای ندارد...این بحث ها نه آموزنده است و نه منطقی...اتلاف وقت است
        جامعه هم داره رو به جلو حرکت می‌کنه از نظر آگاهی...دیواری که سالها به دور این جامعه کشیده بودند و میلیاردها دلار صرف القای افکار مسموم خودشون کرده بودند...همه داره فرو میریزه...نسل جدید همه این ایدئولوژی و افکار و اعتقادات رو داره استفراغ می‌کنه...این جماعت این خطر رو حس کردند که مثل اسپند روی آتش بالا و پایین میپرند ....جامعه داره تهی میشه از افکار و انحصار این جماعت...دغدغه ما بیشتر پیشبرد فرهنگ برای نسل جدید هست که بیراهه نروند و هزینه ندهند...دغدغه این جماعت حفظ قدرت است و حفظ مواجبی که از طرف حکومت میگیرند

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1713

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          درود
          افکار ما با این جماعت مثل دو خط موازی هست...تقاطعی وجود ندارد که بر اساس اون نقطه مشترک شما بحث رو آغاز کنید و دایره وجه اشتراک رو گسترش بدهید...حالا شما هزاران سطر تایپ کن....فایده ای ندارد...این بحث ها نه آموزنده است و نه منطقی...اتلاف وقت است
          جامعه هم داره رو به جلو حرکت می‌کنه از نظر آگاهی...دیواری که سالها به دور این جامعه کشیده بودند و میلیاردها دلار صرف القای افکار مسموم خودشون کرده بودند...همه داره فرو میریزه...نسل جدید همه این ایدئولوژی و افکار و اعتقادات رو داره استفراغ می‌کنه...این جماعت این خطر رو حس کردند که مثل اسپند روی آتش بالا و پایین میپرند ....جامعه داره تهی میشه از افکار و انحصار این جماعت...دغدغه ما بیشتر پیشبرد فرهنگ برای نسل جدید هست که بیراهه نروند و هزینه ندهند...دغدغه این جماعت حفظ قدرت است و حفظ مواجبی که از طرف حکومت میگیرند
          /:.Heart.:/@};-@};-@};-=D>=D>=D>

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1471

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            گزینه 3/:.yead.:/

نظر

• pournikdast
              ستاره‌دار(2)
              • Oct 2020
              • 525

آیت الله جوادی آملی :
              اقتصاد، علمی نیست که آسمانی باشد و قرآن به ما یاد بدهد!!!!!!!!!!!!!

آیت الله جوادی آملی: اگر اختلاس و بی عرضگی نباشد با فن اقتصاد کشور اداره می شود!
              آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2022/12/23, 17:49.

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1713

در اصل توسط عمرانی پست شده است View Post
                حکایت

اذان گوی مسجد "سنجار" بد صدا بود . مردم از صدای او نفرت داشتند . صاحب مسجد امیری دادگر و نیکومنش بود . امیر برای اینکه موذن ناراحت نشود به او گفت :" ای جوانمرد این مسجد از گذشته تعدادی موذن دارد و نیازی به حضور تو نیست . من پنج دینار به تو می دهم تو برای مسجد دیگری اذان بخوان ! موذن پذیرفت و از آن مسجد رفت . روزی گذر موذن نزد امیر افتاد به او گفت :" حیف شد مرا بیرون کردی در مسجدی که رفته ام بیست دینار می دهند تا به جایی دیگر بروم . اما من پیشنهاد آن ها را نپذیرفته ام ! " امیر از خنده ، بی خود شد و گفت:" هوشیار باش ! مبادا پول را بگیری تا آن ها پیشنهاد خود را به پنجاه دینار افزایش دهند.

بنده خدا جای دیگر مشتری پیدا نکرده

والله بخدا کسی اصلا رو قول و حرف شما ها حساب باز نکرده بود و نمی کند.
                /.:biggrinsmiley.:/
                قدیما یادم میاد هم بزرگترا هم ما کم سن و سالها احترام زیادی قائل بودیم برای اذان و وقتش.... برای مثال حداقلش دیگه این بود که موقع پخش اذان صدای تلویزیون رو قطع نمیکردیم ....
                الان به شخصه دارم میبینم اطرافیانم که طیف وسیعی رو شامل میشه از تحصیل کرده تا بیسواد و کارمند و کارگر وغیره و غیره پشیزی واسه اسلام و متعلقاتش ارزش قائل نیست جز یه عده با سواد پایین و پیر پاتال که پا منبری همیشگی اخوند هستن که شناخت حداقلی از اسلام وتاریخ اسلام مخصوصا وقایع صدر اسلام و فروع و اصولش ندارن ....سن این جماعت متعصب اکثرا زیاده و داره وقتشون تموم میشه
                نه تنها اسلام بلکه کل ادیان چند سال یا تو بهترین حالت چند ده سال بیشتر از عمرشون باقی نمونده و نسل جدید و نسل اینده رو دیگه نمیتونن بوسیله دین تحمیق بکنن
                خیلی از دوستانم که اهل نماز و نوحه و مذهبی بودن همه رو کامل گذاشتن کنار مثل خودم
                خودم قبل دانشگاه هم نماز میخوندم هم کمی احترام برای مذهب قائل بودم بعد از دانشگاه و مخصوصا وقتی خدمت سربازی رو تو واحد عقیدتی ارتش گذروندم کاملا دین گریز شدم بلکه دین ستیز
                .....
                هر چی شناخت بیشتر باشه و تعصب کمتر دوری از دین هم بیشتر خواهد شد
                دین مخصوصا اسلام چیز جدیدی برای ارائه و پیشرفت فردی و جمعی نداره با اومدن داعش و القاعده وووو هم تکلیفش مشخص شد برای عده زیادی ....داعش خود خودِ صدر اسلامه هر کاری میکنن طبق ایه قران انجام میدن و لاغیر
                .
                این دین گریزی رو مدیون جمهوری اسلامی هستیم جناب داور چند صفحه قبل فرمودن کاری که جمهوری اسلامی تو اغاز و تثبیت رنسانس ایران انجام داد شاید در طول تاریخ بی نظیر باشه
                مدعیان مذهب اگر واقعا درد و داعیه ی دین دارن اتفاقا باید ضد جمهوری اسلامی باشن
                آخرین ویرایش توسط Arian02؛ 2022/12/23, 17:43.

نظر

• dornaa
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1471

درود
                  استا دمحترم زدی تو خال

برای این فرهنگی جدیدی که برای نسل جدید تدارک دیده اید

بطور روشن ودقیق شفافسازی نماید تاکمی ازدغدغه ما هم کم بشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2772

استا دمحترم زدی تو خال

برای این فرهنگی جدیدی که برای نسل جدید تدارک دیده اید

بطور روشن ودقیق شفافسازی نماید تاکمی ازدغدغه ما هم کم بشه
                    استاد که خودتی...مهمترین مسأله این هست که مثل نسل شما عکس کسی رو در ماه نبینند...بجای پیاده روی اربعین از نجف تا کربلا و بوسه به ضریح امام حسین...یکی نیاد بگه از آباده تا مرودشت بروید و بوسه به مقبره کورش بزنید
                    بیخیال این حرفااااا...برو یک ساندیس مهمونمون کن...همه ساندیس ها رو یک جا خودت خوردی...قند خون آت زده بالا

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                      سلام
                      مشکل همین جا است که خانه ای باید باشد که من به عنوان سکولار با شما به عنوان مذهبی ، آزادی خواه یا هر تفکری در مدیریت کشور دارید گفتگو کنم
                      چرا باید این همه هزینه امنیتی و دفاعی این کشور داشته باشه چون در تاریخ از چپ و راست و بالا و پایین هر کسی رسیده به این مملکت یه آسیبی زده
                      من به عنوان مخالف بسیاری از سیاست های این حکومت اگر احساس کنم اعتراض و دعوا با حکومت منتهی میشه به آسیب رسیدن به کشور و مرزها و تمامییت این خانه میرم می ایستم کنار حکومت و همین بسیجی ها با اینکه در بسیاری قسمت ها مثل فرهنگ و اقتصاد و سیاست داخلی باهاشون نقطه مشترک ندارم
                      من‌ میتونم بالاخره یه روزی مشکلم در اقتصاد و فساد و فرهنگ یا مثلا حجاب و ...را با اینها یه جوری حل کنم اما اگه یه بحرین دیگه یه باکو و سمرقند و هرات دیگه رو بدم دیگه نمیتونم پس بگیرم
                      درود و ارادت
                      قطعا همه ما به بسیاری از مسایل نقد داریم و برخی از ما راهکار عملی و روشنی برای بسیاری از مشکلات داریم....باید و باید صف بندی مون را با تجزیه طلبان و بد خواهان روشن کنیم و نیز پیگیر مطالبات مون باشیم..ایران متعلق به همه ماست و هیچ حکومت موروثی در این کشور نداریم...رای و خواست عموم بر همه چی و همه کس برتر است...این خانه را تا اینجا ساختیم و زین پس با برطرف شدن ابرهای تیره بهتر و زیباتر و باشکوه تر خواهیم ساخت‌.‌

نظر

• National
                        عضو فعال
                        • Nov 2018
                        • 630

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                        /.:biggrinsmiley.:/
                        قدیما یادم میاد هم بزرگترا هم ما کم سن و سالها احترام زیادی قائل بودیم برای اذان و وقتش.... برای مثال حداقلش دیگه این بود که موقع پخش اذان صدای تلویزیون رو قطع نمیکردیم ....
                        الان به شخصه دارم میبینم اطرافیانم که طیف وسیعی رو شامل میشه از تحصیل کرده تا بیسواد و کارمند و کارگر وغیره و غیره پشیزی واسه اسلام و متعلقاتش ارزش قائل نیست جز یه عده با سواد پایین و پیر پاتال که پا منبری همیشگی اخوند هستن که شناخت حداقلی از اسلام وتاریخ اسلام مخصوصا وقایع صدر اسلام و فروع و اصولش ندارن ....سن این جماعت متعصب اکثرا زیاده و داره وقتشون تموم میشه
                        نه تنها اسلام بلکه کل ادیان چند سال یا تو بهترین حالت چند ده سال بیشتر از عمرشون باقی نمونده و نسل جدید و نسل اینده رو دیگه نمیتونن بوسیله دین تحمیق بکنن
                        خیلی از دوستانم که اهل نماز و نوحه و مذهبی بودن همه رو کامل گذاشتن کنار مثل خودم
                        خودم قبل دانشگاه هم نماز میخوندم هم کمی احترام برای مذهب قائل بودم بعد از دانشگاه و مخصوصا وقتی خدمت سربازی رو تو واحد عقیدتی ارتش گذروندم کاملا دین گریز شدم بلکه دین ستیز
                        .....
                        هر چی شناخت بیشتر باشه و تعصب کمتر دوری از دین هم بیشتر خواهد شد
                        دین مخصوصا اسلام چیز جدیدی برای ارائه و پیشرفت فردی و جمعی نداره با اومدن داعش و القاعده وووو هم تکلیفش مشخص شد برای عده زیادی ....داعش خود خودِ صدر اسلامه هر کاری میکنن طبق ایه قران انجام میدن و لاغیر
                        .
                        این دین گریزی رو مدیون جمهوری اسلامی هستیم جناب داور چند صفحه قبل فرمودن کاری که جمهوری اسلامی تو اغاز و تثبیت رنسانس ایران انجام داد شاید در طول تاریخ بی نظیر باشه
                        مدعیان مذهب اگر واقعا درد و داعیه ی دین دارن اتفاقا باید ضد جمهوری اسلامی باشن
                        در واقع اینطوریه که هر چقد مردم رو بیشتر اذیت کنی و بگیر و ببند باشه مردم بیشتر مقاومت نشون میدن مثل زمان رضاشاه که میخواست حجاب از سر ملت ورداره و برعکسش حکومت جمهوری عسلامی ، باید مردم رو به خودشون واگذار کرد تا جایی که به حقوق دیگران آسیبی وارد نشه ، نمونه اش هم خیلی زیاده مثل این همه کشورمسلمان و عربی یا حتی مالزی ، الان اگه شما برید مالزی ، عربستان ، کویت ، قطر و..... با وجودی که حجاب آزاد هست ولی تعداد کسانی که محجبه هستند و معتقد هستن بیشتر از کسانی هستند که حجاب ندارن و کسی هم لخت نیست ، دلیلش هم اینه که اونا اولویت اولشون مردم شون و اقتصادشون هست بر خلاف دزدان و راهزنان جمهوری عسلامی که بیشتر به فکر منافع لبنان و سوریه و فلسطینی هستن

نظر

• dornaa
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1471

استاد که خودتی...مهمترین مسأله این هست که مثل نسل شما عکس کسی رو در ماه نبینند...بجای پیاده روی اربعین از نجف تا کربلا و بوسه به ضریح امام حسین...یکی نیاد بگه از آباده تا مرودشت بروید و بوسه به مقبره کورش بزنید
                          بیخیال این حرفااااا...برو یک ساندیس مهمونمون کن...همه ساندیس ها رو یک جا خودت خوردی...قند خون آت زده بالا
                          استاد معزز مثل بقیه دوستان پیچوندی

ساندیس حروم میشه

ناراحت قند خون ما نباش

ما مادرزادی قند خونمون پاینه

هرچی ساندیس باشه به جایمون نمیرسه

منتطریم شما مارو فرهنگ سازی کنید بلکه درستشیم

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4719

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                            درود و ارادت
                            قطعا همه ما به بسیاری از مسایل نقد داریم و برخی از ما راهکار عملی و روشنی برای بسیاری از مشکلات داریم....باید و باید صف بندی مون را با تجزیه طلبان و بد خواهان روشن کنیم و نیز پیگیر مطالبات مون باشیم..ایران متعلق به همه ماست و هیچ حکومت موروثی در این کشور نداریم...رای و خواست عموم بر همه چی و همه کس برتر است...این خانه را تا اینجا ساختیم و زین پس با برطرف شدن ابرهای تیره بهتر و زیباتر و باشکوه تر خواهیم ساخت‌.‌
                            درود بر شما
                            واقعیت اینه که الان کسی دنبال تجزیه نیست ! و اگر هم باشه عده ای بسیار قلیل که اصلا به حساب نمی آیند!!! اما داستان اینه که می خواهند با مطرح کردن اینجور مسایل مردم را بترسانند که از اصل مطلب دور شوند!!! موضوع خیلی ساده است اما یک عده ای موضوع را با بحث های الکی به حاشیه می برند :
                            1- آیا وضع موجود مطلوب است ؟ قطعا جواب خیر است ! پس چه باید کرد ؟؟؟ آیا سیستم توانایی حل مشکلات را دارد ؟ اگر داشت چرا الان وضع اینجوریه ؟ پارسال همین موقع دلار 28 هزار تومن الان 41 هزار تومن ؟ چرا هیچکس جوابگو نیست ؟ نمیشه که همه مشکلات موجود مملکت را به دشمن ربط داد!!! خوب اگر با ساختارهای موجود نمیشه مشکلات مملکت را حل کرد چرا دنبال اصلاح ساختارهامون نباشیم !!! اینکه ساختارهای فعلی برای یک عده ای نون و آب داره دلیل نمیشه یک ساختار ناکارامد همچنان به کارش ادامه دهد و میلیونها انسان دیگر هزینه بدهند ! این سئوالات را به نظرم هر انسان واقع بینی از خودش می پرسد . حتما هم لازم نیست با دشمنی و فحش و ... باشد . کسانی که از وضع موجود دفاع می کنند حتی در یک مورد من ندیدم برنامه ای ارایه دهند که ظرف یک دو سه ... سال مشکلات حل میشه ! اگر نشد خوب حق با شماست !
                            ضمنا اونجا که فرمودید قطعا همه ما به بسیاری مسایل نقد داریم ! همین جا یک استپ باید زد !!! به ساده گی نباید رد شد اصل بحث ها برای همین است ! بابت اون موضوعات مورد انتقاد ! چه کسی جوابگو است ؟؟؟؟ و چه باید کرد ؟؟؟؟ اگر کسی نخواهد مسئولیت بپذیرد و اوضاع روز به روز بدتر شد تکلیف چیه ؟؟؟؟
                            آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2022/12/23, 19:08.

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8778

استاد معزز مثل بقیه دوستان پیچوندی

ساندیس حروم میشه

ناراحت قند خون ما نباش

ما مادرزادی قند خونمون پاینه

هرچی ساندیس باشه به جایمون نمیرسه

منتطریم شما مارو فرهنگ سازی کنید بلکه درستشیم
                              به به میبینم یک تنه سنگر را نگه داشتی !!

ایستاده در فشار

نظر

• dornaa
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1471

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                                به به میبینم یک تنه سنگر را نگه داشتی !!

ایستاده در فشار
                                نه بابا حلال زاده ای

اگهی مفقودی شما و رفیق بهرام رو دادم چاپ کردند میخواستم فرداپخش کنم

بسلامتی برگشتین اونوراب بودید یا زیرابی میرفتین ازرفیق بهرام چه خیر؟

نکنه رفته بودی عروسی داگلاس واژدر؟

نظر

در حال کار...
                                X