اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2828

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: پیشنهاد ما این است که با همکاری چین و روسیه قطعنامه جدیدی را ارائه دهیم که دوره تمدید مکانیسم ماشه ۳ الی ۵ سال باشد

من نمیدونم اینها هر روز صبح صنعتی و سنتی رو با هم میزنند اینقدر چرت و پرت سر هم میکنند

اولا که پیشنهاد شما اصلا مهم نیست

ثانیا طرف غربی رو اینقدر خر فرض کردید...الان که در موضع ضعف هستید...مشخص هست این پیشنهاد رو قبول نمیکنه
    ثالثا چرا میگید سه تا پنج سال...راحت بگو تا آخر دوره ریاست جمهوری ترامپ
    رابعاً از کجا مشخص هست بعد از ترامپ دوباره همین داستان نباشه
    خامسا اصلا ستون فقرات این اقتصاد حتی بدون مکانیسم ماشه هم توان سر و پا ایستادن نداره...چه برسه به اینکه انتظار پیمایش و توسعه داشته باشید

نظر

• ashkan zandi
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1144

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
      جناب علیرضا سلام

وقاحت و قباحت که شاخ و دم ندارد آخر این شخص چقدر باید وقیح باشد گیرش را به من مظلوم ترین پیر مرد 80 ساله تالار بدهد!! بنده که با چنین شخص وقیح و از خودراضی کاری نداشتم! کلی حرفهای زشت و ناسزا بارم کرد و دلم را شکست و تا الآن از حرفهای نیش دارش استرس دارم. واقعآ به هر چی وقاحت و صفات بد هست گفته زکی و نباید بیشتر از لیاقتش بهش بها داد . چنین فردی را باید مثل آشغال دور انداخت از بس وقیح و بی شخصیته من این بار به خاطر دوستان میبخشمش ولی اگه دفعه بعد باز الکی و بی دلیل بهم گیر داد با او در حد شعورش برخورد خواهم کرد و دیگر هیچوقت نمی بخشمش و خودش و آبا و اجدادش را نفرین خواهم کرد وسلام

سخت نگیرید
      خودتونم اذیت نکنید سلامتی تون مهمترین
      شاید جز اولین نفرات بودم که با ایشون درگیر شدم سر همین لایک و اینا
      الان واقعا همه دچار استرس و مشکل هستید
      یکم دوستمون باید بیخیال تر باشه و سریع جواب نده
      خودمون باید بفکر خودمون باشیم

نظر

• اوشنوس
        Banned
        • Dec 2015
        • 901

سلام آقا اشکان

توی تاپیک جو بازار بدون دلیل بهم پرید و بهم گفت پیرمرد الاف ... گفت برو پی کارت...

تا به حال هیچکس به من چنین اهانتی نکرده خودش مگر پدر ندارد! پدربزرگ ندارد! اگر یکی به پدر یا پدر بزرگش چنین اهانتی کند چه حالی بهش دست خواهد داد!!؟ هر موقع یاد اهانت هاش میفتم تنم میلرزه و داغون میشم یک روزی تاوان این اهانت ها و ناسزا گفتن هاش را باید توی همین دنیا پس دهد آن روز دیر نیست خدا لعنت کند روباه بنفش را که پای اینجور آدمهای گستاخ و بی تربیت را به بورس باز کرد

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post

سخت نگیرید
        خودتونم اذیت نکنید سلامتی تون مهمترین
        شاید جز اولین نفرات بودم که با ایشون درگیر شدم سر همین لایک و اینا
        الان واقعا همه دچار استرس و مشکل هستید
        یکم دوستمون باید بیخیال تر باشه و سریع جواب نده
        خودمون باید بفکر خودمون باشیم

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1506

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
          سلام آقا اشکان

توی تاپیک جو بازار بدون دلیل بهم پرید و بهم گفت پیرمرد الاف ... گفت برو پی کارت...

تا به حال هیچکس به من چنین اهانتی نکرده خودش مگر پدر ندارد! پدربزرگ ندارد! اگر یکی به پدر یا پدر بزرگش چنین اهانتی کند چه حالی بهش دست خواهد داد!!؟ هر موقع یاد اهانت هاش میفتم تنم میلرزه و داغون میشم یک روزی تاوان این اهانت ها و ناسزا گفتن هاش را باید توی همین دنیا پس دهد آن روز دیر نیست خدا لعنت کند روباه بنفش را که پای اینجور آدمهای گستاخ و بی تربیت را به بورس باز کرد

چطوری پیرمرد گوگوری مگوری
          ماهم متل شما اگرخداقبول کنه نیمچه پیرمردیم
          ادم هرچی پیرترمیشه دلش بزرگ ترمیشه
          پیری نعمتی که خداوند نصیب هرکسی نمیکنه قدرشو بدون شکرگزارباش
          گورپدر بورس واخزاووووومثبت ومنفی حجم مبنا
          سخت نگیرخوش باش

نظر

• دفتردار
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 861

کنسرت خیابانی شجریان بجای وحدت آفرینی ، موجب تفرقه بیشتر مردم می گردد!!
            مگر اینکه کنترل جمعیت از توان حکومت خارج شود، و حوادث بعدی را سبب شود !
            اما تا اینجا می توان گفت این کنسرت به بازی فوتبال ایران و آمریکا در زمان حوادث ۱۴۰۱ شباهت دارد، !!

نظر

• آپولون
              ستاره دار (1)
              • Dec 2015
              • 631

سلام و عرض ادب

دیشب از بند سیاهچالی بورسی برای دوازدهمین بار آزاد شدم و خوشحالم که دوباره به جمع دوستانم برگشتم هنگام آزاد شدن اوشنوس پیر با دست و پای زنجیر شده را دیدم که داشتن میچپاندنش توی زندان! دلم برایش خیلی سوخت نمیدونم این پیر از کار افتاده مرتکب چه گناهی شده!! من پوست کلفتم که توانستم مدت مدید در زندان بورسی جان سالم به در ببرم ولی این پیرمرد یک پا لب گور گمان نکنم بشتر از دو سه روز اونجا دوام بیاورد پس دیده بان حقوق بشر کدام گوری رفته!!!؟ حالا من به دلیل سیاسی و به جرم ماتریالیست دیالکتیک و گرایش به چپ بودن همه عمرم را توی زندان مخوف بورسی سپری کردم اما این پیرمرد زوار در رفته به کدامین گناه زندانش کردند!!!؟ اگر کسی به دادش نرسد سه روزه توسط موشهای زندان خورده میشود

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3154

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

به طور کلی قانون می‌گذاریم تا آزادی رو محدود کنیم! .. وقتی میگید هر کاری دوست داشتید مطابق قانون انجام بدید، پس هر کاری نمیشه انجام داد و باید مطابق قانون باشه و آزادی محدود میشه .. و وقتی میگید فلان قانون آزادی رو محدود کرده و در نتیجه ما حق داریم رعایتش نکنیم .. پس هر کسی حق داره قوانین رو نقض کنه چون احتمالا اون قانون بخشی از آزادیش رو محدود کرده .. این‌ها از نظر من با هم در تناقضه .. و گنگ، نامفهوم و در حد شعاره!
                اگه قرار باشه هرکسی هر کاری که دلش خواست انجام بده که تمدن انسانی شکل نمی گرفت
                باید آزادی انسان محدود باشه توی این شکی نیست.
                قطعا هر کاری دلمون خواست رو نمیشه انجام داد و برای این امور انسانها تصمیم گرفتند که قانون وضع کنن

من نگفتم که ما حق داریم قانون رو رعایتش نکنیم من میگم باید نهادهایی داشته باشیم که از آزادی انسان محافظت کنه
                مثلا باید نهادی می بود که از تصویب قانون حجاب جلوگیری می کرد ولی نبود.

سوال خودم رو تکرار میکنم نظر شما چیه؟

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1195

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

اگه قرار باشه هرکسی هر کاری که دلش خواست انجام بده که تمدن انسانی شکل نمی گرفت
                  باید آزادی انسان محدود باشه توی این شکی نیست.
                  قطعا هر کاری دلمون خواست رو نمیشه انجام داد و برای این امور انسانها تصمیم گرفتند که قانون وضع کنن

من نگفتم که ما حق داریم قانون رو رعایتش نکنیم من میگم باید نهادهایی داشته باشیم که از آزادی انسان محافظت کنه
                  مثلا باید نهادی می بود که از تصویب قانون حجاب جلوگیری می کرد ولی نبود.

سوال خودم رو تکرار میکنم نظر شما چیه؟
                  خب چند تا مساله هست .. یکی اینکه هنوز تعریف آزادی انسان رو پیدا نکردیم که نهادی بخواهد از اون محافظت کنه .. دیگه اینکه خود همون قانون‌گذارها میتونن افرادی باشند که قراره از آزادی محافظت کنند (البته شاید هم یه نهاد موازی .. ولی اگه قراره نهاد دیگه‌ای این کار رو انجام بده، خب چه نهادی و چه جوری)

از نظر من ( که نقطه‌ی اختلاف نظر بین ماست احتمالا) آزادی خود دموکراسیه و دموکراسی خود آزادی و هیچ تفاوتی بین این دو تا نیست .. و اگر این تعریف رو نپذیریم .. تعریف دیگه این میتونه باشه که هرکسی آزاده هر کاری که میخواهد انجام بده و هیچ اگر و امایی وجود نداره .. دیگه نمیتونیم بگیم "مطابق قانون" یا "به شرطی که این آزادی شما باعث سلب آزادی دیگران یا آسیب به دیگران نشه" .. نه، اگه تعریف اول رو نپذیریم .. این‌ شرط‌ها همشون دارن آزادی رو نقض می‌کنند

در مورد موضوعی مثل حجاب .. دقیقا مشابه تمامی قوانین موجود دیگه توی کشور .. مشکل اینجاست که این قوانین ارتباطی با مردم نداره .. این قوانین توسط افرادی وضع شده که نماینده‌ی مردم نیستند .. پس اگر نماینده‌ها، نماینده‌های مردم باشند .. اون موقع حجاب، بی‌حجابی، تجاوز، هم‌جنس‌بازی، هرچی!! .. هر چیزی که برخواسته از دموکراسی باشه .. بالاترین سطح از آزادیه .. یعنی تو بالاترین سطح از آزادی شاید لازم باشه با عده‌ای برخورد کنیم، بزنیم، اعدام کنیم و هیچ خللی به آزادی و دموکراسی وارد نشه

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3154

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

خب چند تا مساله هست .. یکی اینکه هنوز تعریف آزادی انسان رو پیدا نکردیم که نهادی بخواهد از اون محافظت کنه .. دیگه اینکه خود همون قانون‌گذارها میتونن افرادی باشند که قراره از آزادی محافظت کنند (البته شاید هم یه نهاد موازی .. ولی اگه قراره نهاد دیگه‌ای این کار رو انجام بده، خب چه نهادی و چه جوری)

از نظر من ( که نقطه‌ی اختلاف نظر بین ماست احتمالا) آزادی خود دموکراسیه و دموکراسی خود آزادی و هیچ تفاوتی بین این دو تا نیست.. و اگر این تعریف رو نپذیریم .. تعریف دیگه این میتونه باشه که هرکسی آزاده هر کاری که میخواهد انجام بده و هیچ اگر و امایی وجود نداره .. دیگه نمیتونیم بگیم "مطابق قانون" یا "به شرطی که این آزادی شما باعث سلب آزادی دیگران یا آسیب به دیگران نشه" .. نه، اگه تعریف اول رو نپذیریم .. این‌ شرط‌ها همشون دارن آزادی رو نقض می‌کنند

در مورد موضوعی مثل حجاب .. دقیقا مشابه تمامی قوانین موجود دیگه توی کشور .. مشکل اینجاست که این قوانین ارتباطی با مردم نداره .. این قوانین توسط افرادی وضع شده که نماینده‌ی مردم نیستند .. پس اگر نماینده‌ها، نماینده‌های مردم باشند .. اون موقع حجاب، بی‌حجابی، تجاوز، هم‌جنس‌بازی، هرچی!! .. هر چیزی که برخواسته از دموکراسی باشه .. بالاترین سطح از آزادیه .. یعنی تو بالاترین سطح از آزادی شاید لازم باشه با عده‌ای برخورد کنیم، بزنیم، اعدام کنیم و هیچ خللی به آزادی و دموکراسی وارد نشه
                    اگر " آزادی خود دموکراسیه و دموکراسی خود آزادی " باشه،،، الان توی پاکستان هم دمکراسی حاکم هست
                    یکی از خطرناکترین کشورهای دنیا همین پاکستان هست و مردم مسلمانش
                    کافیه یکی توی خیابون داد بزنه فلانی به قرآن توهین کرده!!! به پاسگاه پلیس نمیرسی چه برسه به دادگاه که از خودت دفاع کنی.

و اگر قرار بود هر کسی هر کاری که دلش میخواد رو انجام بده هیچ تمدن بشری شکل نمی گرفت و همه می زدن همدیگه رو میکشتند

پس قطع به یقین آزادی باید در محدوده قانون باشه و از طرفی همانطور که گفتید امکانش هست که قانون گذاران نماینده مردم نباشن و قانونی مثل حجاب وضع کنن پس باید برای قانون هم محدودیت گذاشت و مانع تصویب هر قانونی شد که این مهم قدرتهایی بالاتر از قانون گذار میطلبه که من بهش میگم نهاد،
                    نهادی مثل شورای نگهبان که مواظب بود قانونی برخلاف اسلام تصویب نشه.

نظر

در حال کار...
                    X