اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3184

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    شما تو خیابون داری راه میری
    یهو یک ناشناس ، شما رو می‌بینه
    گیر میده که شما مثلاً اسکیمو هستی
    شما از شکارچیان خرس قطبی هستی
    میگه : من با هوش بالایی که دارم سریع میفهمم
    من از شما متنفرم و شما فلان و بهمان و...
    شروع میکنه به بد و بیراه گفتن...

یک رهگذر دیگه از اونجا رد میشه و می‌بینه
    با خودش میگه لابد چیزی میدونه که میگه
    وگرنه چرا به دیگری گیر نداده

هی که اون بیشتر فوحش میده
    شما بیشتر می‌خندید
    رهگذر می‌پرسه این چی میگه ؟!
    شما با خنده میگید هیچی بابااااا
    در اثر فوران هوووش و ذکاااااوت سرشااااار
    کشف کرده که من یک اسکیمویِ شکارچی خرس قطبی هستم !
    حالا فرضاً که اسکیمو باشم ، تو رو سننه ؟؟؟؟
    شما بیا غذای اسکیمو رو تأمین کن
    که دیگه مجبور به شکار خرس قطبی نباشه
    باز فردا یه ... دیگه جلوم رو میگیره و به گیاه‌خوارها فوحش میده

رهگذر بعد از کلی خندیدن...
    میگه اگه واقعاً اسکیمو نیستی
    چندتا فوحش هم خودت یادش بده که به اسکیموها بگه

اما چیزی که مسلّم است اینکه
    آنچه که به وضوح دیده میشه
    غلبه تعصب و حب و بغض است
    نه غلبه هوش و ذکاوتی که ادعا میکنه !

حالا شما هم بیا چندتا فوحش جدید یادت بدم
    به اصلاح‌طلبها بده ، دلت خنک بشه
    ما که بالاخره نفهمیدیم اصلاح‌طلبان
    طالبِ اصلاح چه چیزی هستند ؟!
    حکومت بر اساس اسلام واقعی بنا شده
    اگه می‌پسندی ، بسوز و بساز
    و اگه نمی‌پسندی ، بزن زیر میز

نه اینکه با دست پس بزنی و با پا پیش بکشی

جناب داور
    این شما نبودی که تو همین تاپیک گفتی
    « چرا پهلوی باید مسجدی که بابا مامان ما توش نماز می‌خونند رو خراب کنه ؟! » ؟!

هروقت ربط و چرایی اینو فهمیدی ،
    تازه می‌فهمی که این همه سال
    داشتیم تاوان چیو پس میدادیم
    بعد بیا فلسفه رو هم مسخره کن !

تا وقتی که برای جلب طرفدار
    نیازمند این هستی که دستتو جلوی طرفداران رقیب دراز کنی
    غافل از اینکه این توئی که داری میری تو تیم اونها
    نه اینکه اونها رو بکشونی طرف خودت
    آخوند هم برای بقای خودش به امثال شما نیاز داره
    که در ظاهر به آخوند فوحش میده
    ولی در عمل آب در آسیاب دشمن میریزه
    و مبانی و ریشه های قدرت اونو تقویت و حمایت میکنه
    نهایتِ این به اصطلاح مبارزه سیاسی شما اینه که
    آخوند میگه اگرچه تو با من شخص حقیقی خصومت شخصی داری
    ولی تو قلباً مخالف جامعه اسلامی نیستی
    و جامعه اسلامی ، ناگزیر از حکومت اسلامی است
    و تو با دست خودت آب در آسیاب آخوند ریختی

و در نهایت جا داره که من
    از همه بی‌سوادها و دهاتی های عزیز عذرخواهی کنم
    یک سری عقاید و رفتارهای خونه خراب کن هست
    که مختص باسوادها و شهریها و تحصیلکرده‌هاست
    وقتی شما توی شهر با پوست خرس قطبی راه میری و نیزه یه شکارچی دستت هست
    مسلما هر کسی که شمارو ببینه از شما خواهد پرسید که آیا شما اسکیمو هستی
    سعی کن لباس پوست خرس قطبی رو از تنت بیرون کنی شاید اندکی روی دیگران تصویر بهتری داشتید
    در ضمن به اصلاح طلب فحش نمیدن که دلم خنک بشه اصلاح طلبی خودش فحشه
    سعی میکنم تفکر اصلاح طلبی رو رسوا کنم تا شاید از این مرحله اسلامی رد شدیم هرچند که کار بسیار داریم

اشخاص فلسفه بافی چون شما هنوز فرق بین حکومت دیکتاتوری و حکوت دمکراتیک رو درک نکردند که از عدم ویرانی مسجدی که پدر و مادر من در آن نماز میخوانند انتقاد میکنن

نکنه معتقدید که باید با بلدوزر تمام مساجد شهر رو ویران کرد و به استقبال رنسانس رفت چون هرچه میکشیم و تاوان پس میدیدم از دیدگاه همون پدر و مادری هست که در مسجدی نماز میخوانند و نیایش میکنند
    ولی جناب فیلسوف نه خراب کردن مسجد درست است و نه سپردن حکومت دست مسجدی جماعت.

اینکه فرزندانی تربیت شوند که افسار حکومت را، دست راست دینان قرار دهند بزرگترین رنسانس این سرزمین است

بازی در زمین حکومت می دونی چجوریه؟ جناب احسانی
    اصلا با شما کاری ندارم شما اسکیمو نیستی شما جناب احسانی هستید
    بازی اصلاح طلب ها در زمین حکومت به این صورت هست که از هر موضوعی که مردم ازش ترس دارن مثل ویرانی یا جنگ
    این موضوعات به صورت کاملا عاقلانه و منطقی و به اسم "پس از فروپاشی" به مردم نمایش داده میشه
    مثلا همین ویرانی مساجد به اسم اینکه در رنسانس آینده این سرزمین مسجدی باقی نخواهد ماند
    یا به عبارتی دیگر از جانب شما: "هنوز نمی دونید که ما تاوان چی رو پس میدیم یا تازه فهمیدیم، داشتیم تاوان چی رو پس می دادیم"
    پس بیاییم مساجد رو خراب کنیم تا نشان بدیم، فهمیدیم که هر چه می کشیم از همین مساجد هست

با طرح همین موضوعات و حقنه کردن ویرانی پس از فروپاشی، قسمتی از مردم که خواهان براندازی هستند از بدنه براندازان جدا میشن(هرچند، خودمم همچین اشتباهی کردم🤫)

ما، یعنی براندازان به تک تک آهاد ملت ایران برای براندازی نیاز داریم همه یک دل و هم صدا
    و برای این موضوع قطعا به طرفدارای طرف مقابل هم نیاز داریم.
    این تیم کشی ها مخصوص اصلاح طلب ها هست که میگن: تمام مذهبی ها با آخوندها هستند!!!
    در ایران واحد هیچ تیمی غیر از تیم ملی نداریم استاد
    پس هر موضوعی که باعث جدایی قسمتی از مردم باشه با برچسب اصلاح طلبی رسوای عالمش خواهیم کرد

شما استاد و با سواد ما دهاتی و بی سواد
    پوزش شما از این دهاتی قابل قبول نیست.

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3184

زاد روز تولد آریامهر فرخنده باد.

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3184

‏از رضاشاه فقط یک جا به نیکی یاد می‌کنند، جایی که می‌خواهند دوران محمدرضاشاه را زیر سوال ببرند. بگویند حتی اگر رضاشاه هم خوب بود، پسرش که مثل او نبود. دوران رضاشاه به گذشته پیوست، استمرار پیدا نکرد، در همان گذشته باقی ماند و تمام شد.

محمدرضاشاه را هم فقط یک جا تحسین می‌کنند، جایی که می‌خواهند چیزی علیه شاهزاده رضاپهلوی بگویند. ایده اصلی هم همان است. تلاش برای اینکه اعتبار پدر به پسر نرسد. آنچه امروز رخ می‌دهد به صورت یک امر گذشته‌دار، یک سیر تاریخی دیده نشود. کار به اینجا هم ختم نمی‌شود! در سال‌های اخیر از شاهزاده هم تعریف می‌کنند تا خانواده‌اش، اطرافیان‌اش، و هوادارانش را تحقیر کنند.

هدف این بحث‌ها هم این نیست که ما واقعا بررسی کنیم که رضا شاه چه کارهای خوب و بدی انجام داده، محمدرضا شاه چگونه بوده، یا شاهزاده و خانواده و هوادارانش امروز چگونه عمل می‌کنند. هدف به شکست کشاندن این مسیر است، به کمک هر ابزاری، به هر وسیله‌ای که می‌شود.

هدف این است که فضای سیاسی فعلی منفصل از گذشته و تجربه تاریخی ما دیده شود. ما نبینیم که در این کشور تنها یک جریان سیاسی بوده که پیشتر، ایران را از منجلابی در آورده، و به فضا و زمانه‌ای بهتری رهنمون شده است. نبینیم که دیگران، یا چون اسلامگرایان یک ایران شکوفا و مقتدر را به چنین جهنمی بدل کرده‌اند، یا چون چپ‌ها و ملی مذهبی‌ها جاده باز کن و سپر بلا و خندق همان اسلام‌گرایان بوده‌اند.

هدف مغشوش کردن این تصویر واضح است. هدف اما و اگر ایجاد کردن در این واقعیتی‌ست که امروز واضح‌تر از همیشه، از ایذه تا مشهد و از مشهد تا متروی گوهردشت فریاد زده می‌شود. تا شاید این جریان شکست بخورد، تا شاید این سال‌ها بگذرد و سن مفید شاهزاده رضا پهلوی به پایان برسد، و در نهایت طاعون جمهوری‌اسلامی ماندگار گردد.

BamdadEtemaad@

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3184

بانک آینده با ایران چه کرد؟

1️⃣ ۷۱۷ تریلیون تومان بدهی به سایر بانکها
          2️⃣ ۳۰۰ تریلیون تومان اضافه برداشت از بانک مرکزی
          3️⃣ ثبت رکورد ۱۰۰ تریلیون تومان زیان فقط در ۹ ماهه اول سال ۱۴۰۳
          4️⃣ زیان انباشته ۵۰۰ تریلیون تومانی معادل ۳۱۵ برابر سرمایه اولیه

🔹جمع اضافه برداشت و بدهی به سایر بانکها معادل یک کوادریلیون یا ۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان (‌یک ‎#ممت یا یک میلیون میلیارد تومان)‌

🔹مسئول حدود ۷ درصد تورم کشور (‌یعنی فقط بانک آینده به تنهایی هر خانواده ایرانی را نسبت به سال قبل ۷ درصد فقیرتر می کند)‌

🔹هزینه ساخت دو ابرپروژه آب شیرین کن مانند پروژه ‎#راس_الخیر عربستان (‌بزرگترین آب شیرین کن جهان در ساحل جنوبی خلیج فارس )‌ با ظرفیت ۲.۵ میلیون متر مکعب معادل حدود ۷۵ درصد آب مصرفی تهران در روز

🔹ساخت ۱ میلیون واحد ۷۰ متری برای اسکان طبقات کم درامد ./ پیام اقتصاد

راغفر
          🔹 ۶١ نفر بدون وثیقه، ١٣٠ همت از بانک آینده وام گرفتند و پس ندادند

🔹با بدهی‌های این بانک می‌توانستیم ١٢٠ بیمارستان فوق تخصصی در کشور بسازیم و تمام در مسیر تهران- مشهد- شیراز – اصفهان- تبریز- اصفهان را شبکه ریلی ایجاد کنیم

نظر

• گنجشک
            ستاره‌دار(3)
            • Jun 2022
            • 1353

داورخان این پرسش را پاسخ بده

=========

این چیزایی که میگی همه خوب و درست

اما !

چی به من میرسه ؟ ! (البته از روز اول هم سوالم همین بوده )

========

اینا همه دزد و غارتگر و خرابکار و فلان و بهمان !

اونا (قسمتی از همینا ) هم دنبال اینکه ملت بترسونن از بعد از فروپاشی ،قحطی فلان و بهمان !

اما سودش برای من چیه ؟ ( چند سال هست داریم بحث می کنیم هنوز این سوال را یکنفر پیدا نشده جواب بده ! )

سود اش اینه که دزدی ها قطع بشه و ایران جان بیوفته تو سراشیبی خوشبختی و... ؟

( با درنا خانم درونی چه کنیم ؟ )

سنی از ما گذشته ، عمرمان با همین دزدها و مال مردم خورا گذشته ، میلیارد میلیارد ضرر دادیم تا زیست کثافت خانه اینا را یاد بگیریم

بعد خودمان با دست خودمان بیایم داشته ها را آتیش بزنیم که نسل آینده خوشبخت بشه ؟

می خوام صد سال سیاه نشه ، ما که فرزندی هم نداریم ، برا چی دوباره خودمون را زجر و مصیبت بدیم ؟

خلاصه اش اینکه ، حتی اگر خودشون هم بخوان بر بندازن ما نباید بذاریم که بر بندازن !

اشتباه میگم ، بگو اشتباه میگی !

==========

مگر اینکه بقول جناب احسانی fool مناسبی در کار باشه ، قدیما پیشنهاد آب و برق مجانی جواب میداد

الان پیشنهاد چی دارین؟

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3184

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
              داورخان این پرسش را پاسخ بده

=========
              این چیزایی که میگی همه خوب و درست

اما !
              چی به من میرسه ؟ ! (البته از روز اول هم سوالم همین بوده )

========
              اینا همه دزد و غارتگر و خرابکار و فلان و بهمان !
              اونا (قسمتی از همینا ) هم دنبال اینکه ملت بترسونن از بعد از فروپاشی ،قحطی فلان و بهمان !

اما سودش برای من چیه ؟ ( چند سال هست داریم بحث می کنیم هنوز این سوال را یکنفر پیدا نشده جواب بده ! )
              سود اش اینه که دزدی ها قطع بشه و ایران جان بیوفته تو سراشیبی خوشبختی و... ؟

( با درنا خانم درونی چه کنیم ؟ )

سنی از ما گذشته ، عمرمان با همین دزدها و مال مردم خورا گذشته ، میلیارد میلیارد ضرر دادیم تا زیست کثافت خانه اینا را یاد بگیریم

بعد خودمان با دست خودمان بیایم داشته ها را آتیش بزنیم که نسل آینده خوشبخت بشه ؟

می خوام صد سال سیاه نشه ، ما که فرزندی هم نداریم ، برا چی دوباره خودمون را زجر و مصیبت بدیم ؟

خلاصه اش اینکه ، حتی اگر خودشون هم بخوان بر بندازن ما نباید بذاریم که بر بندازن !

اشتباه میگم ، بگو اشتباه میگی !

==========
              مگر اینکه بقول جناب احسانی fool مناسبی در کار باشه ، قدیما پیشنهاد آب و برق مجانی جواب میداد
              الان پیشنهاد چی دارین؟
              به قول همون جناب احسانی نگرش همه چیز است
              بستگی داره چطور به قضیه نگاه کنید
              البته ما که بیسواد هستیم از جناب احسانی بپرسید بهتره ولی خوب...
              اینکه از قبل خودت خواستی که اینجا باشی و بدون ورثه زندگی کنی هم خواسته خودت بوده هم به ما مربوط نمیشه
              از طرفی بحث کارما هم هست که اصل قضیه همینه ولی بازم بهش نمی پردازیم کارمای شخصی و اجدادی و سرزمینی و .....
              خیلی ساده و روان بدون هیچ پیچشی بخوام عرض کنم اینکه: یعنی نمیخوای یه نفس ساده توی سرزمینت بکشی؟
              47 ساله که عمرمون به فنا رفته!!! تا کی قراره به این صورت ادامه پیدا کنه؟
              شما میتونی به زیست کثافتی که بهش خو گرفتید ادامه بدید(جمله خودتون رو تکرار کردم قصدم بی ادبی نیست)
              همه که مثل شما نیستید
              هستند کسایی که جانشون رو دادن و میدن مهم هم نیست که بعد از مرگشون کسی سودی ببره یا نه ولی هستند کسایی که هزینه زیادی دادند، باز هم خواهند داد تا شاید این سرزمین سر و سامان بگیره
              شما منفعتت اجازه دخالت و ریسک نمیده! مشکلی نیست ریسک نکن بشین نون و ماستت رو بخور
              ولی جلوی ریسک و اقدام دیگران رو نگیر و با کلامت ترس به جان کسی ننداز
              در واقع عامل دشمن نشو و فقط سکوت کن و اگر غیر این باشه و بخوای، نذاری که بربیاندازن!!!( شما چیکاره مندل حسنی که نذاری؟)
              چیزی که به شما میرسه(پیشنهاد) زندگی بدون کثافت هست اگه شما به این زندگی عادت کردی باید عادتت رو تغییر بدی اگرم ندی تغییرت می دن به اجبار!
              چون دیگران و اکثریت مثل شما فکر نمیکنن

بازم تکرار میکنم من فقط جملات خودتون رو تکرار کردم وگرنه که ما دوستت داریم

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1353

یعنی ما باید فقط هزینه بدیم ؟

47 سال از اون طرف گذشتگان جیبمون را زدن !
                47 سال بعد را هم آیندگان جیبمون را بزنن ؟

این انصافه ؟ این درسته؟ 🙁

پس سهم ما چی میشه از این آب و خاک؟

ما همه هیچ فقط هزینه با ما باشه؟

=============
                این عزیزان :

هستند کسایی که جانشون رو دادن و میدن مهم هم نیست که بعد از مرگشون کسی سودی ببره یا نه ولی هستند کسایی که هزینه زیادی دادند، باز هم خواهند داد تا شاید این سرزمین سر و سامان بگیره

47 سال قبل که ما به فاراک رفتیم کجا بودن پس؟

=============

و اما یک سوال دیگه ! 🤔

شما تعداد درنا های محتکر را بیشتر می بینید ! یا داورهایی که حاضرن جانشون رو بدن ؟!

نمی دونم ! اما من فکر می کنم شرایط جامعه بیشتر درنا پرورش داده تا داور !

=========
                رای گیری بذاریم

هرکی فکر میکنه درناها بیشترن 👍
                داور ها بیشتر تکثیر شدن 👎

ببینیم نظر سایر دوستان چیه

نظر

در حال کار...
                X