اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صفاریان
    Banned
    • Jul 2025
    • 67

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب

دیشب از بند سیاهچالی بورسی برای دوازدهمین بار آزاد شدم و خوشحالم که دوباره به جمع دوستانم برگشتم هنگام آزاد شدن اوشنوس پیر با دست و پای زنجیر شده را دیدم که داشتن میچپاندنش توی زندان! دلم برایش خیلی سوخت نمیدونم این پیر از کار افتاده مرتکب چه گناهی شده!! من پوست کلفتم که توانستم مدت مدید در زندان بورسی جان سالم به در ببرم ولی این پیرمرد یک پا لب گور گمان نکنم بشتر از دو سه روز اونجا دوام بیاورد پس دیده بان حقوق بشر کدام گوری رفته!!!؟ حالا من به دلیل سیاسی و به جرم ماتریالیست دیالکتیک و گرایش به چپ بودن همه عمرم را توی زندان مخوف بورسی سپری کردم اما این پیرمرد زوار در رفته به کدامین گناه زندانش کردند!!!؟ اگر کسی به دادش نرسد سه روزه توسط موشهای زندان خورده میشود
    ای شیطون دوتا ایدی داریا
    هر دو هم 80 سالشونه

نظر

• آپولون
      ستاره دار (1)
      • Dec 2015
      • 635

آقا ما لکنت زبون شما سخنگوی دولت ما مارمولک شما تمساح ما جرز لای دیوار شما پترس فداکار آقا ما فلافل شما بیف استروگانف آقا ما زندانی تک ستاره بورسی شما مدیر 5 ستاره سبز بورسی من قبل شهری متوهم شما احسان طنز نویس قلم فرسا ما سیکل ناقص شما دکترای تخصصی میشه اینقدر واسم فاز نگیری صفار جو جو!!؟ فازت دست ماست... چه گیری کردیم به مولا!! حاج درنا پوشکی میره این یکی میاد این میره یه چوق لباسی دیگه میاد در بیارید از ما

در اصل توسط صفاریان پست شده است View Post

ای شیطون دوتا ایدی داریا
      هر دو هم 80 سالشونه

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1510

آقا ما لکنت زبون شما سخنگوی دولت ما مارمولک شما تمساح ما جرز لای دیوار شما پترس فداکار آقا ما فلافل شما بیف استروگانف آقا ما زندانی تک ستاره بورسی شما مدیر 5 ستاره سبز بورسی من قبل شهری متوهم شما احسان طنز نویس قلم فرسا ما سیکل ناقص شما دکترای تخصصی میشه اینقدر واسم فاز نگیری صفار جو جو!!؟ فازت دست ماست... چه گیری کردیم به مولا!! حاج درنا پوشکی میره این یکی میاد این میره یه چوق لباسی دیگه میاد در بیارید از ما

اخه خوش میگذره

نظر

• آپولون
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 635

یک روز نشده از زندان ترخیص شدم میزارید یه نفسی تازه کنم!! من آدم آرومی شدم با روحیم بازی نکن حاج درنای ویلچری اگه مثل خودتون رفتار کنم میشم آدم بده! گند نزنید تو با هم بودنمون! کمی سکوت در این تاپیک پرهیاهو

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post

اخه خوش میگذره

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1510

یک روز نشده از زندان ترخیص شدم میزارید یه نفسی تازه کنم!! من آدم آرومی شدم با روحیم بازی نکن حاج درنای ویلچری اگه مثل خودتون رفتار کنم میشم آدم بده! گند نزنید تو با هم بودنمون! کمی سکوت در این تاپیک پرهیاهو

چشم آپولوی لاگچری

نظر

• صفاریان
              Banned
              • Jul 2025
              • 67

صفار جو جو
              چی میگی اپلو مارمولک
              با این امیرخان بچه بقال که با نون حروم و احتکار پدر و جدش
              رسیده اینجا و سینه میزنه واسه قوم ظالمین
              یه مشت کو. پاره 1320 تا1357 شالاتن و سگ مذهب و واق واقو

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2831

این نظام در فریب افکار عمومی بی‌نظیر هست
                یک امتیاز بسیار کوچک و ناچیز مثل برگزاری کنسرت خیابانی میگذاره روی میز ...بعد دو قطبی درست می‌کنه...چه کسانی مخالف هستند و چه کسانی موافق..‌خوب افکار عمومی رو بازی میده...بعد آخرش بعد از کلی کش و قوس برگزار میشه!!!یا با کمی تغییر برگزار میشه... به کررات این مشابه این ترفند ها رو اجرا کرده در ۴۰ سال گذشته!!!!

ما اصلا کنسرت نمی‌خواهیم...نه خیابانی و نه بیابانی...همایون شجریان هم غلط کرد گفت دل مردم رو می‌خوام شاد کنم...دل کسی با این حرفا شاد نمیشه...تکلیف بابک زنجانی رو مشخص کنید که نفت نیروهای مسلح رو داره میفروشند و پورسانت میگیره...این عروسک ویترین در و دکان رانت کشور که ۵۰ میلیارد دلار در طول حیات کثیف خودش خورده و با وقاحت تمام دنبال مابقیش میگرده...البته این نماینده اون حلقه های رانت هست
                یک فکری به حال بی برقی و بی آبی بکنید
                دلار بالای ۱۰۰ هزار تومان رو باید چکار کرد
                مگه مردم مشکلشون ساز و آواز هست!!!؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2831

کاملیا سجادیان، مادر محمدحسن ترکمان، از جان‌باختگان اعتراضات ۱۴۰۱، در پیامی ویدیویی به کنسرت خیابانی همایون شجریان واکنش نشان داد.
                  او گفت: «بازی حاکمیت توهین به شعور مردم است. آقای شجریان، با توجه به احترامی که برای شما قائلم، پرسش این است که شما کجای این داستان و بازی قرار گرفته‌اید؟ آیا مقاصد حاکمیت به شما دیکته شده است؟»
                  سجادیان افزود: «این همان حاکمیتی است که پخش ربنای پدرتان را ممنوع کرد و اکنون با چنین اقدامی در پی توهین به شعور ملت است. اگر در کنار مردم باشید، انسانی با شرافت خواهید بود.»

نظر

در حال کار...
                  X