اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M.DALAHOO
    ستاره‌دار (2)
    • Apr 2022
    • 622

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    در این ۴۵ سال ناکارآمدی شاه و شاهزاده هیچ دخالتی نداشتند...مملکت در بست دست خودتون بوده...همین الان معاون خاتمی ...معاون پوزیده هم هست..بار علمیش و مدارک تحصیلیش هم روی یک کفی تریلی جا نمیشه!!!
    علی افشاری مزدور هست به دلیل اینکه هنوز چند روز نگذشته از حمله اسرائیل توییت می‌کنه خطاب به مسولان نظام که در چهار سطح با « مزدوران» و « خائنین» برخورد کنید...در اون توییت توصیه به برخورد با رسانه ها می‌کنه...روی رسانه های خارج از کشور که دستگاه قضایی ایران نمیتونه اعمال قانون کنه....رسانه آزادی هم که داخل کشور نداریم...اما وظیفه داره در چنین مواقعی به این شکل به میدان بیاد برای تخدیر افکار عمومی...برای متفرق کردن توده ها...روی لغت به لغت این توییت ها و مصاحبه ها کار میشه
    گول این حرفها رو دیگه ما نمی‌خوریم...بشکل موذیانه ای خاتمی و موسوی رو علم کردید...برای در کنار نظام بودن زیر بیرق خاتمی هستید....موقع براندازی زیر پرچم موسوی...این موسوی که گوشه خونه اش نشسته بوده...چی شده حالا اینقدر عزیز شده!!!؟ اینها متهم به ناکارآمدی هستند در این ۴ دهه...همین آقای خاتمی بدترین سیاست های زیست محیطی رو در این مملکت پایه گذاری کرد...بازی احمدی نژاد و خاتمی هم در نیار که این ادا اطوار ها دیگه خریداری ندارد
    حرف از این وضعیت اسفناک فعلی و انباشت مطالبات ۴ دهه گذشته بزن...مدام کنترل زد رو نگیر و همه چیز رو حواله بده به قبل انقلاب و شاه که استخوان هایش دیگه پوسیده...وگرنه شیف و کنترل دیلیتت رو میگیرم و بهت میفهمانم چه خیانتی به این مملکت کردید با دنبال اصلاحات راه افتادن!!!!!
    اعتقاد بنده هم این هست که سلطنت طلب و جمهوری خواه همگی باید مشارکت داشته باشند در یک انتخابات آزاد...تکلیف قانون اساسی و شاکله حکومت و غیره مشخص بشه.....و آرای تک تک افراد جامعه شمارش بشه...نیا اینجا خودت رو سبک کن و حرف از شاه پرست بودن بزن
    من با شماعاقیت طلب ها بسیار متفاوت هستم من از 15 سالگی شلاق ستم خورده ام ، کار کرده ام و درس خوانده ام و با پول خودم برای تحصیلات تکمیلی به آمریکا رفتم. من همین الان سراتا سر پشتم درد میکند ( 55 سال) بعلت شکنجه های ساواک شاهتان و شکتن یکی از مهره های کمرم، خوشبختانه آن شکنجه گر را در حین فرار دستگیر کردند و عکس کثیفش را توی روزنامه چاپ کردند و نوشته بودند هر کس از این جانی شکایت دارد بیاید دادسرایی زندان اوین، که من فردایش رفتم و قاضی دستور داد که آن منهوس را بیارند برای مواجهه آمد و همه چیز را منکر شد و گفت من اصلآ ایشان را نمیشناسم (کسی که میگفت من ایشان را نمیشناسم فردایش زن و بچه هاش را فرستاد درب شرکتی که من مدیر عاملش بودم)، قاضی بمن گفت شما ناراحت نشوید ایشان همه چیز را با همه کس منکر میشود، بگو شما میخواهی ما چکارش بکنیم، گفتم باید همان کاری که با من کرده با ایشان بکنید، قاضی گفت ایشان 5 نفر را با دستان خودش خفه کرده و محکوم به 5 بار اعدام است، گفتم بله، شما ایشان را بدرک واصل میکنید ، ولی قبل از مردن باید چند روزی دردی که من همین الان دارم میکشم بکشد.
    همین الان هم من خیلی بیشتر از شما مفت گو های بی عمل با این نظام درگیر هستم و ماشینهای متعدد با رانده و حقوقها ی بالا را بعد از شش سال ول کردم و............
    تحولات اجتمایی پیچیدگیهای خاص خودش را دارد و نها یتآ رو به جلو خواهد بود و محض اطلاع شما بیسوادها سیستم شاهی دیگر منسوخ شده و به قرنها پیش تعلق دارد.
    من بخاطر این آمریکا را دوست دارم چون بزرگترین دموکراسی دنیاست و هر که میخواهی باش ولی دو دوره بیشتر نمیتوانی رییس جمهور باشی .
    آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2025/07/21, 11:08. دلیل: اضافه کردن یک خط دیگر که خیلی لازم و روشنگر است.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2771

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

من با شماعاقیت طلب ها بسیار متفاوت هستم من از 15 سالگی شلاق ستم خورده ام ، کار کرده ام و درس خوانده ام و با پول خودم برای تحصیلات تکمیلی به آمریکا رفتم. من همین الان سراتا سر پشتم درد میکند ( 55 سال) بعلت شکنجه های ساواک شاهتان و شکتن یکی از مهره های کمرم، خوشبختانه آن شکنجه گر را در حین فرار دستگیر کردند و عکس کثیفش را توی روزنامه چاپ کردند و نوشته بودند هر کس از این جانی شکایت دارد بیاید دادسرایی زندان اوین، که من فردایش رفتم و قاضی دستور داد که آن منهوس را بیارند برای مواجهه آمد و همه چیز را منکر شد و گفت من اصلآ ایشان را نمیشناسم (کسی که میگفت من ایشان را نمیشناسم فردایش زن و بچه هاش را فرستاد درب شرکتی که من مدیر عاملش بودم)، قاضی بمن گفت شما ناراحت نشوید ایشان همه چیز را با همه کس منکر میشود، بگو شما میخواهی ما چکارش بکنیم، گفتم باید همان کاری که با من کرده با ایشان بکنید، قاضی گفت ایشان 5 نفر را با دستان خودش خفه کرده و محکوم به 5 بار اعدام است، گفتم بله، شما ایشان را بدرک واصل میکنید ، ولی قبل از مردن باید چند روزی دردی که من همین الان دارم میکشم بکشد.
      همین الان هم من خیلی بیشتر از شما مفت گو های بی عمل با این نظام درگیر هستم و ماشینهای متعدد با رانده و حقوقها ی بالا را بعد از شش سال ول کردم و............
      تحولات اجتمایی پیچیدگیهای خاص خودش را دارد و نها یتآ رو به جلو خواهد بود و محض اطلاع شما بیسوادها سیستم شاهی دیگر منسوخ شده و به قرنها پیش تعلق دارد.
      من بخاطر این آمریکا را دوست دارم چون بزرگترین دموکراسی دنیاست و هر که میخواهی باش ولی دو دوره بیشتر نمیتوانی رییس جمهور باشی .
      هر سخنی رو ممکن هست از جنابعالی بپذیرم غیر از داستان «مهره کمر»!!!...در مهره دار بودن شما شک دارم....دلیلش هم این هست که اگر بنده این همه حرف رو برای هر مهره داری اعم از پرندگان...دوزیستان...ماهی ها...پستانداران زده بودم...این جواب سربالا را بهم نمی‌داد...خصوصا اون پاراگراف آخر که نوشتم همه اعم از جمهوری خواه و سلطنت طلب باید حق رای داشته باشند در یک انتخابات ازاد و رای تک تک افراد جامعه باید شمارش بشه

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4128

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

مشکل میدونی کجاست؟
        مشکل اینجاست که امثال علی افشاری ها و هم فکران آنها به اسم مخالف و اپوزیسیون!!! دارن توی زمین ج.ا بازی میکنن
        کسی که مخالف سیستم فعلی باشه نباید توی بازی سیستم فعلی بره
        بازی جدید رژیم بیانیه میرحسین هست و برگزاری رفراندوم!!! که نتیجه اون از همین الان مشخصه.
        واگذاری قدرت به اصلاح طلبان در پوشش جمهوری سوم
        یه تغییر جزئی توی قانون اساسی و حذف ولایت فقیه و ادامه حکومت آخوندها تا ظهور حضرتشون!!!
        اگه شما یا هر فرد دیگری به اصلاح طلبانی مثل تاجزاده و موسوی اعتماد دارید باید در مخالفت خودتون با ج.ا شک کرد
        علی افشاری و موسوی و تاجزاده ها فقط میخوان که پهلوی نباشه چون گزینه دیگری غیر از پهلوی و خودشون نیست
        ما این طرف ایستادیم چون هر کسی غیر پهلوی یعنی تداوم حکومت فعلی.
        در نهایت رجوع به رای مردم اتفاق خواهد افتاد ولی اینکه چه کسی رفراندوم رو برگزار کنه بسیار مهم هست.
        مشکل که در هر تفکر و اکت سیاسی هست ولی مشکل را شما زیر ذره بین میبرید و در ابعاد 100 برابر اگراندیسمان میکنید و اسمان ریسمان
        خدای قلبم شاهد است من بی تعصب به هر فرد یا گروه و حتی بی تعصب به نظام سیاسی مطلوب ایران اینده نظر میدم . دیگه برام نه جمهوری مهم است و نه پادشاهی . هر کوفتی شد بشه . هر کوفتی به معنای واقعی کلمه . اینو گفتم که فکر نکیند جانب داری از کسی یا سیستمی یا دار و دسته ای میکنم

من در مباحث دیگه خسته شدم از جناح بندی های مسخره ای که هیچ سودی که ندارد هیچ ، بدترین آفت و بلای خانماسوز هم شده

فرض کنیم بنا بر تفکر فرد یا گروهی به قول شما زمین ج.ا باشد . این موقتی است . این تائید و حمایت از ج.ا نیست . دیگه این موضوع را که لازم نیست توضیح داد
        اقا جان بی رودربایسی و بی تعصب ... ج.ا را بگذاریم کنار که چه حکومتی است و ما چه تفکری داریم و و و ، حمله ابتدا از سوی اسرائیل بوده و به کشور ایران ، درسته حساب حکومت از مردم جداست ولی به کشور و خاک ایران حمله شده یا نه ؟ دلیل حمله و توجیه و نتیجه و همه را بگذاریم کنار .... اینها قابل بحث است ولی حمله را اسرائیل شروع کرده

مگه میشه همه فعالان سیاسی و اجتماعی بیان این حمله را ستایش کنند یا انتقاد نکنند یا در بهترین حالت سکوت کنند ؟ مگه میشه ؟با کدوم عقلی جور در میاد ؟ معلوم است که بخشی با این حمله مخالفند و دلایل هم دارند

تقریبا مشابه همون تیم ملی فوتبال است که چند سال قبل در جام جهانی بخشی منتقدش بودند و میگفتند تیم ج.ا است و بخشی دیگر هم میگفتند خب این تیم ملی ایران است نمیشه در ابعاد وسیع نقدش کنیم و بکوبیمش

بحث کشور و حمله به کنار ... بخش بزرگی از جامعه مدنی و فعالان سیاسی بر این باورند که با حمله نظامی دمکراسی و قانون بیرون نمیاد . جواب اینها را باید چی داد ؟ مرض که ندارند چنین نیبندیشند . حتی مکرون هم زمانی که ترامپ ژست گرفت و تهران را خالی کنید و تسلیم ... مکرون فکر کرد دیگه کار تمومه و نظرش این بود با حمله نظامی دمکراسی برقرار نمیشه

بازم تاکید میکنم بی طرف دارم میگم . به روح و روان پدر و مادرم قسم . فقط دارم ابعاد مختلف قضیه را باز میکنم برای قضاوت . فقط همین و هیچ جانب داری هم ندارم
        بگذریم ...
        حالا کسانی که در برابر حمله یا سکوت کردند یا نصفه نیمه یا حتی کامل حمایت کردند چی عایدشون شد ؟
        یه تخم لقی را نمیدونم کی و از کجا شکستند دهان عده ای که اگر حمله نظامی بشه مردم هم پشت بندش میریزند بیرون و فلان ... ایا شد ؟ اصلا چنین چیزی عملی است ؟
        اخه همه مسائل را که با توهم و تئوری و احتمالات بر اساس ارزوها نمیشه پیش برد

مردمانی که اکثرا خاکستری بوده اند و چندین بار در اعتراضات نشان داده اند حالا زمان جنگ که یه سری دارند از تهران فر ار میکنند، عده ای حمله ور شده اند به فروشگاه ها و نانوائی ها برای تهیه مایتاج ، بخش بزرگی در استرس خود و خانواده هستند و و و و ... در این سرایط میاند بیرون و حکومت ساقط کنند ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        این تئوری چه پایه و اساسی دارد ؟

ادامه دارد ...

نظر

• M.DALAHOO
          ستاره‌دار (2)
          • Apr 2022
          • 622

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post

هر سخنی رو ممکن هست از جنابعالی بپذیرم غیر از داستان «مهره کمر»!!!...در مهره دار بودن شما شک دارم....دلیلش هم این هست که اگر بنده این همه حرف رو برای هر مهره داری اعم از پرندگان...دوزیستان...ماهی ها...پستانداران زده بودم...این جواب سربالا را بهم نمی‌داد...خصوصا اون پاراگراف آخر که نوشتم همه اعم از جمهوری خواه و سلطنت طلب باید حق رای داشته باشند در یک انتخابات ازاد و رای تک تک افراد جامعه باید شمارش بشه
          تمام کسانی که شما 5 نفر سلطنت طلب بهشان ناسزا میگویید، از شماها شریفتر ، مفیدتر و انسانتر بودنده اند و هستند . شما ها به فحاشیتان باین انسانهای شریف ادامه بدید و باعث خشنودی نظام ظالم اسلامی بشوید، چون کار دیگه ایی بلد نیستید و اصولآ کسانی که سواد کافی ندارند، فحاشی میکند. بدرود بی ادب.

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4128

در مورد موسوی و رفراندوم ...
            قبل از هر چیز بگم من هیچ علاقه و ارادتی به اسامی که شما اوردید ندارم . از موسویش بگیر تا به قول شما نرگس تپل و ... برچسب کافی است . دیگه برچسب دونمون پر شده . به هر کی هم دلت میخواد هر بد و بیراهی بگو اصلا برام مهم نیست

شما میگید بازی حکومت ... بازی برا چی ؟ مگه قرار است چه اتفاقی بیفته که با این بازی انرا بر هم بزنند ؟ داره انقلاب میشه و پهلوی در حال برگشت است ؟ رژیم در حال سقوط است ؟ اخه یه اتفاق بزرگی باید در پیش باشه تا من نوعی بازی راه بندازم . بازی برای چی؟

موسوی که پیر مرد 86 ساله ای است و دم مرگ که 3 سال قبل هم از همین جنس و در خیزش مهسا حرف زد . چی شد ؟ اتفاقی افتاد ؟

حالا قرار است حکومت بگه چشم رفراندوم برگزار میکنم که اینقدر شما گیر دادی و ناراحتی ؟
            فرض محال قرار است رفراندوم برگزار شود . مگه شما میدونی محتواش چیه یا بر چه اساس و اصولی است که میگه ادامه ج.ا است ؟
            اصلا همه این اسامی که گفتی و به قول خودت ادامه ج.ا است را بریزیم سطل اشغال

فقط و فقط پهلوی . اوکی
            تا کی باید فعالان داخل و خارج بشینند تا پهلوی بیاد نجاتشون بده ؟ یعنی همه باید به احترام پهلوی خفه خون بگیرند ؟ هیچ کنش و پیشنهادی برای تغئیر و تحول ندهند ؟ باید چیکار کنند ؟
            پهلوی در سالگرد مهسا مگه به نوعی فراخوان نداد ؟ مگه 3 روز بعد از شروع جنگ همین یک ماه پیش فراخوان نداد ؟ چی شد ؟
            این خود خواهی های چپ و راست در این به اصطلاح اپوزیسیون ، مردم ایران را هم نا امید کرده و مردم حق هم دارند

عرض کردم خواهی های مالیخولیائی و از هر جناج از چپ تا راست و میانه و هر کوفتی . فرقی نمیکند

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2139

در اصل توسط bourse-ziba پست شده است View Post
              1. دی ماه= امریکا داخلی بسیار متزلزل خواهد شد شورش داخلی
              2. از ابان کابوس امریکا و ترامپ کم کم شروع میشه از شهردار مسلمان جدید نیویورک شروع خواهد شد
              3. بهمن=مثل بالا
              4. تا 1420 هجری شمسی جنگ داریم در دنیا
              5. احمدی نژاد مجددا رییس جمهور خواهد شد
              6. ایران اسراییل را شخم خواهیم زد
              7. نقره طلای بعدی خواهد بود فقط بخرید
              8. اواخر شهریور درگیری در خلیج فارش بیشتر میشه
              9. تنگه هرمز در استانه بسته شدنه
              10. حمله طالبان به شرق کشور
              11. حمله داعش به عراق
              12. حوادث و قیام پیشرو ایران
              13. اسراییل و غرب می خوان تغییر رژیم بدن ولی نمی توانند
              14. رهبر سوم 22 ماه حکومت خواهد کرد
              15. حوالی 20 مرداد روز های مهمیه
              16. ریاست جمهوری ایران اسراییل میزنه
              17. بزودی انقلاب صنعتی در ایران و استارت افول غرب
              18. اخر فروردین 1405 مردم ایران بسیار شاد خواهند شد
              19. شاهد نوع درگیری و جنگ ترکیبی با ایران مدتی شمال غرب ایرانو درگیر خواهد کرد
              20. ایران هسته ای خواهد شد و تست اولین بمب را ه خواهد کرد کرک و پر غرب می ریزه
              21. شورش و قیام از شهر کرج
              22. حادثه ای در مرداد 1404 در سوریه رخ میده که واکنش ایران را داره /جنش سیاسی و واکنش مردم را
              شما جناب شمن هستید ؟
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3123

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                در مورد موسوی و رفراندوم ...
                قبل از هر چیز بگم من هیچ علاقه و ارادتی به اسامی که شما اوردید ندارم . از موسویش بگیر تا به قول شما نرگس تپل و ... برچسب کافی است . دیگه برچسب دونمون پر شده . به هر کی هم دلت میخواد هر بد و بیراهی بگو اصلا برام مهم نیست

شما میگید بازی حکومت ... بازی برا چی ؟ مگه قرار است چه اتفاقی بیفته که با این بازی انرا بر هم بزنند ؟ داره انقلاب میشه و پهلوی در حال برگشت است ؟ رژیم در حال سقوط است ؟ اخه یه اتفاق بزرگی باید در پیش باشه تا من نوعی بازی راه بندازم . بازی برای چی؟

موسوی که پیر مرد 86 ساله ای است و دم مرگ که 3 سال قبل هم از همین جنس و در خیزش مهسا حرف زد . چی شد ؟ اتفاقی افتاد ؟

حالا قرار است حکومت بگه چشم رفراندوم برگزار میکنم که اینقدر شما گیر دادی و ناراحتی ؟

فرض محال قرار است رفراندوم برگزار شود . مگه شما میدونی محتواش چیه یا بر چه اساس و اصولی است که میگه ادامه ج.ا است ؟
                اصلا همه این اسامی که گفتی و به قول خودت ادامه ج.ا است را بریزیم سطل اشغال

فقط و فقط پهلوی . اوکی
                تا کی باید فعالان داخل و خارج بشینند تا پهلوی بیاد نجاتشون بده ؟ یعنی همه باید به احترام پهلوی خفه خون بگیرند ؟ هیچ کنش و پیشنهادی برای تغئیر و تحول ندهند ؟ باید چیکار کنند ؟
                پهلوی در سالگرد مهسا مگه به نوعی فراخوان نداد ؟ مگه 3 روز بعد از شروع جنگ همین یک ماه پیش فراخوان نداد ؟ چی شد ؟
                این خود خواهی های چپ و راست در این به اصطلاح اپوزیسیون ، مردم ایران را هم نا امید کرده و مردم حق هم دارند

عرض کردم خواهی های مالیخولیائی و از هر جناج از چپ تا راست و میانه و هر کوفتی . فرقی نمیکند
                درود
                این پاسخ شما جوری هست که انگار شما از همه چیز بی خبر هستید
                انگاری که توی این کشور زندگی نکردید و 46 سال گذشته از ترفندهای حکومت و منحرف کردن اعتراضات مردم بی خبر هستید
                مخصوصا قسمت قرمز شده که چندین سوال مطرح کردید...
                نمیدانم!!!
                اگه از نظر شما کشته شدن فرماندهان رده بالای نظامی در روز اول و همچنین نابودی تنها بازدارنده نظامی حکومت(موشک) مورد مهمی نیست
                خوب حتما نیست دیگه.
                شما که فعال بورسی هستید آیا وضعیت اقتصادی کشور در رکود مطلق نیست؟
                توی این چند روز سری به عابر بانکها زدید تا اسکناس تانخورده تحویلتون بدن؟
                آیا وضعیت کشور در آستانه شورش نیست؟؟؟
                موسوی و بحث رفراندوم آشی هست که حکومت برای روزهای پیش رو در حال آماده سازی هست.

ما مشکلی با کسی که بخواد با حکومت مبارزه بکنه نداریم
                مشکل ما اینجاست که اینایی که نام بردم همشون یکصدا مخالف پهلوی هستند نه حکومت
                بیانیه علی افشاری در حمله اسرائیل رو بخونید، ایشون رسما خواهان پاکسازی خائنین هست
                در چهار سطح میدانی، جاسوسی، سیاسی و رسانه ای
                تمام قد در دفاع از حکومت وارد شده و خواهان پاکسازی هست
                شما میخواهید با ایشون ائتلاف کنید ایشون رو به عنوان یه اپوزیسیون قبول دارید؟
                مصاحبه تاجزاده رو ندیدید که می گفت اینارو ما فرستادیم امریکا و اروپا تا بازوی اجرایی و تبلیغاتی ما باشن
                حتی از محسن سازگارا نام می بره از اکبر گنجی ها و دیگران
                الان هم دارید می بینید چطور ایفای نقش میکنن به عنوان نمونه همین علی افشاری
                بیشتر تلاششون مخالفت با پهلوی هست نه حکومت ج.ا.

در مورد اسرائیل بنده بسیار ساده می پرسم
                دشمن شما کیست؟
                آیا از کسی که به دشمن شما ضربه بزنه، حمایت می کنید؟ تشویقش می کنید؟
                صد سال دیگه هم شما نمیتونستی تار مویی از سر فرماندهان کشته شده در این 12 روز کم کنی.
                شما نمیتونی به جراح بگی که چرا به بدن مریض تیغ کشیدی!
                چرا خون بدن مریض رو ریختی! و باعث تضعیف بیمار شدی؟
                دست منو شما نیست که بخواهیم جلوی اسرائیل رو بگیریم
                این دشمنی و تجاوز توسط ج.ا شروع شده و بادی که طی سالیان متمادی توسط همین حکومت کاشته شده الان به طوفانی تبدیل شده و دامن خودشو گرفته و متاسفانه دودش به چشم مردم بیگناه هم خواهد رفت که در تجریش 😥رفت.
                از شما می پرسم این دشمنی رو اسرائیل شروع کرده؟
                اسرائیل روی موشکش نوشت ایران باید از صفحه روزگار محو بشه؟
                اسرائیل از حماس و حزب الله حمایت مالی و تسلیحاتی کرده؟

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1641

دوباره فروم رفت زمان مصدق وشاه....آقایون..خانمها...اول جمهوری اسلامی رو بردارین...بعد افاضات بفرمایین....به اسراییل راضی شدین....به بیگانه راضی شدین...اما ازخودی غافل....
                  هرگز زبیگانه دریوزه مکن...که دریوزگی ...سرانجام به نابودیست....
                  تلاشی نیست...فعالیتی وجود ندارد...فقط وفقط...پرگویی وهذیان....
                  آقاچه کار کنیم؟؟...با کی درگیرشیم....اگه چیکارکنیم..همه چی درست میشه...گیریم که همه بدون مشکل پشت سر یه نفرجمع شدیم....حالا همه جمع بشیم چه کنیم؟؟؟...حرفهای صدمن یه غاز....بی سروته...وشعاربی معنی....
                  اسراییل...ازجای عاقا خبرداشت...آمریکا خبر داشت...پس چرا نزدن؟؟؟...چرا؟؟؟...لحظه آخر فلان شدوبهمان...چیزشد که فلان شد....نه آقا...نگرانیهایی داشتند...ترسهایی داشتند....دست کم ۵میلیون تروریست بالقوه نفهم بیسواد...جمهوری اسلامی داره که لحظه حساس....مثل سگ هور رهامیشن تودنیا....حالا خربیار باقالی بارکن....دست کم ۱۰میلیون توایران داریم که باوردارند(ازصمیم قلب)....ایران توجنگ۱۲ روزه...پیروز شده...اینارو کسی تومعادله نمیاره....
                  امریکا واروپا ولی از اینا میترسن...اگه هم نمیترسن...نگرانشون هستند...میگن سری که درد نمیکنه براچی بهش دستمال ببندیم....همین که دندون ج.ا...کشیده شده..براشون کافیه...حالا چه طالبان باشه...چه اینا چه حزبالله...چه حماس...همه تبدیل به خواجه شدن...
                  یه عده (همونا که میگفتن اگه اسراییل حمله کنه...اینا ازبین میرن)....به فشار اقتصادی حالا متوسل شدن.....ولی یه کوچولو به ونزوئلا نگاه نمیکنن ببینن...این حربه هم زنگ زده است....به کوبا...به کره شمالی....
                  به قول جناب بی فور....ساده لوح

نظر

• بابای یسنا
                    عضو فعال
                    • Apr 2023
                    • 689

درود. چقدر خوبه خواهش کنیم سایت به همان حالت قبلی برگرده اصلا اصلا به دل نمیشینه

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3123

تفاوت جنگ اسراییل با جنگ جمهوری اسلامی اینجاست که اونها برای تخلیه یک مهدکودک هشدار دادند

اما عوامل جمهوری اسلامی به عوامل خودشان هم رحم نکردند ، و شهید خودخوانده شدند .

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2771

اینها همه برگهای برنده خودشون رو در یک شب رو نمی‌کنند...یک گام بر می‌دارند...فیدبک میگیرند و تجزیه و تحلیل و سپس گام بعدی...۹ سال تمام فقط کار عملیات اطلاعاتی انجام میداد در رابطه با حزب الله...بیسیم های نیروهای حزب الله از سال ۲۰۱۵ کاملا شنود میشد...روز بعد از ۷ اکتبر که حزب الله شروع به درگیری در جبهه شمال کرد باز اقدام تهاجمی سختی اسرائیل انجام نداد...یکسال طول کشید تا نصرالله رو کشت...فرماندهان حزب الله یکی یکی ترور کرد...پیجرها رو هم منفجر کرد..انبارهای سلاح رو گرفت...ساختار سیاسی لبنان هم تغییر کرد بطوری که کاملا نیش مار رو کشید...کار رو تر و تمیز تحویل داد
                        در رابطه با ایران قرار نبود در این تهاجم کل برگهای برنده خودشون را رو کنند...دلیل این صبر استراتژیک اینها یا اقناع افکار عمومی دنیاست...یا اینکه میخواند گامهای مطمن بردارند...یا تکه های پازل اطلاعاتی عملیاتی خودشون رو تکمیل کنند و یا هر دلیل دیگه ای می‌تونه داشته باشه...یکم صبور باید بود و دید چه خبر میشه

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3768

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          مشکل که در هر تفکر و اکت سیاسی هست ولی مشکل را شما زیر ذره بین میبرید و در ابعاد 100 برابر اگراندیسمان میکنید و اسمان ریسمان
                          خدای قلبم شاهد است من بی تعصب به هر فرد یا گروه و حتی بی تعصب به نظام سیاسی مطلوب ایران اینده نظر میدم . دیگه برام نه جمهوری مهم است و نه پادشاهی . هر کوفتی شد بشه . هر کوفتی به معنای واقعی کلمه . اینو گفتم که فکر نکیند جانب داری از کسی یا سیستمی یا دار و دسته ای میکنم

من در مباحث دیگه خسته شدم از جناح بندی های مسخره ای که هیچ سودی که ندارد هیچ ، بدترین آفت و بلای خانماسوز هم شده

فرض کنیم بنا بر تفکر فرد یا گروهی به قول شما زمین ج.ا باشد . این موقتی است . این تائید و حمایت از ج.ا نیست . دیگه این موضوع را که لازم نیست توضیح داد
                          اقا جان بی رودربایسی و بی تعصب ... ج.ا را بگذاریم کنار که چه حکومتی است و ما چه تفکری داریم و و و ، حمله ابتدا از سوی اسرائیل بوده و به کشور ایران ، درسته حساب حکومت از مردم جداست ولی به کشور و خاک ایران حمله شده یا نه ؟ دلیل حمله و توجیه و نتیجه و همه را بگذاریم کنار .... اینها قابل بحث است ولی حمله را اسرائیل شروع کرده

مگه میشه همه فعالان سیاسی و اجتماعی بیان این حمله را ستایش کنند یا انتقاد نکنند یا در بهترین حالت سکوت کنند ؟ مگه میشه ؟با کدوم عقلی جور در میاد ؟ معلوم است که بخشی با این حمله مخالفند و دلایل هم دارند

تقریبا مشابه همون تیم ملی فوتبال است که چند سال قبل در جام جهانی بخشی منتقدش بودند و میگفتند تیم ج.ا است و بخشی دیگر هم میگفتند خب این تیم ملی ایران است نمیشه در ابعاد وسیع نقدش کنیم و بکوبیمش

بحث کشور و حمله به کنار ... بخش بزرگی از جامعه مدنی و فعالان سیاسی بر این باورند که با حمله نظامی دمکراسی و قانون بیرون نمیاد . جواب اینها را باید چی داد ؟ مرض که ندارند چنین نیبندیشند . حتی مکرون هم زمانی که ترامپ ژست گرفت و تهران را خالی کنید و تسلیم ... مکرون فکر کرد دیگه کار تمومه و نظرش این بود با حمله نظامی دمکراسی برقرار نمیشه

بازم تاکید میکنم بی طرف دارم میگم . به روح و روان پدر و مادرم قسم . فقط دارم ابعاد مختلف قضیه را باز میکنم برای قضاوت . فقط همین و هیچ جانب داری هم ندارم
                          بگذریم ...
                          حالا کسانی که در برابر حمله یا سکوت کردند یا نصفه نیمه یا حتی کامل حمایت کردند چی عایدشون شد ؟
                          یه تخم لقی را نمیدونم کی و از کجا شکستند دهان عده ای که اگر حمله نظامی بشه مردم هم پشت بندش میریزند بیرون و فلان ... ایا شد ؟ اصلا چنین چیزی عملی است ؟
                          اخه همه مسائل را که با توهم و تئوری و احتمالات بر اساس ارزوها نمیشه پیش برد

مردمانی که اکثرا خاکستری بوده اند و چندین بار در اعتراضات نشان داده اند حالا زمان جنگ که یه سری دارند از تهران فر ار میکنند، عده ای حمله ور شده اند به فروشگاه ها و نانوائی ها برای تهیه مایتاج ، بخش بزرگی در استرس خود و خانواده هستند و و و و ... در این سرایط میاند بیرون و حکومت ساقط کنند ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          این تئوری چه پایه و اساسی دارد ؟

ادامه دارد ...

درود.....
                          اول یک نکته را روشن کنیم ..اولا که سکوت و رضایت ضمنی من ومای نوعی و اکثریت جامعه در مورد این حمله ...ارزشی ندارد ...
                          نه اسراییل به خواست ما اقدام کرد ونه نظام به خاطر مصالح ما آتش بس اعلام کرد....
                          من اطلاعی ندارم ..که چه کسانی انتظار داشتن این حمله های اسراییل نظام رو ساقط کند شخصا که همچی انتظاری نداشتم اما اگر این کار را می کرد خوشحال میشدم !!
                          هرکی هم انتظار داشته غرب بیاد اینارو ساقط کنه به نظر من ساده لوحی بیش نبوده به هزارو یک دلیل !!
                          نهایت کاری که لازم بود ادامه اقدام ها و تضعیف توانایی های این نظام بود اون موقع همین مردمی که الان دارید به عنوان خاکستری محکومشون می کنی ..لگد اخر رو به این نظام میزدن ...ملت پخمه که نیستن سینه شون رو بدن جلو گلوله امثال افشاری که با نظام لاس خشکه می زنن یا همین اصلاح طلب اصولگراهای زاویه دار اسم و عنوانشون رو عوض کنن با یه اسم دیگه سوار گرده مردم بشن
                          این هم که می فرمایید ..این حمله به خاک و مردم ایران بود را هم قبول ندارم اگر در این بین خسارت و تلفاتی هم به مردم عادی وارد شده مسولیتش با اسراییل نیست...بلکه در درجه اول با نظام هست هرکی هم نظرش غیر این هست در واقع با نظام همداستان و هم نظز هست ..حالا هرچقدر میخواد با ‌جملات بازی کنه !
                          اما اصل اختلاف این هست که در این جریان عده ای اومدن نظام رو تایید کردن .و.پشت نظام ایستادن ‌..وبا وقاحت و پررورویی تمام به نظام راهکار نشون دادن برا برخورد با هرکسی که مخالف این اقدام اسراییل علیه ایران نبوده
                          همینا بودن که اومدن به ندای رهبرکه گفت هرکی منو قبول نداره به درک بیاد به خاطر ایران تو انتخابات شرکت کنه !! لبیک گفتن و از جایگاه مرجعیت فکری و سیاسی و وزنی که در تاثیر کنش و رفتار سیاسی مردم داشتن مردم رو تشویق به شرکت در انتخابات کردن و برای اینا مشروعیت خریدن!
                          چندبار با این کلک‌ روحانی و زرشکیان رو به عنوان منتخب !!ملت به افکار عمومی قالب کردین؟؟؟
                          الانم همینا هستن که با شامورتی بازی نظام و کشور و ملت رو یکی معرفی می کنن و ادعا می کنن هرکی با این حمله به نظام موافقه ‌‌وطن فروش حساب میشه !!
                          افکار عمومی که حرف و من و شما رو نمیشنوه و ما رو اصلا نمی بینه ...اما امثال علی افشاری رو می بینه و رو صحبتاشون حساب می کنه ...رسانه های غربی همین صحبتا رو به عنوان نظر اپوزیسیون به مخاطب می فروشن !!و برا ادامه سرکوب و فشار بر مردم توجیه و مشروعیت دست و پا می کنن
                          اما مخلص کلام..شما!!البته شما که نه منظورم دیدگاه امثال افشاری هست !! دشمنی داری که زورت بهش نمیرسه به هیچ صراطی هم مستقیم نیس یه عمره دنبال کسی می گردین زنگوله رو اویزون گردنش کنه !
                          الانم که کسی پیدا شده برات بزنه تو سر این دشمن اومدی ..افتادی به التماس که نزن .!!!!
                          ازین طرف هم به عنوان اپوزیسیون داری گرا میدی به نظام که اگر فردا شروع کرد به سرکوب و بگیر وببند به عنوان اپوزیسیون..مخالفتی باهاش نخواهی داشت !!!
                          به نظر شما فردای روزی اگر باشه ...چه جای بهتری از پشت میز محاکمه برا این ها میتوان یافت ؟؟؟؟

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8775

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            تفاوت جنگ اسراییل با جنگ جمهوری اسلامی اینجاست که اونها برای تخلیه یک مهدکودک هشدار دادند

اما عوامل جمهوری اسلامی به عوامل خودشان هم رحم نکردند ، و شهید خودخوانده شدند .
                            در کل خیلی دوستمون دارند.

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3768

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

در کل خیلی دوستمون دارند.
                              در این حد که تو ایست بازرسی های خودمون اول به رگبار بسته میشی بعد بهت اخطار میدن ....

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2139

آقای داور
                                یه کم به اعصاب خودت مسلط باش
                                اصلاحات، پهلوی و رفراندوم موضوع بحث ما نبود
                                چه بسا موضوع اختلاف نظر هم نباشه

شما بخواهی اتهام بزنی ، دیگران خیلی بهتر می‌تونند...
                                دیگران هم می‌تونند با ذکر مثالهایی ،
                                در خلوص نیت کسان تشکیک کنند...
                                ولاکن در برهه حساس کنونی !
                                وحدت شکنی ، به صلاح کشور نیست...
                                البته اگر صلاح کشور ، برای کسی اهمیت داشته باشه !

همون پهلوی رو هم که میگی
                                باید با دست مردم روی کار بیاد نه بی‌بی
                                بحث ما این بود . همین .
                                آفتابه چیه ؟ چرا کافه رو به هم می‌ریزی ؟!

---------------------------

الان که خوب فکرشو می‌کنم ، می‌بینم که
                                تقصیر هیچ کس نیست...
                                اسلامگرایان طی مدتی که روی کار بودند
                                کاری کردند که مسلمین حاضر شدند
                                نصف مملکت رو به عنوان دستمزد بدند به کسی که
                                بتونه مسلمین رو از شر اسلامگرایان نجات بده !
                                و این رو در جامعه به وضوح میشه حس کرد.
                                من شخصاً در بافت جامعه حضور فعال دارم
                                اکثر مردم دیگه هیچ چیز براشون مهم نیست
                                باید خون گریست...
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X