دیشب رفته بودم برای کاری بیمارستان....شونزده..هفده تا ماشین تواتوبان خرازی اصفهان زده بودن زنجیره ای به هم...علت روپرسیدیم...گفتن...یه زن وسط اتویان بوده...هر ماشینی رسیده زده بهش...میگفتن از زنه چیزی باقی نمونده بود...اما کسی نفهمید این زن اون موقع شب وسط اتوبان چی کار میکرده..ازتوماشین.انداخته بودنش وسط اتوبان؟..هولش داده بودن؟...یا اصلا داشته از اتوبان ردمیشده؟؟...خودم که احتمال میدم یه پژمان جمشیدی دیگه...بلایی سرش اورده...و...انداختتش وسط اتوبان...دیشب تاصبح..خوابم نبرد...خیلی وحشتناک بود...
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
-
بنزین؛ ارّه تو آستین
دولت تو یه بنبست بنزینیه؛
نه میتونه گرونش کنه، نه میتونه ثابت نگهش داره.
ثابت نگهداشتن یعنی کسری بودجه،
گرون کردنش یعنی یه موج سنگین تورم.
اگه بنزین رو گرون نکنن ،آمارها نشون میده سالی ۴۰۰ هزار میلیارد هزینه این گرون نکردن بنزینه که باعث شده دولت پول کم بیاره؛
از اونور اگه بخوان بنزین رو گرون کنن یه موج تورمی ایجاد میشه که
یعنی هر هزار تومن افزایش قیمت بنزین باعث ۵ درصد تورم بیشتره.
یعنی کاملا تو شرایط “اره تو آستین”
نه میتونی گرون کنی ، نه میتونی گرون نکنی
۲۰ سال پیش مجلس هفتم طی یه حرکت پوپولیستی اومد قیمتها رو تثبیت کرد که بگه از مردم حمایت میکنه
نتیجه اش چنین بحرانی شد
در کل دیگه وقتی نمونده و تو همین چند ماه آینده تکلیف این ارّهی بنزین مشخص میشه
✍🏻احسان مسلمی
🙏 3😂 1نظر
-
عزیز وسط گیر و دار به اقای جمشیدی توهین نکن خودت هم خوب میدونی او قربانی انحراف از عروسی شمخانی شددر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postدیشب رفته بودم برای کاری بیمارستان....شونزده..هفده تا ماشین تواتوبان خرازی اصفهان زده بودن زنجیره ای به هم...علت روپرسیدیم...گفتن...یه زن وسط اتویان بوده...هر ماشینی رسیده زده بهش...میگفتن از زنه چیزی باقی نمونده بود...اما کسی نفهمید این زن اون موقع شب وسط اتوبان چی کار میکرده..ازتوماشین.انداخته بودنش وسط اتوبان؟..هولش داده بودن؟...یا اصلا داشته از اتوبان ردمیشده؟؟...خودم که احتمال میدم یه پژمان جمشیدی دیگه...بلایی سرش اورده...و...انداختتش وسط اتوبان...دیشب تاصبح..خوابم نبرد...خیلی وحشتناک بود...
ای جوووونمhttps://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
😀 1😂 1نظر
-
بادرود عرض ارادت خدمت دوست عزیز نادیده.....در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
عزیز وسط گیر و دار به اقای جمشیدی توهین نکن خودت هم خوب میدونی او قربانی انحراف از عروسی شمخانی شد
ای جوووونم
ایه ۱۴۸ سوره نسا..(معروف به ایه جهر)میفرماید...خدا افشای بدیهای دیگران را دوست ندارد...مگر کسی که به او ستم شده است...
داستان پژمان جمشیدی هم...به راحتی ماست مالی میشه ..مثل...همون قضیه شمخانی..مثل همون سیسمونی قالیباف..مثل دخترخمینی..مثل سعید طوسی...مثل بقیه کثافتکاریهای دیگه که نه تنهادرایران...بلکه همه جای دنیا اتفاق میفته...وطرف راحت ازش قسر در میره....
همونقدر که قسمت اول آیه اهمیت دارد...قسمت دوم هم(الا من ظلم)....اهمیت دارد...
جناب همیشه گمراه...شما اگراطلاعاتی از پرونده ندارین..بهتره نه علیه ونه له هیچکدوم از طرفین اظهارنظر نکنین....بنده کمترین...به دلایلی..از اصل ماجرا اطلاع دارم...وبه خودم اجازه ابراز احساسات میدهم....
🙏 2😀 1👏 1نظر
-
یه نکته هم هست...یه حرف بی معنی وبی پایه بین مردم هست که میگن ...یارو اینقدر پولداره که نیازی به انجام اینکارا نداره.....دیگه از رییس جمهور آمریکا که بالاتر نداریم.....این آدمیزاد میتونه خیلی کارا بکنه که خودش ازخودش تعجب کنه...
👍 4😀 1نظر
-
درووووووووددر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
بادرود عرض ارادت خدمت دوست عزیز نادیده.....
ایه ۱۴۸ سوره نسا..(معروف به ایه جهر)میفرماید...خدا افشای بدیهای دیگران را دوست ندارد...مگر کسی که به او ستم شده است...
داستان پژمان جمشیدی هم...به راحتی ماست مالی میشه ..مثل...همون قضیه شمخانی..مثل همون سیسمونی قالیباف..مثل دخترخمینی..مثل سعید طوسی...مثل بقیه کثافتکاریهای دیگه که نه تنهادرایران...بلکه همه جای دنیا اتفاق میفته...وطرف راحت ازش قسر در میره....
همونقدر که قسمت اول آیه اهمیت دارد...قسمت دوم هم(الا من ظلم)....اهمیت دارد...
جناب همیشه گمراه...شما اگراطلاعاتی از پرونده ندارین..بهتره نه علیه ونه له هیچکدوم از طرفین اظهارنظر نکنین....بنده کمترین...به دلایلی..از اصل ماجرا اطلاع دارم...وبه خودم اجازه ابراز احساسات میدهم....
از اصل ماجرا اطلاع دارم
عزیز جان برا ما هم بگویید تا الکی حمایت نکنیم
پسر خاله ما نیست
ملت برا بازی خوبش اکثرا حمایت میکنن
دخترا این زمونه خیلی بد شدن
یک سوال دوم
اگه اطلاع داری جواب بدهید
سنی ها صیغه زن قبول ندارن وبد میدونن
چرا ....
مگه سنت پیامبر نیست ...
مگه پیامبر وامامان این همه زن را صیغه نکرد
سوال سوم
اگه سنی ها صیغه بد میدونن
توکشورای دبی و ....
چکار میکنن
اگه صیغه نیست
پس تجاوزه و یا چیه قانویه
شنیدم کارت بهداشت دارن
چطوری هست
پ.ن قصد توهین به دینی نبود و فقط سوال ذهنی است با احترام به تمام ادیان عقاید و افکار
ای جووووووونم -ابلیس همیشه گمراهhttps://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
😀 1نظر
-
داداش..چه سوالاتی میپرسی؟؟؟...
خیر...دراسلام(کلا)...چیزی به نام صیغه نداریم...حالا این بحث را شیعه براساس برخی روایات ضعیف بیان کرده..پایه شرعی ندارد....
خیر ...هیچکدام از ائمه وپیامبر زنی را صیغه نکرده اند....
پیامبر...۹ زن عقدی دائم داشته اندوتعدادی کنیز...
کنیز نه دائم است ونه موقت....شما میتوانید...طبق قوانین اسلام...بایک کنیز...هرکاری که دوست دارین انجام دهید...کتکش بزنید...(تجاوزیا هراسمیکه دوست داریدبذارین روش)...یاحتی اورا بکشید...هیچ دیه وقصاصی ندارد...چون کنیز...ملک شماست...شما اورا خریده اید یادرجنگ اسیر کرده اید....
یه بحث حقوقی دربین فقهای اسلامی درباب حق البعض کنیز وجود دارد...برخی واجب وبعضی مستحب میدانند...
حق البعض چیست؟؟؟...چون بحث زشتیست...میتونین خودتون مطالعه کنید...من توضیح بیشتری درموردش نمیدم....
ازدواج....از نظر من..یکی از زیباترین...ومهمترین"وظایف"...هرانسانیست....کسانی که به هر دلیل..ازاین مهم...فرارمیکنند...گاهی باعث اتفاقات خارج از کنترل میشوند....وچندهمسری...از زشت ترین ومنفورترین قوانینیست که توسط نوع بشر...برای جنس غالب...وضع شده..(این پاراگراف صرفا نظر شخصیست...)
😀 1🙏 1نظر
-
مگنوس خان داری همیشه گمراه رادر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postداداش..چه سوالاتی میپرسی؟؟؟...
خیر...دراسلام(کلا)...چیزی به نام صیغه نداریم...حالا این بحث را شیعه براساس برخی روایات ضعیف بیان کرده..پایه شرعی ندارد....
خیر ...هیچکدام از ائمه وپیامبر زنی را صیغه نکرده اند....
پیامبر...۹ زن عقدی دائم داشته اندوتعدادی کنیز...
کنیز نه دائم است ونه موقت....شما میتوانید...طبق قوانین اسلام...بایک کنیز...هرکاری که دوست دارین انجام دهید...کتکش بزنید...(تجاوزیا هراسمیکه دوست داریدبذارین روش)...یاحتی اورا بکشید...هیچ دیه وقصاصی ندارد...چون کنیز...ملک شماست...شما اورا خریده اید یادرجنگ اسیر کرده اید....
یه بحث حقوقی دربین فقهای اسلامی درباب حق البعض کنیز وجود دارد...برخی واجب وبعضی مستحب میدانند...
حق البعض چیست؟؟؟...چون بحث زشتیست...میتونین خودتون مطالعه کنید...من توضیح بیشتری درموردش نمیدم....
ازدواج....از نظر من..یکی از زیباترین...ومهمترین"وظایف"...هرانسانیست....کسانی که به هر دلیل..ازاین مهم...فرارمیکنند...گاهی باعث اتفاقات خارج از کنترل میشوند....وچندهمسری...از زشت ترین ومنفورترین قوانینیست که توسط نوع بشر...برای جنس غالب...وضع شده..(این پاراگراف صرفا نظر شخصیست...)
گمراه تر میکنی

موندم دنبال چه چیزایی هست
داداش بعد کنیز بچه دار هم شده.
چی میشه
الان میگی عراقچی ولاریجانی یا بچه کنیزه اند
این حسن روحانی هم بعید نیست بچه کنیز باشه
فکر کنم اینطور که میگی نصف ملت زنا زاده اند
نظر

نظر