اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 689

درود. کور از خدا چی میخواد دوتا چشم بینا خداکنه اسراییل چند بار دیگه حمله کنه تو هر حمله پنجاه سال پیشرفت کنیم جلو بیافتیم

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3763

⭕#توجه | وزیر امور خارجه عباس عراقچی : حذف اسرائیل از نقشه هرگز بخشی از سیاست ایران نبوده است.
      🚨کانال رسمی #نظامی_نیوز✅
      @NEZAMI_NEWS_IR
      فردا هم میان میگن غنی سازی و موشک بازی هرگز بخشی سیاست ایران نبوده است !!!
      اینا که به حاکمیتشون ادامه میدن ..غربی ها هم که باج گرفتنشون ادامه میدن ..این وسط تنها چیزی که به باد رفت زندگی چند نسل ..از ایرانی ها بود ....

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4124

خواستم نقل قول کنم نمیدونم چرا انجام نمیشه . این سایت هم یه چیزیش میشه
        کامنت اقای داور
        سعی میکنم خلاصه عرض کنم . اعتراضاتی فعلا نیست که قصد انحرافش باشد. بازم میگم بسیار بعید میدونم پیشنهاد رفراندوم بازی حکومت باشد
        بله کشته شدن فرماندهان رده بالا مهم است ولی از این تیپ فرماندهان در استین زیاد دارند . این به تنهائی صورت مساله یا راه حل را تغئیر چندانی نمیده ، ضمن اینکه توان موشکی کاسته شده ولی نابود نشده

وضعیت اقتصادی از این به مراتب بدتر هم بشه ، هم در تورم و هم رکود و همه جوره ، من فکر نمیکنم از این قشر خاکستری بخاری بلند شود . اگر فکر میکنی منم علیرضای درون دارم 😁خب دارم و نظرم اینه و هیچ نشانه ای از استانه شورش نمیبینم . استانه تحمل این ملت بی نهایت را هدف گرفته
        من با یکی از دوستان قرار بود همان شبی که حمله صورت گرفت ساعتی بریم پارک که موکول شد به شب بعدش ، روز جمعه دوستم زنگ زد و گفت با این وضعیت جنگی امشب بریم ؟ کسی میاد پارک ؟ گفتم نمیدونم حالا میریم ببینیم چی میشه . پارک شلوغ و عادی مثل همیشه بود . اتفاقا در اولین حمله موشکی هم بود و موشک ها را بالای سرمون دیدیم . عین خیال کسی نبود . یکی قلیونش را میکشید و دیگری بساط جوج و ورزش و .. بخش بزرگی از مردم دارند زندگیشون را میکنند بی تفاوت به همه چیز . این چیزیه که دارم می بینم

شاید بحران اب و برق و بخصوص اب بتونه یه تکونی در میان مدت به این مردم غیور بده . هر چند این بحرانها هم فصل به فصل نوسان داره و با همین نوسانات اینها سال به سال عمر حکومتشون بیشتر میشه

در مورد افشاری هم حقیقتش من هنوزم نمیدونم دقیقا چی گفته و دنبالش هم نرفتم چون اصلا برام مهم نیست ولی اگر اینطور باشه که شما میگید تا حد زیادی حق میدم بهتون ولی خب بگذارید ماستش را بخوره . گذر زمان حلال است
        پهلوی ستیزی در بخشی از اپوزیس !!! مشهود است اینو منکر نیستم ولی نه به این غلظتی که میگید اینها فقط مخالف پهلوی هستند نه حکومت . دیگه نه در این حد
        اقای حاتم قادری استاد سیاسی سابق دانشگاه که یکی از درخواست کنندگان رفراندوم است اتفاقا پهلوی و طرفدارانش را هم عنوان کرد ولی نقدی داشت به همین مضمون مباحث ما که انها به دیگران بیش از حد میتازند و تخریب میکنند . ایشون ستیزی نداشت

در مورد اسرائیل و حمله که در اخر کامنت بود ، من عرض کردم قابل بحث است و منظورم تا حد زیادی همون دلایلی بود که عنوان کردید

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4124

کامنت دوست عزیز امید ازاد
          مختصر ، نمیدونم شاید شما درست میگید . من منکر برخی مطالب و مسائل مطرح شده شما نیستم ولی شما هم دوز و غلظت را بالا میبرید
          بخش اندکی از اپوزیسیون چنین بودند که شما منتقد سفت سختش هستید . حرف اینه که تشتت که بلای خانمان سوز شده کاهش یابد
          ولی هنوزم محاکمه را متوجه نمیشم

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3120

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            خواستم نقل قول کنم نمیدونم چرا انجام نمیشه . این سایت هم یه چیزیش میشه
            گوشه سمت راست بالا دکمه ای هست که نوشته شده" ارسال پست"
            اگه کنار اون عددی نوشته شده باشه شما نمی تونید پستی رو نقل قول کنید
            در واقع شما قبلا اقدام به نقل قول کردید ولی انجام ندادید و سیستم این نوشتار شما رو ذخیره کرده
            شما اول باید اون اقدام قبلی رو حذف کنید تا سیستم به شما اجازه نقل قول دیگری رو بده
            احتمالا با نوشتاری به این مضمون مواجه شدید: "بازیابی" "بیخیال"
            بیخیال رو بزنید تا ارسال پستهای شما برداشته بشه و بتونید نقل قول کنید.

نظر

• بیت کوین
              عضو عادی
              • Jan 2018
              • 240

عراقچی در مصاحبه با فاکس نیوز =====

مجری : شما مرگ بر امریکا گفتید ؟ شما گفتید می خواهید اسرائیل را از نقشه محو کنید ؟؟؟

عراقچی : ما گوه خوردیم همچین حرفی زده باشیم
              آخرین ویرایش توسط بیت کوین؛ 2025/07/22, 10:31.

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3120

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post
                عراقچی در مصاحبه با فاکس نیوز =====

مجری شما مرگ بر امریکا گفتید ؟ شما گفتید می خواهید اسرائیل را از نقشه محو کنید ؟؟؟

عراقچی : ما گوه خوردیم همچین حرفی زده باشیم
                این خیلی خوب بود
                دقیقا همینه
                واسه همین موسوی رو از زیر خاک کشیدن بیرون
                از یه طرف موسوی رو بزرگش میکنن بعدش ولایتی رو می فرستند تا از تجدید نظر در حکمرانی بگه
                ولی از طرف دیگه جنتی رو تمدید میکنن واسه یه سال دیگه یا آیت الله کاظم صدیقی رو می فرستند نماز جمه
                یکی میگفت لطفا آقای جنتی بیاد پشت تریبون و فقط خودش رو معرفی کنه
                قول میدیم که هیچ سوالی ازش نپرسیم

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4124

حالا چه اصراری دارند چپ و راست با فاکس نیوز مصاحبه میکنند ؟ فاکس که نزدیک به جمهوری خواهان است و مسلما مصاحبه چالشی تر میشه
                  یاد ظریف و خنده های کریه و چندشش در مصاحبه ها بخیر . دیگه دوران ماست مالیزاسیون توسط ظریفیون و فروش خزعبلات به رسانه های جهان تموم شد

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3120

حالا چه اصراری دارند چپ و راست با فاکس نیوز مصاحبه میکنند ؟ فاکس که نزدیک به جمهوری خواهان است و مسلما مصاحبه چالشی تر میشه
                    یاد ظریف و خنده های کریه و چندشش در مصاحبه ها بخیر . دیگه دوران ماست مالیزاسیون توسط ظریفیون و فروش خزعبلات به رسانه های جهان تموم شد
                    چرا نباید تمرکز مخالفین روی همین چیزا باشه؟
                    چرا قسمت عمده انرژی مخالفین میره سمت مبارزه با همدیگه؟
                    یکی حمله میکنه و دیگری مجبوره از خودش دفاع کنه(از کسی نام می برم)
                    میخوام ببینم سود این اتفاق توی جیب کی میره؟
                    مثلا همین علی افشاری که الان گفتم و شما اظهار بی اطلاعی کردید.
                    برید ببینید عمده مطالبی که ایشون توی این چند سال در فضای مجازی نشر دادن در چه زمینه های هست
                    مخالفت با پهلوی یا ج.ا.؟؟؟ ایشون که خارج از ایران هستند نباید بترسن از مبارزه با رژیم.
                    آیا غیر اینه که این افراد برای همین امر به خارج از ایران صادر شدن به عنوان اپوزیسیون صادراتی؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2761

مختصر ، نمیدونم شاید شما درست میگید . من منکر برخی مطالب و مسائل مطرح شده شما نیستم ولی شما هم دوز و غلظت را بالا میبرید
                      بخش اندکی از اپوزیسیون چنین بودند که شما منتقد سفت سختش هستید . حرف اینه که تشتت که بلای خانمان سوز شده کاهش یابد

درود بیفور جان
                      اون شب ضرغامی اسم دو نفر رو آورد...یک کلمه در مورد پرستو فروهر بنده چیزی نگفتم...دلیلش این نیست با برخی از حرفاش مخالف نیستم...اما حداقل می‌دونم خشونت عریان این وحوش رو به تمام معنا چشیده...اون علی افشاری فرق داره...توییتش رو که دیدم فکر کردم از کسی مثل رسایی باید باشه...لغت منتظر السلطنه هم که از دهنش نمیافته!!!.با کی قراره بعنوان مزدور برخورد کنند...۷۰۰ نفر رو در یک روز بخاطر ۴ تا کامنت و عکس بازداشت کردند
                      خود رضا پهلوی مگه فقط حرف از سلطنت زده...گفته جمهوری هم باشه...مردم رای بدهند...حرف از سلطنت هم حتی سلطنت مشروطه بوده و یک پادشاه با اختیارات محدود...یکبار هم که اصلا گفت سلطنت نباشه جمهوری باشه اما همه همکاری کنیم....من نمی‌دونم الان مشکل واقعا پهلوی هست!!!؟ الان صبح تا شب فحش و بد و بیراه به پهلوی بدیم دیگه همه چیز درست میشه؟...واقعا شک و شبهه نباید داشت در رفتار برخی از این افراد!!!!
                      طر ف هنوز بیخیال مهره کمر ۵۰ سال پیشش نشده...خوب بگو کدوم مهره بوده و چطور راضی میشی که بریم یا از تو قبر محمد رضا در بیاریم اگر نپوسیده باشه یا خود رضا پهلوی رو ناقص کنیم
                      تو اگر مطالبه گر هستی بگو این علی یونسی که یکماه از تو زندان غیب شده و هیچکس هم ازش خبر نداره کجاست...نه اینکه حرف از ۵۰ سال پیش بزنی

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4124

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

چرا نباید تمرکز مخالفین روی همین چیزا باشه؟
                        چرا قسمت عمده انرژی مخالفین میره سمت مبارزه با همدیگه؟

یکی حمله میکنه و دیگری مجبوره از خودش دفاع کنه(از کسی نام می برم)
                        میخوام ببینم سود این اتفاق توی جیب کی میره؟
                        مثلا همین علی افشاری که الان گفتم و شما اظهار بی اطلاعی کردید.
                        برید ببینید عمده مطالبی که ایشون توی این چند سال در فضای مجازی نشر دادن در چه زمینه های هست
                        مخالفت با پهلوی یا ج.ا.؟؟؟ ایشون که خارج از ایران هستند نباید بترسن از مبارزه با رژیم.
                        آیا غیر اینه که این افراد برای همین امر به خارج از ایران صادر شدن به عنوان اپوزیسیون صادراتی؟
                        این که حرف خودمه 🙂
                        صادراتی بودن را نمیدونم و نظری ندارم . شاید صادر باشد ولی به مرور فاصله گرفته ولی خب اینو میدونم که اکثر کنش واکنش های این تیپ افراد بر اساس مخالفت و لج و ستیز با پهلوی است . نمیدونم چه درد مزمنی است اینها گرفتارش شدند . بهاره هدایت هم همینو گفت و به ستیز اشاره کرد در حالی که اونم زمانی تحکیم وحدتی بوده

البته یه بار گفته بود در مجمع جمهوری خواهان از اقای پهلوی دعوت کردند ولی نرفته یه همچین چیزی . راست و دروغش بماند ولی برام جالب است این و مشابهان او که 57 ای هم نیستند و سنشون به انقلاب نمیخوره که بگیم تفکرات قبلیشون هنوز همراهشون است

یه جورائی من فکر میکنم اینها با خودشون میگن ما مبارزه کردیم و فلان و زندان رفتیم ما باید بولد باشیم و به ما بها داده بشه به جای فرزند شاه و نوعی حسادت هم میتونه باشه . دلائل زیاده

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8746

یعنی گندترین کشور و افتضاحترین مردمان دنیا همین ایرانی ها هستند.
                          الان مشکل کمبود آب هست.

منبع و مخزن آب 500 یا 1000 لیتری قیمتش بشدت رفته بالا.

تولید کننده ها و فروشنده ها میبینند مردم در مضیغه و فشار هستند به جای کمک و کاهش قیمیتها
                          شاهد افزایش روزانه شدید قیمتها هستیم.
                          طوری شده دیگه جواب تلفن هم نمیدهند و محل نمیگذارند به خریدارها.

اونوقت ما نشستیم از حاکمان و دولت خرده میگیریم و گله میکنیم.

خودمون دست خودمون را نگرفتیم و نمیگیریم !!!؟؟

گندترین و بی انصافترین مردمان دنیا هستیم.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2761

پزشکیان: امروز حتی آمادگی داریم با اپوزیسیون هم گفت‌وگو کنیم / دستگاه‌های امنیتی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که یکی از ترفندهای دشمن، انگ‌زنی به نخبگان و طرد آن‌ها از مسائل کلان کشور است

الان میگیم علی افشاری بیاد باهاش گفتگو کنید...از علی افشاری اپوزوسیون تر نداریم

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3763

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                              یعنی گندترین کشور و افتضاحترین مردمان دنیا همین ایرانی ها هستند.
                              الان مشکل کمبود آب هست.

منبع و مخزن آب 500 یا 1000 لیتری قیمتش بشدت رفته بالا.

تولید کننده ها و فروشنده ها میبینند مردم در مضیغه و فشار هستند به جای کمک و کاهش قیمیتها
                              شاهد افزایش روزانه شدید قیمتها هستیم.
                              طوری شده دیگه جواب تلفن هم نمیدهند و محل نمیگذارند به خریدارها.

اونوقت ما نشستیم از حاکمان و دولت خرده میگیریم و گله میکنیم.

خودمون دست خودمون را نگرفتیم و نمیگیریم !!!؟؟

گندترین و بی انصافترین مردمان دنیا هستیم.
                              گالیور جان ..خیر سرمون ماها بورسی وواقتصادی هستیم ما ها که نباید اقتصاد رو کوچه بازاری ببینیم
                              تو همه جای دنیا وقتی تقاضا برا کالایی زیاد میشه و اون کالا یا ظرفیت تولید و وارداتش محدوده ..قیمتش بالا میره ..
                              این مخازن هم خودت میدونی فرایند تولیدش چطوریه ..از قیمت قالب ها و تیراژ تولیدی که باید بشه ..تو همون بخش تولیدم مشکل هست از مواد اولیه تا گاز و برق و حمل نقل ...دیگه تولید کننده هم یه ظرفیت تعریف شده تولید داره ..بیاد خالی فروشی کنه و وعده وعید الکی بده ؟؟
                              اینا دیگه تولید کننده ها براش یه نرخ تقاضایی رو پیش بینی کردن ..خودشون رو با اون اندازه از تقاضا هماهنگ کردن ...دیگه وقتی به صورت ناگهانی این مقدار تقاضا وارد بازار میشه طبعا میشه این مسایل رو انتظارشو داشت...
                              وقتی خود دولت پاشو میذاره رو گلوی تولید کننده از مالیات و سرمایه در گردش و دستمزد و قانون و انرژی.....همه جوره تولید کننده رو تحت فشار می ذاره ..چه کاهش قیمتی ؟؟
                              یه مدت بگذره مثل زمان کورونا که دستکش و الکل و ماسک گیر نمی اومد ...اونقد ازین مخازن ها تو بازار زیاد بشه که با چک یه ساله به قیمت نقد منت مشتری رو خواهند کشید

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3763

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                پزشکیان: امروز حتی آمادگی داریم با اپوزیسیون هم گفت‌وگو کنیم / دستگاه‌های امنیتی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که یکی از ترفندهای دشمن، انگ‌زنی به نخبگان و طرد آن‌ها از مسائل کلان کشور است

الان میگیم علی افشاری بیاد باهاش گفتگو کنید...از علی افشاری اپوزوسیون تر نداریم
                                ...چه خوب شدن اینا ..فقط مشکل اینه ...بعد یه مدت کوتاه برمیگردن تنظیمات کارخانه ...
                                میخوان اپوزیسیون رو به بهانه مذاکرات گیر بندازن و حذف کنن

نظر

در حال کار...
                                X