اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saheb91
    عضو عادی
    • Apr 2016
    • 73

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
    خب عزیز جان تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی‌بره؟! من خیلی وقته پست‌هات رو نگاه نمی‌کنم ولی علی الحساب این دو تا رو یادم هست. پس اگر به حرف‌هایی که زدی اعتقاد داری سریعتر برو استغفار کن.

دوست عزیز میتونم بپرسم استغفار برای چی!!
    گزینه اولشون رو که نمیدونم خطاب به چه کسیه پس مسلما نمیتونم چیزی بگم
    اما گزینه دوم که دیگه فیلمش موجوده طرف تو سال 63 کنار پرچم صدام حسین که با ایران در حال جنگیدن بوده وایساده و برعلیه مملکتش حرف زده یعنی واقعا باور کنم بی خبری bikhabar!!
    خواسته با نسبت زنش با آقای خامنه ای عفو بخوره که آقای خامنه ای قبول نکرده براشون واسطه گری کنه
    خواهشا اخبار رو با فکر باز وآزاد از همه پایگاههای خبری معتبر دنیا استعلام بگیرین
    بنده گاها شده برای اطمینان پیدا کردن راجع به یه خبر اون رو هم تو رسانه های جمعی داخلی،هم توی پیامرسانهای مختلف،هم تو خبرگزاریهای بزرگ دنیا و هم تو رسانه هایی که در مقابل اون خبر دشمن حساب میشن رصد کردم و شاید روزهای زیادی طول کشید تا به نتیجه برسم با توجه به وقت کمی که دارم به علت شرایط شغلیم
    از همه دوستان تاپیک عذر میخوام که مطالبم رو این موقع شب ارسال کردم دلیلش هم جز این نیست که بنده امروز از صبح گرفتار بودم تا ساعت 12 شب و بعد ازاون تونستم مطالب رو مطالعه کنم و با توجه به اینکه چندجا مخاطب قرار گرفته بودم وظیفه ام میدونستم که با احترام وادب پاسخ همه دوستان رو بدم
    بنده رو عفو بفرمائید بابت اطاله کلام
    الیس الله بکاف عبده
    /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2777

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      عرض سلام و ادب خدمت جناب طیب عزیز

چیزی که جدیدا مرسوم شده ! تا به وضع موجود انتقاد میشه ! از مشکلات اقتصادی و دزدی و رانت صحبت میشه ! همین کاربران می پرند وسط و شروع می کنند به اینکه بله ما هم انتقاد داریم به این شرایط اقتصادی و این کم کاریها و .... انگار گفتن این سخنان مشکلی را حل می کند !!!!!! و یا مثلا دلجویی می کنند!!! بفهمید وضعیت موجود باعث و بانی اش مسئولین هستند در هر رده ای !!! و باید به مردم پاسخگو باشند ! وعده سرخرمن دو ریال نمی ارزد تا الان صد بار وعده دادند و نتیجه بدتر از قبل شده است . شمایی که از ساختارهای فعلی همه جوره دفاع می کنید باید جوابگو باشید! نه منتقد. شما ها حق ندارید در اینطرف ماجرا قرار بگیرید ! !!! دعوای الان مردم با تفکرات شما دقیقا سر همین موضوعات است ! بفهمید ! با زندگی میلیونها آدم دارید بازی می کنید ! آیه قران نیست که نشود تغییر داد !ساختارهای معیوب را باید اصلاح کرد ! ساختارهایی که امتحان پس داده اند و مردود شده اند .
      آفرین
      تمام این شامورتی بازیهاشون برای این هست که ساختار رو اصلاح نکنند...اینها نونشون در این ساختار معیوب و پر از فساد هست...خیلی جالبه که منتقد هم هستند...میگند ما هم نقد و اعتراض داریم...خوب بنده خدا اگر نقد داشته باشیم و ۴۳ سال باشه مسولین به کتف چپشون نقد و اعتراض ما رو گرفته باشند ...باید چیکار کنیم؟؟؟؟
      ساختار معیوبه...ساختار باید عوض بشه...ما ساختاری نمیخاییم که مسول اختلاسگر و دزد و ناکارآمد رو خدا اون دنیا جزا بده...ساختاری باید باشه که همین جا تنبیه بشه

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2777

انتقاد سعید محمد از دولت و مجلس: ظاهرا همه از تیم اقتصادی دولت راضی اند به جز مردم
        سعید محمد در توییتی نوشت: ناهماهنگی، بی برنامه گی و کم تجربه گی از آفت های تیم اقتصادی دولت است. مطمئنا ترمیم تیم اقتصادی با نگاه کارآمد سازی از اولویت هاست. البته سکوت مجلس جای تامل دارد. قطعا رضایت مردم مهم‌تر از رضایت سهم خواهان است ولی ظاهرا از این تیم همه راضی اند به جز مردم
        این نمونه بارز یک منتقد حکومتی...تا وقتی سر در آخور داشت مشکلی نبود..اما الان شده منتقد

نظر

• آتلانتیس
          عضو عادی
          • Oct 2022
          • 162

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
          بنده مومن خدا کلاهت رو بنداز بالا که یک فرد معلوم الحال و فحاش که به ناموس کاربرای سایت هم رحم نمیکنه در فحاشی داره ازت تعریف میکنه و شما هم داری براش ریپلای میکنی الان واقعا سخته فهمیدن این موضوع که باید بین خودمون و این افراد معلوم الحال مرزبندی کنیم!!
          از کجا معلوم دفعه بعدی این فحش ها نثار بقیه افراد تاپیک نشه!!
          در ضمن بنده مثل شما نیستم که دیگران رو به راحتی قضاوت کنم واین حرفهاتون در مورد خودم رو میزارم به حساب اینکه از بنده هیچ شناخت قبلی ندارین وگرنه از یه فرد تشکر کردن به خاطر اینکه از پیغمبر دفاع کرده دلیل نمیشه که من همه حرفهای اون آدم رو قبول داشته باشم همونطور که نقد کردن فردی مثل جناب طیب رو دلیلی نمی شود قرار داد بر اینکه بنده با تمام حرفهاشون مخالفم کما اینکه ایشون هم با رعایت ادب مرزبندیشون رو با این افراد مشخص کردن
          بنده هرگز مانند یکسری افراد نگاه صفر و صدی به موضوعات مختلف ندارم(غیر از موضوع دین چون وظیفه ام بوده تحقیق کنم و سالها عمرمو براش گذاشتم تا به این باور رسیدم و به دینم و اصولش پایبندم)
          و همچنین از سایر دوستان موافق و مخالف(غیر از فحاش ها) توقع دارم که ازین نگاه صفر و صدی دست بردارن و به صورت واقع بینانه با هم بحث کنن
          واقعا نمیدونم که مگر اون کاربر معلوم الحال چه بلایی سرت آورده که اینقدر ازشون متنفرید؟اگر به ناموس شما تجاوز کرده بگین تا همینجا براش دادگاه تشکیل بدیم.اگه بلایی سر خواهر یا مادرتون یا احیانا زنتون آورده بگین تا به حسابش رسیدگی کنیم.اگه قبلا حتی بهت فحش ناموس داده بگین تا گزارشش کنیم به مدیران سایت تا اخراجش کنیم.نمیشه که شما بدون دلیل به یه نفر معلوم الحال بگین.درصورتیکه طرف هیچ کاری باشما نداشته.مگر اینکه واقعا لقمه حرام ونطفه کثیف داشته باشین.یا واقعا حرومزاده هستین.یا قبلا توسط فرد معلوم الحال مورد تجاوز جنسی قرار گرفتین.همسفر میگفت شماها زنهاتون رو برای جهادنکاح به سوریه میفرستین.یکی از کاربران فهیم فروم خاطر نشان کردکه دروغه.این همه راه تاسوریه نمیرن.جهاد نکاح رو در هتل‌های مشهد انجام میدین. .به هر حال چون اعضای سایت اکثرا انسانهای وارسته ای هستن.شما رو درک می‌کنند.اگر شما به دیگران تهمت زده ای شایسته است شمارو هم ازفروم بیرون کنند.مردک هرزه.از اولین پست شروع به فحاشی وتهمت به دیگران کرده ای.جالبه که ادعا میکنی از فحاشان بیزاری.
          هنوز یه نفر از شما نیومده بگه بابت هر پست چقدر میگیرین؟اینقدر مرد نیستین شفاف سازی کنین تا چهارتا آدم بیکار هم بیان همکار شمابشن تا ازاین سفره باز باهم بخورین.
          یه آیدی دیگه هم بود به نام تراکتور.همون روزهای اول کشته شدن مهسا امینی چندتا پست گذاشته بود درباره اینکه مهسا امینی عضو ارشد کومله بوده .تاریخ عضویتش سال ۹۸ بود.اما تنها پست‌هایی که ارسال کرد همون چندتا پست بود.شماها از فحاشی وتوهین گذشته اید.عاشق این هستین که بهتون بگن بی ناموس.اصلا بی‌ناموسی میکنین برای اینکه به این عمل شهره بشین.حکومت بی ناموس وبی آبرو.جیره بگیرهای بیشرف.سایبریهای وقیح.خدا لعنتتون کنه.

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1190

میتونم بپرسم تکلیف اون افراد دینداری که این بی احترامی ها رو میبینن و سکوت میکنن بخاطر چندتا تشکر چی میشه!!
            خب خیلی هم عالی /:.smilingsmiley.:/! من فرض می‌کنم شما انسان بسیار شریف و دانایی هستید که به هر دلیلی نظراتتون با من متفاوته و سعی می‌کنم ازتون یاد بگیرم. مورد به مورد با هم دیگه میریم جلو، ببینیم میتونیم به جایی برسیم (اگه آدم باشیم و حب و بغض‌های قبل در هر زمینه‌ای رو بذاریم کنار و سعی کنیم بدون هیچ پیش‌داوری از بیرون به قضایا نگاه کنیم به نظرم حداقل باید بتونیم همدیگه رو درک کنیم) یه بار همین‌ها رو به "رستا" گفتم و در اولین مرحله با احمقانه‌ترین پاسخ‌ها روبه‌رو شدم. امیدوارم این بار اونطور نشه.
            و اما شما تو همین جمله اول تهمت زدید (از کجا میدونید به خاطر تشکر بوده؟) و درحالیکه در ادامه به من میگید مگه من انتظامات تاپیک هستم. تو چندین پست دارید نقش انتظامات بازی می‌کنید و به این و اون گیر می‌دید که چرا لایک کردی چرا ریپلای کردی و ... در نهایت اگه واقعا سوالی توی این جمله هست، من متوجه نشدم، تکلیفشون چیه، یعنی چی؟!!
            حرف شما رو کاملا قبول دارم که اینها هیچ خطری برای دین ندارن چون آب دریا با دهان سگ قطعا نجس نخواهد شد
            عزیز من اگه توهین بده که بده، نمی‌تونی بگی اون‌ها توهین کنن بده ولی من توهین کنم خوبه. خب تو هم که داری اینجا توهین می‌کنی. با این یه بام و دو هوا چه کنیم؟!
            پ.ن:مگه شما مامور انتظامات این تاپیکی که هر کسی هنوز از راه نرسیده و مطلبی رو بیان نکرده متهمش میکنی،قضاوتش میکنی و حکم صادر میکنی
            برای قضاوت کردن نیازی نیست شما مامور انتظامات باشی، آدم‌ها همدیگه رو از روی رفتارشون قضاوت میکنن. ببینی یه آدم نقاب‌دار داره وسایل خونه‌ات رو میبره، قضاوتش میکنی (مامور که نیستی ولی نه تنها قضاوت میکنی، عکس‌العمل شدیدی هم نشون میدی). در مورد حکم هم که اگه توان حکم صادر کردن داشتم، یه چند نفری از این سایت رو الان شوت کرده بودم تو باقالی‌ها!/:.smilingsmiley.:/ پس حکم هم صادر نمی‌کنم ولی وقتی شما خودتون رو همراه کسی نشون میدی که سابقه‌ی افتضاح در اشاعه‌ی دروغ و تهمت و لجن پراکنی و ... داره. خب بالاخره یه پیش‌فرض‌هایی در موردتون صورت میگیره (هرچند اول این پست گفتم، من همه‌ی اون پیش‌فرض‌ها رو پاک کردم)
            پ.ن.: مهم‌ترین لازمه برای اینکه یه بحث به جایی برسه اینه که به عقاید خودمون شک کنیم. الان واضحه که شما خودتون رو خوب مطلق میدونید. اون به قول شما انسان‌نما ها هم (به فرض اینکه شما رو مزدور ندونن) شما رو یه آدم متحجر و عقب افتاده میدونن و خودشون رو فهمیده و روشنفکر. برای اینکه افکار به همدیگه نزدیک بشه (خیلی کار سختیه میدونم) ولی باید به عقایدمون شک کنیم. وجودمون رو از تعصب خالی کنیم (شاید تو الان یه بت‌پرستی - بت‌پرست‌ها هم فکر میکردن دارن کار درستی انجام میدن و اگر کسی به بت‌ها بی‌احترامی کرد اجازه دارن که بهش بگن انسان‌نما، سگ و هر بلایی که دلشون میخواد سرش بیارن، اگه چنین رفتاری درسته، پس اگه بت‌پرست‌ها هم با پیامبر چنین رفتاری میکردن ایرادی بهشون وارد نبوده، چون اون‌ها هم به اندازه شما بلکه بیشتر روی عقایدشون تعصب داشتن - شهامتش رو داری دست از بت‌پرستی برداری؟) و این احتمال رو بدیم که شاید طرف مقابل داره درست میگه. فکر میکنم راه دیگه‌ای وجود نداره.

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1190

بنده مومن خدا کلاهت رو بنداز بالا که یک فرد معلوم الحال و فحاش که به ناموس کاربرای سایت هم رحم نمیکنه در فحاشی داره ازت تعریف میکنه و شما هم داری براش ریپلای میکنی الان واقعا سخته فهمیدن این موضوع که باید بین خودمون و این افراد معلوم الحال مرزبندی کنیم!!
              بنده مؤمن خدا! چرا انقدر حق به جانبی؟ اون بنده خدا که اصلا از من تعریف نکرد، صرفا نظرش رو گفت و من هم پاسخ بدم. یه سوزن به خودت بزن که هنوز از راه نرسیده، به قول خودت با فرد "معلوم الحال و فحاش" دست به گردن شدی! من که "عزیزم، جانم" نگفتم! /.:biggrinsmiley.:/ واسه تو خوبه، واسه ما جیزه! - ازخودمتشکر بودن خیلی صفت خوبی محسوب نمیشه‌ها -
              بنده هرگز مانند یکسری افراد نگاه صفر و صدی به موضوعات مختلف ندارم(غیر از موضوع دین چون وظیفه ام بوده تحقیق کنم و سالها عمرمو براش گذاشتم تا به این باور رسیدم و به دینم و اصولش پایبندم)
              خب همه همین رو میگن، ببینیم در عمل چه میکنی. کیه که خودش اعتراف کنه نگاه صفر و صدی داره؟ همین که استثنا آوردی و گفتی غیر از موضوع دین خراب کردی دیگه! خب اونکه مخالف دین هم هست میگه: "موضوع دین چون وظیفه ام بوده تحقیق کنم و سالها عمرمو براش گذاشتم تا به این باور رسیدم که دین باعث انحراف و نابودی و بدبختی انسان‌هاست" نه اینکه اکلی بگن. از نزدیک میشناسم که چقدر مطالعه داشتن، تحقیق کردن، وقت گذاشتن و دین رو مهم‌ترین عامل گمراهی بشریت میدونن. همین که میگی در مورد دین نگاه صفر و صدی داری، درجا تبدیل میشی به یک داعشی، چون اون هم مثل شما نگاهش به دین صفر و صدیه.

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                عزیزان در مواجهه و بحث با این سایبریها دو نکته رو عرض کنم ...
                حق با شماست ولی من چون نمیدونم شاید یه مقدار مریضم! و وسواس فکری دارم، دوست دارم خودم رو به چالش بکشم و تا وقتی طرف اراجیف بی سر و ته نگفته (مثل اون "رستا" که تفاوت بین تعداد اصول و درصد رو نمی‌فهمید و بعد هم دنبال توجیه بود) دوست دارم با طرف ادامه بدم.

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1190

تا الان ندیدیم کسی ازین تاپیک بهش حکم محاربه خورده باشه
                  و اعدام شده باشه!!
                  کمی تامل وتفکر دوست بزرگوار و گرامی بنده
                  مگه حکم محاربه بخوره و اعدام بشه، ما باخبر میشیم؟!

نظر

• amir12
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 707

در 43 سال گذشته چه بسیاز اتفاق افتاد و ادامه هم خواهد داشت :

سوء استفاده از خون شهدا در پیشبرد خواسته ها و اهداف و عقاید طیف تندرو : ( شهدای وطن در هر دینی و هر کشوری برای همه اقشار جامعه قابل احترامند پس شهدا صرفا مثلا برای حفظ حجاب خانوم ها شهید نشده اند)( گویا شهدای گرانقدر در مورد استقلال کشور و غارت بیت المال و آزادی های فردی و پارتی بازی و رانتخواری و دزدی و انتصاب و استخدام های فامیلی حکومتی و دولتی و گرانی و فساد و تبعیض و سرکوب معترضین و ... نظری نداشتند!!! )

سوء استفاد ه از مقام امام حسین (ع) جهت بد نشان دادن جمعیت معترض و پایان دادن به اعتراضات !!!

================================================== =======

محارب اصلی اونی است که از اعتقادات دینی و مذهبی مردم به نغع خودش سوء استفاده میکنه و به اعتقادات مردم ضربه مهلک می زنه !!

چه بسیارند در جامعه کنونی که یارو ارثیه خواهر و وبرادرش رو تصاحب کرده و چه بسیارند افرادی که همسایگانش ازش دل خون دارند ، اما در فکر نجات ملت مظلوم فلسطین و لبنان است !!!
                    آخرین ویرایش توسط amir12؛ 2022/12/22, 11:58.

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1190

دوست عزیز میتونم بپرسم استغفار برای چی!!
                      گزینه اولشون رو که نمیدونم خطاب به چه کسیه پس مسلما نمیتونم چیزی بگم
                      اما گزینه دوم که دیگه فیلمش موجوده طرف تو سال 63 کنار پرچم صدام حسین که با ایران در حال جنگیدن بوده وایساده و برعلیه مملکتش حرف زده یعنی واقعا باور کنم بی خبری bikhabar!!
                      خواسته با نسبت زنش با آقای خامنه ای عفو بخوره که آقای خامنه ای قبول نکرده براشون واسطه گری کنه
                      خواهشا اخبار رو با فکر باز وآزاد از همه پایگاههای خبری معتبر دنیا استعلام بگیرین
                      بنده گاها شده برای اطمینان پیدا کردن راجع به یه خبر اون رو هم تو رسانه های جمعی داخلی،هم توی پیامرسانهای مختلف،هم تو خبرگزاریهای بزرگ دنیا و هم تو رسانه هایی که در مقابل اون خبر دشمن حساب میشن رصد کردم و شاید روزهای زیادی طول کشید تا به نتیجه برسم با توجه به وقت کمی که دارم به علت شرایط شغلیم
                      الیس الله بکاف عبده
                      دوست عزیییییییز /.:biggrinsmiley.:/! تا به حال انقدر که به شما عزیز گفتم تو زندگیم به کسی عزیز نگفته بودم! /.:biggrinsmiley.:/
                      باز خوبه وقت داری همه خبرگزاری‌ها رو تهش رو در بیاری! والا ما وقت اون رو هم نداریم. (البته خب شاید به کارت مربوط میشه!)
                      اول یه چیزی بهت بیاموزم که بنده‌ی من بشی! روی هر کدوم از نقل‌قول‌هایی که گذاشتم کلیک کنید، به صفحه همون پست منتقل میشید. (دیگه اگه پیرو حضرت علی هستی بنده‌ی منی وگرنه که دیگه متاسفم براتون دوست عزیز /:.rolleyessmileyani)
                      شما از یه طرف میگید من مباحث رو دنبال می‌کردم، از طرف دیگه هیچ اطلاعی از اون همه بحثی که در مورد سنی‌ها شد و یا بحثی که در مورد این آقای تهرانی شد، ندارید. خب آخه من چی کار کنم از دست تو دوست عزیز؟!!
                      حالا که یاد گرفتید، روی لینک‌ها کلیک کنید، مطالب مطرح شده رو بخونید، بعد اگر باز هم بحثی بود، بیاید بگید چون انتظار ندارید که این همه کاربر بیان دوباره صحبت‌هاشون رو تکرار کنند؟
                      پ.ن.: عزیز! وقتی مورد اول رو اصلا نمیدونی چیه، سریع میپری وسط میخوای مانع استغفار اون بنده خدا هم بشی؟! تو هم برو استغفار کن :.thumbsupsmileyanim

نظر

• Davar
                        Banned
                        • May 2017
                        • 3132

راهکارش رو هم که دوستان چندین بار بیان کردن

اصلاح ساختار معیوب فعلی و دخالت دادن بیشتر مردم در امور اجرایی کشور

اصلاح طلب اصول گرا دیگه تمومه ماجرا
                        هنوز نشنیدید؟ مال چند سال پیشه!!!

ساختار چگونه باید اصلاح بشه
                        ساختار با برچیده شدن حکومت اسلامی اصلاح میگردد.

نظر

• Davar
                          Banned
                          • May 2017
                          • 3132

زمانی که هنوز موتورهای دیزلی کشتی‌ها به صدها سنسور دیجیتال مجهز نشده بودند، وقتی ایرادی پیدا می‌کرد، مهندسی که شرکت آلمانی میفرستاد، می‌اومد کنار موتور می‌ایستاد و فقط به صداش گوش می‌داد، و از همون چیزهایی که از صدا می‌فهمید، می‌گفت ایراد از کجاست، یا اوپراتور چه گندی زده.

برای مایی که از روده‌های سگ عبور کرده‌ایم و به صدای موتور نظام وقتی که نو بود آشنایی کامل داریم، بد کار کردنش بیشتر به چشم میاد،
                          و باید به آماتورها مدام فرمان بدیم که: این رو جدی نگیر، یا اون رو جدی بگیر..
                          که البته وقعی نمی‌نهند. که شاید حق دارند.
                          ولی اون‌هایی که دیرتر از همه یادشون افتاد این موتور رو باید خاموش کرد، بیشتر از همه عجله دارند که خفه شدن صداش رو ببینند،

و وقتی عجله‌شون به بن‌بست خورد بیشتر از همه مأیوس میشن.

همونایی که تازه سه ماهه رادیکال شدن، امروز افسرده‌تر از بقیه هستند.

ناامیدی، ویتامین ث انقلابه. اگه دچار کمبودش باشی، مثل ملوانان اکیپ‌های اکتشافی امپراتوری اسپانیا، وسط دریا دندونات میریزه و سپس از پا درمیای. ناامیدی باعث میشه فریب هیچ‌چیز رو نخوری، و کسی که فریب هیچ‌چیز رو نخوره، خطرناک و سرسخت میشه.

اما افسردگی، مثل مخدر روانگردان، برای دوره‌ای خیلی موقت و گذرا، احساس غلیظی از زنده بودن بت میده، و سپس به یک مرده تبدیلت می‌کنه. خشم، کینه، نفرت، علائم زنده بودن هستند که در اون دوره موقت، حالت غلظت‌یافته پیدا می‌کنند. اما سر و صدای قبل از مرگ هستند. برای همین آدم افسرده نمیتونه هیچ‌کاری رو ادامه بده. گول اون پالس‌های تند ابتدایی رو میخوره، و فکر می‌کنه قراره ادامه پیدا کنند، اما ادامه پیدا نمی‌کنند. به مرور متوجه میشه از همون اول مرده بوده، و اون پالس‌ها مثل تکون خوردن پاهای هشت‌پایی بوده‌اند که روی میز رستوران قرار گرفته.

آماتور درگیر تفسیر اینه که هدف اوباش از اعدام چیه.
                          یکی میگه میخوان مردم رو بترسونند.
                          یکی میگه نه میخوان به خودی‌هاشون روحیه بدن.
                          یکی میگه میخوان از جامعه پزشکی هم خون بریزند تا بگن وام‌دار هیچ صنفی نیستند.

غافل ازینکه تشکیلات پوچ‌گرا، هدف نداره. فقط رفلکس داره. این‌بار، بی‌پروایی مردم در توسل به خشونت، مثل چوبی بود که تا ته حلق‌شون رفت، و آدم‌کشی با طناب، مثل حالت تهوع غیرارادی تماس چوب با عصب انتهای دهان بود.

این فقط عوق زدن هیولاست، وگرنه حتی با اعدام فله‌ای هم هنوز از کشتار ۹۸ عقبه.

در موقعیتی که هیچ‌کدوم از طرفین حالتی تعریف نمی‌کنند که پشیمانی رو در بر بگیره، هر اقدامی صرفا رفلکس اقدامات قبلی خواهد بود.

نازی‌ها هرجایی رو که اشغال می‌کردند، طوری رفتار می‌کردند که انگار هیچ حالتی وجود ندارد که یک آلمانی مجبور بشه بگه پشیمانم!
                          پس وقتی اون منطقه آزاد می‌شد، با بدترین شکل ممکن همه کسانی که با نازی‌ها همکاری کرده بودند مجازات می‌شدند.
                          در مواردی حتی به بچه‌هاشون هم رحم نشد.

چون پیام این بود: اگه هیچ حالتی نیست که شما پشیمان بشید، هیچ حالتی هم نیست که ما پشیمان بشیم.

سیکل رفلکس، ادامه پیدا خواهد کرد؛ و فکر و ذکر تازه رادیکال‌شده‌ها رو مشغول خواهد کرد.

اما ما ناامیدهایی که افسرده نیستیم، داریم صداهای خوبی ازین موتور زپرتی می‌شنویم.
                          ازونجایی که این بار ضربه‌ای به حیثیت دستگاه سرکوب وارد شد که سابقه نداشت، به طرز اورژانسی نیاز داشت یک ۹ دی سراسری برای تشییع کشته‌شدگانش راه بندازه.
                          حتی می‌طلبید جنازه‌هاش رو در همه شهرها بچرخونه و دور همه امامزاده‌ها طواف بده.
                          اما طوری برگزار شد که انگار یک جانباز شیمیایی گمنام در یاسوج که شش ماهه در کماست از دنیا رفته.
                          اتفاقا ۹ دی‌ای که الان برای تشییع لازم داشت، از اونی که در ۸۸ لازم داشت خیلی واجب‌تر، و از تشییعی که برای سلیمانی انجام داد، خیلی خیلی ضروری‌تر بود.

اما نتونست تکرارش کنه.

بچه تازه رادیکال‌شده داره غر میزنه که «پس چرا موتور هنوز روشنه؟». و مایی که صدای روزای خوبش رو حفظیم، با حالتی که انگار داریم سعی می‌کنیم احساس‌مون رو بروز ندیم به همدیگه نگاه می‌کنیم، و فقط با نگاه از هم می‌پرسیم

«تو هم داری چیزی که من میشنوم رو میشنوی؟».

Eric Notes
                          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2022/12/22, 12:28.

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1713

حکایت رییس جمهور
                            ✍️یاسر عرب

شخص سُست مذهبی بود که به انواع رذایل اخلاق شُهره شده بود .در انجام واجبات کاهل،درمستحبات مُمسک و در مکروهات و محرمات بی پروا،اما در صف قیمه نذری، همیشه جلوتر از همه حاضر بود و برای گرفتن لقمه تبرّکی از سفره خیرات، سر و دست می شکست.

پرسیدندش این چه سِرّ است در عین بی اعتنایی به اصول و فروعِ شریعت،برای گرفتن لقمه ای غذای نذری،خود را چنین به تاب و تعَب می افکنی؟

گفت: از مکارم اخلاق که هیچ بهره ندارم. شعائر که نمی گزارم. نماز که نمیخوانم. جهاد که نمیکنم. روزه که نمیگیرم. حج که نمیروم. وجوهات که نمی دهم. امر به معروف که نمیکنم. اگر همین یک لقمه قیمه نذری را هم نخورم دیگر از مسلمانی من چیزی باقی نمی ماند، میماند؟

حکایت رئیس جمهور ما
                            و سفرهای هفته به هفته ی استانی اش

رئیس جمهور مملکت است...
                            تورم را که نمیتواند مهار کند. موانع تولید را که نمیتواند بردارد. کسب و کار مردم را که نمیتواند رونق بدهد. دلار را که نمیتواند ارزان بکند.
                            سیاست خارجی را که نمیتواند تنظیم بکند. سیاست داخلی را که نمیتواند سروسامان بدهد. بافساد دولتی که نمیتواند مبارزه بکند. مشکل بیکاری را که نمیتواند حل کند. مشکل سقوط بورس را که نمیتواند چاره جویی کند. از سقوط ارزش ریال که نمیتواند جلوگیری کند. خواروبار مردم را که نمیتواند ارزان بکند. عابر بانکهایش را هم که نمیتواند تغذیه بکند. جواب گستاخی های چین را هم که نمیتواند بدهد....

سفر استانی هفته به هفته هم اگر نرود دیگر چیزی از رئیس جمهور بودنش باقی نمیماند که، میماند؟!

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2156

QUOTE = EHSANI] دوست بسیار بسیار عزیز ،
                              بنده ، مطلب شما را ناظر بر پست خود نمیدونم
                              لطفاً مجدداً پست بنده را بخوانید بعد نقد کنید

اولا بنده مطلب شمارو چندین بار خوندم
                              ثانیا یه سوال به نظر شما کسانی که الان در این تاپیک
                              هستن و مشغول نگاشتن آیا همه شون گماشته نظامن که ما رو سرگرم کنن
                              یا نه اینها دو گروه مختلف فکری هستن که دارن با هم بحث میکنن(نظر بنده طی
                              این بازدید دو ماهه مطالب و دیدن اظهار نظرهای افراد موافق وخصوصا مخالف نظام(شستن مسئولین نظام از صدر تا ذیل)
                              اینه که همه اینها مردمن با افکار و راه حل های مختلف
                              قبلا هم عرض کردم هرکس به اندازه دانایی خودش میتونه مسائل رو تحلیل کنه)
                              اگه نظر شما گزینه اول باشه که ظلم به همه کاربرای تاپیکه
                              اگرم نظرتون مورد دوم باشه نظر بنده هم هست تا الان ندیدیم کسی ازین تاپیک بهش حکم محاربه خورده باشه
                              و اعدام شده باشه!!حتی اکانتشون هم موقتا از دسترس خارج نشده
                              کمی تامل و تفکر دوست بزرگوار !
                              واعظِ غیرِ متعظ
                              نصیحت‌گویی که خود احتیاج به نصیحت داره

نمیدونم هدف شما از تکرار مکررات چیه
                              ولی در پستهای قبل و در پست اخیر در جواب شما
                              واضح و شفاف توضیح دادم و مثال هم زدم

گفتم اگه کسی از سیستم تبعیض، منتفع شده و راضی هست
                              طبیعی هست که حق نمک به جا بیاره و از سیستم دفاع کنه
                              این اسمش آخوند سایبری نیست
                              هرچند نمیشه گفت کسانی که از تبعیض منتفع میشوند ، مردم معمولی هستند.
                              لاکن آخوند سایبری هم محسوب نمیشه
                              اینها سوارانی هستند که از پیاده خبر ندارند
                              سیرشُدِگانی هستند که از گرسنگان خبر ندارند
                              حالا شما اسمشو بزار مردم معمولی !
                              باشه قبول !
                              هرچند مفهوم "عموم" با مفهوم " تبعیض" قابل جمع شدن نیست
                              اسم برندگان تبعیض "خواص" هست نه "عموم"
                              خواص که میگم الزاماً به معنی آقازادگان و... نیست
                              میتونه یک راننده تاکسی هم باشه
                              که به واسطه روابط با.... ،
                              از یک امتیاز غیر عادلانه و غیررقابتی برخوردار شده باشه
                              حالا نسبت به بقیه راننگان تاکسی ، از نظام رضایت بیشتری داره
                              من اسمشو میذارم برندگان تبعیض
                              شما اسمشو میذاری مردم معمولی ،
                              باشه قبول

گفتم در پلیدترین حکومت دیکتاتوری
                              وقتی کسی از شرایط مادی یا معنوی زندگی راضی باشه
                              دلیلی نداره با سیستم مخالفت کنه ، طبیعیه که دفاع هم بکنه
                              (اینکه چرا به قیمت نابودی وطن و هموطنش ، نون میخوره ، بحثی دیگر است)

اما آخوند سایبری که بحثش رفت
                              اتفاقاً باید خیلی باهوش و با سواد هم باشه
                              که بتونه مردم رو اغفال کنه و حقایق مشهود رو وارونه جلوه بده
                              مثال هم زدم که اختلاسهای دهه نود رو چطوری ماله کشید
                              ایشون شغلش همینه و از همین راه نون میخوره
                              اما این ، شامل اون سری از هموطنان فوق‌الذکر نمیشه .

-----------------------------

ببین دوست عزیز
                              جوابتو واضح و شفاف ، به تفصیل و تشریح دادم
                              فکر نمیکنم نیاز به توضیح بیشتری باشه.
                              باز دوباره بیا بگو : " من پست تو رو چندین بار خوندم..."

شاعر میفرماید :
                              در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است !

خدا همه ما را به راه راست هدایت کنه
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3776

بنده در انتهای پستم عرض کردم که اگر اعتقادی به خدا و پیامبران و آخرت دارین که شما با مدل حرف زدنتون اعتقاداتتون رو به رخ کشیدین و بنده دلیلی نمیبینم با شما مکالمه ای داشته باشم اما این آخرین پست من خطاب به شما خواهد بود کاربر امیدازاد:
                                اولا این فرد معلوم الحال تا به امروز چندین بار فحاشی انجام داده و به راحتی هم به این کارش ادامه میده و دریغ از واکنشی از سمت مسئولین محترم سایت وتاپیک های مختلف پس من فقط به خاطر این پست این مطلب رو ننوشتم این فرد ماه هاست داره اینکارو میکنه و اینکه آدمی مثل شما به این راحتی تاییدش کنه برام عجیب بود البته من راجع به شما اشتباه فکر میکردم وشما رو جزو افرادی میدونستم بعنوان انسان مستقل میتونین اظهار نظر کنین که با این پستتون خیلی چیزهارو نشون دادین
                                ثانیا همون اندازه که بنده و امثال بنده عددی نیستیم که به شما خرده بگیریم شما هم به همون اندازه وشاید چندین برابر بیشتر عددی نیستید که ذره ای بخواهید راجع به خاتم النبیین و انسان کامل که همه پیامبران مژده ایشان را دادن اظهار نظر و شبهه افکنی کنین
                                ثالثا اگر در صلاحیت امثال بنده نیست که راجع به شرف و شخصیت شما اظهار نظر کنیم قطعا و یقینا ذره ای در صلاحیت شما هم نیست ونخواهد بود شبهه در افعال و اعمال پیغمبر خاتم بیندازید و این موضوع رو به کسانی بسپارید که مسلط بر تاریخ ادیان هستن
                                رابعا وضعیت اهل سنت در ایران رو برید مقایسه کنید با دوره های قبل تا متوجه شوید که اهل سنت در چه جایگاهی قرار داشتن و الان در چه جایگاهی ان(بنده در شهر سنی نشین درس خواندم و دوستان بسیار زیادی از اهل سنت دارم و حتی با خیلیاشون مباشرت و همکاری در محیط دانشگاه داشتم و دارم )اونها اینقدری ناراحت نیستن از اوضاع که شما دایه دلسوزتر از مادر شدین!!!
                                خامسا دراویش گنابادی رو خیلی خوب اومدی لا به لای ادیان!!
                                و نکته آخر بنده به دلیل اینکه شما رو دوست داشتم توصیه کردم به اینکه بین خودتون و افراد معلوم الحال و فحاش تاپیک مرزبندی کنین که شما رسما موضع خودتون رو مشخص کردین بنابراین با حفظ احترام میگم که دیگ ه بنده با شما هیچ مکالمه ای نمیکنم و قضاوت بی ن ما باشد در پیشگاه عدل الهی(البته اگر بهش اعتقاد دارین)
                                باور بفرمایید بنده هم وقت وحوصله مجادله و بحث با شما را ندارم ....یک صحبت تاریخی شده ..اسمی مطرح شد...و بحث کارنامه تاریخی و عملکردش شد ..من هم نظرم را گفتم نظری را هم که به نظرم نزدیکتر به واقعیت و عقل بود تایید کردم ....حتما مگر باید توهم و تصور شما را تصدیق کنم که ادم شریفی باشم؟؟؟!!همین که پیروان و مدعیان انتساب به پیامبر ...جمعی گردآمده از طالبان و داعش و جمهوری اسلامی باشند که هرکدام هم طرف مقابل را انکار کرده وخود را ورژن اصیل اسلام میداند ...برای هرقضاوتی کافی هست ..اما در باب خلاف گفتن واقع شما در باب اوضاع اهل سنت در ایران ...وضعیت این مناطق کردستان و بلوچستان نشون میده تا چه حد از وضعیتشون راضی هستن ..‌در مورد دراویش،گنابادی هم ..که غیرمسلمان هم نیستن وقتی تا این حد بهشون احترام میذارید .. دیگر تکلیف دیگر ادیان روشنه که چطور بهشون احترام میذارید ...متاسفانه یا خوشبختانه ...خود مدعیان دفاع از اسلام ...طوری از اسلام دفاع می کنند که نیازی نیست ..کس دیگری بیاد و تیشه به ریشه این دین بزنه ...همون کاری که داعش و طالبان و امثال شما در قالب جمهوری اسلامی کردید...اگر روز قیامتی هم باشه خود پیامبر در آن دنیا ودر پیشگاه عدل الهی یقه شما و امثال شما را به خاطر بلایی که سر دینش،آوردید خواهد گرفت .....البته اگر بهش اعتقاد داشته باشین !!

نظر

در حال کار...
                                X